Counter-Strike:Source
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
hp 4ever!
Ez a kép jobb felsõ sarkába írja ki az fps-t és a map nevét is<#felkialtas>#felkialtas> zöld (zulu) betûkkel <#alien>#alien> és ha a kritikus érték alá megy akkor pirosra vált. <#taps>#taps>
pl. mellékelve <#vigyor2>#vigyor2>

[:::Powered By EIZO:::] Tegnap el?tt dáretettem Én, tegnap dáretettél Te, ma dáretet ?.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
MSI gx-600 + Microsoft notiegér (otthon mx518+ asztali:D)
MAGYARORSZÁG:FRANCIAORSZÁG
tv1.verygames.net:28002
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Egy intel pentium(R) m 1.70 GHz-es 512 ramos, és vmi inteles vgan ami 128 megás, fut a cs:s? vagy csak 1.6?
[:::Powered By EIZO:::] Tegnap el?tt dáretettem Én, tegnap dáretettél Te, ma dáretet ?.
Járókeret(80.249.166.44:27080) vakond(DSL)(rum)
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
Ennek a megoldásán dolgozunk.
Persze ettõl még ha valakinek szar netje van az lagolni fog akkor is ha a többiek nem.
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
4megás ADSL és 25ms a netgraph szerint foylmatason és egy csepp lagg nincs, csak ami a saját gépem hibájából(megakad pálya betöltés után 1-2s)
http://www.cssface.eoldal.hu/ :F@ce: 80.249.166.38:27015
<#rinya>#rinya>
AMD Phenom x4 M2N-MX SE PLUS GEFORCE 8500GT 2GBram
I want to be a mighty pirate ever!
http://kepfeltoltes.hu/081024/g_p2_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
amikor meg zacsiba henteltel
#60006:tied is tek volt
A 100 ticknek akkor lenne értelme, ha minden játékosnak a legnagyobb tûzharcban is MIN 100 fps-e lenne. Ez meg még waron sem igazán megy.