73989
codebase=\"http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=5,0,0,0\"
WIDTH=790 HEIGHT=343>
Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
WIDTH=790 HEIGHT=343>
Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
-
Torry #2072 -
Torry #2071 Ott nincsen Source.
Kép:
-
Filter ---> configure games -
Torry #2069 Hogyan kell beállítani azt, hogy az ASE kiírja a Source szervereket?
Vagy tudnátok adni Source szervercímeket?
Nem tört, és tört is jöhet! -
PosSe PenGe #2068 nem akarok túl pesszimista lenni de ha steamen előrendelem a hl2őt , hogy tudjak cszni mi van akkor ha utána húzzák halasszák tovább a hl2 megjelenését és a novemberi megjelenés is csak kamu hogy minél többen előrendeljék?! senkinek a lelkivilágába nem akartam belegázolni :DDD -
a hiba az ön készülékében van... -
Nektek normális spriteokat rajzol ki a gép??? Nekem a game közben pl. az idő számláló egy "e" betű a páncél és az élet előtt is egy betű van és a fegyverek sprite-jait sem jeleníti meg. Offline próbálgatom csak. -
Ezek az alapmapok, a STEAM által valószinüleg jönnek még, és szerintem a régi mapok jó részét át fogják ültetni a pályamesterek, szóval no para. -
Torry #2064 Hol az Inferno báze? -
Csak azek a mapok lesznek vagypedig meg updatekkel jon meg? (pld inferno :)) -
igen, mer úgy majd büszkébben érzed magad :-) -
Szal toljam fel a felbontást hogy még kevesebb fps legyen?:D -
saját tapasztalataim alapján :-) -
ha ati-d van, akkor érdemes inkább magasabb felbontáson játszani, azon "jobban" teljesít a kártya. ugyanis nem arányosan csökken az fps a felbontás növelésével. pl. 640*480 - 50 fps, 1280*1024 - 40 fps -
2500barton+9600xt elég lesz legalább egy fix 50 fps-hez? Utoljára a v2-es betaval nyomtam de ott 20-70 fps volt. Ha fullra lebutítottam akkor is maradt a 20-70 fps:P -
Yepp, jogos, ezt már a múltkor is benéztem, és megint kiment a fejemből... :)) -
xsi-hez mar regota letoltheto a modell konverter... -
Ha hihetünk a valvénak (ami persze egy paradoxon. :)), akkor a jövő héttől már kijön a CS:S, a Steampowereden kint van egy FAQ, ezt bemásolom ide is (legalább felhozom a topicot :)).
Minimum gépigény:
1.2 GHz CPU
256MB RAM
DirectX 7-es videókártya (GeForce GTS, Radeon 7x00)
Windows 2000/XP/ME/98
Ajánlott:
2.4 GHz CPU (nem Celeron!)
512MB RAM
DirectX 9 videókártya (GeForce FX5700+/6800, Radeon 9500+/X600+)
Windows 2000/XP
Alapmapok a CS:S-ben:
cs_havana
cs_italy
cs_office
de_aztec
de_cbble
de_chateau
de_dust
de_dust2
de_piranesi
Ami probléma lehet:
-Egyenlőre nincs kint sem SDK, sem model vagy mapeditor. Mégcsak hír sincs róluk. Noha eddig is elég találékonyak voltak a népek, szóval várhatóan lesznek rövid időn belül custom mapok és modellek is hozzá.
-Nincs se pontos dátum, se HL2 STEAM-es megvásárlási lehetőség, mivel ugye a CS:S a HL2 megjelenése elött az ATi kupon tulajokon kívűl csak így elérhető... -
Én mondom egyik legjobban, hogy 5 óra játék után egy boltívet se tudnék mondani a dust-ról, meg hogy milyen kurva mindegy, hány poli. Ezért is van ott a :DDD szmájli a végén. Mindegy :D -
akkor jó, bocsi, meg is lepődtem, mert régóta "ismerlek", csak mindenki azon akad fenn, amikor sztem azért elég csúcs a graf és megizzasztja a legpengébb gépeket is. Ha szép íves lenne a boltív, de szaggatna a gépeken, akkor is szerintem ugyan azok sírnának itt :) -
ShaiHulud #2052 mer egy fos:) -
köszi -
Igen, steam szükséges hozzá, meg egy eredeti CZ, vagy egy ati kupon. -
hi azt szeretném kérdezni,hogy a cs:source beta csak úgy indul el ha a steam-en aktiváljuk(még nem szedtem le)? mivel nem tudok olyan jól angolul valaki leírná nekem magyarul,hogy mit kell csinálni,hogy elinduljon? plííííz
-
Szerintem meg ** egyszerű, hogy poénkodom, de azért hőbörögj ^^ -
:-) -
f*szér' kell mindig a doomot fikázni! -
undorito ez a jatek: szogletes a boltív bazz, egy vilag omlott ossze bennem :D -
Kijött-e már a játék warezre? Jövőhéten mikor, hétfőn, vasárnap? -
nem csak mindneki a szögletes boltívvel jön, ami tényleg rohadt fontos.... a CSS-ben meg nem kell, hogy íves legyen mert a régi pályák feltúrbózva, nem pedig Új pályák...
szerintme csak ilyen egyszerű... -
Most hülye vagy? :D -
szarok bele, nekem olyan kell, az teccik! -
mégha csak a motort cserélték volna ki....ehelyett tönkrebasztak egy kurva jó játékot, amiben eddig minden a helyén volt...remélem nem szűnik meg az 1.6 -
Épp erről van szó - megvalósítható, csakhogy időben sokat kell rá álldozni. Egyetlen ilyen 'pályát' kidolgozni még egyszerű, kellett a táj, a léghajó, a szörny és egyetlen katona modellje. Egy játékba azért ennek a számnak a többszöröse kell. Ezért csúsznak a fejlesztők, és ezért egyre hosszabb a nagy nevű játékok fejlesztése (najó, a DNF-é nem rzért :)): itt már nem elég egyetlen 256x256-os textúra egy modellre, hanem 1024x1024 vagy 2048x2048-as kell, abból is rögtön 2-3db (normal map, bump map). A Quake 4-nél a Raven egyik embere nyilatkozta azt, hogy míg egy Quake 3 engines motorral készült játéknál napi legalább 4db textúrát tudtak elkészíteni, a Doom3 engine-nél csak napi 1db-ot. És most csak a grafikáról beszélünk...
Egy demó grafikáját ezért nem érdemes egy játékhoz hasonlítani... -
mátyás templomban is vannak csúcsos boltívek azt is a valve tervezte ? mer asse kerek -
nekem ez a szép grafika, válaszoltam azt kész -
Nem érdekel, megvalósítható, és ma már nem túl drága egy 9800pro ami "jól" viszi.. -
9800pro 3ghz amdxp 512gb ram
a kártya nettó 35, a proci még olcsóbb, a ram még olcsóbb -
akkor mutass egy tökéletes boltívet egy játékból na...
de sok bajotok van...
legfeljebb akkor csak egyedül játszok majd a HL2-vel, ha nektek nem tetszenek a boltívek... :) -
Az kvázi egy demó, nem játék, nem illdomos a kettőt összehasonlítani. Majd 2-3 év múlva lesz ilyen grafika a játékokban is. :))