73989
codebase=\"http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=5,0,0,0\"
WIDTH=790 HEIGHT=343>
Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
WIDTH=790 HEIGHT=343>
Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
-
FLeK0 #1871 Igazabol nagyobb flame es undoritobbnal undoritobb vitak kialakulasahoz vezetett, haszna nem sok lehetett - persze azt nem tudhatjuk az esetek tobbsegeben, hogy az alany mit reagalt a szituaciora.
nemreg ugy dontottunk, hogy mint CS-s hirportal, nem fogunk ilyesmivel foglalkozni (eleg a magyar banlista), epp eleg ami a magyar scene hireknel megy, neha ott is elszabadulnak az emberek. -
#1870 Egyébként én személy szerint szerettem a csítos videókat. Jó érzés volt a földbe döngölni és megalázni a csítos gecót. Egyéb esetben meg soha nem lesz vége, éreznie kell a delikvensnek, hogy igen is erkölcstelen, aljas tetett visz végig amikor csítoskodik. Te is "felnőttél", és valszeg már te rüheled a fajtáját. -
FLeK0 #1869 Lehet, mert mostanaban trukkosen, nem azonnal bannolja az embereket, hanem csak logolja, es kesobb teszi fel az 1eves bant -- akar egy olyan pillanatban, amikor teljesen cheatmentesen jatszik az ember. -
#1868 jah és persze ezerrel klánt keres a kis csákó...hát na ez a LOL! -
#1867 Vagy a WH, most az megy a legjobban, itt van szeptember a taknyos kölykök újra támadnak, nem egy olyan csávókámat látok 40 - 2 stattal olyan szerveren, hogy FREEsek, LND, szopnak, mint a húzat, kérdem a csákót mióta játszol: asszonja: 2 hete...40 - 4 stat...ennyit erről. -
#1866 Miről beszélsz?????? VAC??? SZART NEM ÉR!!! Most nem a csítgyanukról beszélek, hanem az olyan esetekről, hogy úgy rángat az aim, mint ha kiakarná tépni magát a játékos kezéből a fegyvert, vagy 150 km/h sebességgel közlekedő játékosok..és ezt mind VAC -s szerveren. Nem egyszer a LAMAs, anno Funny szerveren csak néztünk az adminnal, az meg nem győzött BANolni. Ennyit ér a VAC. És ez nem volt olyan rég.- -
FLeK0 #1865 szerinted miert kene egy _5_ eves jatekhoz adniuk a most megjeleno friss jatekuk egyik modjat?
A CS:S a HL2 minden kiadasahoz jar (kupon, bolti, bolti CE, Steamen vasarolt). -
#1864 Kapják be. :(
Gondolom kuponos dolog sem műxik majd, mert azt csak Single Player!? -
#1863 Nem, ők nem tudnak automatikusan játszani majd vele. A CS:Source-hoz működő Half-Life 2 CD-kulcs kell ugyanis. -
#1862 Ezzel a Source-al mindenki tud majd játszani, aki vett annak idején HL-t, azaz van működő cd kulcsa? -
FLeK0 #1861 A CSHU nem foglalkozik cheatervideokkal, a VAC megoldja ezt a problemat.
A gep indulas ota ugyanaz volt, sajnos most meghibasodott benne par dolog (2 vinyo a 3-bol elpusztult), de lassan megoldodik a problema. -
loser #1860 hálleluja
kiváncsi leszek mennyi uj hirről maradtam le.( meg csítervideoról )
mi volt a gond, most kaptak uj szervert nem ?? -
FLeK0 #1859 nagy valoszinuseggel ma este mar ujra menni fog. -
loser #1858 üdv.
A cs.hu honlapjával mi van (már megint)
tud rola vki vmit, már vagy 5 napja nemtom megnézni.... -
Borg #1857 Én személy szerint meguntam a blob fájlokkal való görcsölést... majd ha valami értelmes tört verzió lesz, akkor jövök. -
#1856 Mint írtam, én is voltam ilyen szerveren, de őszintén szólva annyira nem dob fel. Majd a teljes játéknál. :)) -
#1855 Tudom hogy kéne, de olvastam azt is hogy atom bugosak. :( Szerintem bírjuk ki még ezt a pár napot és meglesz a "végleges" CS:S.
