73989
codebase=\"http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=5,0,0,0\"
WIDTH=790 HEIGHT=343>
Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
WIDTH=790 HEIGHT=343>
Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
-
ka87 #1509 most megy a steam? mert nekem nem lép be -
#1508 Az ötlet nagyon király de a megvalósítás már kevésbvé;) -
Myron #1507 ly? -
Myron #1506 Komolytalan ez a steam. Ráeröltetik az emberekre és közbe meg használhatatlan. Mert ha nem lenne gond vele azt mondanán ok, steam, azt kész. Túl nagy fába vágták a fejszéjüket. -
#1505 Jaja. Többi 9 nem tud fellépni steamre. -
Myron #1504 engem beenged spectelni és a 2. portra megyek. csak szaladgál 2 ember mint valami fasz és lődöznek :) -
#1503 Jaja. Pedig eddig -akármennyire is fikázta mindenki eq-t - az első kis késésektől eltekintve jól haladt a lebonyolítás. Erre a Steam miatt meghal a lan.
Persze vasárnap délelőtt játszanak a legkevesebben, így jó erre időzíteni az updateket, de miért nem oldják meg hogy ne lehessen úgy lerohasztani a steamet, hogy be sem lehet jelentkezni? EQ-n a hltv-re nem lehet fellépni mert workload limit exceeded, a content szervereknél miért nincs egy maximum ami fölött nem engednek letölteni? -
#1502 Nem tudják elkezdeni a döntőt? GG -
Myron #1501 LOL MOsT menne de ők sem tudnak belépni a steam miatt LOL! Ott bosszankodnak! -
#1500 Engem nem enged be a steam szal nekem marad a demo:P -
#1499 Elvileg már megy fél órája, gyakorlatilag 1 ember van a szerveren. De tálcára leraktam a megnyitott HLTV-t, majd ránézek néha :) -
Myron #1498 jujj mikó lesz a döntő? megyek is cs.hu ra aztán hltv t nézni, remélem izni lesz, ezt nem szabad kuhagynom -
#1497 Hát rajta :) -
Myron #1496 inkább keressünk leíást vagy letöltést a friss verzióhoz
-
#1495 A Steam behalt, senki nem tud csatlakozni. Sokan nem fogják látni az EQ-döntőt :D
én inkább megpróbálom nyitva tartani, mert ha be kell jelentkezni vmiért akkor végem :d -
Corey #1494 hehh nalam steam mar 1 oraja szarakodik felcsatlakozni. biztos mindenki a hl2-t szedi:P -
Myron #1493 http://www.steampowered.com/forums/showthread.php?s=f74a36a9aa9c668b82607552c80e32a5&threadid=123865
látod másoknak is rossz és akkor nem a crack miatt van.
Viszont a legutóbbi patch ezt orvosolja és akkor ha kijön a repack vagy mittomén mi lesz akkor boldog emberek leszünk. -
Myron #1492 részemről OK -
Myron #1491 Jovan tom nem krekkelted csak leszedted a steamről a frissítést és bemásoltad a régibe, és azt egyberaktad. Csak poénkodok. -
#1490 Na kíváncsi vagyok, mikor fogunk ezzel játszani. Mérjük mostantól, ok? -
Myron #1489 Toper, krekkeld meg ezt pls :) (Na ez az amit nem lehet mondani egy crackernek)
Counter-Strike Source Beta Update Released
August 28, 2004, 5:36 pm · cliffe
An update to the Counter-Strike: Source beta has just been released. Steam will update itself automatically when you restart. Here is the change:
COUNTER-STRIKE: SOURCE BETA CHANGE
Fixed crash (memory exception error) caused by physics props
VAZZEGGG REPACKOT A NPNEK!! LEHET MOST JÓ LESZ.
-
#1488 Ezt én értettem... -
#1487 v1 nem volt v2-ben meg nem volt benne ez a vedelem, ennyi -
Myron #1486 Nekem most Invalid Steam UserID Ticketet ír. Ha most update van akkó lehet hogy azé szart most be nekem. Na megyek v2 zni, meg skywalk olni :( -
Corey #1485 megint updatelni akar a steam, valami CS:S update van már megint. -
Corey #1484 akinek eredeti cd-key-e van annak nem fordul elő ilyen, logikus. -
#1483 Hát mert nem a beta verzió a baj hanem a crackelés. -
Myron #1482 Okos kérdés. Fingom sincs. -
#1481 És akkor a V1/V2-vel miért nem volt ilyen probléma? -
Borg #1480 Néha nekem is megmakacsolja magát, és visszamásolással sem megy. Utána meg 2-3 próbálkozás után mégis elindul...
Szvsz egyszerűen csak hulladék instabil béta verzió. Korántsem a cd keyyel, vagy a steam feltörésével van a gond, hanem maga a cs:source szar még. Legalábbis a steamhez hozzá se nyúltam, el sincs indítva, mégis minden css futtatáskor megváltozik a blob fileom. Vagy szándékos szivatás... -
Myron #1479 Ja és azt elfelejtettem írni hogy mappack felrakása után valami hibaüzenetet írt ki (noif) de mikor újraraktam akkor meg a szokásos kilépegetést csinálta. -
Myron #1478 Újraraknak=Újraraktam -
Myron #1477 De nem műlödik!
Bemásoltam a kimentett blobot avval se.
Újraraknak egészet elölről, nem megy.
Najó már úgy is untam. -
Myron #1476 Azonban a mappackot nem ajánlatos feltenni ha haxxolt verzió van mert nekem most beszart tőle!
Biztonsági másolat rulez! :D -
Myron #1475 Kijött egy csomó új map amiken már lehet is nyomni:
http://www.clappingfetus.com/Flash/fuckshitpiss.html
http://cssmaps.ex-cell.org/ -
#1474 -
Myron #1473 Azért ez most sem jellemző hogy naponta dobálják ki hozzá...
No mindegy majd meglátjuk, én biztos nem fogom megvenni mivel ha akarnám se tudnám :( -
#1472 :D -
#1471 Persze... solisztgyurma -
#1470 speedhacrol hallottam, hogy mukodik