73989
codebase=\"http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=5,0,0,0\"
WIDTH=790 HEIGHT=343>
Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
WIDTH=790 HEIGHT=343>
Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
-
Drizzthsz #384 Eztet megválaszolni nekem... -
Corey #383 mit nem lehet ezen elhinni? a béta nem mindenkinek készült, arról nem tehetnek hoyg fel lett törve és plusz par ezer illető nyomja, és ha megunják akkor esedezzenek újabb pályákért. a béta csak kompatibilitási teszt, nem pedig rendes játék amit másképp kell felfogni mint egy full bolti game. -
Drizzthsz #382 Most van működő V2-es szerver?
Más: Valaki, aki mindig tud játszani, légyszi netes játék közben vegyen már fel egy demót!
A módja: consoleban: record <demó neve>
majd stop.
a cstrike könyvtárban lesz a demo .dem kiterjesztéssel. -
#381 mirol? :) -
#380 Hmm... tudodmit! Ha adsz egy hivatalos URL-t akkor elhiszem neked -
#379 Nem is az volt a celja a valve-nak, hogy mindenki ezt nyomja egyfolytaban -
Drizzthsz #378 Ha van valami biztos, akkor szólj... -
#377 Amugy 3-4 hetig vagy amennyi... no eddig senki nem fog a sima duston jatszani az fix! ott fogjak hagyni az egeszet ha ez lesz, mennek vissza 1.6ozni -
#376 Inkabb a mapokat hackelgessek be ide a monitoromra -
Corey #375 hehh:) -
#374 allitolag meghacoltak a legujabb verziot is, stay tuned -
#373 azok nem jatszanak, nem kotelezo -
#372 Csak adjanak mar tobb mapot... -
CUCLI #371 nemtom én sem szerettem a dustot de mostanra csak dustos servereken megyek :) -
#370 akkor kell HL2 game,és arra egy kis kiegészítő? -
#369 jah:D ok kösz;} -
#368 Sztem nem lesz az hoyg ezalatt a par het alatt csak dust lesz LOL akkor senki sme fog vele 1-2 nap mulva jatszani!!! Olyan nehez ezt felfogni? Te birnal csak duston tobb heten at?... na errol van szo! a hanyinger kerulgetne, es mivan azokkal akik utaljak a dustI-et? :P -
CUCLI #367 mind 1. szvsz szorsz. láttad az első videót a CS:Sourceból?
ott is szorsznak mondta a faszi.. -
Drizzthsz #366 Ez a sima CS, HL2 enginnel... -
#365 szörsz -
CUCLI #364 ahogy angolul mondani kell, vagy nem? te hogy mondanád azt ,hogy Source? -
#363 és még egy kérdés:nekem megvana CS:cz játék ami ugye 2 CD.
ez a source annak kiegszítője,v. külön game? -
#362 ezt most nemértem...szosz az mi? -
Corey #361 a legutóbbi source béta frissitésben mennyit optimizáltak a sebességen, ha valakinek volt szerencséje kiprobalni? a steam cd-key kicselezésével a video testig eljutottam, de tovabb mar nem engedte a kicsike -
Bircsike #360 :) (csak kérdeztem) -
#359 nem, olcsobb -
Bircsike #358 Magyarul ami egybe lesz az drágább lesz? -
#357 Egybe lesz illetve kulon-kulon is -
Bircsike #356 Gyerekek! Ez biztos hogy a HL2 és a CS:S eggyütt lesz? Vagy az egy ilyen különleges kiadású dobozban csak eggyütt? -
#355 nehany het lesz csak a hivatalos "betateszt", azert van idezojelben, mert ez nem is betateszt, hanem csak kompatibilitasi problemakat akarjak kikuszobolni. -
riVer #354 nah,vki,vagy sose láttatok még ilyet???
-
#353 Azt gondolsz tőlem amit akarsz. De javaslom olvasgasd a Steampowered.com fórumát és nézegesd a CSnation.net-et, hátha okosabb leszel... -
riVer #352 írom :)
-
riVer #351 Can't open background image 'materials/console/background01.vtf' -
Drizzthsz #350 Nem a pályabugokat kell kitapasztalni b+!
Az már rég megvolt, most az internetes játék állapota a kérdéses...
Amúgy zártkörű lenne a beta.. -
#349 Mondjad :) -
riVer #348 :) 2 vita között help pls -
#347 "hogy felszinre kerüljenek a különféle bugok"
itt irtad! ha nem adjak a mapokat akkor hogy kerulnek felszinre?!... -
#346 Haggyalmar meg egy csomo ido mire vege lesz a beta periodusnak... szerinted ha csak a dustot adjak akkor kitudjuk tapasztalni az idegesito palyabugokat???!!!! Ezert vagyunk "testerek" hogy lassacskan odaadnak mindent es leteszteljuk, ok kijavitjak es amikor mar nagyon keves a bug akkor lehet kiadni! -
#345 Milyen fél évig? A CS:Source teljes a HL2-vel együtt fog kijönni! Szerinted ezek szerint a HL2 csak jövőre fog debütálni? :)))
Azonkívűl látom nem érted mit is takar az a nagy 'BETA' felirat a főmenüben: ez egy tesztprogram, amivel a netkód és a játékengine tesztelése folyik. Nem az a fő cél, hogy a játékosok sokáig játszanak vele, hanem hogy felszinre kerüljenek a különféle bugok, amik az eddigi belső teszteléskor még rejtve maradtak. Így a teljes CS:Source kikerülésekor már ezek a bosszantó bugok ki lesznek javítva, a játékosok nagy örömére... :))