73989
codebase=\"http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=5,0,0,0\"
WIDTH=790 HEIGHT=343>
Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
WIDTH=790 HEIGHT=343>
Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
-
Verseghy #304 Thx, megnézem muxik-e. -
#303 bind "key" "buy valami"
es mar kesz is a buy script -
Verseghy #302 Az nemjó... Más a scriptje, nem muxik.. -
#301 ja a pinggel minden rendben van, nekem ugyan annyi volt, mint az 1.6 alatt... -
#300 Egyébként most jövök egy svéd 40-es szerverről, 34-36 játékosszám mellett szépen futott 30-50fps-el a játék egy 9800XT-n, 4xAA és 16xAF mellett. Még a tömegjeleneteknél sem ment 30 alá, szóval valamit optimalizáltak a kiszivárgott verzió óta. A netkódra egy panasz nem lehet, nekem ugyan 100-140 közötti pingem volt, de a svéd játékosoknak 40-60 között volt az átlag, és teljesen játszható volt, viszont ennyi ember sok a de_dustra, folyton csak egymást akadályoztuk... -
#299 Na egész jó a game, 50-60 fps-el megy, minden maxon, kivéve AA, mert akkor az alant látható probléma lép életbe :)) -
#298 Csak másold át a régi bindjeit a config.cfg-ből az itteni config.cfg-be, és kész. -
#297 nem, de te eelkul nem tudsz vasarolni? :) -
Verseghy #296 Valaki tud CS:S-hez buy scriptet? -
#295 Akkor jo jatekot :) -
#294 Igen fentvan, de már működik, a regeditben átírtam 60-100-ra ami volt a FAQ-ban és jó. -
#293 DirectX 9(!) fentvan? -
#292 Vááááá, átolvastam megint, és megpróbáltam és működik!!
Bocs Matrix, én basztam el :DD Köszi szépen! -
#291 Az a FAQ csak a warez verzió működésre bírását taglalja, nem? Belenéztem amúgy, de nem találtam erre utalást, biztos én vagyok béna.. -
#290 Kikapcsoltam, raktam 2X-re, 4x-re, 8x-re, alkalmazásvezéreltre, de mindegyiken szívás van. Cfg file meg nincs mert gondolom az első indítás után szedi ki a cache-ből. -
#289 Fakju, azaz olvasd el a FAQ-t...
bazz -
#288 Próbáld meg a videókártya driverében kikapcsolni az Anti-Aliasing-ot. -
#287 Hi srácok!
Na nekem megvan a CZ, preloadoltam a CS S-t, ma reggel indítom, bejön a háttér, majd visszadob egy ilyennel a vinfosba:
Az antialiasinget próbáltam mindenfélére rakni driverből, de nem történt semmi.. GeForce FX 5900 Ultrám van, 61.77-es driver. Mi lehet a megoldás? -
Verseghy #286 Igen. Mostmár jó, 62 percröl hirtelen 9re ugrott.. Steam pówer -
#285 Át van állítva az játék beállítólapján az Automatic Update 'Always keep...'-re? -
#284 szokott.. :) -
Verseghy #283 Nekem most updatelni. 62 percnél van, de baszik mozdulni. -
#282 gameban 60 ala nem nagyon megy -
#281 nekem nem:) tetszik a bedobok egy granatot es kirepul a folyosorol 3 hulla meg ket fegyver:)) -
#280 Attól továbbra is ki tudok borulni, hogy újra kell indítani a STEAM-et, hogy az aktiválás megtörténjen... -
#279 stresstest 104 fps 1024 max de egyelore fagyok:P -
Corey #278 pazar. ugylatom egyetemig egyikkelsem fogok jaccani. -
#277 A HL2 és a CS:Source megjelenése azonos dátumot takar... -
Corey #276 hogy mi? most a HL2 jelenik meg novemberben vagy a CS Source? kicsit keveredés lesz urrá rajtam a topik olvasása közben.. -
#275 hat van valami, de nem vittek tulzasba, mert igy is keves az fps -
Drizzthsz #274 A bétában van hdrr-effekt? Azaz vakító fények. Pl.: ha a napba nézel? -
#273 most tulajdonképpen miafaxra is várunk? -
#272 semmi, nem is lesz -
PosSe PenGe #271 a cz sourcénak mi értelme lenne nem értem...még ha lessz is -
Verseghy #270 Hát, majd idövel igen. Még a HL-t is, és raknak bele érdekes dolgokat is. Szal nem csak sima grafikus átportálás hanem játékmenetben is változások lesznek. -
#269 Amugy amit egyszer hallottam valahol hogy lesz DoD: Source meg CZ: source. Ez igaz? -
#268 amikor megjelenik a botokban, szeptember-oktober-november-... -
Drizzthsz #267 Jó kérdés...
Valaki nem tudja? -
#266 nemhiszem, hogy van, mindegyik tort szerintem, de ha van akkor a listaban benne lesz biztosan -
Verseghy #265 Hm.. akkor megyek aludni:)) Reggelre hátha aktiválva lesz. Tudsz mondani pár magyar servert ami nem tört, hogy reggel tudjak mire menni?