73989
codebase=\"http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=5,0,0,0\"
WIDTH=790 HEIGHT=343>
Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
WIDTH=790 HEIGHT=343>
Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
-
FLeK0 #3034 olcso. -
#3033 dudom de akkor is kéne! -
#3032 nem kell hozzá -
#3031 Valaki tudna küldeni az ASE-hoz egy reg. kódot priviben?
Köszi elöre! -
#3030 Egen, de a valve felügyelete alatt... -
FLeK0 #3029 Most is ok fejlesztik. -
#3028 Aham, asszem igazad van...
Igaz csak pár órát toltam ezt a csodát, de már kiszúrtam azt, hogy minden a régi csak a graf változott (kevesebb fps). Béta 5.0 óta játszottam ezzel egészen az 1.5-ig. 1.0-nál volt egy elég izgalmas hátralépés, na és onnantól nem mertek újítani. Hitbox most jónak tűnt, de a netkód szerintem elég tré lett (1 óra játszadozás után). Amikor még gúzmenék fejlesztették legalább voltak új ötletek, mint pl a járművek, meg ilyen kis mókák (igaz elég bénácska volt de legalább jókat ökörködtünk). Mostmár teljesen versenyekre van kihegyezve az egész játék.
Na az én véleményem az hogy ami újdonságot meg bugfixet hozott azt a kevés fps-vel és a szar netkóddal el is vitte. Nade eltelik egy idő és hátha befoltozzák a bakikat, de engem már nemérdekel a CS HALOTT -
#3027 Na hát, most, hogy mar jatszottam vele egy ideje, azt kell mondjam, ez meg mindig csak counter strike. nem tobb, nem kevesebb.
Az oke, hogy csinaltak egy szep grafikat, ami atlag 15 , csatakban 3 fpst kepes magabol kisajtolni, de a jatekosok nagy reszenek, az nem eleg. Az is lehe th az en hibam, hogy allandoan 70 es a pingem, q3ban 34, es allandoan akadozok mintha laggolnek... De hogy kibaszott 3 eve nem tudtak megoldani, hogy ha pumpalom 2m rol hatulrol az ellenfelbe az olmot, es latom hogy omlik a ver emellkasabol, neki van ideje megfordulni, es jobb estben nem azonnal fejest ad, hanem csak mondjuk, egy karlovest, es azonnal megdoglok? na nemar, ezt ellehett jatszani 3 eve, de ne most konyorgom. Azt meg megse emlitem, hogy reklamoztak, hogy huuu de nagy netkod, huu de szep grafika, aha, csak 2 perc utan, mindegy melyik szerver, 2 m-el moge kell celozni, es nem csak en, a szerveren mindenki oda celzott... no komment... A potyogtetes meg no komment, hogy nem az emberre kell lnoi, meg ak elso lovesere sem az biztos. Lehet a szerverek nem birjak el, de ez igy ilyen formaban szar. Az meg, hogy miert irja ki mp-kent akonzolba, hogy nem tud vmi hangot betolteni, az az emproio hibaja gondolom, de akkor is erdekes, mert total szetbassza za egesz konzolt. Röviden ennyi, ez megallt ott ahol volt 3 eve. -
multispeed #3026 köszi !!!
