73989
codebase=\"http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=5,0,0,0\"
WIDTH=790 HEIGHT=343>

Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
  • Gibro
    Miért írja ezt ki? Unable to get ifilesystem interface from filesystem factory.
  • Pukkka
    Erre a background01.vtf file hibára még mindig nincs senkinek megoldása?
    Leszedtem már 3 hejröl az empes verziot és mindegyikel ezvan =)
    Probáljam lucziferest?
  • FLeK0
    Feltehetoen ezt a kovetkezo frissitesben javitjak, kiveve ha az erdekeik ez ellen szolnanak, de az csak atmeneti dolog lehet.
  • toMpEr
    es a valve miert nem csinalta meg olyanra akkor, hogy ne lehessen steam nelkul jatszani illetve hivatalos szerverekre ne menjen fel hibas acc-al?
  • FLeK0
    az mind-mind a tavaly kilopott dolgokbol van osszerakva, a jatekok friss .dll filejaival - szinten winrar munka.-
  • Kandurex
    Jah ne nyáladzál már a Valve előtt, van nosteam, feltörték , mint a szart, ennyit erről.
  • FLeK0
    Az OK, csak ne jojjenek mar ezzel a feltortuk a Steamet meg mittomen milyen dumaval amikor a Valve sajat cybercafelicensz szerver melletti steamenginet raktak bele :DP
  • toMpEr
    film vagy clonecd releaseben sincs 1 sajat sor se, csak attol fugg kinek sikerul eloszor megszerezni az adahordozot...
  • FECTS
    Ki milyen felbontásban/beállításokkal játszik?
  • Seth
  • asturel
    valaki irta hogy igy lehet az fps-t fixalni elvileg de nekem ilyen parancsot nem ismer a source..

] grow_fps_to 100
    Unknown command "grow_fps_to"
    ] cl_allowhighfps 1
    Unknown command "cl_allowhighfps"

• FLeK0
    Az a gond hogy az emporionak is tul nagy a pofaja ahhoz kepest, hogy kizarolag a Valve altal kiadott dolgokat tomoritett 25 rar filebe, 1 sor sajat kod v ilyesmi nincs benne :)
  • ronhaven
    luzifer nfojat olvasd el mekkora volt a pofajuk,arra mondtam,azt amit mondtam . tolem azt toltesz amit akarsz, csak mondtam, hogy empes megy,masik meg nforcon nukeos. nemmomndtam hogy nemmegy.
    es milyen web serveren? miii?
  • Borg
    Érdekes, nekem a Luziferes rendesen megy a crackfixel.
    Nemtom minek ez a "mentsek ami mentheto" duma, csak azért nem kötelező az emporiot tölteni, mert ezen a web szerveren az van fent.
  • Borg
    Nekem sem volt gond az FPS-el, de azért ilyen játékokban az 1024-hez szoktam. Meg elég gáz, hogy ezt nem képes kezelni...
  • ronhaven
    nem neked mondtam
  • Tatyla
    értettem elsöre is
  • ronhaven
    emporios jo,tokeletesen mukodik, lutzifer nuked,mar pecset is adtak ki hozza hogy mentsek ami mentheto
    winrarral tomoritsd,ne massal
  • Myron
    miért nem lehet visszalapozni?? nem működik a gomb.
  • Pukkka
    jol =) empos nem proper es
  • [HUN]PAStheLoD
    szedd le újra, jól csomagoltad-e ki ? :)
  • [HUN]PAStheLoD
    magyarul vedd meg ...
  • Pukkka
    akkor a #3046-ra senkinek sincs ötlete?
  • [HUN]PAStheLoD
    jössz játszani és punktum , fellebbezésnek helye nincs
  • [HUN]PAStheLoD
    nekem sikerült .. azthiszem , de ha nem akkor énis 1280-ba tolom de meg se reccen 70 fps-el tép .. szal zsír ;]
  • [HUN]PAStheLoD
    BUZI-E VAGY??!!?
  • janos666 #3048
    Viszont játék közben nagyon pörög a cucc így ahogy van quickcuin AA-val, meg 8X AF-el, és az AA-t meg még vagy 10FPS-t szívesen feláldoznám a DX9-ért.
  • Myron
    akkor vedd vissza a desktop felbontást mielőtt játszanál.
  • Pukkka
    Ezzel a nemtalálhato a bacground01.vtf file problémával mitlehet kezdeni?
  • janos666 #3045
    FX5800, elvileg vinné a DX9-et mert a Far cry-nak jó volt DX9-ben is (Most nem FPS-ről beszélünk, simán kompatibilitásról) Amúgy figyelem a VST-ben hogy ez az 1 év kurva jól jött arra hogy elbasszák az játékot (HL2), ezen techdemo pályán sokkal szebb volt a HL2 alpha-ban. A kőfal és a víz is, térbeli volt, nem ilyen 1 síkba térhatásúra rajzolt, meg valósabb színű, nem tetcik na. Elbaszták, viszont az is érdekes, hogy a beta-val 33 FPS-t írtl ki itt meg már 50. (ezért nézem hogy nem-e DX8-ba megy, mert ez a DX8.1-ezés egy patch után jött be ugye, de ott át lehetett még írni a cfg-t itt nem találom.)
  • Faki
    Akkor nemértem a problémát :)
  • FLeK0
    dx8-as
  • Faki
    Milyen kártyád van?
  • janos666 #3041
    NA, beüzemeltem a cssourcet, kicsit fentebbvettem a grafikai beállításokat és akkor láttam hogy: Hardwer DX level: 8.1 szürke mezőbe, nem állítható; software DX level 9.0, nem szürke de azért nem állítható. Akkor most DX8-ba vagy 9be fut? Mert a padló szépen csillog a folyosókon de a textúrák néhol elég gyengécskék...
  • Borg
    Kiraly a game. Csak kár, hogy nem tudom a desktop felbontásnál kisebbre tenni, mert különben hibaüzenettel elszáll.
    így kénytelen vagyok 1280x1024-ben játszani :/
  • raziel.
    segitsen már valaki pls 1.6 steambe...

ezt irja ki: Warning CL_flushentitypacket

és megáll a kép másodpercekre és felmegy az ms , ...ezt csinálja fél eprcenként és játszhatatlan:(=
  • raziel.
    ilyen hibaüzi nálam is volt de nem hl-lel kapcsolatba meg ma volt ilyen suliba is...nemtom mitől
  • Skiper
    Helpdesk figyeljen, új hibabejelentés következik:
    amikor a deskopom felbontásánál kisebb felbontásra akarok váltani a játékban (fullsreen üzemmódban), valami írtó szar, piros x-es hibát ír ki, nagyon undorító indokkal, amiből nem értek túl sokat..

üzenet a következő:

legyet szívesek, segítsetek (mit írjak át, mér van)! legál verzióm van és már régóta csinálja, de úgy láttam, senki sem jelezte, hogy ez a hiba előfordult nála.
  • raziel.
    hali

nem ide tartozó lesz de ez is kánter sztájk...:)

na szal olyan gondom van mióta feltettem uj wint és ujbol játszok counter 1.6 steammel na és fellépek bármely szerverre kb fél percenként felmegy az ms-em és megáll a kép másodpercekre majd tovább megy (tovább lagol) és ezt csinálja állandoan, néha kiirja a jobb felső sarokba hogy valami cl_fl.... nemtudom pontosan mert csak egy pillanatra irja ki de ez a gond régi winnel nem volt...

szal mi lehet a baj?
  • Tatyla
    akkor küldj egyet köszi