73990
codebase=\"http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=5,0,0,0\"
WIDTH=790 HEIGHT=343>
Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
WIDTH=790 HEIGHT=343>
Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
-
A config-ba beírod az elejére a többi bind közé (ez a minta):
bind "F8" "buy aug; buy primammo; buy p228; buy secammo; buy vesthelm; buy flashbang; buy flashbang; buy hegrenade"
Ez vesz kevlar+sisakot, Aug-ot, p228-at, lőszert mindkettőhöz, két flash-t és egy HE gránátot.
A felszerelések/fegyverek nevei (megjegyzéssel):
vest (kevlar)
vesthelm (kevlar+sisak)
m3 (az olcsóbb, pumpálós sörétes)
xm1014 (az automata sörétes)
m249 (a géppuska)
scout
awp
sig550 (a CT mesterlövészfegyver)
g3sg1
aug
sg552 (a terror távcsöves gépkarabély)
m4a1
ak47
famas
galil
tmp
mac10
p90
ump
mp5
glock
usp
p228
deagle
elites
fn57
primammo (elsődleges fegyver lőszere)
secammo (másodlagos fegyver lőszere)
hegrenade
flashbang
sggrenage (ez nem biztos, hogy ez)
defuser -
Verseghy #304 Thx, megnézem muxik-e. -
bind "key" "buy valami"
es mar kesz is a buy script -
Verseghy #302 Az nemjó... Más a scriptje, nem muxik.. -
ja a pinggel minden rendben van, nekem ugyan annyi volt, mint az 1.6 alatt... -
Egyébként most jövök egy svéd 40-es szerverről, 34-36 játékosszám mellett szépen futott 30-50fps-el a játék egy 9800XT-n, 4xAA és 16xAF mellett. Még a tömegjeleneteknél sem ment 30 alá, szóval valamit optimalizáltak a kiszivárgott verzió óta. A netkódra egy panasz nem lehet, nekem ugyan 100-140 közötti pingem volt, de a svéd játékosoknak 40-60 között volt az átlag, és teljesen játszható volt, viszont ennyi ember sok a de_dustra, folyton csak egymást akadályoztuk... -
Na egész jó a game, 50-60 fps-el megy, minden maxon, kivéve AA, mert akkor az alant látható probléma lép életbe :)) -
Csak másold át a régi bindjeit a config.cfg-ből az itteni config.cfg-be, és kész. -
nem, de te eelkul nem tudsz vasarolni? :) -
Verseghy #296 Valaki tud CS:S-hez buy scriptet? -
Akkor jo jatekot :) -
Igen fentvan, de már működik, a regeditben átírtam 60-100-ra ami volt a FAQ-ban és jó. -
DirectX 9(!) fentvan? -
Vááááá, átolvastam megint, és megpróbáltam és működik!!
Bocs Matrix, én basztam el :DD Köszi szépen! -
Az a FAQ csak a warez verzió működésre bírását taglalja, nem? Belenéztem amúgy, de nem találtam erre utalást, biztos én vagyok béna.. -
Kikapcsoltam, raktam 2X-re, 4x-re, 8x-re, alkalmazásvezéreltre, de mindegyiken szívás van. Cfg file meg nincs mert gondolom az első indítás után szedi ki a cache-ből. -
Fakju, azaz olvasd el a FAQ-t...
bazz -
Próbáld meg a videókártya driverében kikapcsolni az Anti-Aliasing-ot. -
Hi srácok!
Na nekem megvan a CZ, preloadoltam a CS S-t, ma reggel indítom, bejön a háttér, majd visszadob egy ilyennel a vinfosba:
Az antialiasinget próbáltam mindenfélére rakni driverből, de nem történt semmi.. GeForce FX 5900 Ultrám van, 61.77-es driver. Mi lehet a megoldás?
-
Verseghy #286 Igen. Mostmár jó, 62 percröl hirtelen 9re ugrott.. Steam pówer 

-
Át van állítva az játék beállítólapján az Automatic Update 'Always keep...'-re? -
szokott.. :) -
Verseghy #283 Nekem most updatelni. 62 percnél van, de baszik mozdulni. -
gameban 60 ala nem nagyon megy -
nekem nem:) tetszik a bedobok egy granatot es kirepul a folyosorol 3 hulla meg ket fegyver:)) -
Attól továbbra is ki tudok borulni, hogy újra kell indítani a STEAM-et, hogy az aktiválás megtörténjen... -
stresstest 104 fps 1024 max de egyelore fagyok:P -
Corey #278 pazar. ugylatom egyetemig egyikkelsem fogok jaccani. -
A HL2 és a CS:Source megjelenése azonos dátumot takar... -
Corey #276 hogy mi? most a HL2 jelenik meg novemberben vagy a CS Source? kicsit keveredés lesz urrá rajtam a topik olvasása közben.. -
hat van valami, de nem vittek tulzasba, mert igy is keves az fps -
Drizzthsz #274 A bétában van hdrr-effekt? Azaz vakító fények. Pl.: ha a napba nézel? -
most tulajdonképpen miafaxra is várunk?
-
semmi, nem is lesz -
PosSe PenGe #271 a cz sourcénak mi értelme lenne nem értem...még ha lessz is -
Verseghy #270 Hát, majd idövel igen. Még a HL-t is, és raknak bele érdekes dolgokat is. Szal nem csak sima grafikus átportálás hanem játékmenetben is változások lesznek. -
Amugy amit egyszer hallottam valahol hogy lesz DoD: Source meg CZ: source. Ez igaz? -
amikor megjelenik a botokban, szeptember-oktober-november-... -
Drizzthsz #267 Jó kérdés...
Valaki nem tudja? -
nemhiszem, hogy van, mindegyik tort szerintem, de ha van akkor a listaban benne lesz biztosan