73989
codebase=\"http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=5,0,0,0\"
WIDTH=790 HEIGHT=343>
Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
WIDTH=790 HEIGHT=343>
Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
-
#1228 De ez az 1.0.0.5 repack cucc még mindíg nem az igazi megoldás. Úgy kéne crackelni/hackelni a steamet hogy elfogadja hogy a kicsomagolt cssource-t ő szedte le. Nem a registry-be írja be, de talán egy cfg-be, aki ért hozzá az megkereshetné. És akkor updatelné is. -
#1227 Nekem ezek a kérdéseim. (Asszem nekem sikerült megcsinálni a játékot.):
1.] ASE-ből nem tudok csatlakozni a serverekre: "Error in command line" hibaüzenet miatt.
2.] Ha én inditok servert, vagy kapcsolódok egy meglevő serverre, akkor 5-6 másodperc múlva kivág az asztalra.
Help PlZ.
-
#1226 Sztem egy ember akinek, elindult így a game, írja le szájbarágósan, érthetően, lépésről - lépésre, hogy mit kell csinálni...
(ne csak : 2.csík kilő, átír azt play )
Sztem vagyunk egy páran akinek nem egészen világos mit is kellene csinálni... -
#1225 mivel? -
#1224 Ha visszamásolom a blob-ot amit délelőtt csináltam ugyan ez a helyzet. -
#1223 Nálam úgy emlékszem a 4-5. cikk jött be.
De most hogy újra megpróbáltam már nálam sem akar műkködni. Lelövés után újraindítom de addig meg sem jelenik a steam ablaka (mintha le lenne fagyva, fehér lessz ha elhúzok fölötte egy ablakot, addig meg 'láthatatlan') amíg meg nem jön a levél. -
Borg #1222 Miaz, hogy első csík, és pár cikk?
Szerintem valahogy elbeszélünk egymás mellett :)
Benyomom azt a retkes cdkeyt, és next. Aztán mikor a 2. osztás megjelenik a skálán, lelövöm. Erről van szó, nem? -
#1221 Nem értem ezt a 2. csík szöveget, én emiatt szenvedtem 20 percig. Az első csíknál próbáld mikor még csak pár cikk ment le. -
Borg #1220 Az jó, mert már vagy 4 keyt regisztráltam, lőttem le a második csiknál, és még mindig semmi... -
#1219 sztem haldoklik a sztím, azér nem megy neked... -
#1218 Az előtt kell kivenni a blob-ot hogy megkapod a levelet hogy hibás cd-kód, de már benne van a választható játékok listájában a cssource. És be kell tenni a cssource könyvtárba. -
#1217 A végén az lesz a legegyszerűbb ha veszek egy a preload elhalasztása miatt kétségbeesett 9800/9600XT tulajtól egy HL2-kupont. Azzal megy nem? -
Borg #1216 Én csak lelőttem a steamet, és kimásoltam a blobot. Ahogy a readme irja. Most akkor nem is így kell, hanem még kisérletezgetni kell a steammel? -
#1215 Ki kell másolni a clientregistry.blob-ot a steam könyvtárból a cssource könyvtárba miután játszogattál a fake cd-kulcsokkal és bevette a my games-be a cssource-t. -
Borg #1214 Na ez már megvan, viszont most azt irja a játék inditásakor, hogy error... bla bla... no steam content servers available...
Kell futni alul a steamnek még, a játék futtatásához? Tehát elinditsam ujra? -
#1213 A play games-ben. -
Borg #1212 Hol van az a my games list, ahol a CS:CZ-hez be kellene irni a keyt? -
#1211 Ehh, bevette a
http://www.dunakanyar.net/~gaboca/CS.SOURCE.1.0.0.5-REPACK/CS.SOURCE.1.0.0.5-REPACK.rar címet és fojtatja. -
#1210 Megnyugtatásul: még mindig töltődik át a másik atw.hu -s accra a cucc, ergo tényleg lehet folytatni törlés után, és tényleg nem törlik mind2-t.
Csak hát ugye 10k-val... most tart 60 megánál, soká fog 250-re érni. -
#1209 Nekem is írt ilyent. Én éppen fake cd-kulcsokat próbálok gyártani :) -
#1208 nekem most ezt irja :) :
Disconnect: Error verifying STEAM UserID Ticket (8) -
AWP MAP -
#1205 Nem lehet hogy beokádott a steam? Most akartam sima CS-t indítnai de azt írta hogy steam servers are currently too busy to handle your request. -
#1204 ja meg ASE-ből nem tudok csatlakozni: "Error in command line" -
#1203 engem mindig kivág az asztalra és nincs hang, mi lehet baj? help plz -
#1202 ja, fxp nemmukodik -
#1201 látom már töltödik vmi :DDD -
#1200 nahát akkor adj hozzáférést tompernek ő meg átfxp-zi és mindenki boldog -
Myron #1199 ja már hogy ne lenne: www.dunakanyar.net/~gaboca -
Myron #1198 Bazmeg nekem működik!!!!!!!!!! Most megyek kiverem! -
#1197 Ok elüjött a cache need reapir is. Király;) -
#1196 myron http-s elérés van? tudod sokan nem értenek az ilyen ftp-s hülyeségekhez szal 1 link legyen az egész :))) -
#1195 Na újrapakoltam az egészet de valami nem tetszik neki. Most no steam content servers are available hibát nyomat.
Ezt csinálom:
1. repack cucc kitömörít C:\cs-s könyvtárba
2. steam elindít task manager bla bla
3. rányomok CZ-re beírom a fake kulcsot azt második csíknál steam.exe lelő
4. bemásolom C:\cs-s be a blobot
5. átírom az user nevet meg az elérési utat
6. C:\cs-s\hl2.exe -console -game cstrike -steam parancs game indul...
7. error
-
Myron #1194 na itt jön a képbe az ftp-m :) még nincs feltöltve rá sajna, de azt garantáltan nem fogják törölni -
#1193 thx! -
#1192 már törölték is az oldalt :( vmi tutibb megoldás kéne
aki tud http-s tárhelyet adni amin van fxp irjon ! -
Myron #1191 tnx -
Myron #1190 mert ugyan az a fájlnév -
#1189 Browse games --> register a product I already own --> oda.
nem kell letölteni. -
#1188 Másik accon van, onnét nem tudja tölteni senki, miért törölnék.