73989
codebase=\"http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=5,0,0,0\"
WIDTH=790 HEIGHT=343>

Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
  • Dud [OBI]
    Jó reggelt!
  • Zsoldos
    ez rohadt jo :)
  • Zsoldos
    Najo, komolyan mondom, tenyekkel hogy lehet vitazni.. Tudom itt szokas kitorolni a negativ kritikat torolni a forumbol "offtopic" cimen, de ezt hagyd benn pls.

Szoval kapom a flamet a lowpolyert, elokerultek a boltivek is peldakent. Abban mindenki egyetert, hogy ami a q3 poligon szintjet SEM uti meg (most nem a modellekrol beszelek, hanem a palyarol), arra 2004 vegen az ember felvonja a szemoldoket, es nem kialtja ki legjobbnak. Most hanyagoljuk a hl2-t, ne menjunk bele abba sem, hogy ki mit nem nez es mit vesz eszre jatek kozben, van akinek jo a mario, de egy rad9800xt-t is rendesen megnyomorgato jatektol az embernek lehetnek elvarasai.

Szoval a tenyek: egy cs source dust palyas boltiv egy atlagos q3 boltivvel szemben. Kis palyareszletesseg osszehasonlitasnak megteszi. Egy 90 fokos ivet vizsgalva a kovetkezo latvany terul elenk:

CS source dust boltiv stresstest :)
    Q3 boltiv

Szerintem nem kell hozza tul sok kommentar.
  • dikki*yysw
    Ahaha.. hatalmas :))
  • Seth
    hát ez f@sza :)))))
  • PResident Evil
    sorry ha volt :P
  • [NST]Cifu
    Aha... 5-6 poligon... persze...
  • Zsoldos
    Max 5-6 helyen :)P
  • dikki*yysw
    után*
  • dikki*yysw
    Felhoztam az én példámat: kb. 4 óra játék alatt fogalmam nincsen, hol van a duston ív...
  • csabawarchief
    A legújabb frissités a "nem hivatalos" 4es verziójú CSS-re feltehető? Ha igen akkor honnan. Bocs ha már volt a kérdés.
  • Zsoldos
    amugy lenyegtelen, csak cserebe tenyleg lehetne gyors
  • Zsoldos
    Hogyne venned eszre, egy fal alatt nem tudsz atrohanni, egy boltiv alatt meg igen. Ugyanugy 5-6 poligont hasznalnak egy ivhez, q3-ban feleekkora boltiveken volt ugyanennyi.(nagyobbakon tobb) Ez kicsit szogleteske. Ha abbol indulunk ki, hogy jatek alatt ugyse latszik, jatszunk a regi cs-vel, ahol minden kocka minden, dehat vki nyitott szemmel szeret jatszani. Ez nemileg feltunobb dolog, mint a sokat emlegetett uvegcserep tukrozodes effekt.
  • Pilu OBI
    Ma is frissült a CS:S steamről, igaz csak apró hibajavítás van benne.

CS:Source Beta | Powered by OBINet
    195.228.156.146:27015
  • dikki*yysw
    Hát ez tényleg hülye kérdés.
  • Tatyla
    Nekem megvan a C.S Condition Zero1.3 Rival Repack. De az a kérdés hogy ebben van Source vagy az egy kiegészitö vagy mod vagy mi? és honnan lehet letölteni? Bocs ezért a sok hülye kérdésért!
  • dikki*yysw
    Én játszottam több órát a CSS-el, de fogalmam nincs róla, hogy volt benne boltív. A folyosónál ha felnézek akkor van egy kupola, gondolom az ívelt; máshol..?
  • csabawarchief
    :D
  • FLeK0
    a kepeken nezve nem jok, de a jatekban olyan szinten erdektelen, hogy eszre se veszed hogy van ott boltiv, vagy csak egy sima fal.
  • Skiper
    A Q3 IDEJÉBEN voltak jók AZOK a boltívek, hehe!
    MOST a CSS idejében NEM jók EZEK a boltívek, AMIK a Q3-AS BOLTÍVEKHEZ hasonlítanak (AMI A Q3 IDEJÉBEN jó volt).
  • Dud [OBI]
    Komolyan ez jutott nekem is eszembe! Úgyis hetente frissül, nyomják ki a piacra a mapokat és hadd tolja a nép, aztán majd nyomatják a javításokat...

