73989
codebase=\"http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=5,0,0,0\"
WIDTH=790 HEIGHT=343>
Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
WIDTH=790 HEIGHT=343>
Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
-
Trancelove #73949 Sztem az lesz tényleg még ma megveszem valamelyik plázában!!!! -
Trancelove #73948 Thx!!!
Köszönöm, mert szeretem a játékot.
Csak a sok orosz csaló zavar!!
Dehát kutyaharapást szőrével!! -
#73947 frissítés volt éjjel...legyél türelemmel! Vedd meg !
pár euró...
ez nem warez topik...
Utoljára szerkesztette: Spészgószt, 2014.10.11. 09:50:52 -
Trancelove #73946 Sziasztok!
Van egy kis problémám.
Egyik napról a másikra eltüntek a szerverek az 1400-ból 2 maradt meg és azok sem kompatibilisek az én játékommal!!!
Nem steamos, hanem torrentről szedtem le és eddig 2 éve jól működött!!!
Már újra is telepítettem és semmi változás, ill csak annyi, hogy most már a kedvencbe tett szervereim is eltűntek!!!!
WTF?????????????????
Help plz!!!!!!!!!!!!! -
zord #73945 Dehogynem :)
Csak valahol a fiók mélyén megtaláltam a steam account-om és ki kellett próbálni, hogy működik-e még. Működik. :) -
Borg #73944 Ezt még mindig nem unjátok? :D -
zord #73943 Német CS:S DeathMatch szerveren játszunk mostanában, ha valakinek van kedve, szívesen lelőjük. :)
IP: 130.185.109.24:27100 (csak de_dust2_unlimited map fut és [LT] Achilles Last Stand és én, [LT] dimenzio harcos lövöldözünk rajta, meg még sokan) -
zord #73942 Nem nagyon pörög a topik...
Vagy minden off-ot kihajítanak?
ON -
fuxus22 #73941 Pedig oda telepítettem fel. Nem változtattam telepítési útvonalat a steamnél... -
#73940 általában az okoz ilyen problémát, ha máshová telepíted fel, NEM az alapértelmezett c: programfiles mappába ...
szerintem így keresd a megoldást...
-
fuxus22 #73939 Sziasztok! Egy olyan kérdéssel/problémával fordulok, hogy újratelepítettem az Oprendszert (Windows XP) és nem indul a CS:Source. Ráklikkelek a "Szerver keresése" gombra és lefagy. Elötte nem volt vele semmi probléma. Próbáltam utánaolvasgatni külföldi oldalakon is, de nem találtam rá megoldást...vagy csak rossz helyen keresgéltem. Megpróbáltam már mindenhogyan elindítani, de valami nem klappol. Találkoztatok már ilyen problémával? Természetesen STEAM-es vagyok. Válaszadásotokat előre is köszönöm! -
#73938 van itt olyan aki szokott sourcmod pluginokat írni? Kéne egy, amire annyira nincs kedvem megírni, meg nem akarom beleásni magam ebbe a témába is. Annyi az egész, hogy RSS-t beolvas és chatben megjeleníti. ennyi.
RSS-ben lennének a meccsek (csapatok, dátom meg tán 1-2 infó) és a chatben ezeket kiírná. Nem foglalkozik valaki ilyenekkel ? vagy valakinek ismerőse? -
#73937 Most csinálom, megtaláltam máshol is ezt a megoldást, köszönöm szépen! -
#73936 átmásolod ahova szeretnéd, a steamapps mappát és a steam.exe filet. A többit törölheted. Aztán elindítod a steam.exe filet és már meg is vagy.
Letölti a szükséges dolgokat és megy is. -
#73935 Sziasztok!
Steam-et át lehet helyezni valahogy másik meghajtóra (akár partícióra) anélkül, hogy az egészet le kéne szedni, aztán újra installálni? -
#73934 help!
azt csinálja mostanában nekem a source (előtte soha nem csinált még ilyet), hogy játék közben egyszer csak jön egy ultra nagy lag (általában 30-60 perc játék után), beakad a hang, és kb. 10 másodperc után kidob desktopra, de a háttérben fut a játék tovább, magyarul minimalizálja magát vagy mi... visszalépni nem lehet sem alt+tab -al sem ha a tálcán rányomok... vagyis visszavált de nem jön fel az ablak, ugyanúgy a windowst látom, de ha pl nyomom az egérgombot akkor hallom, hogy lövök meg megyek, szóval megy a játék a háttérben... elég fura
csak feladatkezelős hl2.exe kilövés segít... a játék eredeti, win7 32 bit, géppel nincs gond, 150 fps átlag megvan, ping is jó...
mi a tököm lehet ez? -
#73933 ha a configod cfg fájlját megnyitod f4el (szerkesztés) és a "$bumpmap" sorából kiszedted volna a $ jelet az is megoldotta volna...szerintem...annyi volt az egész hiba, hogy rossz parancsot kapott...
hogy a $ jel hogy került bele az passz... -
#73932 Köszi az -autoconfig helyrehozta! -
#73931 cfg-ket töröld, és indítsd a játékot, -autoconfig kapcsolóval. Ilyenkor nemtudom registry-ben kitakarítja-e a dolgokat. De ha így indítod, akkor alap beállításokkal fog indulni.
