73989
codebase=\"http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=5,0,0,0\"
WIDTH=790 HEIGHT=343>
Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
WIDTH=790 HEIGHT=343>
Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
-
#1268 Igen, amikor en toltottem akkoris ez volt, de ha azelott elkezded tolteni mielott kiveszi akkor tolti tovabb amikor eltunik a listaban, de neked folosleges ujra letolteni, ha leszedted a repackot -
#1267 lehet le kell tolteni a codename gordont, nekem le van -
Borg #1266 És most kivette onnan :)
Amig ezt a kurva hozzászólást megirtam, frissült a lista, és el is tűnt ahogy volt a source...
faszom ebbe a játékba már -
Borg #1265 Hő!
Megjelent a source beta a menüben! -
Borg #1264 Nekem is ugyanezt csinálja 5-el.
1-re, és 10-re hibát ir még indulás előtt, 92-vel meg az alant említett "No Steam Content Servers available". -
#1263 Ohh, kicsomagoltam, beraktam a blobomat, átírtam a cfg-t (az első sornál 5-re). Rámegyek a szerverre, tölt, Elér a legvégéhez, hogy "sending client info", kilép, csá.
Mit basszak neki? -
Borg #1262 Beirtam, 2 csiknal lenyomtam, csinalt egy, az eddigieknel 2kb-al nagyobb blob filet (149.5k).
Bemásoltam, ugyanaz a hiba.
No steam content servers available. -
Myron #1261 nekem néha van olyan eddig 2 szer volt hogy felmentem warriorsra és mikor már 100% volt a töltés kivágott. De aztán meg jó volt. Ennyi. Tökéletes. Tomper te vagy az isten. -
Borg #1260 Namost kipróbáltam, hogy mivan ha nem lövöm le a steamet, amikor a kulcsot regisztrálja.
SIMÁN VÉGIGMENT A CSíK, majd becsukta az ablakot, és újból az üres, register gombos ablaknál voltam. Természetesen semmi egyéb nem történt.
Na ilyenkor mi van? Semmi invalid key, vagy valami... -
emberke #1259 54SPX-YR5WI-VYR9Q-QZIZL-YG4ZZ -
#1258 hat megvan ra a lehetoseg, erdeme suj accot regelni -
#1257 -
#1256 Nekem már a sima CS se indul el nemhogy a source:P -
#1255 köszi srácok...
A lentiek alapján simán, egyszerűen meg tudtam csinálni...
télleg nem ördöngösség:)))
Tomper azt mondod, hogyha így akarunk felmenni egy valid szerverre,akkor akár törölhetik is az Accountunk, vagy mégrosszabb: a CDkeyt is??? -
Borg #1254 Azt a keyt megirhatnád, mert én már vagy 10-el próbáltam... -
#1253 "cache needs repair"
valaki mondja már meg ezzel mia faxt lehet kezdeni! -
Borg #1252 Másik szerverrel is próbáltam most.
A Sendig Client infonál (a csik 4/5-nél tart) dob ki desktopra. -
#1251 nekem is volt hogy kilepett, elinditottam a steam-et, beirtam uj fake keyt, bezartam masodik csiknal, bemasoltam clientregistry.blob-ot es jo lett -
#1250 nekem mindig betölti a mapot, kiválasztom a teamet, lövök 2t és kivág :] -
Borg #1249 Én most 5-re irtam, és elindult.
A magyar warriors akármi szerverre próbáltam csatlakozni. Egy darabig tökölt 4 osztásnál, aztán továbbment, majd kilépett. -
#1248 ja, de inkabb ne ird be, mert ha esetleg bannolnak akkor elveszik az is
nekem 92 van beirva es megy, nincs cs az accomon -
#1247 nem is kell megjelennie, nekem se jelenik meg megis megy -
Borg #1246 Namost nekem VAN hivatalos CS keyem. (HL generations)
Ha azt beirom, akkor lesz "CS" az accomon? -
Borg #1245 Akkor kontra: Nekem még 4 cikk megjelenésénél sem irta ki az Invalid Keyt.
