73989
codebase=\"http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=5,0,0,0\"
WIDTH=790 HEIGHT=343>
Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
WIDTH=790 HEIGHT=343>
Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
-
#1469 És ha naponta frissítik, te majd naponta szarozol a crackel?
Most mennyit kellett várni a V3-ra? 4 napot?
Addigra kinn lehet akár a következő is.
Mindent meg lehet crackelni, csak van amikor elég sok idő (lásd kill.switch: fél év). -
Drizzthsz #1468 Mindenki meg tudta oldani a játékot a hivatalos szervereken? Vagy miért nincsen senki ezen a tört V2-esen:193.202.89.99:27070? -
#1467 Szerintem kizárt hogy bármilyen cheat működjön Source alatt. Még csak nem is OpenGLes mint a CS. Esetleg ha van vmi D3Ds wallhack. A VAC2ben én nem bíznék, a VAC alapján legalábbis. -
#1466 én is ismerek olyat, csak az nem számitógépes :D -
#1465 lejjebb említett tetrisz, mario. :D -
#1464 aminek az eredmenye csak annyi lesz, hogy sokan elpartolnak tole -
#1463 A fegyver mindenki kezében ugyanúgy szór, talán próbálják csökkenteni a fejlövések számát ami nem rossz ötlet. -
#1462 Én mindíg is értettem. -
#1461 Akkor talán érted, hogy miért írtam azt, amit írtam (miszerint finoman rámutattam, hogy tökéletes játék nincs...). -
#1460 De akkor egymásra gyakorolt hatásuk az egészre nézve ugyanúgy finomításokat igényelne. -
#1459 Mutass nekem egy olyan játékot, amelynél nem lehetne 3-4 a4-es oldalnyi "finomítást" összeírni... -
#1458 Úgyhogy van mit javítani, kétségtelen. -
#1457 Ember! Azt mondtad 3 oldalnyi apró hiba. 3 oldal (szerintem a4-esre gondoltál) elég SOK a kis hibákból ahhoz, hogy egy JÓ PÁR NAGY hibáról beszéljünk! Heh! -
#1456 Akkor elmagyarázom, hogy megértsd:
Látványos hiba = fagyások, lagolás, rossz respawn, stb.
Vagyis ami a játékot játszhatattlanná vagy élvezhetettlenné tenné.
Finomításra szoruló probléma = Fegyverek viselkedése, ugrás közbeni viselkedés, zoomolás ideje, stb.
Vagyis ami játékélményét javítaná. -
#1455 nem fagyott ki soha...
de tegnap még átirtam a steamapp.cfg ben SteamAppId=92-re és akkor ment.
most meg nem -
#1454 Hát talán mikor kifagyott nem törölte a cache fileokat és bennemaradt valami ami bajt okoz... -
#1453 reparálni -
#1452 faszom , megint cache needs repair
mi a szart kell ezzel csinálni???? -
#1451 "én semmi igazán látványos hibát nem látok benne"
"hogy mi mindent lehetne még finomítani rajta, az egy három oldalas lista"
hmm. az akkro már elég látványos nem?
amúgy szerintem meg tiszta hiba a játék, de elég szép grafikai megoldások vannak benne. höh! -
#1450 meg a mario :D -
#1449 Világ legismertebb játéka a tertris;) -
Nocco #1448 Hi! Miért írja ki azt amikor be akarok lépni hogy invalid Steam UserID ticket? Az id 5-re van állítva. És a blob is megvan. -
Myron #1447 Én is elraktároztam azt a blobot amivel most megy.
Borg jó hogy rájöttél erre.
Ebből is látszik hogy mindere van megoldás :) Már ha crackelésről van szó :) Főleg ilyen piti dolgok hogy játékok. -
Myron #1446 A nagy lóf*sz!
Ha kijön egy újabb pár órán belül Tomper vagy valaki más úhy megrackeli hogy mire rájövünk, hogy van frissétés már rég kint a crack... Mivel ez a világ legismertebb játéka!
Mindent meglehet crackelni. -
Borg #1445 Megint elkezdett kidobálni, megint visszaraktam az elementett blobomat, és megint működött :) Szal így cselekedjen akinek ilyen gondja van. -
misaab@a #1444 Ez a szerver még mindig él. Jertek lőni.
193.202.89.99:27070 -
#1443 Közvetlen közelről és a pálya csaknem teljes hosszán (a folyósón át) is próbáltuk, mi csak amiatt bosszankodtunk, hogy a G3 milyen pontatlan lett egymás utáni lövéseknél. -
#1442 a hitbox nem abbol all, hogy 2 meterrol eltalalod-e az embert -
#1441 -rossz hitbox
Jó a hitbox. (próbáltuk mi is azt, amit egyszer már videóban is belinkeltem ide.)
