73989
codebase=\"http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=5,0,0,0\"
WIDTH=790 HEIGHT=343>
Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
WIDTH=790 HEIGHT=343>
Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
-
#2874 szerintem is szar a tul nagy szerver (20player+) foleg, ha ff off -
#2873 Na akkor eddig 2-1 az igen javára. -
#2872 De hol jáccol???
Szerver ip-t plz!!!:) -
#2871 persze ez az én véleményem, de én inkább maradok "valósághűbb" szervereknél, fun meg a CS nálam nem jön össze csak nagyon ritkán ;) -
#2870 Gyertek ide, ha müxik:
62.68.163.174
[HUN-Z] SG powa!;) szerverre! -
#2869 Legyen!:)
Előre is köszönjünk!:)) -
#2868 Oks. Még valaki vélemény? -
#2867 Gém valaki?
Dobhatnátok egy IP címet, ahol ti is nyomultok!:) -
radical@work #2866 Lenne. -
#2865 de azért köszi, hogy szóltál, mert így nem kell majd flancolnom... -
Drizzthsz #2864 Akkor mind1. -
#2863 aztec-on és a chateau-n -
#2862 jah, igaz én csak az crackes verziót próbáltam, de köszi az infór amíg offlin evagyok, addig átnevezem a dll-t ;)
amúgy ingyen van a tárcsázás ;) -
Drizzthsz #2861 Hehe, nem kell hozzá net egyáltalán. :DDD
10 bottal nyomtam... :DDD
Melyik pályákon van víz?
Jól kidobtad a pénzt feleslegesen tárcsázásra..
Csak le kell törölni a msteam.dll-t... -
#2860 az elindításhoz kell net..... otthon modem van, annyira felcsatiztam még elindul create lan server, aztán alt-tab leconnect aztán mehetett az offlin játék ;) -
Drizzthsz #2859 Hogyhogy nem? -
#2858 Erre a kérdésre majd egy választ pls (#2855 ). Köszi -
#2857 botokkal? mert net nincs? Akkor bot sem lesz ;) -
Drizzthsz #2856 Na, most installálom. :DD -
#2855 Jut eszembe! Lenne igény egy nagy fun CS:S szerverre? Gondolok itt:
32 player, FF off, freespect on, stb stb. Ha igen, akkor indítunk egyet.
Ez itt nem a reklám helye tudom, de ha valaki saját szervert szeretne állunk rendelkezésére. -
#2854 Egy kicsit meg is vagyok ijedve... Tegnap asszem összesen 8 vagy 9 órát játszottam. Nem szabad CS:S függőnek lennem.... Nem szabad CS:S függőnek lennem.... Nem szabad CS:S függőnek lennem.... -
Drizzthsz #2853 Jajjj, nemsokára lent lesz!!!
Nyomom botokkal... :( -
#2852 Tetszik a game. Tegnap 19:00-tól ma 3:00-ig nyomtuk, de azért hagytuk csak abba, mert 6:30-kor kelés fősuli miatt...
De ma megint nyomjuk...
Csak egy kicsit röcög néha a gépemen (2000+, 512 ram, R9600XT) -
#2851 biztos jönnek majd custom modellek is szóval ki lesz egyenesítve a hátuk. ;)
szerintem a fizika baromi sokat nyom rajta... a toronyból lesni ááá -
#2850 Egyet értek. Ítélkezni ilyen korán nem szabad. Szerintem 1.0 -ás verzióhoz képest igenis játszható, ám nem tökéletes. Adjunk neki időt és biztos vagyok benne, hogy minden idők egyik legjobb csapatjátéka lesz. Beszéljünk újra erről majd 1 év múlva, amikor talán már 1.4 -es verzió lesz. -
#2849 Hali!
Ha a steam-en vásároltam és töltöttem le, le tudom ezt menteni valahogy (pl. windows telepítés esetén) ?
Vagy mindig le kell tölteni újra?
Vagy kiírom az egész könyvtárat és kész?
köszike -
juhi01 #2848 bocsi ultra lamer vagyok -
#2847 reggelt. -
juhi01 #2846 akkor ha megvenném eredetibe mit kell kérnem a boltba hogy tuggyak jáccani? -
juhi01 #2845 akkor melyiket érdemes leszedni?nekem nincs meg mert nemjutottam el oda hogy megszerezzem de nagyonsokat jáccunk vele a netkávézóba!kösz!tudom láma vagyok egy kicsit -
#2844 akkor meg az lenne a gond, h akadna a szaros kis 9800asokon, 3ghz proc mellett ;)
freak: sztem a grafika rendben van, nemértem, szted minek kellene még jobban kinéznie ? -
FLeK0 #2843 Igazabol nem beszelhetunk lehetoseg kihagyasarol egy olyan jateknal, ami a megjelenese utan 3 nappal tobb jatekossal bir mint a (CS-n kivuli) boltban kiadott FPSek. -
Myron #2842 igen, összességében jóra sikeredett a játék.
Az árnyék szőrszálhasogatás meg úgysem olyan feltűnő játszás közben, nem az a játék lényege :) Messze vagyunk az igazán real time árnykoktól... -
#2841 Helyesbíteném az álláspontom. Valamelyik nap azt mondtam, hogy nagyon gáz, ezt nem lehet megszokni... Na most azt mondom valóban gáz még mindig szerintem a hitbox, de meg lehet szokni :DDD Reméljük gyorsan korrigálnak minden hibát. De hibáitól függetlenül jókat lehet játszani. -
Myron #2840 Árnyék nélküli a kéz? Ezt meg hogy érted? Van árnyéka.
Azt viszont igazán megcsinálhatták volna, hogy egy karakternek, tárgynak ne csak 1 árnyéka legyen és ne ugyan olyan sötét mindig mindenhol. Officeon pl elmegy a muksi 4 lámpa mellett, de csak 1 árnyéka van és ugyanolyan sötét mint az alagsorban aholn incs is világítás. Értelem.
Lehet hogy azért kell annyira felnézni mert mint látszik a fejét teljesen lehúzzák a kommandósok (mega tenorok is) egészen a hasukig, hogy nehezebben kapjanak hs-t :) -
#2839 nem a gfx a lényeg, de azért talán joggal várná el az ember, hogy egy ilyen képességű engine-t rendesen kihasználjanak... még mindig ez a lebegő, árnyék nélküli "KÉZ" a menő, ami alapján az átlag játékos a túszok melléig sem ér (kiábrándító, utoljára 10 évesen kellett így felnéznem a 70 éves papákra)), a futás sebessége meg elég lenne egy MotoGP futamra....
többet vártam na, beta 3.xx óta ismerem a játékot, láttam, ahogy elkezdett fejlődni, aztán egyszer csak megállt, és most meg kihagynak egy ekkora lehetőséget.... -
Drizzthsz #2838 Asszem, öngyilkos leszek.... -
#2837 -
Myron #2836 meg az 1.6 ban volt még a ASS is. -
Myron #2835 2 van
1. DE
2. CS