73989
codebase=\"http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=5,0,0,0\"
WIDTH=790 HEIGHT=343>

Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
  • Krinyo
    átirtam a SteamAppId=5 -öt 92 re és megy
  • janos666 #1307
    Tudnak valamit ezek a valve-s emberkék. Szerintem eddig ez a legnehezebben feltörhető játék amit kiadtak. Mi az a szaros kis safedisck2, securom meg faszomtudja... Steamot neki....
  • dikki*yysw
    Én most csináltam meg újra, és megint tudtam játszani.
    Valve meg elmehet a jó anyjába, ha bannolnak. Csináltam a rendes, meg egy frissen reggelt acc-ról is ezt az exploitot, de fórumukban csak most Cifu linkjére mentem el, de úgyse vagyok reggelve.
    Ha tudnak, bannoljanak, de akkor naponta 3x fogom elküldeni nekik a fél megés .jpg-met, amit a másik, szintén eredeti HL-emről csináltam, mivel duplicate a cd-key. Arra nem bírnak válaszolni, majd elküldöm nekik még párszor a levelet.
  • Davidus
    akkor
  • Borg
    Megcsináltam. Belép CSS-be rendesen, tölti a szervert, majd a csik végén kidob desktopra.
  • Davidus
    az új ClientRegistry.blob-al is meg kell csinálni a fake cd key trükköt
  • janos666 #1302
    Még a végén nem tudok majd HL2 multizni, mert ahhoz is ilyen blob kéne, de addigra bannolva lesz a gépem. Pedig az többet ért volna....
    De ennyire szerintem azért nem vészes, legfeljebb beperelnek. Keresztapám ügyvéd.
  • [NST]Cifu
    Egyenlőre azokat az accountokat bannolják, amelyekről illegális tevékenységet folytattak, pl. lopott vagy illegális kulcsot adtak meg. Az IP az adott fórumozó azonosításakor került csak szóba.
    Egyébként nem harapnám le a kezem azért, hogy a STEAM nem azonosítja valahogy a gépet az accounttól és az IP-től függetlenül...
  • Borg
    1 töröltem a steamből a blobot
    2 frissitette magát, lett új blob
    3 új blobot betettem css-be
    4 css elindult (92-vel)
    5 szerverre való belépéskor, ahogy végigment a csik, megjelenik a pálya, és kilép. Logban: disconnected, ennyi.
  • janos666 #1299
    Már várom a bejelentést hogy amiatt csúszik a HL2 preload, hogy a cssource dc-key-ezők miatt javítani kell a steam-et.
  • [NST]Cifu
    Egyenlőre azokat az accountokat bannolják, amelyekről illegális tevékenységet folytattak, pl. lopott vagy illegális kulcsot adtak meg. Az IP az adott fórumozó azonosításakor került csak szóba.
    Egyébként nem harapnám le a kezem azért, hogy a STEAM nem azonosítja valahogy a gépet az accounttól és az IP-től függetlenül...
  • Davidus
    ja
  • janos666 #1296
    De én most nem tudok blobozni mert töltöm a codename gordont. Szerintme megvárom a holnapot, addigra ti okosabbak lesztek.
  • janos666 #1295
    És újra CD-key-eztél?
  • Dant0r
    Amúgy nekem MÁR MEGINT!! simán megy =D

Fogtam új accot csinálni, fake email, megint kódoztam, blobot másoltam, cfg-t módosítottam oszt szevasz.. Nemtom mit problámáztok
  • Davidus
    steamből töröld a blobot. Nemtom miért de nekem ettől megjavult.
  • Dant0r
    IP-alapján IP alapján..
    DSL-el mit csinálnak? Fogják és kibanolják egész axelerot?
  • Davidus
    A törlés miatt.
  • Borg
    Ne csessz föl :)
    Most akkor a steamből töröljem a blobot, vagy a css-ből? A css-ből mi értelme? úgyis mindig a frisset másoltam bele, mind a 25 alkalommal, amikor regisztráltam egy keyt, majd lelőttem...
  • Borg
    Nekem updatel a steamem, nemtom ki hogy van vele... valami frissitést talált most... vagy csak a blob törlése miatt?
  • Davidus
    C:\Program Files\Steam (vagy ahol van;)

innen
  • Borg
    Gut, de honnan?:)
  • Davidus
    ClientRegistry.blob
  • Borg
    A gyerkőc ugyanarról az IP-ről fórumozott ott náluk, mint amelyik IP-ről 7x illegális kulcsot próbált megadni.
    És mivel a fórumukhoz is a steam acc kell, ezért letiltották, IP alapján az accát is.
  • [NST]Cifu
    Követik az IP-t is valamilyen szinten, mert egy srác olyat írt, hogy hát milyen dolog ez, olyan, mint a Blizzardnál, ahol minden ok nélkül bannoltak CD-kulcsokat, és hogy a Valve hibázott.
    Erre Taylor Sherman azt reagálta, hogy az illető hozzászóló nickjével és e-mail címével azonos STEAM accountról 7 illegális CS-kulcshasználati és 11 hamis bankártyakód beviteli próbálkozás volt. A végén megjegyzi, hogy azonos gépről írt a fórumba a srác, mint amin a fenti dolgok történtek. Felteszem ez utóbbit az IP alapján jelenthette ki...
  • Borg
    Mármint mit töltsek le újat?
  • Davidus
    Hopp akkor nem erőltetem a cuccot:D
  • Davidus
    Na megvan a megoldás;) Töröld ki a steam könyvtárból a blobot és tölts le egy újat. Utána megcsinálod az elejétől az egészet és jó lesz.
  • janos666 #1280
    Nekem szedi de kurvalassan. Még 40 perc...
    Ma sem játszom már cssourceval ahogy tegnap meg azelőtt sem. Van még V2-es törtszerver mert akkor előszedem az empirosat?
  • Borg
    Rányomtam hogy install gordon, de azt adja viszsa, hogy a steam szerverek túl buzik, hogy handle my request.
  • janos666 #1278
    De ha nem rapackot szedtem volna le hanem a steam cd-key hack után hagytam volna hogy ő szedje le benne maradt volna a my games listában és updatelné a steam vagy ugyanúgy levél és heló?
  • janos666 #1277
    Ott van a my gamesben. Én már töltöm.
  • janos666 #1276
    De az IP-t ugye nem bannolják?
  • Borg
    Nem, mert azt sem tudom mi az, és nem is hallottam még róla. Hol találom meg?
  • [NST]Cifu
    Figyelem!!!

A Valve megkezdte azon STEAM accountok lekapcsolását, amelyeknél illegális tevékenységet talált! Az ilyen esetek "This STEAM account has been disabled" szöveg jelenik meg! Az esettekkel foglalkozó STEAMPOWERED topic, ahol a Valve-sok is reagáltak a témára.
  • janos666 #1273
    Már nem birok Cd-key hackelni. Egyszerűen kilépés utáni újraindításkor nem jön elő a steam, mintha le lenne fagyva egészen addig amíg kapom a hibás cd-key levelet.
  • toMpEr
    letoltotted a codename gordont?
  • Borg
    De eltűnt bazz. Valamit módositott a blob fileon. Megpróbáltam ezt is bemásolni, de ezzel is ugyanaz a hiba: No steam content servers available.
  • janos666 #1270
    Az segít? Mi az egyáltalán? Már néztem, mert egy FTP-n HL2 mappa alatt volt.
  • janos666 #1269
    Mondom vegyünk egy ATI kupont. Az elmarad HL2 prleoad miatt most sokan megijedtek hogy nem ér semmit és túladnának rajta.