73989
codebase=\"http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=5,0,0,0\"
WIDTH=790 HEIGHT=343>
Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
WIDTH=790 HEIGHT=343>
Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
-
#2113 Megjöttek a külföldi oldalak de a steam még mindíg szar:P Akkor újra megkérdezem... Meg lehet valahogy játszani hogy steam uninstall után ne kelljen újra letölteni a 4 giga cuccot? -
Ninju #2112 Nekem műxik!
Nézzétek meg a stress testet!!! -
#2111 Kiderült hogy a netem szar:P Egy külföldi oldal se jön be. -
#2110 A mai nappal, a meghírdetett időpontra elérhetővé vált a CS Source. Büszkén jelentjük, ehhez képest másfél óra csúszással már bérelhetők az OBInet-nél szerverek. A magas fokú optimalizáltságnak köszönhetően a legalacsonyabb díjszabással tudjuk elérhetővé tenni felétek, akár azonnali indítással.
Publik szervereink állnak rendelkezésetekre teszt ill fun célból:
CS:Source | Powered by OBINet.hu - 195.228.156.146:27015
CS:Source | Powered by OBINet.hu - 195.228.156.146:27016 -
#2109 Nemtom mi lehet de nekem valami miatt nem indul el a steam. Olyat lehet hogy steam uninstall de a gémeket nem törli? Aztán újra felrakom hátha jó lesz. -
#2108 :D -
#2107 Az Office-on szétberheltem egy számítógépet. Meglepődtem egy kissé, amikor egy SB Audigy és egy ATI Radeon 9800 (pro/XT) grafkártyát láttam meg benne... -
#2106 Valakinek megy a Cs????
Nekem ahogy elindítom ki is lép!! -
#2105 Nektek megy most a steam? -
Torry #2104 Én azért megpróbálok egy kupont beszerezni.
Ha van valakinek Kecskeméten, akkor veszek.Ha nincsen, akkor marad a tört. -
#2103 Majd meglátjuk. -
#2102 Ja, ja, a fél magyar scene a törttel fog játszani. No meg sokkal több szerver is lesz hozzá :DD -
#2101 Aztán ha lessz crack rárakjuk? -
#2100 Le lehet szedetni steam-mel a full css-t a beta-hoz hasonló módszerrel, csak most HL2 cd-key-t adnánk be? -
CUCLI #2099 na? -
#2098 Repack, hasonló valahol? -
#2097 Még 8p -
#2096 A PCGAMER is 94 % adott a D3 -ra, még is alapvetően egy szutyok játékot kaptunk kézhez. Persze azért én ennél jóval erősebben bízom a Valve -ban és tényleg egy remek játékot (ami méltó az első részhez!) kapunk. -
CUCLI #2095 még 10p -
FLeK0 #2094 kozel, de meg van vagy 5 honapjuk, hogy kiadhassak, persze elobb is lehet. -
Torry #2093 "Érdekes bejegyzésekre lettünk figyelmesek ZeroCoollal egy bizonyos fórumon. Az egyik szerint Angliában kizárólag DVD-n fog megjelenni a Half-Life 2. Ez állítólag holtbiztos, viszont Európa többi részéről nincs információ. A másik hozzászólás ugyanattól a usertől származik. Abból az derül ki, hogy a PC Zone magazin már le is tesztelte a játékot, és 97%-ot kapott! (!!) Ez bizony nagyon jó értékelés, főleg attól az újságtól. Eddig 95-nél alacsonyabb százalékérték nem is születet - szerintem nem is fog. Csak jelenjen már meg!!!"
Forrás: www.gamestar.hu
Több gamer lap is tesztelte már, szóval szerintem nagyon közel lehet.
-
#2092 Jolenne... mert penteken haverokkal akarunk menni SOURCE lanozni szal remelem addig megjelenik
[imadkozik hogy megjelennyen] -
#2091 Van-e már új dátum? -
Torry #2090 Nem jön valaki az OBI szerverre? -
#2089 Kijön-e már? Valami kétes hír tegnap estére ígérte. (hogy melyik időzóna, de már akkoris...) -
#2088 ja. -
Drizzthsz #2087 Igen, de nem kicsi? Szélességben?
Eddig még mindig csak a duston lehet amúgy játszani? -
#2086 jah, sztem jól néz ki... -
emberke #2085 Ez a kis kép mehetne felülre, a steampowered.com-ról loptam ohh :) Ha megfelel?
-
#2084 hiszem ha játszom :-) -
FLeK0 #2083 szerintem a CS:S bot/tusz AI-n dolgozik a TRS a CZ elkeszulte ota :) -
#2082 hiszem ha látom, habár nem sokat érek vele, inkább megvárom a HL2-t, az a biztos...
mondjuk ha lesz offline része is, mondjuk botok, akkor azért beszerzem :)
jah lesznek? mert tudom régebben volt téma, de már elfelejtettem. -
FLeK0 #2081 1-2 nap es megjelenik. -
#2080 valami új hír ? vagy mindíg sehol semmi -
#2079 Es az mar installaltban nincs benne? ha nincs sztem rakd ujra az ASE-t nem sok ido es ugy biztos benne lesz! -
#2078 LoL!! -
#2077 elvileg nemfeltetlenul...az uw bannerje miatt nem jelenik meg
mas helyrol mukodik pl.:
-
#2075 :))))))))))))))))))))))))))) -
#2074 Naná, hogy nem jött össze: a képeknek általában kiterjesztése is szokott lenni... :) -
Torry #2073 Nem jön ez össze nah itt van kép:
http://torry.atw.hu/cs