73989
codebase=\"http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=5,0,0,0\"
WIDTH=790 HEIGHT=343>
Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
WIDTH=790 HEIGHT=343>
Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
-
#3114 -
Borg #3113 Konkrétan milyen gondok vannak a Luciferessel? Csak azért kérdem, mert nekem az van, és csak az alább vázolt gondom van vele, semmi más. De úgy láttam ezzel nem vagyok egyedül. -
Myron #3112 nekem megvan a WH már fel is töltöttem a sterverre ha valakinek kell csak szedje le és ha megy neki akkor küldjön pár képet vagy valami mert nekem nem megy és most itt szomorkodom.
innen lehet leszedni -
Myron #3111 sedd már le innen -
#3110 megy hat, mint mindenkinek -
Killerno #3109 Botot sorry -
Killerno #3108 Hello!
Hoygan tudok 2-nél több obtot betenni átálítom az mp_autoteambalance-t 0-ra+ mp_limitteams-ot 0-ra de nem tudok restartolni és a köv korben a limitteams 1-re visszaállítódik segítsen valéaki plííz!THX!!! -
#3107 Most olvasgatom a különféle fórumokat, és a Lucifer féle verziót szinte mindenhol szídják, van akinek megy, de a többségnek nem. Az Emporio féle verzió lehet a nyertes, az szinte mindenhol megy... -
#3106 Emlékeim szerint a fizika pont, hogy szerver oldalon számolódik, azért lagoltatott keményen még a bétában (meg most is). Ez mondjuk nem a kis üvegeknél érdekes, hanem pl. a hordóknál, hiszen elég kellemetlen, hogyha nálad úgy tünik, hogy pár hordó mögött kuksolsz, míg a másik gépen a hordók szerte-széjel vannak... -
ppeti66 #3105 neked megy??? -
Anotino #3104 Spectator modban a regi cs-ben is mashogy nezett ki kep, mint a jatekosnal. Talan kicsit el van csuszva a serverhez kepest. Ezert emlegetik annyian a 'moge kell loni' effektust (ami egyebkent hulyeseg). A fizika es a pusztitas meg lokalisan szamolodik, azert latszodhat mashogy kulonbozo embereknel. Mondjuk minden kis uvegcserep mozgasat koordinalna a server a jatekosok kozt, lehet lenne 'kis' lag :)
Summa summarum: ezek a 2 dolog igy fog maradni, ehhez nem lesz varazspatch. -
#3103 miert ne lehetne? -
ppeti66 #3102 azzal nem lehet... -
#3101 valoszinu jobban jarsz ha az emporio felet szeded le -
ppeti66 #3100 Counter-Strike: Source Final (c) Valve *READ NFO* *PROPER* -
#3099 Ja, ez a hol is van az ellenfél valójában bugjához hasonló volt a Far Cry multiban is az első verziónál... -
#3098 Sajnos tényleg elég nehezen megbecsülhető, hova kell lőni. Tegnap spectateben nem egyszer láttam, hogy a lövés irányának köze nem volt az ellenfél helyzetéhez, mégis gyönyörű headshot lett belőle. Talán a saját gép alapján számolt pozíciók és kép néha siet a szerver által számolt pozíciókhoz képest. (Más furcsaság: egy számítógép szétlövésekor mást látnak a különböző megfigyelők...)
Ahogy egy szép nagy összefoglaló szerzője írta: az mégcsak egy bétaverzió. -
#3097 mi az a proper? -
ppeti66 #3096 hali!
leene egy fárasztó kérdésem...
a proper változattal lehet neten multizni?
köszi! -
#3095 nálam abba sem :P -
#3094 De nálam csak 640x480-ban megy full screenben:P -
#3093 De akkor nálam 1024-ben kéne mennie full screenben mert 1204 a desktopom is. -
#3092 Na most több időm volt és pár óra game után ezek fogalmazódtak meg bennem: Hitbox van vagy pixel alapú a sebződés? Na mind1, én azt vettem észre hogy távolról gond nélkül ott talál ahová célzok, de pl egy párszor előfordult az, hogy háttal állót lőttem közeről, ő lassan megfordult és lelőtt. Holott én egy tárat belerotáltam a hátába.. De az tuti hogy könnyebb fejest lőni mint régebben.
Graffal no problem, ennyi kell több egyelőre nem szükséges. A cs feeling megmaradt, azaz a "világ hangulata" ua. mint a régi. Netkóddal már kezdek kibékülni, nálam pl nincs az vagy nem vettem észre hogy mozgó ember mögé kéne lőjjek, de lehet hogy majd előjön, azaz észreveszem :) -
#3091 :D -
#3090 Nekem 1024x768 a desktop és megy 800x600-ban teljes képernyős módban.
Amúgy tegnap kipróbáltam a gamet és hát nem vagyok hasraesve tőle.
Minden 2. ember megállapította, hogy a hitbox szerencse alapú de én is felbasztam magam, amikor az első körökben mindenki kapsából fejbemakkolt én meg még el sem találtam őket, ksőbb ez megfordult.
Pl. dust2 lejtőről az A-n awp-ző embert fejberotáltam AK-val meg mindent beadott fejre, amikor meg közel volt az ürge és direkt fejre céloztam akkor meg vagy el sem találtam vagy nem fejezstől halt...
Röviden a látvány és a grafika tetszik, na meg a fizika sem rossz (ahogy halnak az emberkék) de nagyon sokat kell még javulniuk.
Az emberek mozgása is furcsa meg az is elég érdekes, hogy lelőnek aztán kapásból átvált egy másik ember belső nézetébe aztán én meg még lőttem volna tovább csak hirtelen nem tudtam hogy lett a coltból AK-m. -
#3089 Failed to create dir. re van vmi megoldás mert visszaolvastam 4 oldalt de csak flame volt a válasz. / Lucifer verzió, Emp féle online crack, SteamA. bemódosítva játék helye pontosan megadva de valamiért a D: -n akar szerencsétlenkedni :( / -
#3088 mondom, hogy kaka a játék motorja csak a látvány a király -
#3087 én is a válaszért könyörgök, de semmi.
-
Borg #3086 Ezért. -
#3085 Nekem meg csak ablakban hajlandó elindulni:P -
Borg #3084 Ez kurva idegesito, hogy a dekstopnal kisebb felbontáson nem tud futni.
Nincs erre valami megoldás? (anélkül, hogy mindig állitgatnom kelljen a desktop felbontását...)
1280x1024-ben átlag 30FPS-em van, de nagyobb csatakban van 10 is.. -
ronhaven #3083 www.steampowered.com
szivesen fleko -
#3082 Hi all!
A Steam-re, hol es hogyan kell regisztralni?
A Source-t, hogyan tudom letolteni a Steam-el?
Valamint, ha regisztrálom az ATi kártyámat érek valamit vele?
Előre is köszi a segitseget! -
#3081 Hát de tényleg.. -
#3080 Jó reggelt. -
Zsoldos #3079 Volt rola szo, hogy leveszik vagy legalabbis korlatozzak az fx-eken a dx9 hasznalatat. Ugyhogy lehet, hogy azert csunyult es gyorsult nalad a game. -
radical@work #3078 Gyógyszerre. -
radical@work #3077 Szedd le a -console parancsot a shortcutból. -
#3076 ne ígyál többet -
#3075 #3037 :P
ez egy szaaar játék! az mp5 és az m4 skinje miatt jáccom csak mer kurvajol néz ki. maga a game egy fos **** ***** ***** ***** termék, elmehetnek a ******ba, hogy MA ilyen ***rokkal etetnek minket! HÁH, fasz zsidók.