73989
codebase=\"http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=5,0,0,0\"
WIDTH=790 HEIGHT=343>
Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
WIDTH=790 HEIGHT=343>
Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
-
Xian #1429 Hi
En meg most leallok vele, allando ujragenerealas,
aztan masnap megint mert uj verzio van a blob
bol. Raadasul csak 1 palya van, az is valami nagyon
lassan megy nalam. Akadnak a hangok, akad az egesz.
Megvarom mi lesz belole.
-
#1428 nm -
GazVezir #1427 Köszönöm! -
#1426 80.64.65.21:27015 -
GazVezir #1425 A Warriors-nak mi az ip-je? -
Myron #1424 Sehogy mert még nem jött ki az 1.2.3 Crack. De nem géz, így is lehet hasznáni. Amúgy meg ha be tudnád rakni akkor sem tudnád elindítani a Crackelt CSS-t. De annak meg van beépített keresője. 1 magyar szerver van: Warriors
Más:
Megint működik a CCS!!
Letöröltem az egészet és elkezdtem előlről a telepítést úgy ahogy azt kell. És most jó. A blobot most elraktam máshova is.
Játszottam 60 playeres mappon vagy 3 órát meg majd most megnézem a új mappokat. Amúgy sokat tudtam vele játszani szal kicsia telepítés/játszás arány nem kellet sokat baszódnom. -
Corey #1423 ize en most a krekkelt verziora gondolok -
#1422 Nekem magátol frissítette, és benne van. -
Corey #1421 ASE-ba bel lehet rakni valahogyan a CS:S-t? -
Myron #1420 nem negy. kilép. -
Myron #1419 92 de akkó átírom hátha
-
Borg #1418 steamappcfg-ben 5 az appid?
Nekem ezzel megy most.
Egy órája engem is kidobált megint, de a blob újbóli bemásolása segített. -
Myron #1417 hangot bekapcsolni -
Myron #1416 http://www.ebaumsworld.com/fckshtpss.shtml
kurvára nem ide tartozik de ez kötelező darab :DDDD -
CUCLI #1415 és a botokat működésre lehet birni? -
Myron #1414 dehát azt csináltam. beszart. idegeskedtem. olastam forumot. indítom steamet. beadom neki a szart. lezárom időben. kimásolom blobot berakom ccs be. indít. tölt. kilép. -
Borg #1413 Csak egy kép, most voltam bent egy órát megint.
Amint látszik egész jó FPS-t produkál, 1024, minden highest, AF 4X, 8X, 16X tökmind1, mintha nem reagálna rá... -
Myron #1412 baszki már el is felejtettem ezt a html szarságot
www.dunakanyar.net/~gaboca
na innen. bámásolod címnek és megnyomod Ugrás. biztos sikerülni fog :) de entert is üthetsz -
Myron #1411 cuci a repackot a <a>www.dunakanyar.net/~gaboca</a> ról tod leszedni -
Borg #1410 Nemjó, ha az egészről van, mert úgy néztem, hogy már egy inditással hozzátesz valamit a source a blobhoz.
Az a nyers file kell, amit a steamben találsz rögtön a keyezés után. -
Myron #1409 Ja és a Steamet ezidáig nem használtam míg jó volt csak már mikor nem ment szal az nem baszhatta el. -
Myron #1408 Az lehet még hogy ha frissít a steam akkó nekünk is frissíteni kell a blobot. Ez nem lehetséges? -
Myron #1407 Ez kurva jó! Csak hogy nekem nem működik! Mint mondam nekem az EGÉSZRŐL volt biztonsági másolatom ami úgyszint nem megy pedig mikor lementettem még működött. -
Borg #1406 #1154 -
Borg #1405 Nem kell :)
Rájöttem mi a gond.
Maga a CS-Source bassza el a blob filet. Megnéztem most, összehasonlitottam a steamben lévővel, és valami 2kb-ot hozzápakolt. Miota feltörtem ezt a keyt, még nem indiottam ujra a steamet, tehát megmaradt a tört blob file ott. Ezt újra bemásolva a cs-sourceba, újból tökéletesen megy.
Szal most szépen elpakoltam az egyszer jól regelt blob filet egy zipbe is, hogy legyen honnan visszatennem mindig. -
CUCLI #1404 5napig nem voltam. mik történtek? nagy vonalakban valaki pls. -
Myron #1403 mármint az egészet? fake kulcs blob átírnisteamappot stb? -
#1402 ujra megkell csinalni a trukkot es jo lesz -
Borg #1401 Faszom engem már megint kidobál a desktopra.
Hogy a penész verné ki aki ezt az egész steames köcsögölést kitalálta. -
#1400 mivel kell indítani a játékot?
Start.cmd -vel?
Nekem erre társítani akrja vmihez?
Plz help -
#1399 Ugye nem az amivel én játszottam?
Amúgy hasonló a véleményem a fejlövésekről, de ez a találati sokk (vagy mi) miatt idegesítő. Le kell szokni arról hogy fedezék felé ugrálva próbálod leszedni, mert úgysem érsz oda. Maradj egyhelyben és inkább a pontos célzásra (fej ami sokszor a nyak) koncentrálj. -
Borg #1398 Detto, csak key kellett hozzá ezekszerint... -
Borg #1397 Ki is vettem azt a keyt a listából, amivel nekem most megy :P -
Borg #1396 Most megy. Egy órát játszottam megint.
Kiválaszottam a az egyiket a lista alsó feléből, és még akkor lelőttem a steamet, mielőtt egy csik is megjelent volna a skálán. És beenged, és játszok. De email az jött, hogy invalid a key...
Dehát elszomorító egy kissé. Szinte ugyanaz a fejlövős bagázs játszik, mint anno. Amint találkozik a két csapat, röpködnek a fejesek. Ráadásul 15-en terrorban, 5-en CT-ben és senkit sem zavar. Balance után meg visszaállogatnak... Bementem egy német szerverre, sokkal kiegyensúlyozottabb volt a játék.
Ráadásul mekkora szar egy map ez a dust :D Újra rá kellett jönnöm, anno is rühelltem... -
#1395 Srácok!
A Source:CS csak XP alat megy?
Vagy nyomja vki esetleg más oprendszeren? -
radical #1394 Nem kell új acc! Nekem ugyanazzal sikerült 40-edszerre. -
radical #1393 Na ezzel a megoldással és a Tomperes kulcsokkal végre nekem is megy. KÖSZI SKACOK! -
#1392 aszték:
kep1
kep2 -
davos80 #1391 Nálam nem indul a dolog, pedig pontosan úgy csinálok mindent, ahogy le van írva. Igazából nem is baj, viszont vki tehetne be pár képet, kíváncsi vagyok, hogy néz ki. Kössz. -
Dant0r #1390 ömm.. ugye kreálsz új accot minden blobnál? :)
Én folyton kreálok, hamis e-mailekkel, és most is tök jót játszottam.
(igaz, ma először nem indult not subscribed-el)