73989
codebase=\"http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=5,0,0,0\"
WIDTH=790 HEIGHT=343>

Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
  • ka87
    most megy a steam? mert nekem nem lép be
  • Davidus
    Az ötlet nagyon király de a megvalósítás már kevésbvé;)
  • Myron
    ly?
  • Myron
    Komolytalan ez a steam. Ráeröltetik az emberekre és közbe meg használhatatlan. Mert ha nem lenne gond vele azt mondanán ok, steam, azt kész. Túl nagy fába vágták a fejszéjüket.
  • dikki*yysw
    Jaja. Többi 9 nem tud fellépni steamre.
  • Myron
    engem beenged spectelni és a 2. portra megyek. csak szaladgál 2 ember mint valami fasz és lődöznek :)
  • dikki*yysw
    Jaja. Pedig eddig -akármennyire is fikázta mindenki eq-t - az első kis késésektől eltekintve jól haladt a lebonyolítás. Erre a Steam miatt meghal a lan.
    Persze vasárnap délelőtt játszanak a legkevesebben, így jó erre időzíteni az updateket, de miért nem oldják meg hogy ne lehessen úgy lerohasztani a steamet, hogy be sem lehet jelentkezni? EQ-n a hltv-re nem lehet fellépni mert workload limit exceeded, a content szervereknél miért nincs egy maximum ami fölött nem engednek letölteni?
  • Davidus
    Nem tudják elkezdeni a döntőt? GG
  • Myron
    LOL MOsT menne de ők sem tudnak belépni a steam miatt LOL! Ott bosszankodnak!
  • Davidus
    Engem nem enged be a steam szal nekem marad a demo:P
  • dikki*yysw
    Elvileg már megy fél órája, gyakorlatilag 1 ember van a szerveren. De tálcára leraktam a megnyitott HLTV-t, majd ránézek néha :)
  • Myron
    jujj mikó lesz a döntő? megyek is cs.hu ra aztán hltv t nézni, remélem izni lesz, ezt nem szabad kuhagynom
  • dikki*yysw
    Hát rajta :)
  • Myron
    inkább keressünk leíást vagy letöltést a friss verzióhoz
  • dikki*yysw
    A Steam behalt, senki nem tud csatlakozni. Sokan nem fogják látni az EQ-döntőt :D
    én inkább megpróbálom nyitva tartani, mert ha be kell jelentkezni vmiért akkor végem :d
  • Corey
    hehh nalam steam mar 1 oraja szarakodik felcsatlakozni. biztos mindenki a hl2-t szedi:P
  • Myron
    http://www.steampowered.com/forums/showthread.php?s=f74a36a9aa9c668b82607552c80e32a5&threadid=123865

látod másoknak is rossz és akkor nem a crack miatt van.
    Viszont a legutóbbi patch ezt orvosolja és akkor ha kijön a repack vagy mittomén mi lesz akkor boldog emberek leszünk.
  • Myron
    részemről OK
  • Myron
    Jovan tom nem krekkelted csak leszedted a steamről a frissítést és bemásoltad a régibe, és azt egyberaktad. Csak poénkodok.
  • dikki*yysw
    Na kíváncsi vagyok, mikor fogunk ezzel játszani. Mérjük mostantól, ok?
  • Myron
    Toper, krekkeld meg ezt pls :) (Na ez az amit nem lehet mondani egy crackernek)

Counter-Strike Source Beta Update Released
    August 28, 2004, 5:36 pm · cliffe

An update to the Counter-Strike: Source beta has just been released. Steam will update itself automatically when you restart. Here is the change:

COUNTER-STRIKE: SOURCE BETA CHANGE
    Fixed crash (memory exception error) caused by physics props

VAZZEGGG REPACKOT A NPNEK!! LEHET MOST JÓ LESZ.
  • janos666 #1488
    Ezt én értettem...
  • toMpEr
    v1 nem volt v2-ben meg nem volt benne ez a vedelem, ennyi
  • Myron
    Nekem most Invalid Steam UserID Ticketet ír. Ha most update van akkó lehet hogy azé szart most be nekem. Na megyek v2 zni, meg skywalk olni :(
  • Corey
    megint updatelni akar a steam, valami CS:S update van már megint.
  • Corey
    akinek eredeti cd-key-e van annak nem fordul elő ilyen, logikus.
  • janos666 #1483
    Hát mert nem a beta verzió a baj hanem a crackelés.
  • Myron
    Okos kérdés. Fingom sincs.
  • janos666 #1481
    És akkor a V1/V2-vel miért nem volt ilyen probléma?
  • Borg
    Néha nekem is megmakacsolja magát, és visszamásolással sem megy. Utána meg 2-3 próbálkozás után mégis elindul...

Szvsz egyszerűen csak hulladék instabil béta verzió. Korántsem a cd keyyel, vagy a steam feltörésével van a gond, hanem maga a cs:source szar még. Legalábbis a steamhez hozzá se nyúltam, el sincs indítva, mégis minden css futtatáskor megváltozik a blob fileom. Vagy szándékos szivatás...
  • Myron
    Ja és azt elfelejtettem írni hogy mappack felrakása után valami hibaüzenetet írt ki (noif) de mikor újraraktam akkor meg a szokásos kilépegetést csinálta.
  • Myron
    Újraraknak=Újraraktam
  • Myron
    De nem műlödik!
    Bemásoltam a kimentett blobot avval se.
    Újraraknak egészet elölről, nem megy.
    Najó már úgy is untam.
  • Myron
    Azonban a mappackot nem ajánlatos feltenni ha haxxolt verzió van mert nekem most beszart tőle!
    Biztonsági másolat rulez! :D
  • Myron
    Kijött egy csomó új map amiken már lehet is nyomni:
    http://www.clappingfetus.com/Flash/fuckshitpiss.html
    http://cssmaps.ex-cell.org/
  • Skiper
  • Myron
    Azért ez most sem jellemző hogy naponta dobálják ki hozzá...
    No mindegy majd meglátjuk, én biztos nem fogom megvenni mivel ha akarnám se tudnám :(
  • dikki*yysw
    :D
  • Extraboy
    Persze... solisztgyurma
  • toMpEr
    speedhacrol hallottam, hogy mukodik