• Lord Maelstrom
    Q3-ban korrekt boltívek voltak ! Q3-t nem bántani! Különben ->Bang! ->(Skip)
  • dikki*yysw
    Hát azért mondom. A CS soha nem készül el, a Steam megjelenésével meg már azt sem tudjuk, mi a verziószáma. :)
  • FLeK0
    Odateszik a betat + 10 mapot es kesz is, aztan majd frissitgetik :)
  • dikki*yysw
    Ha tényleg szept. 15-ig akarják leadni az RC-t a VUGames-nek, akkor sokkal később nem lehet ebből sem finalt csinálni.

Persze, CS-nél olyanról beszélni hogy final, butaság..
  • Dud [OBI]
    Ha már most kész lennének vele teljesen is késő lenne! Tolnám már gámát nagyon...

Tud valaki pontos dátumot, amikor meglesz az első "végleges" verzió?
  • FLeK0
    Raadasul a CS:S-t csak iden januar ota fejlesztik igazan :)
  • Dud [OBI]
    Szerintem ez a gáma minden várakozást fölülmúl majd! Grafika rendben, netkód rendben, balance rendben.... stb. Persze beta -ról beszélünk még mindig, ahol persze vannak bugok (leggázabb a hitbox...), de ezt most összevetni a CS1,6 -al hülyeség. 5 éves fejlesztéstől azé az ember elvárja a minőséget. Nézük majd meg ezt a gámát fél év múlva! Kár még bántani ezt a játékot. Várjuk meg míg azt mondják rá hogy final és majd akkor ítélkezzünk.

Majd a CS2 lesz az amire mocskos kíváncsi vagyok...

Ja és egy "szolgálati közlemény": akinek majd CS:S szerverre lesz szüksége, annak állunk rendelkezésére: www.OBInet.hu (bocs a reklámért)
  • radical
  • loser
    jeeeeeeeeee újra megy a cs.hu

• FLeK0
    keyboard, advanced reszben kapcsolhato be.
  • radical
    mi a konzol előhívó cfg parancs?
  • Skiper
    Igen, grafika téynleg fincshi! Csak van mit javítani ugyebár a mozgáson és a többin. DE EZ CSAK BÉTA !!!! Persze attól még sok szar van benne... főleg a v4 óta - lehet hogy csak véletlen egybeesés. Mondjuk szó volt arról hogy a boltívek nem valami szépek (q3 szintet ütik meg), na ebben egyetértek!
  • dikki*yysw
    Jönnek olyan emberek, akik még képen sem látták soha a játékot, és leszólják a grafikát :)))))))
  • Krinyo
    nekem az tetszett amikor láttam a guruló üvegpalackon tükröződni a mapot
  • M@TriX
    egyet értek, a grafika engem is meggyőzött...
  • [NST]Cifu
    Nem tudom, divat lett most a CS:Source grafikáját fikázni?
    Szvsz kegyetlen jól néz ki, főleg ha azt nézzük, hogy végülis csak átöltöztették a CS 1.6-ot. Ha valamibe esetleg bele akarnék kötni, akkor a karakterek animációja lett egy kicsit merev és nem túl meggyőző, de ennyi.

Az meg a másik, hogy miért "húzzunk ki egy kis pénzt" effektnek tartja valaki azt, hogy a HL2-höz hozzájár ingyenesen a CS:Source? És miért kéne megkapnia a HL tulajoknak a CS:Source-ot?!

Amiatt nem reklamáltál, hogy az Unreal Tournament tulajok nem kapták meg ingyen és bérmentve az Unreal Tournament 2004-et, vagy a Doom 2 tulajok a Doom 3-at?
  • BaLeeX
    Hát SZVSZ mondjuk azért, hátha valaki ez alapján kap kedvet a HL2 megvásárlásához, mert megtetszik a progi grafikája stb.
    Mondjuk amit a grafikáról eddig hallottam ettől nem kell tartani.

A condition zero is pont emiatt olyan elterjedt...
    Tipikus: húzzunk ki még egy kis pénzt a lámákból szaga van mindkettőnek.
  • Kandurex
    200km/h gépelés rulez :)
  • Kandurex
    Miután az alany közútálatnak kezdett örvendeni gondolom nem kétséges a reagálása a szituációra, megbújik és újnével, új kulccsal tiszta lapot kezd. Az se volt baj, hogy undorítóbbnál undorítóbb flame ment, nem árt ha kezdők eszébe vésik a szabályokat. Mert szép szóval nem megy, ez viszont biztos. és ha már felveszik a counter-strike.hu domaint, akkor mutassátok az árnyoldalt is.