73989
codebase=\"http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=5,0,0,0\"
WIDTH=790 HEIGHT=343>
Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
WIDTH=790 HEIGHT=343>
Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
-
Gibro #3074 Miért írja ezt ki? Unable to get ifilesystem interface from filesystem factory. -
Pukkka #3073 Erre a background01.vtf file hibára még mindig nincs senkinek megoldása?
Leszedtem már 3 hejröl az empes verziot és mindegyikel ezvan =)
Probáljam lucziferest? -
FLeK0 #3072 Feltehetoen ezt a kovetkezo frissitesben javitjak, kiveve ha az erdekeik ez ellen szolnanak, de az csak atmeneti dolog lehet. -
#3071 es a valve miert nem csinalta meg olyanra akkor, hogy ne lehessen steam nelkul jatszani illetve hivatalos szerverekre ne menjen fel hibas acc-al? -
FLeK0 #3070 az mind-mind a tavaly kilopott dolgokbol van osszerakva, a jatekok friss .dll filejaival - szinten winrar munka.- -
#3069 Jah ne nyáladzál már a Valve előtt, van nosteam, feltörték , mint a szart, ennyit erről. -
FLeK0 #3068 Az OK, csak ne jojjenek mar ezzel a feltortuk a Steamet meg mittomen milyen dumaval amikor a Valve sajat cybercafelicensz szerver melletti steamenginet raktak bele :DP -
#3067 film vagy clonecd releaseben sincs 1 sajat sor se, csak attol fugg kinek sikerul eloszor megszerezni az adahordozot... -
FECTS #3066 Ki milyen felbontásban/beállításokkal játszik? -
#3065 #2953 -
asturel #3064 valaki irta hogy igy lehet az fps-t fixalni elvileg de nekem ilyen parancsot nem ismer a source..
] grow_fps_to 100
Unknown command "grow_fps_to"
] cl_allowhighfps 1
Unknown command "cl_allowhighfps"
-
FLeK0 #3063 Az a gond hogy az emporionak is tul nagy a pofaja ahhoz kepest, hogy kizarolag a Valve altal kiadott dolgokat tomoritett 25 rar filebe, 1 sor sajat kod v ilyesmi nincs benne :) -
ronhaven #3062 luzifer nfojat olvasd el mekkora volt a pofajuk,arra mondtam,azt amit mondtam . tolem azt toltesz amit akarsz, csak mondtam, hogy empes megy,masik meg nforcon nukeos. nemmomndtam hogy nemmegy.
es milyen web serveren? miii? -
Borg #3061 Érdekes, nekem a Luziferes rendesen megy a crackfixel.
Nemtom minek ez a "mentsek ami mentheto" duma, csak azért nem kötelező az emporiot tölteni, mert ezen a web szerveren az van fent. -
Borg #3060 Nekem sem volt gond az FPS-el, de azért ilyen játékokban az 1024-hez szoktam. Meg elég gáz, hogy ezt nem képes kezelni... -
ronhaven #3059 nem neked mondtam -
#3058 értettem elsöre is
-
ronhaven #3057 emporios jo,tokeletesen mukodik, lutzifer nuked,mar pecset is adtak ki hozza hogy mentsek ami mentheto
winrarral tomoritsd,ne massal -
Myron #3056 miért nem lehet visszalapozni?? nem működik a gomb. -
Pukkka #3055 jol =) empos nem proper es -
#3054 szedd le újra, jól csomagoltad-e ki ? :) -
#3053 magyarul vedd meg ... -
Pukkka #3052 akkor a #3046-ra senkinek sincs ötlete? -
#3051 jössz játszani és punktum , fellebbezésnek helye nincs -
#3050 nekem sikerült .. azthiszem , de ha nem akkor énis 1280-ba tolom de meg se reccen 70 fps-el tép .. szal zsír ;] -
#3049 BUZI-E VAGY??!!? -
#3048 Viszont játék közben nagyon pörög a cucc így ahogy van quickcuin AA-val, meg 8X AF-el, és az AA-t meg még vagy 10FPS-t szívesen feláldoznám a DX9-ért. -
Myron #3047 akkor vedd vissza a desktop felbontást mielőtt játszanál. -
Pukkka #3046 Ezzel a nemtalálhato a bacground01.vtf file problémával mitlehet kezdeni? -
#3045 FX5800, elvileg vinné a DX9-et mert a Far cry-nak jó volt DX9-ben is (Most nem FPS-ről beszélünk, simán kompatibilitásról) Amúgy figyelem a VST-ben hogy ez az 1 év kurva jól jött arra hogy elbasszák az játékot (HL2), ezen techdemo pályán sokkal szebb volt a HL2 alpha-ban. A kőfal és a víz is, térbeli volt, nem ilyen 1 síkba térhatásúra rajzolt, meg valósabb színű, nem tetcik na. Elbaszták, viszont az is érdekes, hogy a beta-val 33 FPS-t írtl ki itt meg már 50. (ezért nézem hogy nem-e DX8-ba megy, mert ez a DX8.1-ezés egy patch után jött be ugye, de ott át lehetett még írni a cfg-t itt nem találom.) -
#3044 Akkor nemértem a problémát :) -
FLeK0 #3043 dx8-as -
#3042 Milyen kártyád van? -
#3041 NA, beüzemeltem a cssourcet, kicsit fentebbvettem a grafikai beállításokat és akkor láttam hogy: Hardwer DX level: 8.1 szürke mezőbe, nem állítható; software DX level 9.0, nem szürke de azért nem állítható. Akkor most DX8-ba vagy 9be fut? Mert a padló szépen csillog a folyosókon de a textúrák néhol elég gyengécskék... -
Borg #3040 Kiraly a game. Csak kár, hogy nem tudom a desktop felbontásnál kisebbre tenni, mert különben hibaüzenettel elszáll.
így kénytelen vagyok 1280x1024-ben játszani :/ -
#3039 segitsen már valaki pls 1.6 steambe...
ezt irja ki: Warning CL_flushentitypacket
és megáll a kép másodpercekre és felmegy az ms , ...ezt csinálja fél eprcenként és játszhatatlan:(= -
#3038 ilyen hibaüzi nálam is volt de nem hl-lel kapcsolatba meg ma volt ilyen suliba is...nemtom mitől -
#3037 Helpdesk figyeljen, új hibabejelentés következik:
amikor a deskopom felbontásánál kisebb felbontásra akarok váltani a játékban (fullsreen üzemmódban), valami írtó szar, piros x-es hibát ír ki, nagyon undorító indokkal, amiből nem értek túl sokat..
üzenet a következő:
legyet szívesek, segítsetek (mit írjak át, mér van)! legál verzióm van és már régóta csinálja, de úgy láttam, senki sem jelezte, hogy ez a hiba előfordult nála. -
#3036 hali
nem ide tartozó lesz de ez is kánter sztájk...:)
na szal olyan gondom van mióta feltettem uj wint és ujbol játszok counter 1.6 steammel na és fellépek bármely szerverre kb fél percenként felmegy az ms-em és megáll a kép másodpercekre majd tovább megy (tovább lagol) és ezt csinálja állandoan, néha kiirja a jobb felső sarokba hogy valami cl_fl.... nemtudom pontosan mert csak egy pillanatra irja ki de ez a gond régi winnel nem volt...
szal mi lehet a baj? -
#3035 akkor küldj egyet köszi