Ha így sem javul meg, jobklikk delete local content, majd felteszed ismét, illetve registry-ből is kitakarítod kézzel. Azt hogy syncelje fel a configot cludba, kapcsold ki. -
#73930 Custom dolgot nem tettem bele és biztos hogy nem a bétát indítom. Esetleg valami szerverről jött le valami ami így elcseszte?
konzolban ez az üzenet van pirossal írva:
Requesting texture value from var "$bumpmap" which is not a texture value (material: maps/cs_office/metal/metalcombine001_-1116_-623_-119)
illetve ez az egyik ilyen van több is
Ki lehet valahogy takarítani a játékot, hogy megint normálisan működjön? -
#73929 nálam beta ilyen... -
#73928 driver szerintem, lehet abban hülyült meg vmi, vagy esetleg ha raktál be vmi custom dolgot a játékba. -
#73927 Üdv!
Mitől nézhet ki így a játék? Egyik pillanatban még jó volt semmi baja, aztán egyszercsak minden tiszta kocka, meg olyan a karakterek textúrája mintha valami fényes műanyagból lennének :S Újra lett telepítve is a játék és azután is ilyen maradt.
-
#73926 Köszi szépen! -
#73925 Steam/steamapps/common/css/cstrike/custom/extrafolder/
Ide mehetnek be a skinek, hangok stb. Nekem se működtek, utána néztem és így működnek is. -
#73924 Ahhoj! Olyan gondom van, hogy a játékba új fegyver és player skineket tettem be + még pár mapot. Ezeket ki is mentettem, hogy ha netán új rendszer telepítés lenne, akkor ne megint egyenként tököljek vele.
Viszont tegnap játék előtt valamit letöltött a Steam és minden visszaállt alapra. Néztem a cstrike mappát és nem voltak benne a skinek mappái. A mentett cuccokat visszamásoltam, de a játékben ugyanúgy az alap dolgok vannak.
Hogyan lehetne megint működővé tenni a skineket? -
#73923 Akkor fellendül a proxy-ipar, vagy valami. IP nem épp egyértelmű bizonyíték. Persze ez szőrszálhasogatás, de ha meghagyod ezt a kis rést a csalóknak, akkor ők megtalálják, és ki is használják. Mérlegelés meg plusz költség, és plusz hibalehetőség. Zéró tolerancia. Mint látszik megvannak a hibái, de mégis ez az optimálisabb. -
#73922 Mindegy, mondták hogy nagyon sajnálják, de nem bizonyítható!
Érthető volt a dolog, nem kezdtem el karatézni. Úgyis kapott acc volt. Így havertól vettem egy accot 2000-ért, és már avval játszom 5 éve! :) -
#73921 Mi van akkor ha bizonyítható(pl. látja a Steam support, hogy hirtelen magyar IP helyett mondjuk USA IP-ről jelentkeztek be), hogy az ellopás után kapta a VAC ban-t? Szerintem mérlegelhetne a Steam abban az esetben ha tényleg egyértelműen bizonyítható. Nyilván szívás ha mondjuk magyar lopja el magyartól. -
#73920 És akármennyire is fáj, és nem fair veled szemben, teljes mértékben megérthető dolog. Ha nem így lenne, akkor elég lenne eljátszani hogy ellopták az accod, és kényedre kedvedre csalhatsz. És ekkor még használhatatlanabb lenne a VAC. -
#73919 Nekem a régi accomat elloptàk, a gyerek cheatelt, kapott egy vac bant! Visszaszerezte a steam az accom és akkor làttam a meglepit! Hiàba ìrtam nekik, azt mondtàk nem szedik le a bant! -
ktomi22 #73918 nem mert toled elloptak -
ntex #73917 Remélem emiatt nem fogják banolni az accomat mert ideges leszek -.- -
#73916 kizárt, benne van az eulaban, hogy accountot nem lehet eladni
-
#73915 Volt már rá precedens tudtommal...
Valve igencsak rugalams. -
#73914 ez nem így működik, lopott akkot nem veszel, használt akkot nem veszel, és kész
nem fogja megkapni a játékot -
ntex #73913 Az úgy még jobb lenne. -
#73912 ha a srác is ír egy ticketet, akkor ketté szedik az accot, és amit ő vett, egy külön accounton megkapja. -
ntex #73911 Amúgy továbbra sincs halvány gőzöm arról hogy sikerült ellopniuk az accom, úgy hogy még az email jelszavam is megszerezték, és meg tudták változtatni a contact emailt is. -
#73910 Nyilván nem azt mondtam, hogy fizesd ki neki, de egészen biztos vagyok benne, hogy nem ő lopta el. Akik accot lopnak, azok sajátokkal is rendelkeznek, a lopottakat eladják szerencsétleneknek, akik azt hiszik, hogy sima használt acc-ot vesznek.