73989
codebase=\"http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=5,0,0,0\"
WIDTH=790 HEIGHT=343>

Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
  • toMpEr
    Igen, amikor en toltottem akkoris ez volt, de ha azelott elkezded tolteni mielott kiveszi akkor tolti tovabb amikor eltunik a listaban, de neked folosleges ujra letolteni, ha leszedted a repackot
  • toMpEr
    lehet le kell tolteni a codename gordont, nekem le van
  • Borg
    És most kivette onnan :)
    Amig ezt a kurva hozzászólást megirtam, frissült a lista, és el is tűnt ahogy volt a source...
    faszom ebbe a játékba már
  • Borg
    Hő!

Megjelent a source beta a menüben!
  • Borg
    Nekem is ugyanezt csinálja 5-el.
    1-re, és 10-re hibát ir még indulás előtt, 92-vel meg az alant említett "No Steam Content Servers available".
  • janos666 #1263
    Ohh, kicsomagoltam, beraktam a blobomat, átírtam a cfg-t (az első sornál 5-re). Rámegyek a szerverre, tölt, Elér a legvégéhez, hogy "sending client info", kilép, csá.
    Mit basszak neki?
  • Borg
    Beirtam, 2 csiknal lenyomtam, csinalt egy, az eddigieknel 2kb-al nagyobb blob filet (149.5k).
    Bemásoltam, ugyanaz a hiba.
    No steam content servers available.
  • Myron
    nekem néha van olyan eddig 2 szer volt hogy felmentem warriorsra és mikor már 100% volt a töltés kivágott. De aztán meg jó volt. Ennyi. Tökéletes. Tomper te vagy az isten.
  • Borg
    Namost kipróbáltam, hogy mivan ha nem lövöm le a steamet, amikor a kulcsot regisztrálja.

SIMÁN VÉGIGMENT A CSíK, majd becsukta az ablakot, és újból az üres, register gombos ablaknál voltam. Természetesen semmi egyéb nem történt.

Na ilyenkor mi van? Semmi invalid key, vagy valami...
  • emberke
    54SPX-YR5WI-VYR9Q-QZIZL-YG4ZZ
  • toMpEr
    hat megvan ra a lehetoseg, erdeme suj accot regelni
  • Skiper
  • Davidus
    Nekem már a sima CS se indul el nemhogy a source:P
  • plas
    köszi srácok...
    A lentiek alapján simán, egyszerűen meg tudtam csinálni...
    télleg nem ördöngösség:)))
    Tomper azt mondod, hogyha így akarunk felmenni egy valid szerverre,akkor akár törölhetik is az Accountunk, vagy mégrosszabb: a CDkeyt is???
  • Borg
    Azt a keyt megirhatnád, mert én már vagy 10-el próbáltam...
  • Krinyo
    "cache needs repair"
    valaki mondja már meg ezzel mia faxt lehet kezdeni!
  • Borg
    Másik szerverrel is próbáltam most.
    A Sendig Client infonál (a csik 4/5-nél tart) dob ki desktopra.
  • toMpEr
    nekem is volt hogy kilepett, elinditottam a steam-et, beirtam uj fake keyt, bezartam masodik csiknal, bemasoltam clientregistry.blob-ot es jo lett
  • csabawarchief
    nekem mindig betölti a mapot, kiválasztom a teamet, lövök 2t és kivág :]
  • Borg
    Én most 5-re irtam, és elindult.

