73989
codebase=\"http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=5,0,0,0\"
WIDTH=790 HEIGHT=343>
Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
WIDTH=790 HEIGHT=343>
Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
-
dr ace #864 tomper! elküldtem a cuccost privát üzibe -
#863 ja elobb azt nezd meg jol adtad-e meg -
dr ace #862 ha rosszul adnám meg az elérési utat nem jutna eddig szerintem -
#861 ugy jo -
#860 Szerintem az a baj hogy a steamapp.cfg-ben rosszul adta meg az eleresi utat ezert irja ki ezt. (ha rosszat mondanek javitsatok mert nalam ilyen 1X volt es mar nememlekszem az errorszovegere!) -
dr ace #859 akkor a jelszót emilbe adnám...vagy hogy legyen? -
#858 mindegy -
dr ace #857 köszönöm
neve mi legyen? vagy az tökmind1? -
#856 ha csinalsz atwre hozzaferest felrakom az egeszet, ugy ahogy biztosan mukodik -
#855 nemhiszem, hogy ez a baj -
dr ace #854 nem tudnád elküldeni msn-en? vagy valami egyszerű módon
vagy szerinted egyáltalán ez a baj? -
#853 amugy ha csinalsz atwre egy accot felrakom oda -
#852 melyik toltokepernyoig? -
dr ace #851 én nekem nincs hozzá fogalmam sincs hozzá...ezért kértem itt segítséget, de senki nem tudott konkrétat mondani...azért leírom mégegyszer hogy mi a nyomorom:
emporio-féle tört béta - felteszem ahogy le van irva - el is jutok egy "töltőképernyő"ig, de utána ezt a hibaüzit adja: Could not load library client
Tudja valaki mit csesztem el? Vagy azt hogy mit csináljak hogy menejen? -
#850 ez nem a szerver készítéshez kell? -
dr ace #849 mert nem megy a source béta...emporio-törés
bandee irta hogy ez kell hozzá nem idézem mert hosszú lenne
de nekem nagyon kell hogy lássam ezt a bétát.... -
#848 minek az neked? -
dr ace #847 cssource_v2dllsplayable_emporio.rar honnan?!?
lécci-lécci-lécci mondja meg vki plzplzplz -
#846 Elfelejtettem. NEKED: (Roma totalwar -ért) -
#845 Ne bassz már, még augusztusban is kísért, de utálom.
Amúgy szerintem azt még bőven azelőtt olvastam, valami 3 oldalas valveinterjúban. De már nem vagyok benne biztos. -
#844 Hmm...én idáig csak hálózati résznél találkoztam a különböző protokolokkal..: -
dr ace #843 Hello!
Valaki plz mondja meg honnan tudom letölteni ezt a fájlt: cssource_v2dllsplayable_emporio.rar. Csak ne legyen fizetős oldal vagy bittorrent. Ha más nem akkor privátba vagy e-mailbe ([email protected]) küldjétek a linket PLZ! -
#842 pff, az aprilis 1-jei trefa volt :)) -
#841 Nem tudom, hol ígértek lerombolható falat, bár elképzelhető..
A bétában nem lesz új pálya egyébként. -
#840 Húzz már el az istenfaszába azzal a rohadt honlapoddal, ott a rohadt aláírás, lökj bele valamit, de ne reklámozd már azt a szutykot minden szir-szar hozzászólásoddal... -
Drizzthsz #839 Ok, nekem mind1, elvégre is én is reklámozom magam... -
ShaiHulud #838 es hogy epito jellegu kritikaval is eljek.Figyeljel jobban a helyesirasra egy nyilvanos honlapnal:)
"Akit érdekel bővebben a dolog, az tekincse meg ezt a cikket! " - VST -
ShaiHulud #837 igen de ha 50 hozzaszolasonkent teszed ez mar joggal zavaro.es joggal tunik...hmm....dicsekvesnek...kampanyolasnak hogy egy elottem szolo szohasznalataval eljek -
#836 tok jo, bar nalam azert epp hogy jobban nez ki mint a cs, de akkor is stabil 40 fps:DDD -
#835 Nem dicsekszem, csak felhívom a figyelmet az új dolgokra. Miért tenném ki egy másik oldal linkjét pl gamestar vagy 576 online ha az enyémen is meglehet nézni. Sokkal logikusabb.Nem?. Egyébként már javítva lett a szó. -
Drizzthsz #834 Ha már megint dicskszel, legalább a honlapodon kiírhatnád helyesen a "frissítés" szót... -
#833 És ehhez a bétához lessz új pája is? (amit igértek hogy lorombolható fal...) -
#832 Itt van pár KÉP amit meglehet nézni. -
#831 A Counter-Strike Half-Life2 engine-re átportolt változata. Jelenleg még csak béta :) -
#830 Bocsi a tudatlanságomért, de vki elmondaná ,hogy mi is ez a Cs-Source?? -
Drizzthsz #829 Hát, V3-asat visszaolvasva se találtam, de amúgy felmenne rendes steames szerverekre is...
Csak akkor lép ki, amikor már betöltené... -
#828 Csináltam szervert, hogy mászkáljak egyedül egy kicsit, az immár javított Sourccal, viszont nekem is az a hiba, hogyha venni akarok vmi, vagy ugranék, akkor kidob a desktopra. Van megoldás? -
ka87 #827 van olvass vissza mégegyszer nem kaarom leirni -
Drizzthsz #826 Na, valami ilyen? -
Drizzthsz #825 Most már nekem is kéne olyan...