73989
codebase=\"http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=5,0,0,0\"
WIDTH=790 HEIGHT=343>

Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
  • janos666 #1228
    De ez az 1.0.0.5 repack cucc még mindíg nem az igazi megoldás. Úgy kéne crackelni/hackelni a steamet hogy elfogadja hogy a kicsomagolt cssource-t ő szedte le. Nem a registry-be írja be, de talán egy cfg-be, aki ért hozzá az megkereshetné. És akkor updatelné is.
  • csabawarchief
    Nekem ezek a kérdéseim. (Asszem nekem sikerült megcsinálni a játékot.):

1.] ASE-ből nem tudok csatlakozni a serverekre: "Error in command line" hibaüzenet miatt.

2.] Ha én inditok servert, vagy kapcsolódok egy meglevő serverre, akkor 5-6 másodperc múlva kivág az asztalra.

Help PlZ.

• plas
    Sztem egy ember akinek, elindult így a game, írja le szájbarágósan, érthetően, lépésről - lépésre, hogy mit kell csinálni...
    (ne csak : 2.csík kilő, átír azt play )
    Sztem vagyunk egy páran akinek nem egészen világos mit is kellene csinálni...
  • Lord Maelstrom
    mivel?
  • janos666 #1224
    Ha visszamásolom a blob-ot amit délelőtt csináltam ugyan ez a helyzet.
  • janos666 #1223
    Nálam úgy emlékszem a 4-5. cikk jött be.
    De most hogy újra megpróbáltam már nálam sem akar műkködni. Lelövés után újraindítom de addig meg sem jelenik a steam ablaka (mintha le lenne fagyva, fehér lessz ha elhúzok fölötte egy ablakot, addig meg 'láthatatlan') amíg meg nem jön a levél.
  • Borg
    Miaz, hogy első csík, és pár cikk?
    Szerintem valahogy elbeszélünk egymás mellett :)

Benyomom azt a retkes cdkeyt, és next. Aztán mikor a 2. osztás megjelenik a skálán, lelövöm. Erről van szó, nem?
  • janos666 #1221
    Nem értem ezt a 2. csík szöveget, én emiatt szenvedtem 20 percig. Az első csíknál próbáld mikor még csak pár cikk ment le.
  • Borg
    Az jó, mert már vagy 4 keyt regisztráltam, lőttem le a második csiknál, és még mindig semmi...
  • Ams
    sztem haldoklik a sztím, azér nem megy neked...
  • janos666 #1218
    Az előtt kell kivenni a blob-ot hogy megkapod a levelet hogy hibás cd-kód, de már benne van a választható játékok listájában a cssource. És be kell tenni a cssource könyvtárba.
  • janos666 #1217
    A végén az lesz a legegyszerűbb ha veszek egy a preload elhalasztása miatt kétségbeesett 9800/9600XT tulajtól egy HL2-kupont. Azzal megy nem?
  • Borg
    Én csak lelőttem a steamet, és kimásoltam a blobot. Ahogy a readme irja. Most akkor nem is így kell, hanem még kisérletezgetni kell a steammel?
  • janos666 #1215
    Ki kell másolni a clientregistry.blob-ot a steam könyvtárból a cssource könyvtárba miután játszogattál a fake cd-kulcsokkal és bevette a my games-be a cssource-t.
  • Borg
    Na ez már megvan, viszont most azt irja a játék inditásakor, hogy error... bla bla... no steam content servers available...

Kell futni alul a steamnek még, a játék futtatásához? Tehát elinditsam ujra?
  • janos666 #1213
    A play games-ben.
  • Borg
    Hol van az a my games list, ahol a CS:CZ-hez be kellene irni a keyt?
  • janos666 #1211
    Ehh, bevette a
    http://www.dunakanyar.net/~gaboca/CS.SOURCE.1.0.0.5-REPACK/CS.SOURCE.1.0.0.5-REPACK.rar címet és fojtatja.
  • dikki*yysw
    Megnyugtatásul: még mindig töltődik át a másik atw.hu -s accra a cucc, ergo tényleg lehet folytatni törlés után, és tényleg nem törlik mind2-t.
    Csak hát ugye 10k-val... most tart 60 megánál, soká fog 250-re érni.
  • dikki*yysw
    Nekem is írt ilyent. Én éppen fake cd-kulcsokat próbálok gyártani :)
  • csabawarchief
    nekem most ezt irja :) :

Disconnect: Error verifying STEAM UserID Ticket (8)
  • toMpEr

AWP MAP
  • Davidus
    Nem lehet hogy beokádott a steam? Most akartam sima CS-t indítnai de azt írta hogy steam servers are currently too busy to handle your request.
  • csabawarchief
    ja meg ASE-ből nem tudok csatlakozni: "Error in command line"
  • csabawarchief
    engem mindig kivág az asztalra és nincs hang, mi lehet baj? help plz
  • toMpEr
    ja, fxp nemmukodik
  • Tombi
    látom már töltödik vmi :DDD
  • Tombi
    nahát akkor adj hozzáférést tompernek ő meg átfxp-zi és mindenki boldog
  • Myron
    ja már hogy ne lenne: www.dunakanyar.net/~gaboca
  • Myron
    Bazmeg nekem működik!!!!!!!!!! Most megyek kiverem!
  • Davidus
    Ok elüjött a cache need reapir is. Király;)
  • Tombi
    myron http-s elérés van? tudod sokan nem értenek az ilyen ftp-s hülyeségekhez szal 1 link legyen az egész :)))
  • Davidus
    Na újrapakoltam az egészet de valami nem tetszik neki. Most no steam content servers are available hibát nyomat.

Ezt csinálom:

1. repack cucc kitömörít C:\cs-s könyvtárba
    2. steam elindít task manager bla bla
    3. rányomok CZ-re beírom a fake kulcsot azt második csíknál steam.exe lelő
    4. bemásolom C:\cs-s be a blobot
    5. átírom az user nevet meg az elérési utat
    6. C:\cs-s\hl2.exe -console -game cstrike -steam parancs game indul...
    7. error
  • Myron
    na itt jön a képbe az ftp-m :) még nincs feltöltve rá sajna, de azt garantáltan nem fogják törölni
  • Ams
    thx!
  • Tombi
    már törölték is az oldalt :( vmi tutibb megoldás kéne

aki tud http-s tárhelyet adni amin van fxp irjon !
  • Myron
    tnx
  • Myron
    mert ugyan az a fájlnév
  • dikki*yysw
    Browse games --> register a product I already own --> oda.
    nem kell letölteni.
  • dikki*yysw
    Másik accon van, onnét nem tudja tölteni senki, miért törölnék.