Counter-Strike:Source

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lacccca
Tehát akkor elég mondjuk egy core 2 e4xxx 2*1GB DDR2 ram meg 2db Sata 16Mb cache-es winyó?

http://www.cssface.eoldal.hu/ :F@ce: 80.249.166.38:27015

1db 20 slotos cs szervert bármilyen egymagos p4 proci elvisz (akár 100 ticken is, csak annak értelme nincs), 3ghz felett.
512mb ram is elég hozzá (persze csak linux környezetben), gyors vinyo, 10-es fd net... más nemnagyon kell.
Innentõl minden további fejlesztés a lehetõségeket bõvíti csak, de a szerver nem fog érezhetõen jobban futni.
Lacccca
Mi számítana manapság egy jó servernek(hardwerileg) ha 20 slot CS-re lenne használva? Értem én azt hogy amitõl már egységni rfordítás melett érzékelhetetlen a tejesítmény növekedés.

Lacccca
JA XD

Col Andrew
De mindkettõbe(kék, piros) mindenki (ct, t) felrobban ha átmegy rajta?

|c2d:E6750|RadeonHD3870|Kingston:2x1Gb(1066)|GA-P35C-DS3R|CorsairVX550|

Persze. HE-vel, vagy simán fegyóval kilõhetõek.

Bár azon gondolkodtam még, hogy a tripmine killt vajon hogy fogja fel majd a hlstatsx 😊
Az addig ok, hogy a plugin felszámítja a killt az akna lerakójának. Ugyanakkor a kill maga prop_physics object által történik, tehát a kill pillanatában amikor a hlstatsx loggol, nincs információja az akna tulajdonosáról. Tehát ha az eszmefuttatásom helyes, a kill csak a scoreboardon számolódik hozzá, de hlstatsxben nem. Ott max egy külön custom event segítségével lehetne tripmine kill statisztikát csinálni.

Amúgy annyiban azóta módosult már a tripmine plugin, hogy a CT-k által lerakott kék lézeres, a T-k által lerakott meg piros.
És amúgy ugye itt is szétlõhetõek a laserek, mint HL ben?

A pluginokat illetõen, elvileg mindkét plugint tudnánk permap korlátozni. (de per user nem)

Szóval megszabhatnánk, mely mapokon melyik plugin mehet. Pl a dissolve plugin az fy/aim/awp mapokra... Ok ttktikailag kevésbé zavaró talán, ha eltûnnek a hullák. Bár engem más mapon se zavarna.

A laser akna plugin meg pl hostage, és vip mapokon nem lehetne, mert sem a túszok, sem a VIP nem tud ellenük rendesen védekezni. A VIP pl nem tud gránátot elõredobni egy szobába, hogy kiiktassa az aknákat, a túszok meg csak simán beleszaladgálnának akkor is, ha a CT ki tudja kerülni õket.
its back
Remélem most javítják meg azt a routolási gondot, amitõl néha nem tud csatlakozni a szerver steam masterekhez. Elég idegesítõ probléma, bár a játékosok nem látnak belõle túl sokat szerencsére, mert általában éjjelente a szerver restartkor vannak gondok.
Értem.Akkor megyek tv zni.😄

Szerintem valami központi router halhatott meg, mert minden kapcsolat megszûnt arrafelé.

PS: jah, victor hugo kompletten kipusztult a netrõl.
EZ MI A TÖK?!
Csak nekem halt le az összes source szerver?(OGC,SG)
MInd Not responding.

Lacccca
EV hez már megcsinaltak a plugint, de amikor még azt hasznatuk kipróbáltam és rohadtul lefagyasztotta a szervert meg hibás volt XD

Lacccca
A trip mines meg a feloldódás jó, én már tesztelgettem õket, és ma este fel is kerülnek servere. Deszerintem a feloldódás csak GG alatt lessz.
A tripmines meg inkáb CS pályákra lessz jó. Sztem

OrioN the S
ez kell! 😄

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

<#idiota>

EZKEELLLLLLLLLLLLL!!!!!!!!!
Bár akkor sajna szüntetni kell a káromkodásért bant, mert lesz akinek eldurran az agya.^^

OrioN the S
en arra vagyom ,hogy a kes eldobhato legyen. mekkora raj lenne mar... homlokon dobod az ellenseget.

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

Ez meg ugye a másik plugin, ami fun lenne 😊

Lényegében vásárolni lehetne pénzért kör elején lézeraknát, személyenként x darabot max (egy adott sm konzol paranccsal, amit mindenki bindelhetne egy gombra).
Aztán ezeket egy másik bindelt paranccsal le lehet rakni. Ugyanúgy mûködnek mint hldm/hl2dm-ben.
Nem a kibaszás a cél 😊 Csak hogy a tempóból vegyen vissza az érintett.
e!

Ki-be kapcsolni biztos nem lehet majd. Legalábbis per user biztos nem.
Tafaya
Nem is rossz, a prau lehetne az élõ pajzs vagy a csali 😊 A bombalerakást/felszedést is meg lehetne tiltani esetleg 😊

Lehessen ki/be kapcsolni.
Nekem nincs baj FPS el, és néha tetszenek, ahogy a felbabugosodnak, meg ilyenek.😄

Narxis
Én nem látom. :S

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Mit szólnátok ha lelövés után 10mp-el igy "feloldódnának" a hullák? 😄
OrioN the S
az lenne a durva ,ha a kest is elvenne D:

Megmondom õszintén hogy nem. Ugyanis ha a desertet sem korlátozzuk, akkor alig érne valamit a dolog.
Szega87
nem figyeltem oda és véletlenül rátenyereltem az autoaimra, 20-0nál meg a legjobb barátom "deagle" volt kezembe és ugye azt is elvette, így only knife volt, de semmi gond, elmentem filmetnézni tegnap, jobb is volt.

