73989
codebase=\"http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=5,0,0,0\"
WIDTH=790 HEIGHT=343>
Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
WIDTH=790 HEIGHT=343>
Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
-
#1751 passzolom hogy ez cracked patch-é vagy sem. -
Corey #1750 ez még csak 1 update nem? vagyis semmi krekk? a V3-as megoldaban nem vmi krekket hasznalt aki megcsinalta a repackot? -
#1749 Lehet hogy az az egyedi eset akit levág legális verzióval amiatt történik mert mi (többek között) az ő cd-kódját használjuk. -
Drizzthsz #1748 Ha ez valamit jelent számodra, akkor negem is. :( -
#1747 Hát .. szómorúan jelenetem engem MINDIG levág néhány másodperc után. Próbáltam már a Sztímes trükköt és más servereket is.
De úgyhallottam hogy mást teljesen legális CS:s-sel is levág folyton. Passzolom a probléma okát. Vki okos mondjon valamit erre. -
Corey #1746 jah mar vagdosom eztis, 2308-3108-at. remelem sikerül összehozni vmit -
#1745 akkor a méretben kisebbiket. -
Corey #1744 nah mar sikerült kapcsolnom.. innen melyiket is kell pontosabban szedni? asszem a legutobbi verzio van meg most, a mai frissites előtti -
#1743 Me too.
Én ezt a V4-es patch-t simán rányotam a v3-ra.. (de azért biztos a mi biztos csináltam előtte backupot) -
Corey #1742 nem tudjatok vhova felrakni ezt a v4-et? csak ugy siman ra kell rakni v3-ra? -
Drizzthsz #1741 Amikor connecteltem, s kiválasztottam az auto assignot, akkor dobott ki az asztalra. Ez miért lehet? -
#1740 Na én felmentem arra fTP-re amit NOCCO mondott le is szedtem a v4 es patchet és felenged a serverekre.. (protocol v4) csak most épp lebaszott .. gondolom a clienregistry-s trük még érvényes. -
Drizzthsz #1739 Ja, ez az...
195.228.156.146:27015
Erre 5-s, vagy 10-es appidvel kell menni? -
Drizzthsz #1738 Az OBI szervernek mi a címe? -
Corey #1737 hat nemtom nekem nem akar updatelni, mindig csak a 28adikait veszi az uccsónak. szal nem vagom.. -
#1736 Dx8, és vedd le a dolgokat legalább medium szintre. Sajnos az a kártya ennyit bír.
Kösz ez nem túl biztató. Állítólag a pk4-ben lehet turkálni és úgy akár 10 FPS-el is megugorhat.
He?!?
Nem tévedtél egy picurit el? Ez nem a Doom3 topic! :)))) -
#1735 Nem, legalábbis én is TK-ztam (folyosóban vakítottak, én meg lőttem mint az őrült :)), és semmi sem volt (Sry azért ment.). -
Drizzthsz #1734 A francba!!! eljutottam addig, hogy szépen bemegyek egy hivatalos szerverre, de a progi kidob. :(((
V4-gyel. Mi a gond? -
Drizzthsz #1733 Most ez a hibaüzi jött nekem: Steamstartup() failed: error 108... -
#1732 mész te a....:) -
#1731 Akkó megint kérdezek .. szóval ha egyszer sikerült átverni a steamet és letöltetem a vele a CS:s-t akkor utána ezzel így nem tudom updatelni a meglévő fileokat ? mármint hogy legközeleb is átverve updételje? Vagy muszály mindig előről az egész legfrisebb verziót letölteni ? -
Drizzthsz #1730 Ki tudja...
Nekem még a CS_notcracked_beta az alap... -
#1729 btw egész jól jön 12 Kb/sec. Remélem műzli. -
#1728 őőő... ha én kimaradtam abból az előző upgradeből ami tegnap volt .. azaz nekem a v2-es repack van meg amit még tomper adott. Akkor ez? patch_css_230804_310804.exe
vagy ez patch_css_full_140804_310804.exe kell? mind kettő szept 1-i keltezéssel. -
#1727 Mi ? Tribes? Hol? Én is! Akaroooom!
Bocs az off-ért :) -
Drizzthsz #1726 Lehet benne valami... pont a dx-es dolgot állítja tudtommal, de lehet, hogy hüjje vok. -
Nocco #1725 Kösz ez nem túl biztató. Állítólag a pk4-ben lehet turkálni és úgy akár 10 FPS-el is megugorhat. -
Drizzthsz #1724 Venni pl.: egy új videokártyát...
Amúgy meg, ha lehet, hogy dx9-es renderinget használ, akkor azt kellen visszább állítani dx8-ra, ha lehet, vagy marad a 640*480*bilinear*noaa. -
Drizzthsz #1723 Ha lent lesz a v4, akkor ugyanúgy kell megcsinálni, mint a V3-at? vagy itt nem kell már semmit zsonglőrködni? -
Nocco #1722 Tudtok vmit hogy hogyan lehet rábírni a CS:Source-ot hogy több FPS-t produkáljon? Mert FX 5600 kártyám van és igencsak kevés FPS-t produkál. -
#1721 A TK -ért köv körben "nem játék" jár ugye? Tehát ha leTKzol valakit akkor köv körben hullaként kéne születned. Remélem így van állítva a szerverünk. -
#1720 OBInet szerver (195.228.156.146:27015) legfrissebb verzióra upgradelve. Várunk mindenkit szeretettel! -
#1719 Most jövök az OBI szerverről vagy egy óra játék után. :)
Jó lesz ez, a skywalkot tényleg kilőtték, viszont valahányszor egy CT belelőtt egy másik CT-be, azt írta ki, hogy én lőttem... :)
(ja, meg egy MaGiLla nickű srác olyan szépen leTK-zot az indulóhelyen, hogy öröm volt nézni... Az ilyenek sose unják meg?) -
Nocco #1718 A nick Anonymus a jelszó pedig a mail címed. -
Drizzthsz #1717 Mi a ninck\pass? -
Nocco #1716 Ha kell crackelt update akkor nézelődjetek ezen a két ftp-n. ftp://cs.rivera.ru és ftp://battlenet.ru -
#1715 Aki hülye haljon meg...
Azért gratula! -
#1714 A CS.hu -val mi van? Mintha nem menne már vagy 2-3 napja. -
#1713 Grata-au, gratulálok!
Az asszonyos férj. heh :) -
#1712 Steampowered Linux Dedikált Szerver fórum
Steampowered Windows Dedikált Szerver fórum
Itt kéne körülnézni, én ugyan beleolvasgattam a topicokba, de megoldást nem találtam (a linuxos topicban amúgy hasonló gondja volt egy srácnak).