Counter-Strike:Source

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ez egy olyan probléma, amit aligha lehet orvosolni.

Hiszen neked van 30 map ami tetszik, másnak meg másik 30.

Legjobb esetben is ha 5-10 olyan map van, ami többé kevésbé mindenkinek bejön.

Ezen egyetlen egy dolog segít valamennyire, az pedig az hogy minden map végén szavazás dönt a következõrõl. Ekkor legalább az esélye megvan, hogy olyan map jöjjön amit a többség kedvel. Persze nem mindenki.
ja és félreértés ne essék, nem azért fogalmazok csak a magam nevében, mert szeretném ha a szerver csak úgy mûködne ahogy nekem tetszik. egyszerûen nem nyilatkoznék, vagy találgatnék mások nevében.
azt majd remélem megteszik õk.
többiek: ugye? 😊

lehet, de ez nem változtat azon hogy elveszek a pályaerdõben.
értsd: ritkán hagyom ott úgy a szervert mert meguntam a játékot, az esetek nagy részében azért van mert olyan map jön amin nem szeretnék játszani.
ha mégis kivárom míg megszületik az rtv, akkor meg olyan mapok jönnek fel amiken szintén nem szeretnék játszani. ha sikerül elõtte nominate-t nyomni, ott is ritkán találok olyat amin szívesen játszanék.
illetve rtv is viszonylag ritkán születik meg, mert elõbb leürül a szerver.

a cycle-hez:
nem biztos hogy az a 33 van bent amin szeretek játszani

soulhunter
leirtam mindent, 1 pontban sem változott az annoi sztorimhoz képest, mivel minden megtörtént eseményeken (emlékeken) alapszik 😊

a freemail meg benyalhat, amié törli az összes létezõ mailt, ha nem lépsz be 90 napig, v meddig (na ez nálam 5 honap volt) 😊

8800GT,A64 X2 3800+,A8N-E,2GB DDR,SB A2 Razer Db Magma patkány + Logitech Cordless Rumblepad2:) azért van leirva,h mindenki tja,mi a konfigom,ha bajom van...

armageddon666
jobb lenne az a fajta szavazás hogy mi maradjon benn :S

@

A 133 map közül kb pont 100, amin nem is fogsz játszani, mivel max rtv-vel, vagy admin tudja berakni õket 😊
A cycleben a maradék van.
Roger6
Én megértem Borg-ot, hogy szeretné mindig frissíteni a mapokat, és a szervert, és megértelek téged is, hiszen én is szoktam ugyanebben a cipôben járni. Ugyanakkor nem véletlen a szavazás, itt tudod kilôni azokat, amiket nem szeretnél a szerveren, ezért szavazzatok, hogy olyan mapokon játszhassatok, amiket ismertek/szerettek.

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

én megfordítanám a szavazást. inkább arra voksoltatnék hogy mik azok amik maradjanak. a 133 map közül van kb 100 amin nem szeretnék játszani.
ennek persze sok oka van, benne van az is hogy nem ismerem õket. de mivel nem ülök éjjel-nappal a játék elõtt, így nincs is kedvem/idõm 1xx pályát megismerni. amit nem ismerek azon meg nincsenek begyakorolt útvonalaim, nem tudom mikor-hol találkozhatnak a csapatok, honnét tudnak támadni -> szarul megy rajt a játék -> kilépek, átmegyek máshova.

többieknek mi a véleménye?

gergobaby
Hátúlján van valahol egy kb. 0.5 mm átmérõjû lyuk szerûség, abba egy tût belenyomsz ( szervíz nyílásnak hívják asszem, általában valahol a WAN bemenetnél van, ahova megy a net ) és nyomvatartod addig amig magától ujra nem indul a router... ( NEM ÚGY: hogy nyomod, elengeded és ujraindul mert akkor nem felejt, hanem kb. 15mp-ig és aolyankor felejti asszem+indul újra ) ... Remélem tudtam segíteni!

Toshiba L300-2C5

na de ezt az oldalt végig néztem, és kérlek még egyszer ha lehet magyarázd el nekem mi történt valójában! 😊
nem tudtál belépni a steam accodba?
betudtál de nem szedte le a játékot?
leszedte de nem tudtál játszani?
...innen az elsõnek tûnik, de az sokmindentõl lehet, viszont akkor mit kapcsolt a steam, hogy nem megfelelõ user/pass?
soulhunter
engem nem érdekel, h kamu v sem, kb fél éve reklamáltam itt, h kb 1-1,5 évig nem léptem be steamhez se...

ezt a választ kaptam

és igen, én kitartok amellett, h nyelvtanilag helytelen, de ezt kaptam, ennyi...

tegnap játszottam, megnézheted, ha meg lehet, és részemrõl ennyi.
nem vok az a kamus tipus, hamár kidobok 1 (2 - HL2 + CS:S) játékér 12999 HUF-ot...