A magyar warriors akármi szerverre próbáltam csatlakozni. Egy darabig tökölt 4 osztásnál, aztán továbbment, majd kilépett.
  • toMpEr
    ja, de inkabb ne ird be, mert ha esetleg bannolnak akkor elveszik az is
    nekem 92 van beirva es megy, nincs cs az accomon
  • toMpEr
    nem is kell megjelennie, nekem se jelenik meg megis megy
  • Borg
    Namost nekem VAN hivatalos CS keyem. (HL generations)
    Ha azt beirom, akkor lesz "CS" az accomon?
  • Borg
    Akkor kontra: Nekem még 4 cikk megjelenésénél sem irta ki az Invalid Keyt.
    Miután 4 cikk után lelőttem, pont ugyanannyira mentem vele, mint amikor még az első előtt: Semmire. Nem jelenik meg a source a listában.
  • toMpEr
    ja 10 csak akor megy, ha van cs az accodon
    1: Steam-en beluli jatekok
    5: HL dedikalt szerver
    10: Cs
    92: Codename: Gordon
  • zippofcy
    Most nem azért, de nálam ha a második csíknál lövöm le akkor már küldi az invalid key üzenetet és a My Games listában se lesz ott a Source.
    Ráadásul a Task Manager kb. 3 mp késéssel lövi le a Steamet, ami pont elég arra hogy megjelenjen az invalid key üzenet. Szóval nekem MÉG AZ ELSŐ CIKK MEGJELENÉSE ELŐTT le kell lőnöm a Steamet ahhoz hogy a My Games listában megjelenjen a Source.
    A Repackot meg még csak most húzom.
  • Borg
    Átirtam 10-re:

Failed with error 104: Not Subscribed

...
  • toMpEr
    en most jottem ki egy szerverrol probald SteamAppId-t varialni, 1,5,10,92 ezek mehetnek
  • toMpEr
    raktam bele olyat, hogy start.cmd azt is el lehet inditani
  • Borg
    Ez mind megvan. =

attempt 1 failed: Protocol version not support by CSDS
    attempt 2 failed: No Steam Content Servers are available

Ezt a kettőt irogatja a steam.log-ba. Illetve az utóbbit hibaüzenetként, és NEM indul el a CSS.
    Másnál mi a helyzet?
  • Davidus
    Én így csináltam és nem megy;)
  • Myron
    Én még 5 percet sem szívtam vele!
  • Myron
    Nekem is működött elsőre és nagyon örültem neki.
  • plas
    és mivel indítod? itt nem kell
    átírni ill. parancsikont létrehozni a HL2 höz? ???
  • Lord Maelstrom
    NA nekem sikerült elsőre.

Szóval! Akkor.

1.Kitömöríted Tomper REpackját.
    2.Elindítod a feladatkezelőt/task manager
    3.Elindítod a STEAM-et
    4.Find new games
    5. "register product i already own" ezt megnyomod
    6. Beírsz egy ilyen Fake kulcsot az itteni hozzászólásokban volt vagy 60 db ilyen
    7 elindul egy progress bar megjelenik az első kis zöld bigyula (csík,pöcök,aminek akarod nevezni) aztán megjelenik a 2. és kb a 3.után jön egy üzi hogy Invalid CD-key magyarán ezelőtt kb a 2. pöcök/csík nél kell kilőni mielőtt ez az üzi megjelenne
    8. ha ezzel megvagy akkor már csak a Stea könyvárban lévő ClientRegistry.blob filet átmásolod oda ahova kitömörítetted a Repackot
    9. Ezekután még nem fog menni a dolog én is itt szívtam vagy 5 percet (te jó ég!) ugyanis a SteamApp.cfg-ben véghez viszed a következ módosításokat
    Elérési útvonalat megváltoztatod arra ahova kicsomiztad a repackot. a SteamUserhez beírod azt a nevet amivel a SteamAccountodat regiszráltad.

Na nálam ennyi volt .. Köszi Tomper tényleg műxik
  • radical
    azt meg lehet csinálni hogy a favorite-ok bennmaradjanak a listában? mert mindig újra be kell írnom.
  • radical
    én beírtam de akkor is Error in command line
  • Borg
    Van olyan, aki MOST el tudja indítani így a sourceot?

Vagy nem csak nekem irogatja ezt a no steam content servers available dumát?

btw, nekem sem kerül be a CS:S a my games listába, akármilyen kulcsot regisztrálgatok...
  • rezsofiz
    mar probaltam ,nem jo
  • Lord Maelstrom
    szerintem Ase-n belül ís át kell írnod az elérési útvonalat "hl2.exe -console -steam -game cstrike"-ra