73989
codebase=\"http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=5,0,0,0\"
WIDTH=790 HEIGHT=343>
Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
WIDTH=790 HEIGHT=343>
Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
-
FLeK0 #1831 le kell tolteni a programotm es abban. CS:S hez CS:CZ vagy ATI-HL2 serial kell. egyedi, masik accountban fel nem hasznaltat fogad csak el. -
#1830 saját szerveren sajnos semmit nemtud :/
amúgy van benne create server opció.. -
#1829 lassú . szar .. sok hibát okoz -
#1828 pedig odabasz ;] -
Eyesis #1827 HELP ME!
Ja es raadasul nekem proxym is van...
van valaki aki tud ebben segiteni?
vagy aki elmondana, hogy lehetne cisnalni egy sajat servert? amire magamnak belepek? csak megnezem mit tud a jatek..
lecccccciciciiiiiiii
hali
-
PosSe PenGe #1826 lol így is vannak :D amúgy nem tom mi bajod vele.. -
Eyesis #1825 http://www.steampowered.com/index.php
en vagyok vak? ittn em latok ilyen browse games menut...
milyen serial kell hozza? hol lehet ilyet keriteni? ;-) -
FLeK0 #1824 ingyen lehet regisztralni a Steamen, a cdkulcsot a browse games menuben lehet megadni. www.steampowered.com
@Borg: a Valve nem fogja szegyellni magat a legnepszerubb online tartalomszolgaltatas miatt, amin havonta 1.6 millio ember jatszik akciojatekokkal. -
Borg #1823 Inkább a valve szégyellje magát. Majd ha elfelejtik gyorsan ezt a steames köcsögölést, akkor lesz valaki a szervereken is... -
ShaiHulud #1822 -
Eyesis #1821 Honnan lehet ilyen steam accountot keriteni?
koszi -
#1820 Tehát: "roncs a source" -
FLeK0 #1819 www.steampowered.com - be kell lepni, browse games menuben megadni a cdkulcsot, games menubol tolteni, jatszani. havefun -
ppeti66 #1818 Jah a non-steam verziót töltöttem le. És a steam-ben mit kell csinálni hogy ne azt írja ki hogy not logged in. ??? -
ppeti66 #1817 Hali!
Honnan tudom lezedni a Steamet ami ehhez kell??? -
#1816 -
#1815 ok htx -
#1814 Ha a bétáról beszélünk, akkor hagyjuk ki az "N", az "a", a két "gy", az "o" és az "n" betűket. Ja, és a "tuti" szót helyettesítsük valami szolidabb, más gondolatot ébresztő szóval, pl. roncs.
Köszönöm . -
#1813 csak nagyon :P -
#1812 Naggyon tuti a source ;) -
#1811 HM. Kitaláltam egy jót:
Bátran menjen fel mindenki az üres szerverre, és aki szeretne játszani, s látja, hogy EGY darab játékos van fent, bátran csatlakozzon be hozzá! Így összegyűlünk hamar! Szóval, akárhányan is vannak, ha van kedv, akkor tessék csatlakozni! Majd szokássá válik, és sokan leszünk. -
#1810 Rendben, köszi. Nekem is legál van, úgyhogy megpróbálom! -
FECTS #1809 Szégyellje magát mindenki! Egyik magyar serveren sincs senki. Így kénytelen voltam a franciák seggét szétlőni -
FECTS #1808 Nálam is megy. Pedig a blob tegnapi. -
FECTS #1807 Kösz. Bár az utóbbin még nem láttam 1 embert se pedig már 3x próbáltam.... -
#1806 Kiváncsiságból kitöröltem a ClientRegistry.blob-ot, és elindítottam a STEAM-et. Szépen update-elte magát, és megy. Beléptem a Warriors szerverre (mondjuk senki sem volt bent), két kört nyomok terrorként (Felrobbantom a bombát, lövöm a hordókat, stb.) semmi probléma. Nálam tehát működik (a leglális verzió). Innentől kezdve fogalmam sincs, nálad mi lehet a gebasz... -
#1805 Jó, akkor légy már olyan szíves, és mondd el, hogy steam-es, majd shift-delete-es eltávolítás után MIÉRT NEM működik jól? -
#1804 A hiba nálad van, bár én nem a Warrior-on voltam, de probléma nélkül játszottam most jó fél órát... -
#1803 Velem ugyanez van, csak én legális verzióval "játszom", HEH!
Ez egy faszrángató szar, nincs értelme.
Kéretik lezúzni a picsába!
(valve ) -
Borg #1802 Feltettem ezt a V4-es szart, beraktam a régi blobomat. Bementem a warrirorra, lőttem kettőt, és kidobott.
Csináltam új blobot, még eddig sem jutottam el.
Látom sokat fejlődöt... -
Corey #1801 ASE-ból is lehet latni, ha nem originalod van akkor a Not Installed listából kiválasztod, és látni fogod a szervereket+IP-t.
Btw meg lehet oldani, hogy nem originallal ASE_ból futtassuk? nalam a game a favorites-ban sosem jegyzi meg a beirt szervereket, ez normalis? -
#1800 Warriors CS:S Server - 80.64.65.21:27015 (jelszó: cshu)
CS:Source Beta Powered by OBINet 195.228.156.146:27015 -
FECTS #1799 Van vmi jó (magyar) szerver, ahol leginkább magyarok vannak? (És vannak is legalább 7-8-an) -
#1798 Én egész hétvégén nem leszek elérhető, de hétfőn tudunk dumálni. -
PosSe PenGe #1797 thx -
PosSe PenGe #1796 köszi -
FECTS #1795 Olvass vissza. Kezd pl az #1574-gyel, és utána haladj előre. Mindenre megvan a link és a leírás. Nekem is az itt leírtak segítettek. -
HUmanEmber41st #1794 mit tudok csinálni a steam id ticket el?valaki mondja mar el. -
HUmanEmber41st #1793 de jó az emporio-s? valaki aki tud nekem segíteni az írjon mar nekem egy email-t hogy hogyan kell megcsinálnin [email protected] -
FECTS #1792 #1762