Counter-Strike:Source

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

otto13
na meg ez és még ....

Járókeret(80.249.166.44:27080) vakond(DSL)(rum)

szerintem az lenne a szomorú ha nyáron, jó idõben, szombat délután teli lennének a szerverek.
lesz még a játékra bõven alkalom...

Azért a cheaterek nem alszanak 😊 Újabb néhány német, és egy magyar a VAC listában...
GaBenc
Mi a szart izgultok? Nyár van. Strand, foci EB, a csajok vetkõznek... ja ez engem nem érdekel (itt a nejem mögöttem). De van elfoglaltság. Kit érdekel a css? Tudjátok, Haverok, buli, fanta(sör), csajok, Ibiza. <#nevetes1>

Van 1000 server, miért pont itt kell játszani?

<#nemtudom>

Nivea
hova tünt mindeki? már majdnem 21 orája senki nem irt

Lacccca
Mert azt viszik mint a cukrot meg nem új már és nem ráklámozzák.

http://www.cssface.eoldal.hu/ :F@ce: 80.249.166.38:27015

szerintem nem

http://kepfeltoltes.hu/081024/g_p2_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Kora délután voltunk SG-n, 8-12 ember is.
Nivea
cssbe mért nincs inygen hétvége?

Lacccca
Tiszta gáz hogy midnneki rámozdúl erre az ingyenes baromságra és még akkor is azzal jáccik ha nem is teccik neki, de cska azértmert ingyért van.
Akinke meg teccik az mit buzul it az ingyenes hétvégével meg görcösl hogy még hány percet tud jáccani ahelyett hogy megvenné amíg gyenege a dollár.

Az meg megint más hogy CS-be meg nincs senki a 3 server közül 1-iken se.
Szomorú, na de majd én most felemgyek és várom a népet hátha becsalogatok 1-2õt.

Nivea
ez még mindig nem aza topic

Lacccca
Hát nem tom nekem nem jött be az a TF2 maradok a CS-nél.
Nem találtam meg benne a nekem megfelelõ figurát, arról meg nem is beszélve hogy pubokon mindneki HÍÍRÓÓÓ-nak képzeli magát és nem csaptban jáccik.

tf2 ingyenes hétvége van gyíkok!
úgy értem hogy "jó ez igy" : grafikailag jó igy, a fizika is jó...
"inkább ezen kéne javítani"

Roger6
Pont ezért nem lesz javítás, vagy újabb rész, mert mindenki azt mondja, hogy jó ez így, és meg is veszik az emberek.

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

szerintem jó ez igy is. inkább ezen kéne javítani

CheAteR88
soha

\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)

Zs0lt1
hát nézd valahol igazad van, mert ha egy béna szerver admin nem tudja megcsinálni, hogy a szerver automatikusan állítsa át a rate értékeimet akkor ne sírjon, hogy nem jó 😄

Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_

DMR
Az újra indítás sajnos nem jött be, de a ClientRegistry.blob kitörlésével megoldódott a problem.

\"Puskát kellett volna hoznunk ehhez a melóhoz!\"

bind "KP_LEFTARROW" "buy m4a1; buy ak47; use weapon_knife"
bind "KP_DOWNARROW" "buy deagle; ;use weapon_knife"
bind "KP_RIGHTARROW" "buy awp;use weapon_knife"
bind "-" " buy vesthelm;use weapon_knife"
bind "KP_PLUS" " buy defuser;use weapon_knife"
bind "KP_MINUS" " buy smokegrenade;use weapon_knife"
bind "," "buy flashbang;use weapon_knife"
bind "." "buy hegrenade;use weapon_knife"

Nálam igy van beállitva.

http://kepfeltoltes.hu/081024/g_p2_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Resetled a steamot, lépj ki-be

DMR
Nem tudok felmenni a szerverre.
Ez írja hibának:
Error verifying STEAM userID Ticket.

Más szerverekre fel enged.
Mi lehet ez?

srácok, gyors vásárlást bindelni kell vagy van erre program amivel be lehet egy gombra bindelni a vásárlást? Pl megnyomom a NUM5öst akkor vesz m4a1et, kevlart, granyot, deaglet?

