73989
codebase=\"http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=5,0,0,0\"
WIDTH=790 HEIGHT=343>
Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
WIDTH=790 HEIGHT=343>
Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
-
Akkor ennyi, te nem fogsz bétázni. Várj egy újabb verzióra. Egyébként még mindig azt mondom, h te basszintasz el valamit. -
xtimer #183 Még mindig azt modnom hogy ez egy béta...egy kibaszott pálya van benne és még az sem tökéletes -
hát azért max payne-ben egy shoti lövéstől 3at szaltózott..sztem az nem annyira reális -
Verseghy #181 -
Zsoldos #180 Ujraraktam, meg a fileokat is, registryt is toroltem elotte. De ezt is leirtam.
Nem eleg a problema megoldasahoz a jozan esz, ezert irtam be ide a forumba, van-e vmi trukk ra.. -
Imádod ezt a szmájlít mi ?? illik is hozzád :p
-
Faxom nem érdekli a hitbox, a fegyól sebzését állítsák vissza, hogy a kurva usp ne legyen már AK szintű fegyó! -
akarod hogy belinkeljek egy doom3as képet ahol a zombi karja a dobozban van?
szal nincs tökéletes játék...örülj hogy a feje nem csúszott a falba -
ja és úgy tisztába vagyunk vele, hogy az újrarakás nem azt jelenti, hogy fogom és letörlöm a CS: SOURCE könyvtáramat...
Ezt a kulcsot (allostul) : [HKEY_CURRENT_USER\Software\Valve\Source] is töröld a registryből!
-
Azért kur*a jó a testek(karakterek) fizikája.
Ennél jobban csak a Max Payne-ben tetszett, szerintem annál életszerűbb még nem volt egy gammában sem. -
xtimer #174 Nyavajogtok hogy hitbox meg kutya fasza...de fogjátok már fel hogy ez CS és még annak is a bétája!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ne várjátok már el hogy egy meg sem jelent játék tökéletes legyen! -
Ha újra rakás után is ez a baja, akkor add el a géped -
Akkor rakd újra. Olyan nehéz? kb. 5perc! -
Zsoldos #171 Ne idegeskedj. Ha olvastad volna, amit irtam tudnad, hogy ezt mar probaltam. -
a kepeket nem en csinaltam,
cl_showhitboxes 1 a parancs -
Muti képet ahol a falba megy vagy nem tökéletes -
Verseghy #168 Faszomat már hogy soha nem veszi be a képeim:D
-
Verseghy #167 Álandóan hallom hogy az a tökéletes elesés a CS:S-be, nem megy be a falba meg stb. nem mindig igaz.
Nem akarok olyannak tűnni, aki semminek se örül, de ha már reklámozzák hogy ez a tökéletes, akkor legyen is az.. -
idézek a FAQ -ból AMI A KURVA LAP TETEJÉN VAN!
"Töröld a bemásolt blob file -t a source könyvtárból, majd a steam -ból is! Indítsd újra a steam -ot, várj míg update -l, majd az új blob file -t másold be a source könyvtárba.
Úgyanezt ha CACHE NEEDS REPAIR probléma áll fenn. "
Ha így is ugyanaz a bajod, akkor szükséges egy kulcsos CS ACC, ha meg van, indístsd el az 1.6 -t majd kilépve másold az új blob -t.
-
Nagydög #165 Zsoldos problemajara(#149) jo lenne, ha tudna valaki megoldast, mert nalam ugyanaz van, csak mar az elso pillanattol kezdve. -
Hitboxokat hogyan lehet megnezni??? -
Verseghy #163 Köszi -
a blobot másold át megint... -
Verseghy #161 -
Verseghy #160 Hát, tegnap akkorát gaméltam vele.. Ma reggel is jáccottam egy kicsit.. Most is akartam, és ezt irta:
Miért? -
az, az -
Szerintem tökéletes :), lehet, hogy csak Tompinál van gubanc :) -
ha hitbox ha nem, sztem megfelelő a videó alapján. Nem? -
Hitboxokat hogy lehet megnezni? -
Since #155 Sziasztok! Valaki tudna mondani egy jó configot CS-ben, amivel a legoptimálisabban lehet játszani? Mouse speed, gamma, keyboard, felbontás etc. Esetleg eltudná nekem küldeni email címemre? Köszke -
Zsoldos #154 marmint per poly ;) -
Hát akkor a Tybalt vagy ki rosszul tudja, mert a hl2net fórumain már régen megmondták, hogy hitbox lesz.
A DOOM3-ban, igen, abban perpixel van. -
ka87 #152 érdekes:) -
Ez a hitbox dolog vicc, már csinált egy srác videókat is róla, hogy elosztlassa a kételyeket:
Hitbox videó 1.
Hitbox videó 2. -
UnConnecteD #150 egy nem vegleges programtol mit varsz? tokeletes legyen? -
Zsoldos #149 Egy ideig ment jol a progi, aztan ezt kezdte el kiirni:
Valaki irta, hogy uj blob kell, nem mukodott. Kipucoltam a registryt, nem mukodott. Ujra feltettem a fileokat/ujra cfg buher, nem mukodott.. Erre van mar megoldas? -
elegge odafigyeltek az aprobb reszletekre is, pl az uvegen a helyetol fugg, hogy epp mi tukrozodik rajta.
kep1
kep2 -
Közben rájöttem a jelszóra, rendesen megizasztott -
nem fake, 1 konzolparancs es megmutatja neked is -
Passz, kérdezd FlekO -t a legyet, néha feltűnik itt a fórumon, de az is egy lehetőség ha elmész ide: CS.hu és itt érdeklődől :)