Counter-Strike:Source

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Dudu Tekh
thx, megprobalom, tenyleg volt valami, most en is emlekszem, aszem valami kodekek, ACMega codecpack, aszem az, lol xD megnezem

TDU:[HUN]dudutech

Narxis
Ja hát rémlik valami ilyesmi, de sose voltunk sokan rajta, mert úgy már játszhatatlan volt. Nem csak a lagg miatt hanem mert tényleg egymás hegyén-hátán voltunk. Szívesen látnám a serveren ha valaki gatyába rázná azt a mapot. 😛 Vagy hasonlót is. Asszem a shopping ilyen tunkolós map még. Azt is szeressem. 😊

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

armageddon666
nemtudom melyik az, mert 20 secnél tovább még nem voltam rajta mivel full rózsaszínfekete rajta minden nekem :S pedig már több helyrõl is leszedtem. (mármitn több szerver is leküldte)

gondolom ha fpsbananasról vagy hasonló szedem le akkor nincs gond.

@

Pedig kalap szar az, hidd el 😊
Úgy lagol mint annak a rendje módja, ha sok player van rajta.
Túl kicsi, sok a prop, és mindenki lát mindenkit majdnem... voltak igen szépen megcsinált verziói pedig.
Narxis
fy_pool_day az egyik kedvencem, Source elõtti idõkbõl is, meg a Source-os átdolgozott is tetszett, nem találtam rajta hibát ha arra gondolsz. 😊

armageddon666
van valami hülye pool map, azt eddig bárhonnan szedtem le full hibás :S mondjuk az nincs is itt a szerveren XD

@

Az az 1 dolog mindenkinek olyan.
Viszont én semelyik másik mapon nem tudok textúra hibáról.
Narxis
:o

Col Andrew
direkt csinálja ez a kis kuki.. 😊

|c2d:E6750|RadeonHD3870|Kingston:2x1Gb(1066)|GA-P35C-DS3R|CorsairVX550|

Lacccca
Nem eredeti CS-d van vagy valami Ukran NoSteam-es csodat vettél(ezesetben atbasztak).
Miven nincs Steam ID-d ezert a server nem enged be, ennyi.

Ha veletlen eredetid van akkor fordulj a vevõszolgalathoz ahol vetted.

http://www.cssface.eoldal.hu/ :F@ce: 80.249.166.38:27015

DJ RX7
lol 😄

:3

Lacccca
Azé az L2 sem árt hozzá<#vigyor2>

http://www.cssface.eoldal.hu/ :F@ce: 80.249.166.38:27015

Spészgószt
LOL én is pont így jelöltem ki... elsõ gondolat: "WTF Joy-al tolja???" <#vigyor2><#vigyor2><#vigyor2><#bohoc>

[:::Powered By EIZO:::] Tegnap el?tt dáretettem Én, tegnap dáretettél Te, ma dáretet ?.

eloszor mikor kijeloltem "L 2 szükséges hozzá? 😄"-t olvasstam feltettem magamba a kérdést mikoze van az L2-nek a css-hez utana kijeloltem ujra majd HL2 irt. "megnyugodtam"

http://kepfeltoltes.hu/081024/g_p2_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Naja, inferno dark.
De alapesetben még az is lehet, hogy pl garry's mod os mapot sufnizott be a gammába: D

armageddon666
vagy csak simán szarul összerakott mapra? O.o ill nem mellécsomagolt textúrákra.

@

Igazad van, nekem is van ilyen, pl: inferno dark terroroknál, házban asztal lába.
VAgy volt már alt-tab utánn is, de alapból a fekete lila kockás tex az a warezra utal.

armageddon666
nem szükséges. frissítsd steamen ^^ hogy mi az a steam? vedd meg a játékot és megtudod ^^

@

DJ RX7
HL 2 szükséges hozzá? 😄

DJ RX7
megtörtént, de úgy sem jó. :|

Pl csináld azt amit ír.
DJ RX7
sziasztok!

fel szeretnék csatlakozni bármely szerverre és ezt a hibaüzit kapom: "your version doesn't match the servers. pls restart the game"
mit kéne tegyek? 😄 faq-ra kattintottam, de nem jön be az oldal

armageddon666
"A WAREZ KÉRDÉSEK TILTOTTAK! ELLENKEZÕ ESETBEN BÜNTETÕPONTOT KAPSZ."

mennyé veddmeg, ennyi.

@

😄

egyébként nem néznétek meg a #60370-72-t?
jah, már tom, voltam egy gagyi német szerveren, és ott nem volt radar, szal tuti, hogy a cfgben állított át valamit. Csak az a fura, hogy a magyar szervereken ha halott vagyok, rendesen ott a radar, ha élek, csak az emberkék látszanak..