Lacccca
Szerintem ott más lessz a probléma.
Én a cl_smooth-ot kivenném mert sok helyen csalás vagy hax-kélnt emlegetik ha jól emlékszem.

armageddon666
Sztárom... az oldalról amit belinkeltél összeszedtem pár dolgot...
High-end gépes konfig de mégis olyan cuccok amik inkább FPSnövelésnek tûnnek (fölösleges dolgok kikapcsolásával), és az történt hogy 250 helyett 150 FPSem van 2v2-ben buzzkillen -.- ez mitõl lehet? lehet hogy nem a konfig hanem elszállt valami hardveresen? :S csaknem... próbáltam törölni config.cfg-t meg kiszedni a komolyabb változtatásokat autoexecbõl de ugyanúgy kaki maradt :S ellenben bár picit szaggat tõle a játék, cl_smooth 1 nagyon hasznosnak tûnik. Ott az ember ahol a hitbox. (viszont valami más miatt én tegnap nagyon eregettem az enyém néha O.o)

@

Nos, akkor a mapok meg lettek szûrve a szerveren, a szavazás alapján. Kb 10-15 map esett ki a szavazható mapok közül.

Ugyanakkor, mától a mapcycle és az rtv lista megegyezik, ugyanaz a 30 map amibõl a szerver felajánl map végén, mint amiket rtv-vel lehet behívni. (kb a hlstatsx 30 legnépszerûbbje)

Ez tehát azt jelenti, hogy a usereknek mindössze 30 map áll rendelkezésére, a maradék 70-80 mapból max admin rakhat be. Magyarán erõltetve vannak a leginkább népszerû mapok, és nem lehet rtv-vel sem elváltani kevésbé ismertekre.

Kb 1 hétig teszteljük, mit mutat így a dolog.
Van egy problémám. Tegnap óta nem jön be a STEAM Store fül, a community ablak sem, ezt kapom:
Ez a hiba (HTTP 405 Nem engedélyezett módszer) azt jelenti, hogy a program tudott kapcsolódni a webhelyhez, de a hely programozási hibát tartalmaz.

Aki tudna segiteni segitsen pls 😞 elõre is ty

CheAteR88
lehetne dm a face szerver?

\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)

Lacccca
Esetleg akinek gyengébba vidkariaj ugyanugy mint az elõzõt ezeket a parncsokat is hasznalhatja:

-dxlevel 95 for DirectX 9c
-dxlevel 90 for DirectX 9
-dxlevel 81 for DirectX 8.1

Akinek Nvidiája van annak a 7-es sorozat alatt érdemes a 90 vagy a 81 ez ghasznalnia ugyenez atisoknál a X1-es sorozatól igaz szal attól régebbinél.

Lacccca
Kis FPS help memória kezeléssel:
LAunch optionsbe (ugyanugy mint consol elõhívása)

* 512MB System Memory: -heapsize 262144
* 1GB System Memory: -heapsize 524288
* 2GB System Memory: -heapsize 1048576

Léyneg hogy álltalában az összes rendszermemória felét kell dedikálni.

Egyszerûbb is volna, de azt nem mondom.De segítek: D.5 betûs, hax al kezdõdik, or ral végzõdik.<#idiota><#idiota>

Egyszerûbb válasz is van: Rossz szerverre próbálsz csatlakozni 😊
Zs0lt1
kösszépen!

Megnézed mennyi a szerver rate ja áltban egy 20000-30000 szokott lenni, fogod, írd be console ba, hgyo rate 25000 és kész, ha így is kivág, akkor a többi ratedet állítsad elõször 100 ra, majd ha így is, akkor 80 ra.

Zs0lt1
hello!

Disconnect: Kicked by Console : You were kicked because your rate is too high.

Mit kell pontosan beállítani?
A faq nem jön be ff 3.0-val.
Köszi!

