73989
codebase=\"http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=5,0,0,0\"
WIDTH=790 HEIGHT=343>
Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
WIDTH=790 HEIGHT=343>
Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
-
FECTS #1791 Vagy mégse -
HUmanEmber41st #1790 HI
Honnan tudom a v4 letölteni nagy nehezen elindúl de a emporio-s a REPACK nak a z01 z02 szar nekem nem megyl.Vki segítsen már nekem.
Üdv.:Rayer -
FECTS #1789 A steam elindítása, ugye elrontja a v4-es verziót, és újra kell blob-ot csinálni? -
#1788 Lehet, korábban már itt is volt téma, #305-ös hozzászólás. -
#1787 Lehet. Majd egyszer fussunk össze ventin és odarántom Qnosit, ő a szakember a témában. -
#1786 Szeva, koma ! -
#1785 Szép jó reggelt, emberz ! -
FECTS #1784 #1574 -
Corey #1783 sokmindenki. ha jót szedsz csak bontsd ki rá, nyomasd le a szokásos cd-key cselt meg blob átmásolást és go. -
#1782 a suprnován találtam egy CSSv3_to_v4.rar -t 46 mega , most azzal próbálnék szerencsét , valaki csinálta már azzal ? :P -
#1781 szar ügy :P -
Drizzthsz #1780 M1ek aludni, mert muszáj holnap elmennem arra a *** tanévnyitóra... Kelhetek emiatt 5-kor... -
FECTS #1779 Már nekem is, úgyhogy: -
Drizzthsz #1778 Igen, megy... -
HUmanEmber41st #1777 HI All.
valaki mondja már meg hogy hogyan kell elindítani a CSS-t nekem ez van meg:CS.SOURCE-EMPORIO de ezzel a hiba üzenettel indul el: SteamMountAppfilesSystem()failed:SteamMountAppfilesSystem (0x12e75)failed with 4:Bad Launch configurations. pls előre is
HU.man Rayer -
Myron #1776 Mert nem árulnak AWP-t kalát M4-et meg gránátokat! :D -
PosSe PenGe #1775 lehet használni vásárlós bindeket? Ha lehet hogyan mert én az auchanban is megunom 2 perc után a vásárlást:DD -
#1774 Neked is! -
FECTS #1773 Hi! Megy a V4 neked? -
#1772 Jó estét! -
#1771 beviszed a boltba biztos tudnak a monitor fenyerejen allitani
powerstrip-et is megprobalhatod -
Drizzthsz #1770 Na, segíccsé má'! -
Drizzthsz #1769 Segítsetek légyszi, mert nekem kurrrrva sötét a monitorom, annyira, hogy az "alagúti" részen nem látok semmit, az Ati-s beállításokta meg a V4 nem veszi nálam tudomásul... -
Drizzthsz #1768 A Brightnesst hogy lehet állítani??? Sikerült belépnek V4-es szerverekre... -
#1767 They disappeared in the maelstrom, my Lord.
hehe -
#1766 TEgnap mire sikerült összehoznom egy működő key-t .. addigra mindenki eltünt a serverről. -
#1765 Jó reggelt! -
#1764 Nekem is így megy :) -
Egg #1763 Működik!!Akinek gyorsabb gépe van már az első csík megjelenése elött zárja be a steam-et.Nekem igy lett jó! -
Corey #1762 innen lekapod az 1005ös repackot.
utana #1716 és #1718 (battlenet ajanlott, kicsit gyorsabb) -> innen lekapni a cs:source 2308-3108-as peccset -
Corey #1761 az egyik legnagyobb és legnevetségesebb bug mégis a teammate megtámadásának kiirása. pl lövöm az ellenfelet, és folyamatosan irja ki alul, hogy "corey attacked teammate".. vagy ha egyik csapattárs lelövi másikat, akkoris az én saját nevemmel irja ki ezt, pedig közöm nemvolt hozzá. szal érdekes. a kés meg bugos lett :D -
#1760 Teszteltük vagy 2 órán át most a gámát, de még mindig nem az igazi... Szerintem még mindig atom bugos a hitbox. Egyszerűen felfoghatatlan események történnek. Mellélövök meghal... fejest lövök... semmi... Volt hogy láttam hogy az ellen mögött csapódik a lövedék és mégis elpatkol. Az meg hogy a console -ba hülyeségeket ír csak hab a tortán. Van még rajta bőven meló. -
#1759 inkább linkeld :) -
Corey #1758 nem start.bat-ot kell hasznalni, ha felrakod a v4 updatet az csinál az asztalra egy parancsikont a hl2 exédről és mehet is. amugy ezek állnak benne: hl2.exe -steam -game cstrike -console -noforcemparms -noforcemspd -noforcemaccel -
Drizzthsz #1757 Milyen start.bat-on kell kétszer klikkelni? Abban mi van? Csak a hl2 -game cstrike- console -steam??? -
Corey #1756 tomper-nek köszönhetően megvolt ugye a v3 repack, oda kibontottam a battlenet-ről szedett 2308-3108-as exe-t (mivel tomper a 23dikai update-t nyomatta), gyorsan egy steam cd-key csel a megadott cd-key-ek használatával, és már kész is, kapásból jó lett.
ha gond van nalad, vagy rossz exe-t szedtél, vagy nem jön össze a cd-key csel -
ka87 #1755 kül, igazad van, de pl a hordokon se látcik már meg a lövésnyom -
#1754 azaz?? :) -
Corey #1753 na msot probaltam, megy ez kéremszépen tökéletesen:) mast ne mis kell csinalni, csak ugyanazt amit a V3nál.
amugy a fizikát visszavették rendesen, probalgattam tárgyakat lőni, nehezebben borulnak, hitbox többiek véleménye szerint is jobb lett. -
PosSe PenGe #1752 nekem legális és nem szokott gond lenni a játékkal , amíg a crackelttel játszottam mindig szarozni kellett valamivel