-alt tab utan nem sukeltusz a flashtol
Ezt nem tudom, ki kell próbálnom.
-hogyha olyan palyarol jossz ahol nincs shadowmap, akkor azon a palyan se lesz ahol egyebkent lenne
A Steampowered fórumában is írták, hogy a custom-made mapokat nem kellene eröltetni a béta alatt, mivel (ismert) problémák léphetnek fel, és felesleges bugreportok születnek csak belőle.
-cheatek egy resze mukodik source-al is
A béta még nem tartalmazza a VAC2-őt.
-friends hianyzik belole
Nálunk korrektül működött... -
#1440 en nemsokat jatszottam vele, de ezeket tapasztaltam:
-rossz hitbox
-alt tab utan nem sukeltusz a flashtol
-hogyha olyan palyarol jossz ahol nincs shadowmap, akkor azon a palyan se lesz ahol egyebkent lenne
-cheatek egy resze mukodik source-al is
-friends hianyzik belole -
#1439 Fegyverek szórása és sebzése szerintem még hosszú idő, mire beáll.. -
#1438 Szerintem a CS:S -ból közel sem akarnak tökéletest kiadni. Megmagyarázom:
minden idők legjobb FPS-ét akarják megcsinálni a HL2-vel. Ez ok, ezért tartott ennyi ideig a fejlesztés. Sokaknak nem lesz lehetősége updatelni Steamen keresztül, így _ebből_ tökéletest kell kiadniuk.
Viszont, a CS:CZ-t is kiadták úgy, hogy 1-2 hétre, hónapra rá jött egy csomó újítás, új modellek, meg minden. Nyílván készen voltak már azokkal is, csak direkt nem rakták bele, hogy a warezolt verziók ne rendelkezzenek ezekkel a fejlesztésekkel.
Ergo, a CS:S -t ki lehet adni bugosan, kiegyensúlyozatlanul (bizonyos határon belül) hiszen aki multizni akar, az alap, hogy rendelkezik nettel, Steammel, és tud updatelni. Ahogy kijön a játék, már sorakozhatnak a paccsok Steamen.
Ráadásul a warezolt verziókhoz képest még _érdemes_ is minél hamarabb változásokat eszközölni, hogy lehetetlenné tegyék a nem-oridzsi példánnyal rendelkezők játékát.
De ez imho :) -
#1437 Ezt miből gondolod? Mert én semmi igazán látványos hibát nem látok benne, a lagolás, ami a V2-ben volt immár a múlté, talán csak a pályáról való "kiugrást" lehetne még javítani, de ennyi. (jó, hogy mi mindent lehetne még finomítani rajta, az egy három oldalas lista...) -
Borg #1436 Szerintem gabenek ott hever az asztalán a tökéletes CS:S is. Ezzel a nyilvános verzióval csak szivatja a jónépet, hogy a kezdetben warezolóknak jól elmenjen a kedvük tőle :) -
#1435 ÉS cs 2.0? 2005? -
#1434 Hat nemtudom a cs:s szerintem nem all olyan jol, hogy gold lehessen belole -
#1433 :D
jaja, aztán a HL3 már ráér 2010-ig :DD -
#1432 Gabe Newell bejelentette: jövő hétfőn aranyra kerül a HL2!!!
(csak most az egyszer tartsa meg a szavát, csak most az egyszer!!! ) -
#1431 Hát nekem 2000+ -on GF4-el 60-70 fps így neten, de ha robbanás, hordótologatás, vagy sok ember van a képen, akkor akár 20 körülire is leeshet. De azért áltában megvan a 40+. Mindenesetre _sokkal_ jobb, mint reméltem.
Mondjuk a VUgames-nél megúnták, hogy állandóan cseszegetem őket a duplicate cd-keyemmel, így inkább adtak egy új HL-kulcsot, mint tovább eltűrjék a zaklatásom :)
Úgyhogy tegnap nyomtam a P3-700+2356 SD+GF4MX440 SE gépemről CS-t, legalább szokom a low fps-t :D -
Borg #1430 Nem kell mindig uj blob, mint mar leirtam.
Egyébként nálam 40-60 fps között szépen fut, csak ha 5-nél többen esünk egymásnak egyszere, akkor akad be egy picit. De ezen majd a jövő héten úgyis segít az 1g ramom talán.