73989
codebase=\"http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=5,0,0,0\"
WIDTH=790 HEIGHT=343>

Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
  • Kandurex
    Akkor ennyi, te nem fogsz bétázni. Várj egy újabb verzióra. Egyébként még mindig azt mondom, h te basszintasz el valamit.
  • xtimer
    Még mindig azt modnom hogy ez egy béta...egy kibaszott pálya van benne és még az sem tökéletes
  • Krinyo
    hát azért max payne-ben egy shoti lövéstől 3at szaltózott..sztem az nem annyira reális
  • Verseghy
  • Zsoldos
    Ujraraktam, meg a fileokat is, registryt is toroltem elotte. De ezt is leirtam.

Nem eleg a problema megoldasahoz a jozan esz, ezert irtam be ide a forumba, van-e vmi trukk ra..
  • Kandurex
    Imádod ezt a szmájlít mi ?? illik is hozzád :p
  • Kandurex
    Faxom nem érdekli a hitbox, a fegyól sebzését állítsák vissza, hogy a kurva usp ne legyen már AK szintű fegyó!
  • Krinyo
    akarod hogy belinkeljek egy doom3as képet ahol a zombi karja a dobozban van?
    szal nincs tökéletes játék...örülj hogy a feje nem csúszott a falba
  • Kandurex
    ja és úgy tisztába vagyunk vele, hogy az újrarakás nem azt jelenti, hogy fogom és letörlöm a CS: SOURCE könyvtáramat...

Ezt a kulcsot (allostul) : [HKEY_CURRENT_USER\Software\Valve\Source] is töröld a registryből!
  • Ikarus
    Azért kur*a jó a testek(karakterek) fizikája.
    Ennél jobban csak a Max Payne-ben tetszett, szerintem annál életszerűbb még nem volt egy gammában sem.
  • xtimer
    Nyavajogtok hogy hitbox meg kutya fasza...de fogjátok már fel hogy ez CS és még annak is a bétája!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Ne várjátok már el hogy egy meg sem jelent játék tökéletes legyen!
  • Kandurex
    Ha újra rakás után is ez a baja, akkor add el a géped
  • Kandurex
    Akkor rakd újra. Olyan nehéz? kb. 5perc!
  • Zsoldos
    Ne idegeskedj. Ha olvastad volna, amit irtam tudnad, hogy ezt mar probaltam.
  • toMpEr
    a kepeket nem en csinaltam,
    cl_showhitboxes 1 a parancs
  • Kandurex
    Muti képet ahol a falba megy vagy nem tökéletes
  • Verseghy
    Faszomat már hogy soha nem veszi be a képeim:D
  • Verseghy
    Álandóan hallom hogy az a tökéletes elesés a CS:S-be, nem megy be a falba meg stb. nem mindig igaz.

Nem akarok olyannak tűnni, aki semminek se örül, de ha már reklámozzák hogy ez a tökéletes, akkor legyen is az..
  • Kandurex
    idézek a FAQ -ból AMI A KURVA LAP TETEJÉN VAN!

"Töröld a bemásolt blob file -t a source könyvtárból, majd a steam -ból is! Indítsd újra a steam -ot, várj míg update -l, majd az új blob file -t másold be a source könyvtárba.
    Úgyanezt ha CACHE NEEDS REPAIR probléma áll fenn. "

Ha így is ugyanaz a bajod, akkor szükséges egy kulcsos CS ACC, ha meg van, indístsd el az 1.6 -t majd kilépve másold az új blob -t.
  • Nagydög
    Zsoldos problemajara(#149) jo lenne, ha tudna valaki megoldast, mert nalam ugyanaz van, csak mar az elso pillanattol kezdve.
  • Extraboy
    Hitboxokat hogyan lehet megnezni???
  • Verseghy
    Köszi
  • M@TriX
    a blobot másold át megint...
  • Verseghy
  • Verseghy
    Hát, tegnap akkorát gaméltam vele.. Ma reggel is jáccottam egy kicsit.. Most is akartam, és ezt irta:

Miért?
  • Kandurex
    az, az
  • Kandurex
    Szerintem tökéletes :), lehet, hogy csak Tompinál van gubanc :)
  • M@TriX
    ha hitbox ha nem, sztem megfelelő a videó alapján. Nem?
  • Extraboy
    Hitboxokat hogy lehet megnezni?
  • Since
    Sziasztok! Valaki tudna mondani egy jó configot CS-ben, amivel a legoptimálisabban lehet játszani? Mouse speed, gamma, keyboard, felbontás etc. Esetleg eltudná nekem küldeni email címemre? Köszke
  • Zsoldos
    marmint per poly ;)
  • dikki*yysw
    Hát akkor a Tybalt vagy ki rosszul tudja, mert a hl2net fórumain már régen megmondták, hogy hitbox lesz.
    A DOOM3-ban, igen, abban perpixel van.
  • ka87
    érdekes:)
  • [NST]Cifu
    Ez a hitbox dolog vicc, már csinált egy srác videókat is róla, hogy elosztlassa a kételyeket:

Hitbox videó 1.
    Hitbox videó 2.
  • UnConnecteD
    egy nem vegleges programtol mit varsz? tokeletes legyen?
  • Zsoldos
    Egy ideig ment jol a progi, aztan ezt kezdte el kiirni:

Valaki irta, hogy uj blob kell, nem mukodott. Kipucoltam a registryt, nem mukodott. Ujra feltettem a fileokat/ujra cfg buher, nem mukodott.. Erre van mar megoldas?
  • toMpEr
    elegge odafigyeltek az aprobb reszletekre is, pl az uvegen a helyetol fugg, hogy epp mi tukrozodik rajta.
    kep1
    kep2
  • Kaliga
    Közben rájöttem a jelszóra, rendesen megizasztott
  • toMpEr
    nem fake, 1 konzolparancs es megmutatja neked is
  • Kandurex
    Passz, kérdezd FlekO -t a legyet, néha feltűnik itt a fórumon, de az is egy lehetőség ha elmész ide: CS.hu és itt érdeklődől :)