73989
codebase=\"http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=5,0,0,0\"
WIDTH=790 HEIGHT=343>

Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
  • Tata exVermedve
    Szerintem próbáltam válaszolgatni, csak amikor egy oldalon belül harmadszor kérdez rá valaki (pl. PapaRolee) egy hasonló steam-app errorra, amire szemmel láthatóan csak tippek vannak (20 hozzászóláson belül) abból az derül ki, hogy nem olvasott vissza ennyit sem.

Nem hinném hogy a korommal kapcsolatban igazad van, nem is létezett még a warez szó, mikor hangkazettáról betöltött, feketefehér kockagrafikás játékokkal elkezdtem szórakozni olyan gépeken, amiknek a nevét sem tudja ma már senki... Persze felrakott warez gámák számában ettől még lehetsz jobb...
  • Tata exVermedve
  • M@TriX
    ha lenne tapasztalatod megoldottad volna.

tapasztalatból mondom...

miért keresi a D-n a gémet, csak nem valami configfájlban az van megadva? nahát...
  • Anti_IQ
    Tudod akkor kezdtem warez gamákkal foglalkozni, mikor te még csak egy kéjes gondolat voltál az őseid fejében. Van némi tapasztalatom és a sok fölösleges kérdésemből következtethetsz rá, hogy nem itt fogom azt is megkérdezni hogy hogy és hova kell valamit kitömörgetni. Hidd el sokat szoktam olvasni, mielőtt kérdezek....
  • Tata exVermedve
    Kezdem megérteni azokat, akik bunkóznak ilyenkor.
    Egy oldalt sem - de tán még 20 roppant bő lére eresztett hozzászólást sem kell visszaolvasnod, hogy esetleg megoldást találj a problémádra...
  • Rolee Papa
    Megvan elvileg.... Még jó, hogy 2db patch.exe-t adtak ki:D
  • Rolee Papa
    Hi! Ezt a hibát miért írja ki?
    steamMountAppFilesystem() failed: SteamMountAppFilesystem(0x12e648) failed with error 4: Bad launch configuration
  • Tata exVermedve
    Igaz, az legalább a bevásárlásnál segíthet. (Bár nem tudom mit csinál, ha variálni akarok a gránátokkal...)

Mindegy még próbálkozom, talán némi pályaismerettel javul a helyzet.
  • D4nsz3r
    Hi!
    Kéne nekem egy HL 2 kupon! Ha van valakinek, akkor írjon a [email protected]! Max 5ezret adok érte!
  • M@TriX
    autobuy
  • Tata exVermedve
    Valahogy én is így vagyok, zavar hogy nem ott van a hitbox, ahol látom az embert (vagyis nem zavar, eszembe se jut, hogy mögé kéne lőni, mikor fut). A sebzés mértékével sem vagyok kibékülve... Nem tudom, a gránátot érdemes-e tartogatni dobás előtt, vagy úgyis pattog még egy darabig, amíg robban, az biztos hogy a kibiztosított gránát nem robban rá az engem közvetlenül fejbe lövő emberekre.
    A vásárlás pedig egy komplett f@szság: egyrészt nehézkes, másrészt röhejes hogy mint láma nyúbí egy pisztollyal és egy gránáttal páncél nélkül kergessek jól felfegyverzett veteránokat.
  • Zsoldos
    miertnem? :)
  • Anti_IQ
    próbáltam úgy is, de ismétlem ez a LuZiFeR verzió, ahol van cstrike.exe is. mindkettővel ezt csinálja.
    elindul a steam engine, majd 5-7 másodperc múlva jön a hibaüzenés
  • Zsoldos
    Jo az a valtozat is, csak szar a steamapps.cfg-je. Ha belenezel lathatod, hogy erosen hianyos. Az online crack-et felteszed, abban van egy rendes cfg, csak kezzel allitsd be a megfelelo ertekeket (eleresi ut, steam login/pass)
  • Faki
    Ezt odaírtad a properitiesbe a hl2.exe után hogy -steam -console -game cstrike ?
  • Tata exVermedve
    Akkor nézd meg az Empirio-hoz való leírást, szedd le a hozzávaló online cracket és nézd végig ez alapján, mi nem stimmel. (Gyakorlatilag ugyanaz a törés, csak a luzifer úgy csinál, mintha mindent megcsinálna...) 2908 és 2929-es hozzászólás ajánlott...
  • Tata exVermedve
    hl2.exe-n jobb gomb, menüből create shortcut. A létrehozott shortcuton (ugyanabban a könyvtárban találod) Ctrl+X, minimalizálni minden ablakot, desktopon Ctrl+V. Jobb gomb az ikonon, menüből properties, ott a shortcut fül target mezőjébe kell ezt beírni.
    (Ha láttál már Windows-t, ez azért tényleg alap. :-)
  • Anti_IQ
    az már megtörtént :(
  • Tata exVermedve
    2960-as hozzászólásom esetleg segíthet (reggel megbeszélve, vszeg egyszer be kell jelentkezni a steamen és update-elni egyet).
  • Anti_IQ
    Tudom, barom vagyok, de..:
    LuZiFeR verzió, simán feltelepült, steam account ok, indítom és ordít egyet, hogy "SteamAppMountFilesystem() failed".
    mindenáron a "d:\counter-strike-source" könyvtárba akar irogatni, mai nincs.

