73989
codebase=\"http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=5,0,0,0\"
WIDTH=790 HEIGHT=343>
Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
WIDTH=790 HEIGHT=343>
Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
-
riVer #344 hello mind,vki pls help :(((( :::: Can't open background image 'materials/console/background01.vtf' :(((( -
#343 Ostoba kérdés, de minek?
Csak gondolj a pisztolyokra: van benn összesen 6 féle pisztoly. Mégis gyakorlatilag mindenki (a játékosok ~90%-a) ha vesz pisztolyt, akkor az Desert Eagle. Ennyi.
Nincs értelme, mert nem erről szól a játék, főleg, hogy a fegyverek tulajdonságai köszönő viszonyban sincsenek a valósággal. Éppen emiatt cseppet sem zavaró, ha lecseréled a skineket (én pl. a régi CS-hez már évek óta jó bevált custom modelleket használok, így a Sig-552 helyett HK G36C van, a TMP helyet HK MP5-PDW, a Para helyett meg M134 'Minigun'. :)))
Ha sok választható fegyver kell, ott a Ghost Recon, vagy a Raven Shield. :))) -
#342 Te is okos vagy... a beta periodus meg minimum fel evig eltart es ezek szerint akkor fel evig non stop dust! Hat ugyes vagy igy sokan fognak jatszani vele!
Life! Akkor miertnem inditasz "eredeti" servert? abbol mindig jon update es az ilyen kifagyasos vackokat is folyamatosan javitjak! -
#341 azért pár új fegyver lehetne szerintem én nem játszottam túl sokat a régi CS-vel sem de már ígyis unom őket:) -
#340 És a Benchmarkot? (vagy minek is nevezzem)
DC-n kerestem de hiába... -
ka87 #339 dc -
Drizzthsz #338 Akkor majd az ip az, ami eddig is volt?
Most honnan lehet letölteni amúgy a beta cracket? -
Lifeforce #337 Sajna bugos a windowsos szerver...
Ha 24 fő alá teszem akkor állandóan kifagy.
Ezért megy 28fővel, és ezért nem tudok indítani még egy portot.
20 fő felett így is elkezd lagolni. -
#336 Ez nagyon értelmes volt...
A CS:Source béta csak egyetlen pályát tartalmaz! Nem jelenik meg hozzá új!!! -
#335 Azért ilyen, mert már jó előre megmondták, hogy a CS:Source a CS1.6 feltuningolva a Source enginel. Se nem több több, se nem kevesebb. Ugyanaz a játékmenet, ugyanazok a fegyverek és ugyanazok a pályák, csak a mai igényeknek megfelelő grafika és egy nagyon ütős kis fizikai motor. -
#334 Es nem akarsz inditani egy "eredeti" source servert a torton kivul? mert igy csak 1 palya lesz allandoan es ha megjelenik egy uj akkor azt marha nehez lesz atrakni sztem mert a source motor miatt rengetek kulon fajla van (amennyire neztem) egy mapnak. -
ka87 #333 oké köszi -
Lifeforce #332 Le kellett állítanom mert dogzik a lelkem...
Reggeltől megint a tiétek.
Olyan 22-23óra (ma) körül kapcsolom vissza. -
#331 így elsőre a vélemyényem (create server-en) tudom senkit nem érdekel de azért leírom. Grafika szép, fizika is király csak azt nem értem miért vannak ugyanazok a zajos gyenge hangok benne és miért nincsen benne már új fegyverek. -
ka87 #330 sztem többet nemfogunk jáccani:) kül a hungs-os szerverrel mi lett? -
#329 Nagy meglepetésre nálam is :& -
ka87 #328 meg nálam is
-
Drizzthsz #327 Ugyanaez nálam is... -
#326 nekem a connect to servernél kiírja nem sikerült 4 próba után sem próbáltam az összes magyar szervert vagy azt írja hogy a szerver újabb 3-as protkollt használja. Valaki help pls. Thx. -
Drizzthsz #325 Akkor hol egy V2-es szerver? -
#324 Na mindegy, majd holnap, én 9 után már úgysem szívesen játszom, megyek TV-zni. -
#323 És alapból v2-eset töltöttél le vagy ha nem akkor honnan szedted a frissítést? -
#322 bent voltam en is mikor kidobott,nem tudom mi lehet a baja.A 3 mas protokolt meg a nem feltört szervereknél szokta kiirni. -
#321 Namármeg unable to set mode. Pedig ilyet még nem csinált. -
#320 nekem v2es beta van. vannak működő v2es serverek? esetleg tört v3asok már? -
Drizzthsz #319 Gond van, mindenn a a 3-as protokollt kéri... -
#318 De ez meg azt mondja újabb kiliens (3-as, hogy az mit takar?) kell neki. Honnan lehet crackelt updateket töltögetni mert a steam szerint már van 4 is.
És nem tudja valaki mi lett ezzel a szerverrel 212.92.18.38:27015 mert 7 körül kidobott azzal hogy bezárták aztán nálam azóta sem működik. -
Drizzthsz #317 Verzió 3-as protokollhoz mi kell? -
Drizzthsz #316 Haha, elindult nálam is....
A benchmarkhoz van egy link valahol? -
#315 plz ez megy:
195.70.51.170:27015 -
#314 en sem -
Nagydög #313 Ize... Hova lettek a szerverek? Egyet sem erek el... -
#312 Nálam beveszi a 4X AA-t. -
Verseghy #311 -
Verseghy #310 hungs... Én becsületesen, Steamon játszok -
CUCLI #309 tegnap minimum 10et russoltunk hungs serverenn :) -
Verseghy #308 Kár:( Mondjuk örüljek annak hogy legalább a fegyvereket be tudtam bindelni. Csak az a rossz, ha rusholnak a Terrorok, akkor nyomjam meg 3szor a gombot amivel elövezi a smoke-ot.. Addigra halott vagyok. -
#307 asszem cs:sourceban nincs lehetoseg a granatokat bebindelni -
Verseghy #306 Thx mindenkinek, még azt szeretném még kérdezni, hogy hogy lehet azt bebindelni, hogy mondjuk az "o" gombot megnyomom akkor egyböl a HE gránátot vegye elő, ha a "p"-t akkor flashre? ( bind "o" "??" ) -
#305 A config-ba beírod az elejére a többi bind közé (ez a minta):
bind "F8" "buy aug; buy primammo; buy p228; buy secammo; buy vesthelm; buy flashbang; buy flashbang; buy hegrenade"
Ez vesz kevlar+sisakot, Aug-ot, p228-at, lőszert mindkettőhöz, két flash-t és egy HE gránátot.
A felszerelések/fegyverek nevei (megjegyzéssel):
vest (kevlar)
vesthelm (kevlar+sisak)
m3 (az olcsóbb, pumpálós sörétes)
xm1014 (az automata sörétes)
m249 (a géppuska)
scout
awp
sig550 (a CT mesterlövészfegyver)
g3sg1
aug
sg552 (a terror távcsöves gépkarabély)