Mellesleg Magyar szerver mér nem látok soha senkit játszani? Most is épp egy német szerveren henteltem mert üresek a Magyar szerverek. -
PosSe PenGe #1854 mielött connectálsz beírod consolba password cshu -
#1853 a játékból kapcsolodok serverre akkor hol kell megadni a passwordot? -
PosSe PenGe #1852 akik azon a szerveren játszanánk nem hiszem hogy sok bugriportot küldenénk... Amúgy ez téged tényleg érdekel?:) ,nem ez miatt fog késni mégtovább a game -
FLeK0 #1851 1600+ es fx5200 mellett teljesen jo volt meg ugy 1 honapja 800*600-ban. -
Egg #1850 Haveromnak akad a cs-source béta bármilyen felbontásban.A gépe 1,7 amd és gf 4 ti 4200 másnak is akad ilyen konfig mellett?
A választ előre is köszi! -
#1849 Én is tudom, sőt voltam is ilyenen, de érthető módon a Valve nem rajong érte (a Steampowered fórumán tabutéma, törlik az ezzel kapcsolatos hozzászólásokat). -
#1848 Akkor a németek elég cudarul bánnak a valve-s arcokkal :)
Ott aztán van jó pár derék server amin nem az eredeti map fut :) -
Eyesis #1847 szoval akkor senki nem tud semmi trukkot a steam kikerulesere? -
#1846 A Valve direkt kérte, hogy custom mapokat ne rakjon be senki a béta alá, mivel olyan problémákat okoznak, amelyek fals bugreportokat vonnak maguk után, vagyis pont azt vágják agyon, amiért a béta van... -
FLeK0 #1845 fileplanet.com -on van rola egy szep bemutato video, azzal megnezheted. -
Eyesis #1844 Hali!
Nem lehet valahogy egy olyan megoldas, ami a steamot kihagyja.. nekem nem kell a legfrissebb... csak megnezni, kiprobalni szeretnem...
lecci help meg...
koszi -
PosSe PenGe #1843 custom mapokat nem raktok a serveretekre? lehet kicsit feldobná a hangulatot.találtam külföldi szervereket amin ilyen mapok mennek és jókat játszok rajta csak a ping gáz. innen lelehet szedni pár mapot:http://hl2-planet.net -
Eyesis #1842 cannot connect.. nan ezem a forumot.. de rosszat sejtek... -
Eyesis #1841 hoppp ido.. megjelent egy updating.... -
Eyesis #1840 na... feltelpitettem... es steam exe... task managerben ott van.. virit.. de sehol masholn nem latom...
hmm.. mitol lehet ez? mi kellhet hozza?
-
FLeK0 #1839 letoltod a steamet es megnezed, kb tovabb gombot kell nyomogatni szintu a dolog.
net kell neki (amint lejott egy jatek teljesen mar net nelkul is jatszhato lesz), az oldalan levo FAQ-ban levannak irva a szuklseges tcp es udp portok is. -
Eyesis #1838 1) A Steam-ben menj a Games menüpontra, és kattints duplán a Condition Zerora.
ez milyen steam? nekem olyan van hogy steamengine de ez csak startingol...
telepijjem fel a CZ-t? az segit? arra masoljam ra a sourcet? -
Eyesis #1837 "Először is készíts egy új STEAM ACC -t, az esetleges "problémák" elkerülése érdekében"
hmm.... kossz.. na de hogy? -
#1836 asszem lehet , de amugy a trukk a http://behun.net/comment.php?comment.news.857 -
Eyesis #1835 szivesen vennem ha megmondanad, hogy lehet trukkozni...
szoval ez a steam mindenkepp kell, h nethez csatlakozzon?
ennek lehet proxyt allitani?
help meeeee
-
#1834 háááát ... azér lehet trükközni a CD keyyel -
FLeK0 #1833 nemsokara menni fog :) -
emberke #1832 Csak egy rövid kérdésem lenne.
CSHU-val mi a helyzet?