73989
codebase=\"http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=5,0,0,0\"
WIDTH=790 HEIGHT=343>
Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
WIDTH=790 HEIGHT=343>
Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
-
#1951 Töröld le az egész hülye játékot azt kész! -
#1950 Már bocsánat hogy belepofázok .. de mint hogy szoktam lowpoly modelleket gyártani .. tudom hogy néhol kell kompromisszumokat is kötni .. a Q3 boltívei ilyenek de messze nem is használ olyan (a polygonok kiszámításánál idő igényesebb) effekteket (per-pixel shaderek) mint a Source. De hidd el.. nem ezen múlik .. ha akarná a Level Designer csinálhatna olyan részletes pályát, olyan boltívekkel hogy az életben nem kezdesz el számolgatni .. de akkor azért sírna a csöpp szád mert nem fut a "tuti király" gépeden. (az enyémen meg pláne nem.) Mellesleg vagy nagyon ász vagy hogy látom lövés közben is a polykat számolod vagy cheatelsz.. :DD
Vagy csak én vagyok annyira Degu hogy inkább azon parázok hogy ne nyuvasszanak ki.
Peace!! -
#1949 Hát mondjuk hagyom a boltív-fikázást, mert úgyse nézem azt olyan sokat (csak ha arra járok, odanézek, röhögök és lelőnek ). Szóval majd ha kész lesz a teljes játék, tuti nem akadunk le annál, hogy melyik boltív mennyire szögletes, vagy rozsdás a hordó vagy akármi. Ha mégis, akkor is a valve a hibás! -
Myron #1948 De vakolattal kikenhették volna a köveket hogy ne legyen olyan szögletes. :P -
FLeK0 #1947 Szerintem egy olyan "boltiv" a valosagban sem teljesen egyenletes, hiszen akkor szetcsuszna. nezd csak meg peldaul azt a hidat amit (asszen horvato-ban) avattak ujra nemreg, ugyanilyen szogletes a kovek miatt -- egyebekent ha balra fordulsz ott egyet, akkor lathatsz egy sokkal "szebb" boltivet.. -
Zsoldos #1946 A VAC kicsit kesleltetve dolgozik. Eloszor csak rogziti a cheateles tenyet, a banra csak kesobb kerul sor. Talan emberi kozremukodesre tortenik az egy eves ban, talan megvarjak, hogy kicsit jobban elterjedjen az a fajta cheat, ki tudja. De dolgozik, mert egy cheatet kiprobalo ismerosomet megcsipte. (es mar 'tiszta' koraban tette) -
#1945 -
radical #1944 Ja ilyen barbie textúrám nekem is van. -
#1943 jah. és folyamatosan újulnak a fegyver skinek is (most pl. a Compact piszolty (1-3) kapott új ruhát és a mac10 pedig meztelen - ő most fekete és rózsaszín kockákat visel). -
PosSe PenGe #1942 a boltív tényleg szögletes de az alap cshez képest a grafika kiváló -
#1941 Nekes se világos miért ilyen kurva fontos ez a graf téma... Bementem a szerverre és az első 6-8 körben csak nézelődtem, mert tetszett amit láttam és kurvára nem azt néztem hogy mi mennyi... Örülök hogy jól fut a gépemen és végre olyan a CS köntöse amit megérdemel. CS:S rulla (lesz ha kész lesz) -
#1940 a graf meg szerintem is kitűnő. főleg, ha a hl2-t tekintjük. a textúrák és a csillogás tényleg nagyonszépek! -
#1939 aki ettől eltérő véleményen van, az magyarázza már meg, miért -
#1938 tőlem, azt tetszik neked ami akar én meg vagyok elégedve a graffal... -
#1937 amilyen css-képet Zsoldos linkelt, azon förtelmes a css dust boltív. amilyet pedig Cifu, azon olyan, mint a q3ban. végülis ha szemből nézzük, akkor ugyanaz a kettő, tehát egyenlő minőségűek. -
#1936 :DDDD -
#1935 a boltíves vitához annyit teszek hozzá, a q3nak szebb a boltíve, mint a css dustnak. főleg, hogy már képekkel is igazolták. és most nem az okoskodós megszámolásról, hanem a látványról beszélek. -
#1934 ne ággálj, maradjanak maguknak :)
játszanak mással, nem fognak hiányozni.. -
#1933 Úgytünik a téma már önálló életet él...
Pont ezt mondtam, hogy a grafika úgy tökéletes, ahogy van, minden egyes nűanszával. Én az ellen ágáltam és ágálok, hogy valaki ezt le lowpolyzza, meg gyenge közepesnek nevezze a CS:Source grafikáját... -
#1932 inkább emelje fel az a kezét aki - mielőtt ez téma lett volna (zsoldost kivéve) - vizsgálgatta hány poligonból áll a boltív. Mert engem spec lenyűgözött az egész. A CS hangulat megvolt, a fények az árnyékok a fegyverek mind nagyon szépek. És megizzasztotta a gépem, szóval ha több poligon lett volna és jobban akadt volna, akkor sztem nem örülne senki a szabályos boltívnek?
