73989
codebase=\"http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=5,0,0,0\"
WIDTH=790 HEIGHT=343>
Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
WIDTH=790 HEIGHT=343>
Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
-
#1308 átirtam a SteamAppId=5 -öt 92 re és megy -
#1307 Tudnak valamit ezek a valve-s emberkék. Szerintem eddig ez a legnehezebben feltörhető játék amit kiadtak. Mi az a szaros kis safedisck2, securom meg faszomtudja... Steamot neki.... -
#1306 Én most csináltam meg újra, és megint tudtam játszani.
Valve meg elmehet a jó anyjába, ha bannolnak. Csináltam a rendes, meg egy frissen reggelt acc-ról is ezt az exploitot, de fórumukban csak most Cifu linkjére mentem el, de úgyse vagyok reggelve.
Ha tudnak, bannoljanak, de akkor naponta 3x fogom elküldeni nekik a fél megés .jpg-met, amit a másik, szintén eredeti HL-emről csináltam, mivel duplicate a cd-key. Arra nem bírnak válaszolni, majd elküldöm nekik még párszor a levelet. -
#1305 akkor -
Borg #1304 Megcsináltam. Belép CSS-be rendesen, tölti a szervert, majd a csik végén kidob desktopra. -
#1303 az új ClientRegistry.blob-al is meg kell csinálni a fake cd key trükköt -
#1302 Még a végén nem tudok majd HL2 multizni, mert ahhoz is ilyen blob kéne, de addigra bannolva lesz a gépem. Pedig az többet ért volna....
De ennyire szerintem azért nem vészes, legfeljebb beperelnek. Keresztapám ügyvéd. -
#1301 Egyenlőre azokat az accountokat bannolják, amelyekről illegális tevékenységet folytattak, pl. lopott vagy illegális kulcsot adtak meg. Az IP az adott fórumozó azonosításakor került csak szóba.
Egyébként nem harapnám le a kezem azért, hogy a STEAM nem azonosítja valahogy a gépet az accounttól és az IP-től függetlenül... -
Borg #1300 1 töröltem a steamből a blobot
2 frissitette magát, lett új blob
3 új blobot betettem css-be
4 css elindult (92-vel)
5 szerverre való belépéskor, ahogy végigment a csik, megjelenik a pálya, és kilép. Logban: disconnected, ennyi. -
#1299 Már várom a bejelentést hogy amiatt csúszik a HL2 preload, hogy a cssource dc-key-ezők miatt javítani kell a steam-et. -
#1298 Egyenlőre azokat az accountokat bannolják, amelyekről illegális tevékenységet folytattak, pl. lopott vagy illegális kulcsot adtak meg. Az IP az adott fórumozó azonosításakor került csak szóba.
Egyébként nem harapnám le a kezem azért, hogy a STEAM nem azonosítja valahogy a gépet az accounttól és az IP-től függetlenül... -
#1297 ja -
#1296 De én most nem tudok blobozni mert töltöm a codename gordont. Szerintme megvárom a holnapot, addigra ti okosabbak lesztek. -
#1295 És újra CD-key-eztél? -
Dant0r #1294 Amúgy nekem MÁR MEGINT!! simán megy =D
Fogtam új accot csinálni, fake email, megint kódoztam, blobot másoltam, cfg-t módosítottam oszt szevasz.. Nemtom mit problámáztok -
#1293 steamből töröld a blobot. Nemtom miért de nekem ettől megjavult. -
Dant0r #1292 IP-alapján IP alapján..
DSL-el mit csinálnak? Fogják és kibanolják egész axelerot? -
#1291 A törlés miatt. -
Borg #1290 Ne csessz föl :)
Most akkor a steamből töröljem a blobot, vagy a css-ből? A css-ből mi értelme? úgyis mindig a frisset másoltam bele, mind a 25 alkalommal, amikor regisztráltam egy keyt, majd lelőttem... -
Borg #1289 Nekem updatel a steamem, nemtom ki hogy van vele... valami frissitést talált most... vagy csak a blob törlése miatt? -
#1288 C:\Program Files\Steam (vagy ahol van;)
innen -
Borg #1287 Gut, de honnan?:) -
#1286 ClientRegistry.blob -
Borg #1285 A gyerkőc ugyanarról az IP-ről fórumozott ott náluk, mint amelyik IP-ről 7x illegális kulcsot próbált megadni.
És mivel a fórumukhoz is a steam acc kell, ezért letiltották, IP alapján az accát is. -
#1284 Követik az IP-t is valamilyen szinten, mert egy srác olyat írt, hogy hát milyen dolog ez, olyan, mint a Blizzardnál, ahol minden ok nélkül bannoltak CD-kulcsokat, és hogy a Valve hibázott.
Erre Taylor Sherman azt reagálta, hogy az illető hozzászóló nickjével és e-mail címével azonos STEAM accountról 7 illegális CS-kulcshasználati és 11 hamis bankártyakód beviteli próbálkozás volt. A végén megjegyzi, hogy azonos gépről írt a fórumba a srác, mint amin a fenti dolgok történtek. Felteszem ez utóbbit az IP alapján jelenthette ki... -
Borg #1283 Mármint mit töltsek le újat? -
#1282 Hopp akkor nem erőltetem a cuccot:D -
#1281 Na megvan a megoldás;) Töröld ki a steam könyvtárból a blobot és tölts le egy újat. Utána megcsinálod az elejétől az egészet és jó lesz. -
#1280 Nekem szedi de kurvalassan. Még 40 perc...
Ma sem játszom már cssourceval ahogy tegnap meg azelőtt sem. Van még V2-es törtszerver mert akkor előszedem az empirosat? -
Borg #1279 Rányomtam hogy install gordon, de azt adja viszsa, hogy a steam szerverek túl buzik, hogy handle my request. -
#1278 De ha nem rapackot szedtem volna le hanem a steam cd-key hack után hagytam volna hogy ő szedje le benne maradt volna a my games listában és updatelné a steam vagy ugyanúgy levél és heló? -
#1277 Ott van a my gamesben. Én már töltöm. -
#1276 De az IP-t ugye nem bannolják? -
Borg #1275 Nem, mert azt sem tudom mi az, és nem is hallottam még róla. Hol találom meg? -
#1274 Figyelem!!!
A Valve megkezdte azon STEAM accountok lekapcsolását, amelyeknél illegális tevékenységet talált! Az ilyen esetek "This STEAM account has been disabled" szöveg jelenik meg! Az esettekkel foglalkozó STEAMPOWERED topic, ahol a Valve-sok is reagáltak a témára. -
#1273 Már nem birok Cd-key hackelni. Egyszerűen kilépés utáni újraindításkor nem jön elő a steam, mintha le lenne fagyva egészen addig amíg kapom a hibás cd-key levelet. -
#1272 letoltotted a codename gordont? -
Borg #1271 De eltűnt bazz. Valamit módositott a blob fileon. Megpróbáltam ezt is bemásolni, de ezzel is ugyanaz a hiba: No steam content servers available. -
#1270 Az segít? Mi az egyáltalán? Már néztem, mert egy FTP-n HL2 mappa alatt volt. -
#1269 Mondom vegyünk egy ATI kupont. Az elmarad HL2 prleoad miatt most sokan megijedtek hogy nem ér semmit és túladnának rajta.