Counter-Strike:Source
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
valami source problemem volt és itt kerestem a választ lol 2004.11.hó a HL2 megjelenés után pár nappal, szerintem mivel sourcefórum gondolom ez sincs sokkal régebb óta 😊
igen valószínû nem vagyok akkora kockatag <#papakacsint>#papakacsint> mint te 😛 és nem postolok 3éve egyfolytában, csak mióta az SG-n jáccódom <#worship>#worship>
[:::Powered By EIZO:::] Tegnap el?tt dáretettem Én, tegnap dáretettél Te, ma dáretet ?.
[:::Powered By EIZO:::] Tegnap el?tt dáretettem Én, tegnap dáretettél Te, ma dáretet ?.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
cl_updaterate 100
cl_cmdrate 100
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
http://kepfeltoltes.hu/081024/g_p2_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Csak zárójelben hozzáfûzném, mikor andrew kibannolta embert, ember szólt nekem, hogy kérdezzem már meg, mi van.. Megkérdeztem, hogy ki és miért, többször is, és többen mondták, hogy andrew bannolta, mert laggolt, így én ezt tudtam továbbítani ember felé..
Ha esetleg nem a lag volt a ban oka, hanem a stat, és a lagot csak a játékosok mondták, akkor én kérek elnézést, ha ez (lesz) a vita alapja.
A lényeg: nekem andrew nem mondott lagot, csak a többiek, embernek viszont én mondtam lagot a többiek miatt.. huh 😄
Szal ha emiatt történt valami félreértés, 1000 bocs!
iWild
@60342:
Az volt éppen a probléma, hogy ki kellett a vitának robbannia. Ha mindenkire vonatkozik egy szabály akkor vonatkozzon is mindenkire, ennyi. De ez nincs így a szerveren, én már beletörõdtem, de másoknak ez fog még gondot okozni.
|c2d:E6750|RadeonHD3870|Kingston:2x1Gb(1066)|GA-P35C-DS3R|CorsairVX550|
Hát bocs, de ezen már 5 perce sírva röhögök :~))))))))))))
spaceG: azt dirket írtam oda, hogy erõs vagyok, hogy megrémisszem embert, mert meg akart verni 😊
ember: falatmászom, és csak hobbiból kenuzom.
ember: csak azt tudom mondani ,mint TEK.. nyugi. en se ertek meg 1-2 szabalyt ,de a tobbseg megszavazta. remelem azert megbekelsz es latunk meg a szerveren. majd igyekszunk kitalalni vmit az ilyen esetek elkerulesere.
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
L 04/24/2008 - 23:07:59:
L 04/24/2008 - 23:15:49: "
L 04/24/2008 - 23:15:55: "
L 04/24/2008 - 23:16:25: "
L 04/24/2008 - 23:16:36: "
Avagy hogyan csináljunk segget a szánkból... egyrészt andrew szólt neked elõtte, amely figyelmezetést mindenki más is látott, tehát nemnagyon mondhatta hogy lagért kaptad, és az sem igaz, hogy figyelmeztetés nélkül. Szal nem kell mellébeszélni. Másrészt igen szépen lereagáltátok a dolgot, amire õ csak annyit mondott hogy "leszarom". Na akkor beszélgessünk róla, hogy kinek volt inkorrekt a hozzáállása? Mert nem Andrew-é.
(mindamellett, hogy nem köteles figyelmeztetni téged arra, ha megszeged a szerver szabályait, mert azok pont elégszer le vannak irva, hogy ismerhesd õket)
Másrészt, elõtte panaszkodtak a szerveren, hogy többeket úgy lõttél le, hogy nem is feléjük néztél, szal még az is igaz lehet, hogy lagoltál.
L 04/24/2008 - 23:08:02: "Chef b÷csi (buzi g÷rda)™<215><STEAM_0:0:11660724><TERRORIST>" say "Andrew ez durva volt n÷laam kurv÷ra nem arra lött ahol ellenség volt és fejbe lötte"
Lehet hogy nem a te nézetedbõl, de mások így érzékeltél az érdekes lövéseidet. De még ekkor sem lagért kaptad.
Ha nem tartod be a szerver szabályait, bant kapsz, ahogy akárki más is. Reklamálni lehet, csak ugye nyoma van mindennek.
Természetesen egy teljesen más történet, hogy a szerveren lévõ játékosok, amikor megkérdezték, miért bannoltál, azt válaszoltad, laggoltam. A hiteltelenséged után nem veszem készpénznek azt, amit az elõzõkben leírtál magadról, vagy akár az eset jogosságáról. Ahhoz, hogy szabályszerûen jártál el, kétség nem férhet. A saját olvasatodban minden bizonnyal így van.
ember
ps. Kajakozol, kenuzol? Talán ismerjük is egymást..
dá jót röhögtem....jó ez a fórum <#taps>#taps>
és szerény ezt is tedd hozzá <#taps>#taps>
ui: én is 191-vagyok és erõs (remélem Orion ebben megerõsítessz 😊 ) ugyhogy a bunyót inkább hagyjuk és csak nyeszlettebb internetes gyerekeket verjünk látatlanban.
andrew
ember aka.
Csak egy apróságot szeretnék megosztani itt a tisztelt társasággal. Néhány perce andrew kibannolt a szerverrõl, figyelmeztetés és indoklás nélkül. Néhány "szemtanú" a szerverrõl késõbb azt állította, laggoltam. Ez természetesen nem igaz, 10es pinggel, lag nélkül játszottam.
Ezzel nincs is baj úgy általában, történt már velem ilyesmi, nem szoktam ezügyben semmilyen fórumra regisztrálni vagy reget kölcsönkérni, pláne nem reklamálni, de most hadd tegyek kivételt.
Azt tudnotok kell, hogy fiatal korom ellenére, huszonévesen felelõsségteljes, jól fizetõ munka és másoddiploma mellett nincs sok idõm a játékra, hetente néhány óra, a régi idõk emlékére. Az egyetlen szerver, amire jártam, a tietek volt - jó volt a társaság, és jól konfigolt a szerver. Azt hiszem, sokat elárul az attitûdömrõl, hogy sokszor voltam fent elsõként a szerveren, hogy jöjjenek az emberek, általában átálltam a gyengébb csapatba, ha túl erõs volt a másik - mint ahogy tettem azt ma este is többször. Szerettem itt játszani, na.
Az adminokat is többé-kevésbé normálisnak ítéltem meg, nem taknyos kölyköknek. Hiszem, hogy normális, felnõtt ember képes lekommunikálni, ha bárkivel vagy bármivel kapcsolatban problémája van. Ma este természetesen nem így történt, így a magam 190 centijével nagyon szívesen pattanásosra verném mélyen tisztelt Andrásunkat, hogy elvethessem a gondolkodás csíráit a fejében. De természetesen nem ez a lényeg.
Egy a sok közül, aki nem fog többé hozzátok fellépni, már csak a ban miatt sem. Ilyen típusú bannal - ahogy a banlistet végignéztem - csalókat és notórius szabályszegõket szoktatok illetni. Biztos vagyok benne, hogy szerverstat szintjén nem fog meglátszani a hiányom (maximum a 3. helyet tudjátok tõlem eltulajdonítani😊. Én mindenesetre örültem, hogy veletek játszhattam, jól éreztem magam! Gratulálok a szerverhez, és ahhoz, amit képvisel, remélem, az idõk során a azt a kevés problémát is ki tudjátok küszöbölni, hogy mindenki jól érezhesse magát nálatok a továbbiakban! Köszönöm, hogy megtiszteltetek a figyelmetekkel.
Tisztelettel maradok,
ember
@