-
Myron #3025 bazmeg, jó elkúrtam. nem lett brutálnagy és rossz linket raktam be. nem vagyok ma formában. Na szóval: INNEN -
#3024 egy megjegyzés:mért nem rakjátok be a fenti kép a lá a letöltést? -
Myron #3023 INNEN ! ! ! ! ! -
multispeed #3022 hello ! csak annyit mondjatok pls, hogy melyik verziot szedjem le ? -
#3021 honnan szerezhetek olyat? -
Myron #3020 bárhol, ha felraktad az online krekket. -
Myron #3019 A VALVe száma. -
Myron #3018 LOL, ez milyen szám?? Imkább nem próbálom ki :) -
#3017 Fleko @ sg ?? -
#3016 hívd fel ezt a számot:
425-889-9642 -
#3015 nah egy kérdés... hogy azaz hol gamelhetnék nem éppen eredeti gamemmel? :)
ID-t adjatok pls tánkjú -
#3014 ott tévedtek, érdemes megnézni a videót a hitbox tökéletes, hacsak nem változtattak rajta. Persze a sebzés nem tökéletes, néha vannak érdekes esetek, biztos lesz javítva, de hogy a hitbox a játékos mögött lenne? Az sztem kizárt... -
#3013 Az [OBI]-ból többen állították ezt, mondjuk én még ahhoz is bamba vagyok, hogy ki bírjam próbálni... -
#3012 szerintem nem annyira gázok a botok... rohangálnak ahogy kell, elbújnak ahol lehet, nem nagy kihívások, de jobb mint egyedül mászkálni a mappon... -
#3011 nem csak mondjuk ha 20 FPS-el nyomod, akkor lehetnek gázok, amúgy megjelent még anno egy jó kis videó a hitboxról, szóval tökéletesen rendben van, csak pár hozzászólással lejebb egy amatőr szólt be... -
#3010 Megvan, de ezek, tényleg egypálcásak, és alig mozognaK -
#3009 Nem akarja az igazságot, esetleg bővebben?
előre is köszi -
FLeK0 #3008 szvsz nincs ertelme olyan botokat betenni amik 'allnak egy helyben es lonek rad ha elejuk kerulsz', legalabbis a korabbi kommentek hasonlokrol szamoltak be. -
Rolee Papa #3007 na nem source-ba hanem a winbe a 120hz-et, a source-ba ugyis csak 100hz lesz. amugy ati -
Rolee Papa #3006 de a source-ba ugyanis hiába állítom be a 120hz-et, source-ba csak 100hz lesz.
-
#3005 Valaki homályositson már fel, itt tényleg mögé kell lőni a futó embernek? Mert én teljesen a Battlefield-sorozathoz vagyok szokva, szóval nekem ez rohadtul szokatlan. Ott messze elé kell célozni, itt meg mögé? :D -
#3004 refreshlock nincs nvidiához? :P tudtommal van. -
Rolee Papa #3003 és a monitor refresht hol lehet belöni? -
#3002 Fleko: asszem szopópálya... :D
Engem olyan tapasztalatok érdekelnének, hgoy ti se tapasztaltatok fps gyorsulást, hogyha high grafról low-ra raktom le? ELkezdek játszani, 40-50 fps, de ha neagyisten ha 2-3 enemy megjelenik, még lőnek is akkor 30fps, az meg már vicc. Levettem Low-ra és semmi gyorsulást nem tapasztaltam. Valami HW limitáló lenne? gép: 2400+ (2Ghz) 1G ram, 9700 -
FLeK0 #3001 ugy hogy megvarod amig befejezik a fejlesztesuket, es bekerulnek normalisan a jatekba a kovetkezo nagyobb frissites alkalmaval. -
#3000 hl2.exe -steam -console -addbots -htx -
#2999 Hi. botokkat hogy tudok berakni? -
#2998 ez nem komoly.. console-nak be kell állítani egy bill-t is, mert alapban " ' " de az a magyar billen ALTGR-1, szócal mondjuk 0-ea éedemes állítani... -
#2997 ZX 81, sőt még korábban ABC 80 (egy nagyon fasza svéd gép volt, gyorsabb mint a Sinclairek, csak nem terjedt el) - aztán persze Commodore 64... -
Rolee Papa #2996 figy, ez most komoly! 2 probléma. 1: consolet nem tudom elöhozni, keyboard-advanced-nél beállítottam semmi, parancsikon után -console semmi. 2: a monitor frissítési beállításat hol tudnám beállítani? Köszi -
#2995 Sinclair ZX Spectrum