73989
codebase=\"http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=5,0,0,0\"
WIDTH=790 HEIGHT=343>

Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
  • toMpEr
    szerintem is szar a tul nagy szerver (20player+) foleg, ha ff off
  • Dud [OBI]
    Na akkor eddig 2-1 az igen javára.
  • CoolStuff
    De hol jáccol???
    Szerver ip-t plz!!!:)
  • M@TriX
    persze ez az én véleményem, de én inkább maradok "valósághűbb" szervereknél, fun meg a CS nálam nem jön össze csak nagyon ritkán ;)
  • CoolStuff
    Gyertek ide, ha müxik:
    62.68.163.174
    [HUN-Z] SG powa!;) szerverre!
  • CoolStuff
    Legyen!:)
    Előre is köszönjünk!:))
  • Dud [OBI]
    Oks. Még valaki vélemény?
  • CoolStuff
    Gém valaki?
    Dobhatnátok egy IP címet, ahol ti is nyomultok!:)
  • radical@work
    Lenne.
  • M@TriX
    de azért köszi, hogy szóltál, mert így nem kell majd flancolnom...
  • Drizzthsz
    Akkor mind1.
  • M@TriX
    aztec-on és a chateau-n
  • M@TriX
    jah, igaz én csak az crackes verziót próbáltam, de köszi az infór amíg offlin evagyok, addig átnevezem a dll-t ;)

amúgy ingyen van a tárcsázás ;)
  • Drizzthsz
    Hehe, nem kell hozzá net egyáltalán. :DDD
    10 bottal nyomtam... :DDD
    Melyik pályákon van víz?
    Jól kidobtad a pénzt feleslegesen tárcsázásra..
    Csak le kell törölni a msteam.dll-t...
  • M@TriX
    az elindításhoz kell net..... otthon modem van, annyira felcsatiztam még elindul create lan server, aztán alt-tab leconnect aztán mehetett az offlin játék ;)
  • Drizzthsz
    Hogyhogy nem?
  • Dud [OBI]
    Erre a kérdésre majd egy választ pls (#2855 ). Köszi
  • M@TriX
    botokkal? mert net nincs? Akkor bot sem lesz ;)
  • Drizzthsz
    Na, most installálom. :DD
  • Dud [OBI]
    Jut eszembe! Lenne igény egy nagy fun CS:S szerverre? Gondolok itt:
    32 player, FF off, freespect on, stb stb. Ha igen, akkor indítunk egyet.

Ez itt nem a reklám helye tudom, de ha valaki saját szervert szeretne állunk rendelkezésére.
  • Dud [OBI]
    Egy kicsit meg is vagyok ijedve... Tegnap asszem összesen 8 vagy 9 órát játszottam. Nem szabad CS:S függőnek lennem.... Nem szabad CS:S függőnek lennem.... Nem szabad CS:S függőnek lennem....
  • Drizzthsz
    Jajjj, nemsokára lent lesz!!!

Nyomom botokkal... :(
  • Magnificat
    Tetszik a game. Tegnap 19:00-tól ma 3:00-ig nyomtuk, de azért hagytuk csak abba, mert 6:30-kor kelés fősuli miatt...
    De ma megint nyomjuk...
    Csak egy kicsit röcög néha a gépemen (2000+, 512 ram, R9600XT)
  • M@TriX
    biztos jönnek majd custom modellek is szóval ki lesz egyenesítve a hátuk. ;)

szerintem a fizika baromi sokat nyom rajta... a toronyból lesni ááá
  • Dud [OBI]
    Egyet értek. Ítélkezni ilyen korán nem szabad. Szerintem 1.0 -ás verzióhoz képest igenis játszható, ám nem tökéletes. Adjunk neki időt és biztos vagyok benne, hogy minden idők egyik legjobb csapatjátéka lesz. Beszéljünk újra erről majd 1 év múlva, amikor talán már 1.4 -es verzió lesz.
  • Frank99
    Hali!
    Ha a steam-en vásároltam és töltöttem le, le tudom ezt menteni valahogy (pl. windows telepítés esetén) ?
    Vagy mindig le kell tölteni újra?
    Vagy kiírom az egész könyvtárat és kész?
    köszike
  • juhi01
    bocsi ultra lamer vagyok
  • Skiper
    reggelt.
  • juhi01
    akkor ha megvenném eredetibe mit kell kérnem a boltba hogy tuggyak jáccani?
  • juhi01
    akkor melyiket érdemes leszedni?nekem nincs meg mert nemjutottam el oda hogy megszerezzem de nagyonsokat jáccunk vele a netkávézóba!kösz!tudom láma vagyok egy kicsit
  • arty
    akkor meg az lenne a gond, h akadna a szaros kis 9800asokon, 3ghz proc mellett ;)

freak: sztem a grafika rendben van, nemértem, szted minek kellene még jobban kinéznie ?
  • FLeK0
    Igazabol nem beszelhetunk lehetoseg kihagyasarol egy olyan jateknal, ami a megjelenese utan 3 nappal tobb jatekossal bir mint a (CS-n kivuli) boltban kiadott FPSek.
  • Myron
    igen, összességében jóra sikeredett a játék.
    Az árnyék szőrszálhasogatás meg úgysem olyan feltűnő játszás közben, nem az a játék lényege :) Messze vagyunk az igazán real time árnykoktól...
  • Dud [OBI]
    Helyesbíteném az álláspontom. Valamelyik nap azt mondtam, hogy nagyon gáz, ezt nem lehet megszokni... Na most azt mondom valóban gáz még mindig szerintem a hitbox, de meg lehet szokni :DDD Reméljük gyorsan korrigálnak minden hibát. De hibáitól függetlenül jókat lehet játszani.
  • Myron
    Árnyék nélküli a kéz? Ezt meg hogy érted? Van árnyéka.
    Azt viszont igazán megcsinálhatták volna, hogy egy karakternek, tárgynak ne csak 1 árnyéka legyen és ne ugyan olyan sötét mindig mindenhol. Officeon pl elmegy a muksi 4 lámpa mellett, de csak 1 árnyéka van és ugyanolyan sötét mint az alagsorban aholn incs is világítás. Értelem.

Lehet hogy azért kell annyira felnézni mert mint látszik a fejét teljesen lehúzzák a kommandósok (mega tenorok is) egészen a hasukig, hogy nehezebben kapjanak hs-t :)
  • FREAK
    nem a gfx a lényeg, de azért talán joggal várná el az ember, hogy egy ilyen képességű engine-t rendesen kihasználjanak... még mindig ez a lebegő, árnyék nélküli "KÉZ" a menő, ami alapján az átlag játékos a túszok melléig sem ér (kiábrándító, utoljára 10 évesen kellett így felnéznem a 70 éves papákra)), a futás sebessége meg elég lenne egy MotoGP futamra....

többet vártam na, beta 3.xx óta ismerem a játékot, láttam, ahogy elkezdett fejlődni, aztán egyszer csak megállt, és most meg kihagynak egy ekkora lehetőséget....
  • Drizzthsz
    Asszem, öngyilkos leszek....
  • raziel.
  • Myron
    meg az 1.6 ban volt még a ASS is.
  • Myron
    2 van
    1. DE
    2. CS