73989
codebase=\"http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=5,0,0,0\"
WIDTH=790 HEIGHT=343>
Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
WIDTH=790 HEIGHT=343>
Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
-
#2032 akkor menj aludj egyet és kelj fel 1 év múlva amikor lesz olyan konfig amin szépen elfut... :)
-
#2031 Tessék egy kép belőle (ship):
Klikk -
#2030 3DMark 05 Stress Shader 2 test, hajós rész, azt nagy számnak nevezem -
#2029 Jó ez a CS:Source csak kár hogy szögletes a boltív:( -
#2028 akkor mi a nagy szam neked? -
#2027 Vannak részek amik nem jönnek be, de alapvetően szép. A D3 meg alapvetően egy konzol gagyiság, így könnyű hozzá hasonlítani. A HL2 más ringbe, mondjuk úgy, hogy más súly csoportba tartozik. -
#2026 hmm pedig pont te irtad a napokban, hogy nem nagy szam a hl2 grafikaja... -
#2025 Az igaz, de sztem itt pl helyből leveri a Doom3 grafikáját, szvsz, szvsz -
#2024 azert ez se tokeltes -
#2023 Na inkább feltettem saját helyre :)
naszóval:
-
#2022 hmm, nem értem miért, amúgy ezen az oldalon van lennt:
katt -
#2021 nekem nem hozza be :-( -
#2019 bmeg ne kezd már te is...
tudhatnád, hogy a CS1.6 van ráültetve a Source motorra... szóval ez nem a CS2....
ilyen nehéz felfogni????? -
#2018 kockás -
#2017 szögletes boltív ? csúcsos vagynem ? -
#2016 -
#2015 HÚ, SZÖGLETES A BOLTÍV, MEKKORA GAGYI?
:DDD -
#2014 Nemtom mennyi a gépigény? -
#2013 V4 info-jában azt írja van... pl.: "bot_add_ct" -
#2012 Miután a bétában nincsenek botok... -
#2011 jó, de gondoltam csak kipróbálom botokkal, de állandóan kilép... -
#2010 sztem már nem érdemes tökörészni vele.... mindjárt itt a full.... -
#2009 Sziasztok!
Kiváncsi voltam már a source-ra, ezért letöltöttem, kitömörítettem, végrehajtottam az #1574 hsz szerint az utasításokat, és el is indul a játék...de ahogy betölti a de_dust map-et (create game) kb fél perc múlva kitesz az asztalra ... ha lövök vagy ugrálok :) akkor előbb...
olvastam, hogy a clientregistry.blob -ot másoljam be újra, de az nem segített :(((...ötlet???
ja, asszem a V4 van meg... -
#2008 nem. -
#2007 Botok vannak a CS:S-ben vagy csak neten lehet nyomni. Ja, és ATI kuponnal menne, nem crackelt... -
#2006 rég láttam képeket a gémből, tudom mindjárt itt van, de addig is: remélem nincs harag :)
egy artwork:
és a többi:
-
#2005 nem új hír, de örülünk neki :-) -
#2004 Alábbi cikket ajánlom mindenki figyelmébe (CS:S már a jövő héten?!) : CS:S -
FLeK0 #2003 szerintem csak vard meg amig 100% lent lesz a jatekbol (playgames, jobbklikk, propertiesnel latszik.) -
#2002 Thanx, megpróbálom. -
#2001 *codename gordon -
#2000 de végül megoldottam, ma már mindenem megvan :-)
(kivéve a vodename gordon, hl1, cs1 ) -
#1999 mert én már szívtam ám a steam uninstall-lal. letörölte az egész steam könyvtárat.... -
#1998 nekem is volt ilyen, de látszólag magától megoldótott. próálbkozz párszor. ha mégse megy, akkor tedd újra steam-et, de előtte vedd ki a hl2 preloadot meg a css-t meg ami kell :D -
#1997 Mi most az utólsó verzió? Honnan lehet mostanában leszedni egy full repackot e legutólsó updatevel?
Lehet egyáltalán? -
#1996 Sziasztok. Egy kérdésem lenne, hétvégén 932 megásra hízott a CS-S állományom a STEAM-en keresztül és azóta nem tudok belépni 1 db szerverre sem, betöltésnél az 5-ik fehér kockánál megáll és ott a vége. Szerintetek mi lehet a gond? -
#1995 hu. -
#1994 hö. -
#1993 Thanx. -
#1992 Ez a mostani frissités 'ajándéka', használj ASE-t, azzal gond nélkül működik (mondjuk a belső szerverkereső eléggé fapados az ASE-hoz képest, szóval én szinte sose használtam eddig).