73989
codebase=\"http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=5,0,0,0\"
WIDTH=790 HEIGHT=343>
Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
WIDTH=790 HEIGHT=343>
Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
-
#2914 először nekem is kiirta aztán ujra rátettem az online krekket meg átirtam és müködött.. -
#2913 Azért nem, mert "D:\Games\Müködnek\Counter-Strike Source Final" könyvtárba van, ami természetesen nem igaz hisz nem működik. -
radical #2912 Rákerestem erre a valami.dll-re de nekem sincs benne a könyvtáramban, pedig nekem megy a game. Biztos hogy ez a file hiányzik? -
#2911 Nekem nem indul. Kicsomagoltam crackeltem, onlinecrackeltem csináltam accountot és átirtam a SteamAP.cfg-t
SteamAppId=92
#SteamAppVersionId=0
SteamInstallPath="D:\Games\Müködnek\Counter-Strike Source Final"
# [as is clearified later on, this should be your email address:]
SteamAppUser=xxxxxxx
SteamUserPassphrase="xxxxx"
Desktopon a parancsikon: "D:\Games\Müködnek\Counter-Strike Source Final\hl2.exe" -steam -console -game cstrike
És amikor inditom kiirja hogy valami dll hiányzik mi van akkor most???? -
radical #2910 HAHA csak az a bibi, hogy nekem nem eredetiben van meg... -
#2909 "4. steamapp.cfg átír ahogy azt kell (steam usernév és jelszó és a játék helye, c:\css\)" - "c:\css\" helyett "c:\css" kell és akkor menni fog.... -
#2908 Talán ez a hozzászólás az:
Cool Stuff
tegnap 16:26 | Privát | Galéria | Válasz | #2785
FAQ
1. 500MB-os emporio CS:S kitömörít c:\css\ alkönyvtárba
2. c:\css\crack\ könyvtár tartalmát kimásolni a c:\css\ könyvtárba
3. onlinekrekk letölt és bemásol c:\css\ mappába (mindent felülír)
4. steamapp.cfg átír ahogy azt kell (steam usernév és jelszó és a játék helye, c:\css\)
5. HL2 shortcut létrehoz és properities: c:\css\hl2.exe -steam -console -game cstrike
6. ennyi, semmit nem kell törölni és a Steam-et sem kell futtani, max annyi időre még csinálsz egy acc-ot.
megj. ha nem megy, akkor töröld a könyvtárat és lépésről lépésre kövesd ezt az útmutatót. -
#2907 falrahányt borsó... :D
amúgy nagyon jó a játék -
juhi01 #2906 nekem megvan!asszem a 3. oldal innen!de m1! -
Myron #2905 Az ok hogy lámák vagytok és hogy nem tehettek róla, de... tehettek róla!! Ott az NFO fájl! A mappa nevében is le van írva hogy olvasd el! Akaratlanul is tudomást szerzel róla hogy el kell olvasni különben szart sem tudsz. Ha ezt nem teszed meg akkor ne csodálkozz hogy nem tod mit kell csinálni. Ha elolvastad volna, akkor tudnád pontról pontra mit kell csinálni. És ha már egy kis problémád van nem kell rögtön beírni hogy majd a többiek úgyis válaszolnak. Mert már a 20. ember kérdi mit kell csinálni. Én szivesen segítek embereknek, de ha kicsit többet visszanéznétek (nem kell elolvasni mindent!!) könnyen ki lehet szúrni, hogy vannak bazi nagy hozzászólások pontokba szedve magyarul hogy mit kell csinálni. Szal 20 embernek egyesével a szájába rágni mit kell... Szar. Hiszen le van írva csak el kéne olvasni. -
#2904 "Egy kicsit lehet, hogy láma vagyok." - az vagy.
"Visszaolvastam" - nem eleget..
" segítségemre lenne ezen probléma megoldásában" - iratkozz be egy alapfokú IT tanfolyamra -
Gibro #2903 Hali! Segítség kellene! Egy kicsit lehet, hogy láma vagyok.