és most online anyáztam nekik, de még nem válaszoltak na mind1...

és igen, a mai napig fogalmam sincs, hol nézzem meg a steam-ID-m, ami alapján az sg-szerver adminjai bannolják az embereket 😊

8800GT,A64 X2 3800+,A8N-E,2GB DDR,SB A2 Razer Db Magma patkány + Logitech Cordless Rumblepad2:) azért van leirva,h mindenki tja,mi a konfigom,ha bajom van...

kamu, olyan nincs, hogy mert nem használod kikapcsolják O.o , hogy lenne?!
ez csak egy fél megás oldal
soulhunter
ja, kieg:
inaktivitás miatt törölték, a kövi üzit kaptam a steamtõl:

your status is: inactive.
please be patient, the online support service will to contact with you.

steampowered.com

háááát, nemtom, h milyen angolt tanultam, de sztem ez eléggé helytelen nyelvtanilag 😊

soulhunter
kb az lesz, mint nekem volt, én kb fél éve reklamáltam itt is emiatt, aztán mentem a steamhez anyázni... nekem 4 honapomba került, 1 napig cs-ztem, tegnap de. ota ismét nem tok belépni...

Mert engem a senkiháziak nem lõhetnek le..-.-<#idiota><#idiota>
Amúgy viccet félretéve, ez volt nekem az elsõ ilyen, hang irányába lõttem, és hallom hogy hecsát..Mondom f@sza.<#vigyor5>

Lacccca
De azért te sírsz mi ha lelõnek vakon?

http://www.cssface.eoldal.hu/ :F@ce: 80.249.166.38:27015

Szted az gusztustalan dolog, ha valaki megprobalja kihozni az adott gepbol, jatekbol kihozni a maximumot? okostibi. Az ilyenek miatt lett elbaszva ez a jatek, hogy egyszeru legyen, tudjal menni elore es futasbol nyomni faszmakot. Mert ma mar ez a szint.

Vááá milyen fejest lõttem SL en..Desertel full vak voltam, hang irányába lõttem, és hát fejes😛<#nyes><#finom>

Spészgószt
nincs valakinek asus wl-520gc router amit wireless használ? me a lanos témában nincs gond csak a wirelesst nem szereti és azon sose ad elsõre netet csak egy félórás kihúzom bedugom újrakonfigolom az egészet után 😞

[:::Powered By EIZO:::] Tegnap el?tt dáretettem Én, tegnap dáretettél Te, ma dáretet ?.

Spészgószt
ne ezt a kódot nem tudjuk!!! és nem tudunk belépni mert meg lett változtatva nem admin az tuti!

[:::Powered By EIZO:::] Tegnap el?tt dáretettem Én, tegnap dáretettél Te, ma dáretet ?.

Nivea
resetelni nem lehet belépsz az ip cimén beirod a kodot általában "admin" és átálitod a dolgokat!

Spészgószt
<#taps><#taps><#taps><#gun><#lama><#hehe>

Spészgószt
Egy kérdés gyorsba <#buck> routert hogy lehet resetelni??? <#zavart2>

FaceSeth
Ez tetszik.nézzétek meg!Headshot<#violent>

Ha egy JÓ CSS serverre vágysz: \"87.229.26.68:27015\" \"87.229.26.68:27075\"

FaceSeth
Borg írtam topikba!!!

FaceSeth
Errõl nem tudok hogy lenne,bár az nem azt jelenti hogy nincs.
Sok mindent nem tudok mégis van.....<#buck>

Nivea
multkor 1.6oztam egy szerveren és volt egy srác akinek F@ce volt a nevében kérdezgettem de nem válaszolt. 1.6ban is van face klán?

Hm. Most kérdeztem meg, minden árúházban vásárolt cucc. Úgyhogy akkor ezt a dobozos fényképezõs hülyeség hogy is van? Azt mondja hogy neki nincs REFERENCE CARD, csak a tok, benne az origi HL2 lemez és alá egy cetlire ráirva a CD Kulcs, ami csak oda van ragasztva... esélytelen?

Lacccca
Semmit, mert a bizonyítékot is az emailcímére küldték, azaz a vásárlást bizonxító okmányt.

