73989
codebase=\"http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=5,0,0,0\"
WIDTH=790 HEIGHT=343>
Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
WIDTH=790 HEIGHT=343>
Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
-
#1711 Jaja, Radi megint vezetni fogja a porcelánbuszt, ahogy szokta....
BOOOOOOOOOOOOOOOOOAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
:DDDDD -
Corey #1710 nalam nem akarja updatelni a CS-t, a steam allitasa szerint még csak 28adikai update van.. érdekes:P -
#1709 Na tessék .. csak egy napot vagyok távol és máris azt veszem észre hogy v3-ról v4-re kéne újjítanom.
NA szóval hogy is működik ez?
Egyébként Radi: Legénybúcsú .. Grats! :) -
#1708 Ismersz minket, folyamatos lesz a fejlesztés nálunk, tehát nyugodtan pakolj fel mindig, mindenből a legújabbat. -
#1707 Mint említettem a szerver ma délután már a legújabb verziónak fog megfelelni. De! Van olyan parancs ami automatára teszi az update -t (a szerveren)? -
Myron #1706 1555 itt leírtam hogy kell frissíteni. Nekem működött. Ha kérdésed van írj privátba. -
radical@work #1705 Nincs valami egyszerű megoldás a v3 v4-re upgradelésére? Nem szeretnék megint arra várni, hogy valaki felrakjon egy full repackot, inkább megcsinálnám magam. Steammel már leszedtem a cachbe az updatelt verziót. -
#1704 Gyerünk OBI, update-eljetek!!!!
Hadd legyen elég a szerveren -
Myron #1703 Na majd ha kész lesz belenézek mostmár unom hogy naponta kell repack meg újrarakni meg minden szarság. Átmegyek inkább haverhoz azt megnézem nála neki van kupon. 10-20 perc alatt úgyis látszik az a pár frissítés. Csak bug javítás meg egyebek, játékmeneten úgysem változtat. -
#1702 x800 -
#1701 Hát elég méretes ez a patch, kb. egy óra volt, amíg leért, és az első elindításkor még kb. 5 perc volt, amíg szépen kitömörítette magát.
Az OBI szerverre való becsatlakozási próbakor kiderült, hogy az új patch immár V4-es (a szerver pedig még V3-as - ezért nem tudtam belépni).
Az új fegyver és kéztextúrák ugyan nem hoztak nagy áttörtést, de tény, hogy mintha tényleg életszerübbek lennének. Az viszont tény, hogy óriáslépésekkel fejlődik a CS:Source... -
#1700 Az Alt+Tab esetén grafikai problémákat említettek, nem fagyást. Egyébként az Alt+tab nálam is mükszik rendesen. -
#1699 Nekem nem. Milyen kártyád van? -
#1698 hhmm alt+tab ugyan ugy beszarik:) -
#1697 Akit érdekel annak mondom a Magyar CS:S csatit: #cs:s.hu @QuakeNet -
#1696 Óóóóóóó csak nem? -
radical@work #1695 Sajna nem, mert a legénybúcsúmat ünnepeljük, a civilizációtól és szélessávú internettől távol. -
#1694 Este a legfrissebb verzió lesz fent. Valamiért a szerveroldal nem frissül. Erre van valami parancs???
Este jöttök akkor hentelni egyet? -
#1693 Hál istennek... -
radical@work #1692 Added sv_password for servers <- ez is hasznos lehet. -
radical@work #1691 Fixed skywalking exploit on De_Dust Ez remélem azt jelenti hogy roofcsíter gecik ideje lejárt... -
#1690 Eljön mindennek az ideje virág barátom! :) -
#1689 Tegyétek fel a frissítést plíííííííííííz, mert nekem csak az új van meg, és nem tudok csatlakozni.
Azt mondja, hogy a szerver régebbi protokolt használ, mint a kliens...
Így a nektek kijáró heccsátok a késemben (muhahahahaha) maradnak.
Úgy kipróbálnám már...
-
#1688 Elvileg ma hajnali 3 órától lett elérhető. -
#1687 Ez ma reggeli update? Csak mert este voltam fennt és nem töltött le semmit. -
#1686 Kijött egy újabb update:
Improved consistency of hitboxes between the server and client
Fixed glows showing through map geometry
Fixed grenades getting stuck in props
Fixed rendering errors with DX8 and anti-aliasing
Fixed playerlist in-game UI: will now properly display players
Fixed skywalking exploit on De_Dust
Fixed alt-tab video corruption bugs
Fixed player hovering over ground on round restart
Fixed reload animation bugs on AWP and Scout
Updated scoreboard to display 32+ player games properly
Updated weapon sounds
Updated weapon model textures
Updated player hand texture
Reduced effectiveness of flashbangs behind the player
Added Friends list to in-game UI
Added sv_password for servers -
-
#1684 Jó reggelt, így szeptember első napján. -
ShaiHulud #1683 ahh basszameg mar szeptember van...ahh legyen mar junius... -
#1682 options \keyboard \ advanced
parancsot nem tudok, bár azt sem tudom, hova kellene beírni -
radical #1681 melyik parancsal lehet engedélyezni a konzolt? -
#1680 Jó éjt, így Augusztus utolsó napján. -
#1679 Csak 1 tanacs!
COUNTER.STRIKE.SOURCE.2004.AUG.28-REPACK.zip.z01
nevezzetek at
COUNTER.STRIKE.SOURCE.2004.AUG.28-REPACK.z01
az osszeset igy vegig.
Igy szep sorba kicsomagolja a rar is.
-
#1678 De, mégis megy rar-al csak mikor hiányol egy zip filet rá kell kattintani a tallózásban és beveszi. De érdekes módon nálam 2X is kicsomagolta, mert megkérdezte hogy felülírhatja-e az azonos méretű, azonos időben módosított filet. (nem a régi repack mappájaba csomagoltam, újba.) -
#1677 power archiver ezzel tudod csak összerakni...valaki jó hangulatában volt, és ezzel variálta agyon..:(((..nem ám sima rar, vagy zip...minek?! -
#1676 Myron, a 3.30-as rarom azt mondja minden zip hibás. Megnézem a csoda archivereddel... -
Myron #1675 2kbyte/sec kel jön. -
Myron #1674 Baszki hiába király a 2-vel jön! -
radical #1673 Na ez tényleg jó. Bár én a ruszki oldalaktól mindig félek a trojanok miatt. -
Nocco #1672 ftp://cs.rivera.ru Király!!!