Igazam van?
tudom-tudom.. :) -
#1931 Gonosz... -
#1930 Na akkor mi is van a "majd repackolunk állandóan" hozzáállással? -
ShaiHulud #1929 -
Myron #1928 Én már unom a szarakodást és szerintem a többiek is. Várunk a véglegesre és egy normál crackre. -
#1927 Szeptember óta nem css-ztam, azóta hány repack készült vagy már mindenki megunta velem együtt, esetleg egyéb update módszer amivel nem fagy (1.0.0.6-om van)? -
Myron #1926 Vazz szarjátok már le. Jó tényleg 9 poligonból áll (vagyis 18 mind2 fele) de ennyit nem ér az egész. Kurvára nem számít ez emmben a gammában. Lehetne jobb persze de ez már szőrszálhasogatás. Sokkal nagyobb zavaró hibák vannak benne (amiket majd kijavítanak mert ez csak beta) .Ez nem olyan nagy hiba. Már 1 hete ezen rágódtok. -
Zsoldos #1925 melyen hallgatok? linkeltem be kepeket #1909... persze gondolom lusta voltal megnezni. amugy mar komolyan hianyzik nekem az az ignore, szoval legyen csond es happy end, ok? byez -
#1924 Mit is tévedtem? Azt írtad, hogy 5-6 poligonból állnak a boltívek. Azt írtam ez hülyeség. Nagyarcal persze megint ferdíteni állsz neki, előhozakodsz a Quake 3-al és hasonlók. Arról persze már mélyen halgatsz, hogy tényleg hány poligonból is áll az a boltív.
Tessék, csak ránézésre saccolgas, te, mindenek tudója... -
Zsoldos #1923 Amint van vmi kezzelfoghato, ami elott fejet kene hajtanod suru bocsanatkeres kozepette es beismerned oriasi tevedesed, rogton menekulsz is te gyava -
#1922 Ignore ON. -
#1921 Hetente?! Lassan már naponta! Mondjuk örüljünk neki, így hamarabb kapjuk meg a gámát fullban... -
CUCLI #1920 loool :DDDD -
radical #1919 Felmennék játszani, erre írja, hogy a dust verziója nem egyezik.
Ezek hetente frissítenek?
September 08, 2004 (current release)
Changes/Additions
--------------------------------------------------------------------------------
Terrorists now win if all hostages are dead and round timer expires.
Players switched via mp_autoteambalance do not lose items, score, or equipment.
Added spray-logo import ability in the Options dialog.
Stopped spectator camera jumping to the wrong player.
Added support for binding non QWERTY (i.e. AZERTY) keyboard keys.
Enabled message of the day.
Added extra CPU support for Linux dedicated server.
Bug fixes
--------------------------------------------------------------------------------
Several fixes to allow Windows 98/ME to work.
Improved player movement on high latency links (smoothing out the experience).
Improved auto-pickup behavior for CS weapons.
Fixed splash screen not showing up immediately when starting the game in full screen in some cases.
Fixed upper-case characters not being usable in the buy or team selection menus. -
#1918 Ez fájt :P -
#1917 Mirő beszész te? Wolf3d-ről még nem is hallottál? -
Myron #1916 A CCS grafja szarabb mint a 10 éves Doomé. Ezt lehetetlen nem észrevenni, ne is tagadjátok! -
Zsoldos #1915 1: mi is volt ez a rejtelyes szemelyeskedes?
2: kepeket mar linkeltem, magukert beszelnek. Eleg durva szemellenzo szukseges ahhoz, hogy ezt ne lasd, sory. -
#1914 1.: Én azért hagytam abba a Frag.Ops vs. CS:Source "vitát" a HL2 topicban, mert nekiálltál személyeskedni, és úgy véltem a topicnak semmiképen nem használna annak folytatása (főleg miután a személyeskedésed nyiltan arra utalt, hogy nincs értelme velem vitáznia senkinek. Aztán mégis megtetted. Ezt hívják flame-nek) Miután ott házigazda vagyok, töröltem az egész offtopic témát, mivel benthagyni nincs értelme, folytatása meg a fentiek alapján csak flamet eredményezett volna.
2.: Azt írtad, hogy 5-6 polygonból állnak a CS:Source boltívei, én erre reagáltam, miszerint ez nem igaz. Szóba sem hoztam a Q3-at, azt megint te keverted bele. Csak tudnám miért...
Szóval akkor ha tényeket akarsz prezentálni, rakd be a wireframe képet, és számold meg hány poligonból is áll az a boltív... :) -
#1913 LOOOL :D -
#1912 Ez bearanyozta a napomat.