DMR
Hozzátenném a témához, hogy a szájíz is változik idõvel, és nem feltétlenül mindenkinek egyirányba.
Én például nem értem azokat, akik Only Dust2 szerveren játszanak.
Ha nekem 1 hétig Dust2-n kellene játszanom, belezöldülnék, pedig szeretem azt a pályát.

De a szerveren nem is kell 130-ból választanod 😊
Ott pont hogy a 30 közül kell csak, mégse megy, mert az a 30 nem pont a te szájízed szerinti 30 😊
félreértesz.
én is szeretem a változatosságot.
szeretek választani számomra átlátható 20-30 pálya közül.
nem szeretek és nem tudok választani 130 map közül.
az 1 és a 130 között van még bõven lehetõség.

Azért serte irományában is van igazság, ugyanakkor sosem fogjuk azt az algoritmust megtalálni, amivel a mindenki számára tetszõ 30 map lesz csak a szerveren. Követelték ezt már mások is - persze mindenki a saját szájíze szerint. Bár már gondolkodtam rajta, hogy tartunk egy próbahetet, miután megszûrtük a szavazás alapján a mapokat. A 20 legnépszerûbb be lesz rakva cyclebe, és szavazni is csak ezekre lehet majd.
Lacccca
Akkor meny és jáccál D2 24h/7 servereken, ott bizos nem veszel el a rengetegbe. Egy jó játékos legyen jó minden helyzetben ennyi.
Az meg hogy azért lelép valaki a serverrõl mert esélyt se ad a mappoknak az meg fõleg LOW-ság és nem utal jó játékosra.

Én pl szeretem ha van változatosság és nem állandóan ugyanazon a mappon jáccunk, ennyi. Hû de milyen fasza az ugye amikor 1 nap ezerszer lemegy a dolls meg a westwood na az aztán élmény.

Spészgószt
Tudod mi az a Hamachi?
Nem vagy hülye?
Megmondjam...<#ravasz1>

Szerintem ez nem volt egy akkora warez kérdés ha egyáltalán az...!
Honnan tod mire kell neki...?
Amúgy nem is tudtam hogy vannak olyan szerverek <#idiota> , mármint ha csre gondolt az illetõ <#vigyor5>

[:::Powered By EIZO:::] Tegnap el?tt dáretettem Én, tegnap dáretettél Te, ma dáretet ?.

Nincs.

Tudsz olvasni?
Nemvagy színtévesztõ?
NAvigáljak?

Gyorsválaszok:
NEM
IGEN
FAQ alatt PIROSSAL le van írva, hogy NO WAREZ!

RNadal1203
Valaki Ír le nekem valami Hamachi SZervert jelszóval eggyüt privibe?????

Elõre is Thanks!!!

\"Állj át a sötét oldalra, kevesebb a villanyszámla\" :D

Van ilyen 😊
Nekem feltörte volt klántársam nem lépet be egy évig friendsbe most is fent van már 421 napja nem lépet be küldtem e-mailt vissza adták beléptem az új jelszóval és kidobot kaptam 1 levelet h törölté kaz accom 😊
Spészgószt
sry 3 mondat. <#hehe>

[:::Powered By EIZO:::] Tegnap el?tt dáretettem Én, tegnap dáretettél Te, ma dáretet ?.

Spészgószt
Mind1 visszalöktem a gépembe a kábelt és arról imán elérte mert emlékezett a jelszómegjegyzõ szar <#hehe> téma off
Más: kedves GIO
"Az ilyenek miatt lett elbaszva ez a jatek, hogy egyszeru legyen, tudjal menni elore es futasbol nyomni faszmakot. Mert ma mar ez a szint." mondatoddal pont engem igazolsz! nem értem mit fikázódsz! <#idiota>
a hozzászólásod két mondata éles ellentétben áll egymással...<#idiota>
okostóni <#beka3>

GaBenc
De lehet resetelni. Van rajta egy kicsike lukszika, na ott egy fogpiszkálóval lehet. Vissza áll gyári beállitásokra.

Van 1000 server, miért pont itt kell játszani?