73989
codebase=\"http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=5,0,0,0\"
WIDTH=790 HEIGHT=343>
Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
WIDTH=790 HEIGHT=343>
Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
-
Myron #1549 nekem már szedi fél óra és lejön. de aztán nemtom mi lesz. majd kimentem és tomper megmondja :) -
#1548 Az addig szép is lenne ha a gcf-ket ideadná valaki ankinek legális verziója van és update közben kiszedte őket. -
Myron #1547 há lehet hogy most is ezt kell mint multkor. Aztán min tomper csinálta (majd megkérdezzük hogy) kitömörítjük a frissült file okat régi be. Azt újra betömörítjük és felrakjuk a netre.
Szóval tomper hogy is kell? -
#1546 én nem tudom h mi ez a mini update, csak próbáltam segíteni nektek :)
-
#1545 Ühü, de mi az a mini update. Én próbáltam cd-key-hack után updatet kérni, de le akarta szedni előről az egészet kurvalassan. -
Myron #1544 13-9 -
Myron #1543 és ha csinálunk egy másolatot róla az nem elég? és aztán visszarakjuk. nekem most szerintem a frissítés kijövetele miatt szart be mert mikor multkor rossz volt akkor egy ujrateleopítés megjavította -
Myron #1542 akkó kéne egy repack! de ott is valami cdkey expolitről beszéltek! szalm ost mi van? lekell szedni megint egészet egyberakni és felrakni netre nem? meg hát magunknak -
Corey #1541 bizonyos idöközönként (5-6 óra) ujra kell csinalni a cd-key cselt és a .blob átmásolást, ami itt vhol le van irva -
Myron #1540 és 14 - 9 re xDk nyert! -
Corey #1539 #1528 -
Myron #1538 de hol a mini update? -
Myron #1537 ja, szétverik FoP ot. Most hogy FoP T eddig még 1x sem nyertek -
Myron #1536 régen működött nekem is endesen se most kijött egy frissítés
-
Myron #1535 nekünk is ez van. -
#1534 xDk találkozhat Májkül Dáglesszel;) -
ACE #1533 Na, nálam most elindul, és ha én csinálok servert, akkor kb. 10 mp után kidob, épp hogy tudok 3-at lőni, és megnézni milyen fasza lukakat hagy a pisztoly... :( -
Borg #1532 csak lapozz vissza... -
#1531 Valaki egy képet nyomjon legyszi a gaméból!
THX! -
ACE #1530 Nekem azt írja, hogy "The local Steam service is not running"
Ezmi? -
#1529 Srácok!
Miért van az, hogy a Source-ban a servers list-ből eltűnt minden...
Hiába próbálok refreshelni nem talál semmitsem...
-
Corey #1528 miniupdate, ez sztem csak azoknak megy akinek mar van vmilyen CS:Source-uk a steam mappában, különben az egész CS:S-t leszedi sztem -
Corey #1527 hat nekem még mostsem megy:D -
#1526 próbáljátok meg azt, ami az uccsó hozzászólásban le van írva -
Myron #1525 Ne is reméld hogy elindul mert most mindenkinek szar. Meg most frissítették. amgy meg V3 GYIK az 1154-dik hozzászólásban -
Vood #1524 srácok, segitsetek már...mi kell ahhoz, hogy elinditsam a cs:s-t? Nem értek hozzá...tehát a cs:s megvan, de így magában nem indul... -
ka87 #1523 na megy a sztím
-
Myron #1522 Úgy látszik ez egy ilyen nap. A versenyek valahogy nem úgy alakulnak ahogy kéne. Már be is jött a safety car :) -
Myron #1521 Milyen jó ötlet! Nekem sikerült! Én 11 utáni műsorokat szoktam rajta nézni hogy gyakoroljam a játékra az odakoncentrálást :) Meg spectben sincs unalom :) -
#1520 szép nap a mai -
#1519 és most végső döfésként a hltv park is megmurgyelt.. -
#1518 3 embernek nem megy a steam, Dozer, Szabolcs..:p mákvirágok -
#1517 Inkább lezuhanyozom, és készülök F1-re :D
vhogy ki kéne rakni tuner képét cs fölé.. -
#1516 ...talán F1-re. -
#1515 Szerveren is van mozgolódás, talán lassan kezdődik... -
#1514 Én is szeretem magam istennek gondolni, hogy nem megy többtízezer embernek, nekem meg igen, de most már sokaknak jó. -
Corey #1513 erdekes nalam most sem akar csatlakozni. -
#1512 Nekem gond nélkül bejelentkezett a steam. -
#1511 Én kiléptem, majd vissza, és ment gond nélkül... -
Myron #1510 nem megy nekem is csak azért megy mert nem léptem ki belőle