Megint bant akarsz, látom..
Spészgószt
Microsoft Net Framework van? Más program nem generálja u.ezt? Én is baszkódtam sokat ugyanezzel, de már nem emlékszem mi volt a hiba forrása <#nemtudom> ...csak rémlik ez a Mic. Net Framework szarság...szeritem ez lesz a ludas

[:::Powered By EIZO:::] Tegnap el?tt dáretettem Én, tegnap dáretettél Te, ma dáretet ?.

Roger6
Zooleee!

Csak úgy halkan jegyezném meg, hogy attól, mert megveszi eredetiben, még nem javulnak meg a lila kockás textúrák. (Nekem is van ilyen, amikor felmegyek néha napján hozzátok.) Persze nem lebeszélni akarom ôket a játék megvételérôl, mert ez egy kötelezô darab!

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Dudu Tekh
Runtime Error C++

driver update... videokari+dx
Milyen errort?

Dudu Tekh
error jatek kozben, ahogy belepek egy percen belul errort kapok, mit tegyek?? winowst ujraraktam amugy a FAQ nem is megy :|

Te is vedd meg!

Vedd meg, megéri!

Üdv!
Van pár pálya amin 1-2 modell fekete lila kockás. Mit lehet vele csinálni h ne legyen ilyen???

nem tudjátok miért írja ki ezt ha be akarok lépni egy szerverbe? STEAM validation rejected

ezért nem megyek oda 😞

armageddon666
én nem szoktam használni de jó ha van XD
amúgy 3. vagy 4. körtõl lehet csak használni :S

@

Spészgószt
az ûberprót csak maximálisan vett idézõjelben értem....lol pro...még egy normális mid-et is ritkán látni...

Spészgószt
Én megszüntetném a pics@ba a bankot! <#alien> Minek!!! Így értelmét veszti a startmoney és a normális játékmenet! Gusztustalan amikor már 2.körben fullszerkóban awp-vel indul útnak a gyökér! Én meg ott állok a dessertemmel, nem mintha nem kapná meg belõle a maga fejesét <#eplus2> de ez csak a gyengéket hozza mégszarabb helyzetbe! Persze persze ez a gyengébbek segítését szolgálná, hogy legyen pénze fegyverre ha bukóba áll akkor is....dehát melyik lámpa használja a bankot...alig némelyik, csak a nagy ûberprók használják elõszeretettel...szóval semmi értelme...ez itten Chewbakkaaa...Chewbakka egy wuki...és egy wuki nem használja a bankot...ennek itten niiincs ééértelmeee....<#hehe>

Narxis
Ezt csak külön neked csinálja. 😄

És azzal mi van, hogy ha tele van a bankom, akkor is elveszi a kesst?
Szal van 49134 bent, és nem írom be pontosan, hanem mondom, hogy rakja be mind(PL: 12131), akkor azt multkor még csak anynit tatt be amennyi a limit ig volt, de ma is pl rakom be, és írja, hgoy bevett 13 rongyot, amikor kellett volna 6 ot, és a többi kessemet eltûntette.:C

Megnyugtatnék mindenkit, hogy a bankba tett pénze megvan, csak picit körülményes volt ma újra életet lehelni bele, miután visszacsináltam, hogy újra kerek összegeket lehessen a bank menüvel ki-be rakni.
Szal kinek amennyi volt a bankban, az még mindig ottvan, és most a szerver restart után el is érhetõ.

Szasztok!

Légyszi segítsetek megoldani a problámét! Gondolom vmi cfg beállítás..

Narxis
Ja, írni akartam, hogy jobb helyeken a server magától beállítja, de ilyet csak nálatok láttam eddig, többi helyen csak kickel ha rossz.

És ezért állítja a szerver egységesen, mindenkinek, és ezért nincs semmi szükség rá hogy mindenki maga piszkálgassa.
ja ahha vmi ilyesmire gondoltam 1ébként én is csak másképp de akkor már vágom és még1xkösz
Narxis
Elvileg a a különbözõ játékosok különbözõ ratejei a servert terhelik le feleslegesen serverlaggot eredményezve. Ezért kell mindenkinek egységesre beállítani. Én így hallottam, de ha máshogy van akkor majd Borg vagy a többi fõokos kiigazít. 😊

CsOki69

Sikeresen elhelyeztel $0-t a bankodba es kifizetted a $100-os kezelesi koltseget.

...Azért ez pofátlanság..... <#eplus2>

....Merci!....