Miután 4 cikk után lelőttem, pont ugyanannyira mentem vele, mint amikor még az első előtt: Semmire. Nem jelenik meg a source a listában. -
#1244 ja 10 csak akor megy, ha van cs az accodon
1: Steam-en beluli jatekok
5: HL dedikalt szerver
10: Cs
92: Codename: Gordon -
#1243 Most nem azért, de nálam ha a második csíknál lövöm le akkor már küldi az invalid key üzenetet és a My Games listában se lesz ott a Source.
Ráadásul a Task Manager kb. 3 mp késéssel lövi le a Steamet, ami pont elég arra hogy megjelenjen az invalid key üzenet. Szóval nekem MÉG AZ ELSŐ CIKK MEGJELENÉSE ELŐTT le kell lőnöm a Steamet ahhoz hogy a My Games listában megjelenjen a Source.
A Repackot meg még csak most húzom. -
Borg #1242 Átirtam 10-re:
Failed with error 104: Not Subscribed
... -
#1241 en most jottem ki egy szerverrol probald SteamAppId-t varialni, 1,5,10,92 ezek mehetnek -
#1240 raktam bele olyat, hogy start.cmd azt is el lehet inditani -
Borg #1239 Ez mind megvan. =
attempt 1 failed: Protocol version not support by CSDS
attempt 2 failed: No Steam Content Servers are available
Ezt a kettőt irogatja a steam.log-ba. Illetve az utóbbit hibaüzenetként, és NEM indul el a CSS.
Másnál mi a helyzet? -
#1238 Én így csináltam és nem megy;) -
Myron #1237 Én még 5 percet sem szívtam vele! -
Myron #1236 Nekem is működött elsőre és nagyon örültem neki. -
#1235 és mivel indítod? itt nem kell
átírni ill. parancsikont létrehozni a HL2 höz? ???
-
#1234 NA nekem sikerült elsőre.
Szóval! Akkor.
1.Kitömöríted Tomper REpackját.
2.Elindítod a feladatkezelőt/task manager
3.Elindítod a STEAM-et
4.Find new games
5. "register product i already own" ezt megnyomod
6. Beírsz egy ilyen Fake kulcsot az itteni hozzászólásokban volt vagy 60 db ilyen
7 elindul egy progress bar megjelenik az első kis zöld bigyula (csík,pöcök,aminek akarod nevezni) aztán megjelenik a 2. és kb a 3.után jön egy üzi hogy Invalid CD-key magyarán ezelőtt kb a 2. pöcök/csík nél kell kilőni mielőtt ez az üzi megjelenne
8. ha ezzel megvagy akkor már csak a Stea könyvárban lévő ClientRegistry.blob filet átmásolod oda ahova kitömörítetted a Repackot
9. Ezekután még nem fog menni a dolog én is itt szívtam vagy 5 percet (te jó ég!) ugyanis a SteamApp.cfg-ben véghez viszed a következ módosításokat
Elérési útvonalat megváltoztatod arra ahova kicsomiztad a repackot. a SteamUserhez beírod azt a nevet amivel a SteamAccountodat regiszráltad.
Na nálam ennyi volt .. Köszi Tomper tényleg műxik -
radical #1233 azt meg lehet csinálni hogy a favorite-ok bennmaradjanak a listában? mert mindig újra be kell írnom. -
radical #1232 én beírtam de akkor is Error in command line -
Borg #1231 Van olyan, aki MOST el tudja indítani így a sourceot?
Vagy nem csak nekem irogatja ezt a no steam content servers available dumát?
btw, nekem sem kerül be a CS:S a my games listába, akármilyen kulcsot regisztrálgatok... -
#1230 mar probaltam ,nem jo -
#1229 szerintem Ase-n belül ís át kell írnod az elérési útvonalat "hl2.exe -console -steam -game cstrike"-ra