Letöltöttem a játékot, de a kicsomagolás után nem bin formátumú fájlt találtam, hanem olyat mint egy telepített játék (egy csomó könyvtár meg minden). Mit kell tennem, hogy játszani tudjak? Visszaolvastam, de nem sok eredményre jutottam. Megköszönném annak, aki a segítségemre lenne ezen probléma megoldásában. -
juhi01 #2902 bocsi láma kérdés:
leszedtem az ingyen cuccot kitömörítettem és mit kell vele csinálni?ki crackoltam és hogy tok jáccani? -
Myron #2901 nem kell tört tudsz az összes szerveren játszani -
#2900 Thx.
Bár ha olyan jó a progi úgyis megveszi majd az ember HL2-stől de látatlanba nem szívesen adok ki pénzt rá.
Szóval előbb teszteljük. :)
Mondjuk sokat nem várok, mert a sok tuskó admin már így is kickelget szerverekről, mert nem tetszik nekik az isdn-es rate és mondják, hogy írjam át 20000, 101, 101-re mert ha nem akkor kick. Mindez egy szálon, max 6kbyte/sec adatforgalommal, ahol ugye a fel és lefele forgalom lehet egyszere ennyi.
És ahogy így hallottam itt még rosszabb a helyzet.
Na majd meglátjuk.
Igazából sztem a videókártyám lesz a szűk keresztmetszet.
Játszik valaki radeon 8500-al, 9100-al vagy 9200-al? Ha igen, milyen a sebesség?
Csak holnapra jön le a game azért vagyok ilyen kiváncsi. :) -
juhi01 #2899 tudnátok mondani tört szervert a css-hez!vagy hogy lehet botok ellen jáccani? -
Myron #2898 A 2 ugyan az. Az emporio kiadta megcrackelte, ezt a luzifer ellopta és felrakta mintha az övé lenne. Szóval jó az amit most töltessz és majd mondog kijön hozzá patch ha steamen is kijön. Majd azt is ugyan így le kell szedni, gondolom azok ilyen 10-20 MB-k lesznek maximum. -
#2897 Mi az aktuális álláspont EMPORIO vs. LuZiFeR verzió a jobb?
Mert az ingyen linkről töltöm az emp félét ezeknek a patchelése hogy lesz megoldva? -
Myron #2896 Gondolom azért szedted le hogy játsz vele. Most mi a probléma?? Játsz az újjal az újabb... Majd jönnek ki hozzá cuccok meg minden! -
Zsoldos #2895 Jatszal azzal a cs-vel amelyik tetszik, meg minden. -
juhi01 #2894 leszedtem a a css most jött le!érdemes elkezdeni sima cs el jáccani meg minden?vagy úgy is lassan ehez jönnek a cuccok meg minden nem? -
#2893 gyertek .:SGC:.-re! -
#2892 Steam, Play Games, My Games, Counter Source, Jobbklikk properties, launch options, -console -
#2891 Este ventin elmagyarázom. -
#2890 Na akkor meglátjuk. Még agyalunk rajta. -
radical@work #2889 Segítsetek lécci hogyan kell előhozni a konzolt. -
Myron #2888 innen tudod leszedni a CSS-t! -
Myron #2887 most vagyok egy német szerveren ahol 40 en vagyunk és 40 fps, szal simán lehetne 128 nem lassítja be a soöbb player a játékot. nagyon. -
#2886 ip? -
#2885 5v5 server nem lesz? -
#2884 fun lehet a 2 fps:P -
#2883 PARAval :)
na az lenne fun szerver :)
de sztem nem birná az ISDN-em ;) -
Myron #2882 De az csak az ultra high fokozat lenne és akkor nem befolyásolná a többit.
Más:
Mivel ez a source izé támogatja a 128 playeres szervert... Indítani kéne egyet! Komoly lehet italy-n 128-an nyomulni!! FUN! -
#2881 Hogyan kell kikapcsolni az fps kijelzőt? -
#2880 oks, htx:) -
#2879 Én a Lamas-on szoktam... 1.6 és CS:S is.. -
#2878 én nem azt mondtam ne csináljatok, mert biztos van rá igény, pl mivel új játék sok az újonc akik nem éreznek és nem is akarnak ráérezni az ízére, csak hentelni akarnak.
Biztos dugig lesz...
de nem velem ;) -
#2877 csak akkor mar nem taktikai jatek lesz belole... -
#2876 Akkor 2-2. Most épp két 20 -as szerverünk fut, mindkettőn: ff on, freespect off és 25mins / map. -
#2875 jó az, ha mindenki feljön, aki kell:)