Mit basztam el?
  • AndrewCB
    Így három napi teszt után, elég rossz a véleményem a játékról. A grafika szép és jó, de a sebzés az egy kaki.
  • M@TriX
    mint pár embernek ajánlottam, mondjuk végezz el egy alapfokú IT tanfolyamot és akkor sok anyázástól megkímélheted magad :)
  • glkFox
    Gibro ! vigyaz magadra mert itt sok a b u n k o :)

• Gibro
    Még soha nem csináltam ilyet ezért azt sem tudom, hogy kezdjek hozzá. Segítséget kértem nem fikázást!! Azért kösz
  • Lacc
    Beindult a Talicska HUN CS:S server! 193.6.2.125, default port

Gondoltam hátha itt érdekel valakit :) Gyertek, toljátok a talicskát, gyűjtsétek bele a hecsátot
  • Lacc
    Ezen mit nem tudsz? Még csak nem i angolul van odairva, hogy mit kell tenned.
  • Gibro
    Szevasztok! Ezt hogy kell csinálni? 5. HL2 shortcut létrehoz és properities: c:\css\hl2.exe -steam -console -game cstrike
  • Pontius #2967
    HL: Source-ról lehet valamit tudni?
    Lessz törés, mire várható?
  • Kandurex
    Anti-csítos progi, az első része szart nem ér.
  • FECTS
    Az mi?
  • FLeK0
    VAC2 ellen ugyse tudnak majd mit tenni.-
    ha az elkeszul vegre akkor nem szivesen lennek majd az akkori esetleges tort szerverek egyiken se jatekoskent D:
  • toMpEr
    cs:s wallhack kep (lehet kezdeni a csiterezest a szervereken :)
  • FECTS
    Nekem semmi hiba nem volt eddig, pedig már én is gyűröm 3 napja.
  • Tata exVermedve
    Majd egy hónap múlva a hl2-vel (ha tényleg kijön). Addig vagy kifizetsz bankkártyáról egy halom pénzt és az általuk (rohadjanak meg) becsületesen levont nem t'om milyen adót, vagy tolod a crackelt verziót.
  • Tata exVermedve
    Vagy két órát szívtam egy hasonló hibaüzenettel (nekem 104-es hiba volt), azzal oldódott meg, hogy feltelepítettem a Steamet - ugyanis valami egyéb módon hoztuk létre délután a júzeremet. Nem kell bekapcsolva lennie, csak legyen rajta a gépen... (Persze a ha két napig ment, csak akkor lehet ezzel gond, ha lezúztad, mondván már úgyse kell.)
  • ZsZso
    Érdeklődéshez nem kell péz :)
  • NeOhu
    Na látod ez engem is érdekelne hogy kapható-e már a Media Markt ban .
  • CoolStuff
    Van pénzed bazzeg!:P
  • Laky
    Kapható már a Media Markt-ban a Source???
  • Tatyla
    engem is kidobott az elöbb hogy érvénytelen az user,de aztán mentem tovább!