üdv srácok! van egy haverom és elvesztette az accountját. kb 1 éve bent se volt vele, ma szerettünk volna CS:S-ni, de nem jó a jelszava... AZ email fiókját törölték, újraregelte és nem kapja meg (freemail). Ilyenkor mi a teendõ? Esetleg a STEAMen keresztül megvett (neten) játékot hogy tudja igazolni? Meg akkor mit kell fényképeznie meg hova küldje meg mit érdemes leírni általában.

armageddon666
cl_smooth 1-el szaggatva mozognak az emberek, viszont ott vannak ahol a hitbox ^^ asszem most picit játszok vele így, bár 4 embernél kisebb az akadozás értéke mint 8nál (hátmég 20nál milyen lehet) szal lehet inkább visszarakom a régi 0ra aztán jólvan :C

de az is lehet hogy inkább a cl_smoothtime-t kéne állítgatni és akkor fasza lenne. most 0.01.

rate-t akkor meg visszaállítom 25000-re.

@

Spészgószt
gusztustalan! Én nem engedném meg hogy így belepiszkáljanak egy játékba! ez így már nem is az mint ahogy megírták, minden az elõnyszerzés körül forog...a nagy prõ játékosok is csak ezért olyan jók ez a szomorú...pccg-n is leülten és csak azt látom hogy az ancients meg az obi szorgalmasan gépel "configol" egy ilyen lan gémnek pont az lenne a lényege hogy mindenki egyenlõ esélyekkel egyforma beállításokkal tolja...aztán amikor megnéztél egy mezei gépen futó CSS-t meg egy Obi-s CSS-t ég és föld különbség volt! Gusztustalan! mást nem tudok erre mondani! dehát ettõl prók minden beállítások kérdése! <#email><#szomoru1>

Lacccca
Felesleges a 30000 mivel a legtöbb server ugyis 22000 és 25000 közé van belõve.

armageddon666
rate-t lehet 30000 állítani vagy maradjon 25000?

@

armageddon666
70% de lassú voltam... hülye dobozokon nemtok felugrálni :\

---

8800GTnél már csak nem grafika miatt megy le FPSem nem? :S szal inkább proci lesz a ludas.

IaN's High-end Config (No HDR)-t próbálom most ki ^^ csak a rope_ cuccokat nemtom mire jók...

@

Lacccca
70% és 2,5 perctõl kicsit kevesebb.

Lacccca
Aki esteleg szeret configolni annak hasznos lehet:
CONFIGS

armageddon666
szedem is 😄 kipróbálom singleben mán XD

@

Lacccca
NA ez viszont érekes:
AIM TEST

Lacccca
Elõzõt kcisit elnéztem az 1.6 os mapp, sajnos :-(

Lacccca
Ezt szívesen látnám SG-n végre egy új CS mapp is.
CS_portulga

Url beszúrva níva kegyei elnyerésének céljából<#beka3>

Hát nyomj rá hogy elfelejtetted a jelszót, és leküldi mailben az újat...
soulhunter
irtam nekik mailt, lesz ami lesz...
de ha megin inaktiváltak, remélem most indoklást is kapok,h miért...
nah, most el, majd éjjel re 😊
bár nem hiszem,h addig kapok tõlük akármilyen választ...

igen elég hülye ez a csé...
tegnap fennvoltam egy francia szerveren, a net ledobott mert wifis és idõnként elmegy a jel. kilépett, hogy megszakadt a jel, majd visszakapcsolódtam a netre, bejelentkeztem és fel akartam menni ugyanarra a szerverre, és kiirta hogy már ezzel az accounttal játszanak rajta.....

Intel i7 950@3,07 , Foxconn Flaming Blade GTI , ATI HD5870 , 1665GB HDD, Logitech G15 billentyűzet, Icon7 Z500,Samsung 920NW monitor, Logitech Z-5500 5.1 hangszóró

soulhunter
wáááááááááááááááááááááá, utálom az online-ciot 😊

soulhunter
h rossz jelszot adtam meg, ami kizárt, mert autobejelentkezésre vok állitva, és tegnap kb 2x is bejelentkeztem (rezetelés miatt, mer behalt a net)

éjjel is behalt vmi miatt, most meg rossz jelszot adtam meg...
és ez megy hajnali fél7 ota 😞

és nem azé leveleztem, meg fotozgattam az orig 5CD-s HL2-t, h ne tjak jáccani

Mit ir ki a steam, mikor be akarsz jelentkezni?
soulhunter
sztem te is ideges lennél, ha jopár éve kidobtál vna 1 játékér (ami valojában 2) 12999 HUF-t...

nekem segitség kéne, h steamen kivül hova anyázhatok, v ilyesmi 😊

accom:
assasintwolf
meg lehet nézni, létezik 😊 csak épp nem tok bejelentkezni, pedig most, h van idõm, most jáccanék (veletek is)

Narxis
Lehet meggondolták magukat.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.