73989
codebase=\"http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=5,0,0,0\"
WIDTH=790 HEIGHT=343>

Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
  • antijedi
    "A nevem Juhos Márk. 14 éves vagyok, 1990 július 9.-én születtem. Most a Hunyadi Mátyás Általános iskolába járok. Budapestan élek. Kedvenc időtöltésem a gépezés és az olvasás. A kedvenc könyveim a Warcraft könyvek."
    ...
    most őszintén, mit vársz tőle?? :)
  • Kandurex
    JAh, meg a google fuck is reklám, de fogd fel aljaskuszóbab, hogy itt nem tetszik senkinek a reklám, pláne ha minden hozzászólásodba berakod, pláne ha az innen lopot információkat teszed közzé...
  • Corey
    tudtommal még nincs működő V3 krekk, szal ne probalkozz. maradj V2nél sztem.
  • Argon
    Nem töröltetem, azt csak példának hoztam fel.
  • emberke
    hehe :)
    Nem hiszem, hogy a CS-Nation különösebb reklámra szorulna, de ha téged ez megnyugtat töröltesd a hozzászolásom.
  • dikki*yysw
    Pedig ha belédcsapódik egy golyó, annak elég nagy impulzusa van, szal reális hogy lassít ha szembe futsz vele..
  • dr ace
    Hali!
    Csomót szenvedtem hogy működjön ez a béta (most tudomásom szerint v2es van fenn) és félek hogy ha megpróbálom feltenni a v3-at megint el fogok valamit szarni, úgyhogy dobjatok meg pár v2-es servercímmel légyszi. Vagy elég ha megnyugtattok hogy a v3 felrakása közben nem lehet nagy gáz és megbizható a dolog. PLZ! köszi
  • Borg
    Kösz :)

Mostmár csak V3-ra kellene valahogy szenvednem...
  • Kandurex
    net_graph 3 a konzolba
  • Xian
    Hi

Nalam van valami menupont,
    talan hardware test vagy mi,
    azt lefuttatom es ad egy erteket a vegen.
  • Borg
    fps-t hogyan lehet kiiratni?
  • Drizzthsz
    Igen, sajnos, amit én kifejezetten utálok ebben a játékban...
  • Argon
    Nem én kezdtem, én nem is akartam ezt a hülye veszekedést.
  • M@TriX
    befejezhetned
  • Argon
    Mondtam, hogy nem háromszor mondtad.
  • Argon
    Vagy nem csak kétszer.
  • Argon
    Bakker, megnéztem csak háromszor mondtad.
  • [NST]Cifu
    Jah, a számítógépes játékokban, a valóságban kevésbé... :)
  • [NST]Cifu
    Azt hiszem valahol az 1.5-től kezdve ha eltalálnak 'sérülési sokk van', vagyis egy minimális időre nem tudsz semmit csinálni (sem lőni, sem mozogni). A pontos működését én sem igazán értem, de valami ilyesmiről van szó.
  • ShaiHulud
    hat igen night hawk = desert eagle..jo kis pisztoly az.
  • Drizzthsz
    Olvass vissz, ahol a helyes v3-as crackről írnak, ott lesz egy ip cím, azt írd be, s onnan le lehet tölteni, vagy dc.
  • Tibor
    valaki adjon 1 olyan címet amiről működik a játék
  • Drizzthsz
    Én csak a Night Hawk pisztolyt tudom használni...
  • Drizzthsz
    Szívesen... De amúgy én se magamból szoptam ki. Olvass csak vissza 200 hsz-t...
  • Kisvadász
    sziasztok!
    lenne egy problémám.a cs-t steamen keresztül használom és amikor megpróbálok fellépni vmejik szerverre akkor betöltés közben kidob az asztalra és egy ijen fatal error nevezetű kis ablakocskában ezt írja ki : Net_Sendpacket ERROR:WSAEINTR .namostan aki tudna rá vmi magyarázatot az léccives írja le nekem.nagyon megköszönném!
  • ShaiHulud
    hat azert ha profikkal jatszol 1.6 ot akkor ott is annyi hogy meglatjatok egymast es headshot:D itt is aze elleleht lodozni egymasra...az egesz attol fugg hogy te vagy az ellenfel mennyire jo aimos...nah meg csomo mas tenyezotol:D amugy ct nel 4/3 (colt), terrornal a 4/2(ak47) a jo. nah meg penztol fuggoen famas,mp5,vagy terrornal 4/1 es ugye ott az awp 4/5 shotgun csak olyan palyakon jo ahol kozelharc van inkabb, pisztolyoknal usp,deagle. altlaaban ezek a favoritok, nem veletlenul:D
  • Kandurex
    Baker, ha erre nem emlékszel, akkor minek mondjam többet, nem igaz?
  • Argon
    Ha jól emlékszem.
  • Argon
    Nem kértél háromszor.
  • Kandurex
    3x kértelek eddig nem?
  • janos666 #874
    Ezt most lusta vagyok átolvasni, de valaki mondhatna nekem egy normális fegyvert mert régen (nem 1.6, 1.1 vagy mi volt 3,4 éve) szerettem a (nem vágom a neveket, szóval a buy kódot mondom) 3/4-es gépfegyvert, de ebben valahogy nagyon nem jön be, és a 2/2-es shootgunt vagy az 5/1-es machine gunt. De ebben nem birok fedezékbevonulni miután eltaláltak, nem tudom hogy az engine vagy a lag miatt, de nekem általában annyi egy összecsapás hogy meglátjuk egymást, lövünk, én oldalraugranék, de csak vánszorog az emberem majd összeesem egyikünk összeesik ott ahol a legelső lövést kapta. Régen azért lövöldöztünk egymásra, jó elég kisgyerekek voltunk (én pl 12 éves mikor kiadták és elkezdtük LAN-on nyomni 10-en) de itt ha egyszer eltaláltak vége mindennek.
  • dr ace
    Írjatok be ide crackelt v2-es servereket plz!
    Amugy a 193.202.89.99:27070 működött, örök hála Drizzthsz
  • lecsofej007
    Nekem megy a v3 path csak mégsem mert kéri a v3 mas féle dust ot és ha valaki tudna segitani
  • Argon
    Látom te elég egzaltált ember vagy, hogy nem tudsz normálisan beszélni. Egyébként akkor ennyi erővel az összes ilyen fajta "reklámot" el kell tüntetni pl: nem akarom emberkét megsérteni de akkor az ő üzenete is reklámnak számít. Erről ennyit.
  • zippofcy
    Akkor a V3as tört patch működik valakinek? Vagy ez a legutóbbi sem jó?
  • emberke
    CS:S fegyver teszt

teszt
  • Drizzthsz
    193.202.89.99:27070

V2-es szerver...

Amúgy a játékban én csak a black hawkot tudom jól használni. A többi fegyver annyira hord, hogy az már durva...
  • dr ace
    Hát most ott tartok, hogy rájöttem hogy jó volt az a .rar ami eddig is megvolt nekem, csak én voltam az orbitális lammer a .cfg-fájl átírásánál ( egy #-et valahol nem töröltem ki pedig kellett volna ).
    De a változatosság kedvéért most sem megy a game. Ha hostolni akarok akkor userid ticket probléma van, ha pedig csatlakozni akarok netes szerverhez akkor: this server is using a newer protocol blablabla....szal most az van hogy az összes szerver v3-as bétát futtat? Ha igen hogy tegyem fel azt?
  • Drizzthsz
    Megvan, inkább csinálok a gépemre két CS:S-t, egy V2-t és egy V3-at...
  • Drizzthsz
    v3-as tört szerver van?