Azt nem tervezitek, hogy a pisztolyokról leveszitek vlmikor tesztjeleggel a korlátozást? és akkor nem fordulna elõ only knife

Szega87
buzerjuk meg, legyen új banner, kell a változatosság, jöhet a link is szvsz

OrioN the S
du. megoldom a faq-t ,hogy mukodjon. es egy kerdes: buzeraljuk a bannert vagy jo ez? meg ,ha nem tartjatok foloslegesnek akkor tehetnenk egy linket a szabalyzathoz.

puszi!

Miért kéne bárkinek is Z flag? 😊
Ebben a pluginban nincs ellenõrzés arra, hogy belépéskor ugye pár mp-ig magasabb a userek pingje. Szal szépen kidobálna mindenkit, egy szokásos 80 körüli maxping beállítással, egybõl join után.
Lacccca
Ajánlanék egy plugint borg, ha jól tudom nem éppen akar mûködni a HPK plugin.
Ez egy teljesen új:
http://forums.alliedmods.net/showthread.php?t=70417

Lacccca
Immunitás,
A "Z" falg sem immunis ugye az új pluginél?

Borg ez jó! Korrekt.
Narxis
Nagyon korrekt!<#eljen>

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

<#eljen>

http://thenamelessphoto.com/

Roger6
Ehhez gratulálok, szerintem nagyon ötletes a plug-in! Jó lesz ez!

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Fontos változás a szerveren: Mostantól nem lesz többet pusztán a statlimit eléréséért ban. Ez a szabály eltörlésre kerül.

Az ok elég egyszerû, megoldottuk egy pluginnal, hogy automatikus büntetés járjon egy adott kdr elésérekor. Ez kiküszöböli ugye az adminok esetleges hibalehetõségét, érzelmi döntéseket, stb. A plugin kivétel nélkül mindenkire, adminokra is érvényesül.

A plugin azonban nem banol, vagy kickel, hanem csak lefegyverez.
Magyarán amikor az adott k/d arányt eléred, akkor elveszi minden fegyvered és gránátod (kör közben egybõl), kivétel az alap pisztolyok - ha van nálad ilyen. Ha nincs, akkor max a kés marad. És nem csak elveszi, de a földrõl felvételt, és a vásárlást is blokkolja (logikusan az usp/glockot, vest/vesthelmet nem).

Mivel ez egy engedékenyebb, jóval kevésbé szigorú megoldás mint a bannolgatás, a statlimit is némileg változik. Az eddigi 30 helyett 20 killtõl dolgozik már. Hangsúlyoznám azonban, hogy a kill limit még módosulhat - leginkább felfelé, ha azt látjuk hogy napi szinten túl sok embernél lép mûködésbe. Eddig a 2 nap alatt mindössze 1-2 ember volt, szóval egyátalán nem nevezhetõ szigorúnak.

Jelenleg 20 killtõl kezdi el tehát figyelni a usert. Ha 20 kill felett vagy, és eléred az 5kpd-t (pl 20/4 vagy kevesebb death), akkor lefegyverez, és amig 5kpd vagy a felett vagy, nem is vásárolhatsz semmilyen fegyvert, a fent emlitett dolgokon kivül.
Amint 5kpd alá esel vissza, egybõl vásárolhatsz újra. Amint ujra eléred az 5 kpd-t, megint lekorlátoz.

Nemtom kell-e ezt tovább ragozni, de remélem nem. Kis matek az egész.

A rendszer egy módon játszható ki: Ha kilépsz, majd vissza. Ezért itt tenném hozzá, hogy retryzésért (kilépsz majd vissza, távolléted idejétõl függetlenül, de még ugyanazon a mapon belül) ezentúl 30 perces ban jár az adminok által. Érthetõ okokból akkor, ha láthatóan ilyen céllal tetted. Késõbb majd ez is automatizálva lesz, de nem a bannolás, hanem hogy a statod nem veszik el egy ideig kilépés után sem, és visszakapod ha ujra belépsz. Igy ezzel sem lehet megkerülni majd.

Azt hiszem nem nehéz megérteni, hogy az új rendszer egyrészt sokkal inkább fair, másrészt kevésbé ad cirkuszolásra okot, mint az eddigi.
armageddon666
tényleg most hallom hogy valami új szemétség van a szerveren ami jó statnál szivat vagy mi ^^ ez mi is pontosan? 😄 mert mióta fennvan nemm kockultam annyira, ill nem értem el durvább statot szal nemvágom ^^

@

õ nemlettem figyelmeztetve mondtátok h tul jo a statom és még abban a körben bannolva lettem és a bannál volt az indok h "aim".És szerintem nemvolt jogos mivel nem aimoztam!!

ARSENAL&POKER

5w0rdf15h
beszéljünk róla?

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

na csak nem túl prau volt valaki
Nivea
<#eplus2>

Szega87
fa***m a b*** st**li**terbe még a pisztolyt is elveszi only knife and du**tok fel ma**tok**k

Lompi73
87.229.26.68:27015

próbáld meg így

AMD Phenom x4 M2N-MX SE PLUS GEFORCE 8500GT 2GBram

az miért van hogy ezeket a címeket :game.konzol.net:27015 / 87.229.26.68:27015
nem látja a gépem?

A magyarok mindig mindent jobban tudnak, és mennek a maguk feje után. Nehéz velünk

Az az idõ amialatt 1 "csomag" eljut a gépedtõl a szerverig, és onnan 1 csomag vissza a gépedig.