73989
codebase=\"http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=5,0,0,0\"
WIDTH=790 HEIGHT=343>

Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
  • Lord Maelstrom
    passzolom hogy ez cracked patch-é vagy sem.
  • Corey
    ez még csak 1 update nem? vagyis semmi krekk? a V3-as megoldaban nem vmi krekket hasznalt aki megcsinalta a repackot?
  • janos666 #1749
    Lehet hogy az az egyedi eset akit levág legális verzióval amiatt történik mert mi (többek között) az ő cd-kódját használjuk.
  • Drizzthsz
    Ha ez valamit jelent számodra, akkor negem is. :(
  • Lord Maelstrom
    Hát .. szómorúan jelenetem engem MINDIG levág néhány másodperc után. Próbáltam már a Sztímes trükköt és más servereket is.

De úgyhallottam hogy mást teljesen legális CS:s-sel is levág folyton. Passzolom a probléma okát. Vki okos mondjon valamit erre.
  • Corey
    jah mar vagdosom eztis, 2308-3108-at. remelem sikerül összehozni vmit
  • Lord Maelstrom
    akkor a méretben kisebbiket.
  • Corey
    nah mar sikerült kapcsolnom.. innen melyiket is kell pontosabban szedni? asszem a legutobbi verzio van meg most, a mai frissites előtti
  • Lord Maelstrom
    Me too.

Én ezt a V4-es patch-t simán rányotam a v3-ra.. (de azért biztos a mi biztos csináltam előtte backupot)
  • Corey
    nem tudjatok vhova felrakni ezt a v4-et? csak ugy siman ra kell rakni v3-ra?
  • Drizzthsz
    Amikor connecteltem, s kiválasztottam az auto assignot, akkor dobott ki az asztalra. Ez miért lehet?
  • Lord Maelstrom
    Na én felmentem arra fTP-re amit NOCCO mondott le is szedtem a v4 es patchet és felenged a serverekre.. (protocol v4) csak most épp lebaszott .. gondolom a clienregistry-s trük még érvényes.
  • Drizzthsz
    Ja, ez az...

195.228.156.146:27015

Erre 5-s, vagy 10-es appidvel kell menni?
  • Drizzthsz
    Az OBI szervernek mi a címe?
  • Corey
    hat nemtom nekem nem akar updatelni, mindig csak a 28adikait veszi az uccsónak. szal nem vagom..
  • [NST]Cifu
    Dx8, és vedd le a dolgokat legalább medium szintre. Sajnos az a kártya ennyit bír.

Kösz ez nem túl biztató. Állítólag a pk4-ben lehet turkálni és úgy akár 10 FPS-el is megugorhat.

He?!?
    Nem tévedtél egy picurit el? Ez nem a Doom3 topic! :))))
  • [NST]Cifu
    Nem, legalábbis én is TK-ztam (folyosóban vakítottak, én meg lőttem mint az őrült :)), és semmi sem volt (Sry azért ment.).
  • Drizzthsz
    A francba!!! eljutottam addig, hogy szépen bemegyek egy hivatalos szerverre, de a progi kidob. :(((
    V4-gyel. Mi a gond?
  • Drizzthsz
    Most ez a hibaüzi jött nekem: Steamstartup() failed: error 108...
  • ÁjjLe BoBBi
    mész te a....:)
  • Lord Maelstrom
    Akkó megint kérdezek .. szóval ha egyszer sikerült átverni a steamet és letöltetem a vele a CS:s-t akkor utána ezzel így nem tudom updatelni a meglévő fileokat ? mármint hogy legközeleb is átverve updételje? Vagy muszály mindig előről az egész legfrisebb verziót letölteni ?
  • Drizzthsz
    Ki tudja...
    Nekem még a CS_notcracked_beta az alap...
  • Lord Maelstrom
    btw egész jól jön 12 Kb/sec. Remélem műzli.
  • Lord Maelstrom
    őőő... ha én kimaradtam abból az előző upgradeből ami tegnap volt .. azaz nekem a v2-es repack van meg amit még tomper adott. Akkor ez? patch_css_230804_310804.exe
    vagy ez patch_css_full_140804_310804.exe kell? mind kettő szept 1-i keltezéssel.
  • Lord Maelstrom
    Mi ? Tribes? Hol? Én is! Akaroooom!

Bocs az off-ért :)
  • Drizzthsz
    Lehet benne valami... pont a dx-es dolgot állítja tudtommal, de lehet, hogy hüjje vok.
  • Nocco
    Kösz ez nem túl biztató. Állítólag a pk4-ben lehet turkálni és úgy akár 10 FPS-el is megugorhat.
  • Drizzthsz
    Venni pl.: egy új videokártyát...

Amúgy meg, ha lehet, hogy dx9-es renderinget használ, akkor azt kellen visszább állítani dx8-ra, ha lehet, vagy marad a 640*480*bilinear*noaa.
  • Drizzthsz
    Ha lent lesz a v4, akkor ugyanúgy kell megcsinálni, mint a V3-at? vagy itt nem kell már semmit zsonglőrködni?
  • Nocco
    Tudtok vmit hogy hogyan lehet rábírni a CS:Source-ot hogy több FPS-t produkáljon? Mert FX 5600 kártyám van és igencsak kevés FPS-t produkál.
  • Dud [OBI]
    A TK -ért köv körben "nem játék" jár ugye? Tehát ha leTKzol valakit akkor köv körben hullaként kéne születned. Remélem így van állítva a szerverünk.
  • Dud [OBI]
    OBInet szerver (195.228.156.146:27015) legfrissebb verzióra upgradelve. Várunk mindenkit szeretettel!
  • [NST]Cifu
    Most jövök az OBI szerverről vagy egy óra játék után. :)
    Jó lesz ez, a skywalkot tényleg kilőtték, viszont valahányszor egy CT belelőtt egy másik CT-be, azt írta ki, hogy én lőttem... :)
    (ja, meg egy MaGiLla nickű srác olyan szépen leTK-zot az indulóhelyen, hogy öröm volt nézni... Az ilyenek sose unják meg?)
  • Nocco
    A nick Anonymus a jelszó pedig a mail címed.
  • Drizzthsz
    Mi a ninck\pass?
  • Nocco
    Ha kell crackelt update akkor nézelődjetek ezen a két ftp-n. ftp://cs.rivera.ru és ftp://battlenet.ru
  • Kandurex
    Aki hülye haljon meg...

Azért gratula!
  • Kandurex
    A CS.hu -val mi van? Mintha nem menne már vagy 2-3 napja.
  • Skiper
    Grata-au, gratulálok!
    Az asszonyos férj. heh :)
  • [NST]Cifu
    Steampowered Linux Dedikált Szerver fórum
    Steampowered Windows Dedikált Szerver fórum

Itt kéne körülnézni, én ugyan beleolvasgattam a topicokba, de megoldást nem találtam (a linuxos topicban amúgy hasonló gondja volt egy srácnak).