Counter-Strike:Source
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
|c2d:E6750|RadeonHD3870|Kingston:2x1Gb(1066)|GA-P35C-DS3R|CorsairVX550|
De gondolom neked nincs ekkora, szal nem foghatod arra, hogy nem láttad.<#zavart1>#zavart1><#zavart1>#zavart1>
\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"
Általában akkor van ilyen, ha illegális steam nélküli emulátoros verzióval próbálsz játszani.
Akkor szokta ezt kiírni.
Ez itt source topik.:CCCC
És 1.6-tal nem is tudsz source-ozni.:C
Szar a neted, a steamed, vagy tört, vagy nincs az accountodon a css... sok oka lehet.
És ha be akaroom kapcsolnak a DMG reportot, akkor console ba, vagy csak SAY be írjam be a parancsot?
+ új ping kicker, mert a régi nem mûködött már (a szigorúságát majd még bejátsszuk idõvel) -> 60-as ping felett 60 sec, 120-as ping felett 12sec után kick. A mintavételi idõ nem kell összefüggõ legyen, szal aki 1-1 másodpercekre haladja meg a pinglimiteket, annak is összejön elõbb utóbb, és így tovább.
+ dmg report default OFF mindenkinél, kivéve aki másképp állítja be. (pl /damage_report popup )
de az új ára 15k-körül
AMD Phenom x4 M2N-MX SE PLUS GEFORCE 8500GT 2GBram
Ugye akkor most már nem probléma a de_forest?<#idiota>#idiota><#ravasz1>#ravasz1>
STEAM validation rejected
Elöre köszi!
http://thenamelessphoto.com/
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Járókeret(80.249.166.44:27080) vakond(DSL)(rum)
Van 1000 server, miért pont itt kell játszani?
STEAM validation rejected
Elöre kösz!
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Menj másik szerverre. (mondanám hogy hozzánk, de az SG még áll, karbantartás miatt)
Disconnect: Kicked by Console : RATES!!! Kirugva: cl_cmdrate tul alacsony [ irdd a consolba : rate 25000 cl_cmdrate 100 cl_updaterate 100] .
Elöre köszi!
Ha összeraktam, jelzem azonnal.
<#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship>
<#nezze>#nezze><#email>#email><#gun>#gun>
tudtok nekem mondani a counter sourchoz egy jó magyar servert?
a magyar servernek az Ip címe kell csak
elõre köszi!
http://kepfeltoltes.hu/081024/g_p2_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)
lécci ezekre majd válaszoljatok pls!
Köszi!😄
<#falbav>#falbav>ezeket a szarokat nemtom mert kezdõ vok még<#falbav>#falbav>!
hp 4ever!
hp 4ever!
hp 4ever!
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
mé kiabálsz 😊
konzol: steam-css jobb kick-properiers-set lauonch options - :ide írd be
-console
Így lesz consol .
"BÁRKI CSINÁLHAT MAJ SZERVERT CSAK GYERTEK FEL!!!" ezt nem értem?
hp 4ever!
BÁRKI CSINÁLHAT MAJ SZERVERT CSAK GYERTEK FEL!!!<#boxer>#boxer><#boxer>#boxer><#boxer>#boxer>
hp 4ever!
hp 4ever!