73989
codebase=\"http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=5,0,0,0\"
WIDTH=790 HEIGHT=343>

Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
  • Skiper
    huh, én elsőre azt mondanám, hogy ilyennel még nem találkoztam
    tört css-d van? ha igen, akkor olvasd át a rídmí-t, ha meg legál, akkor juj. akkor sajnos passz
  • Kisvadász
    az enyimé problemára nemtud senki semmit?
  • [NST]Cifu
    Az mindenkinek a saját dolga, hogy mit csinál szabadidejében. Ismerek olyan embert, aki 40 év felett van, és imádja a számítógépes játékokat (bár főleg az igényesebb szimulátorokat és stratégiai játékokat). Ez a hobbija. Nem jár kocsmába, nem a TV elött ül szabadidejében, hanem Boeing 747-essel repked az FS2004-ben. És köszöni szépen, jól elvan ő is, és a családja is...
  • Davidus
    Van v2-es magyar server?
  • M@TriX
    mamám most esik le, hogy én meg már vén szivar vagyok a 80-as kiadásommal, habár meg kell hagyni az jó évjárat volt :)
  • Lord Maelstrom
    Oké .. hülye vagyok .. csak lejebb kellet volna görgetnem a képernyőt. Sorry ez van ha az ember 800x600 ban fórumozik.
  • Lord Maelstrom
    Hümm hümm Radi neked is kuponosod van?
  • csabawarchief
    a linken levő server nem műxik ..
  • radical
    vajk gyere fel ha van időd. megaláma néven futok
  • Skiper
  • emberke
    Privibe elküldtem a linket.
  • Skiper
    http://kiskatona.atw.hu/
  • radical
    nekem meg lelőhelyet adjatok lécci a cssource-hoz. volt valami atw.hu-s link arra nem emléxik senki?
  • Kandurex
    Rengeteg családos embert ismerek aki játszik. Innen is egy párat. vannak akik játékos jelleműek és vannak akik beérik az RTL klubbal is, hát ennyi.
  • Skiper
    #cs.hu #2 CS: Source Beta Server|51ms|195.70.51.170:27015

Warriors CS:S Server [HUN]|45ms|80.64.65.21:27015

én ma este a warriors-on voltam, nagyonjó volt. nem tudom, milyen verziójú szerver, nekem a css-t a steam ma update-elte.
  • dr ace
    Srácok! Nem off egy kicsit amit itt nyomtok? Nem mintha op lennék itt...vagy egyáltalán vki...de azért szomorú...
    Inkább írjatok nekem épkézláb v2-es szerverekt!
  • janos666 #928
    Ebből a témából utólsó hozzászólásom, hogy azzal ugyan semmi baj nics ha játszik a gyerek. Én is szivesen játszottam a cs1.nemtudomhanyat (#874) 12 évesen. Azzal semmi baj. Viszont mikor egy felnőtt ember játszik FPS játékka bassz, arra inkább mondom hogy nézzen néha magára. Én most 16 évesen már kezdem pöcsnek nézni magam amiatt hogy elég sokat gépezek. És akkor én mellette csinálok mást is, tudják rólam hogy azért vagyok egy átlag valaki.... Na nem mesélek tovább mert visszaolvasva beszarok magamon is mint #904-n.
  • emberke
    De a fórumos megnyilvánulásaidból bőven is sokat megtudtunk rólad.
  • radical
    cssource linket lécci adjatok!
  • Ams
    utolsó figyelmeztetés...
  • Argon
    Abból az infóbol amit betettek nem sokat tudtok meg rólam, nem ismertek ezért nem igazán tudtok véleményt és kritikát alkotni rólam.
  • janos666 #923
    Hát igen, de 1 perc mosoj után szánalommá válik a boldogság. (legalábbis nálam).
    De akkoris:
  • Argon
    Vicces......
  • janos666 #921
    Minek ahhoz hüvejkujj?
    Az csak stabilabban tartja az egeret, te konkrétam a befelé forduló hüvejkujjra gondoltál. Az csak (asszem) néhány madárnak, majmoknak és embereknek van.
  • janos666 #920
    ............
    Ez már szöveg, hát rendesen a pofámra fagyott a mosoj. Nem az életkorral van ott a baj csak az emberrel. Ismerem a fajtáját, hazafele menet a buszon szoktam látni hasonlót. Egyik szemével Star wars könyvet olvasgat (sosem lapoz!), a másikkal a fákat nézi. Bocs ha nem így van, csak eszembejutott.
  • Argon
    Vagy nem kell már az alom? Jobb lesz egy hüvelyk ujj, mert a cicuskáknak az nincsen, így nem is tudnak a CS-vel játszani.
  • emberke
    Find servers-->Favorites-->add server
  • Argon
    Mi van kis cica? Hozzal új almot?
  • Ams
    elég lesz a flémből...
  • Kandurex
    Csendbe leszek apuci vagy lefeküdjek? Vagy mehetek még egy kicsit dzsiádzsózni? Múltkor mondjuk lelőtt a FOP - Skizo, de hát ő csak egy faxláma, meg nem is tudja, hogy már ki jött az aimbot 3.4 ami a személyes kedvencem...MA KIRÁLY LESZEK! Jó lesz apuci?...

Még a CS -t nem is játszhatod törvényileg..te...te..apuci egyetlenje..:D
  • Corey
  • Argon
    Nincs feltüntetve, hogy tilos a hozzászólásban a reklám ott alul. És ne sértegess aljaskuszóbab. Azt hittem ennek vége, de látom a újra felhoztad nem értelek egy normál ember már befejezné.
  • Argon
    Kösz szépen! Muszáj volt az infómat közzé tenni?
  • ShaiHulud
    igen
  • ShaiHulud
    valahogy rogton sejtettem hogy egy "erett" emberrel van dolgunk:)
  • Borg
    protocol version 2
    exe version 1.0.0.0

Akkor ez most jó, V2 szerverekhez?
  • Borg
  • Kandurex
    version <---- konzolba
    connect IPszám:port <------ konzolba
  • Kandurex
    [csuklik]

[többet nem ír]
  • Borg
    1. Hol lehet megnézni, hogy V hány van nekem?
    2. Ha V2, akkor milyen szerverhez lehet csatlakozni? Pontosabban hova lehet IP cimet megadni, mert én valahogy nem találtam meg...