73989
codebase=\"http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=5,0,0,0\"
WIDTH=790 HEIGHT=343>

Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
  • FLeK0
    http://www.firingsquad.com/hardware/half_life_2_fx/
  • syluccy
    Nekem is pont ezt írta ki! Valószínűleg kihagytad a Patchalést, és az ezelőtt lévő Steam regisztrációt, amit én nem tudok végrehajtani valamilyen oknál fogva. De még mindig nem tudom.
    Okos emberek, segítsetek nekünk!! Nem lehet regisztráció nélkűl müködtetni ezt? Mondjuk valami fiktív user/passal?
  • Faki
    Nézzél szét külföldön, úgylátszik itt senki nem találkozott ezzel a bibivel.
  • janos666 #3151
    Akkor pont rábasztam mindkétszer mert akkor indulhatott újra másik pájával, akkor még megpróbálom 1-2X.
  • janos666 #3150
    Amúgy egyedül vagyok FX-el aki sokallja az FPS-t és nem elégedett a képpel (ugyan viszonyítási alapom nincs az új pályákon, de amúgy ilyen eszemfaszomcsillogvillogmindenamifénylik van benne [parketta erősen, ablaküveg..], az nem DX9 lenne?), vagy másokat egyszerűen nem érdekel hogy DX9-ben vagy 8.1-ben megy?
  • Faki
    Igen ez a csíterszívatás nem rossz, régen C7P-sekkel is átmentünk látogatni a csítert, csak van egy kis bibi az önbíráskodással, méghozzá az, hogy mivan ha az emberfia téved? Sokszor kerül gyanuba egy semmitmondó név, amikor egy öregmotoros álnevezik és érdekes dolgokat csinál. De hogy min megy át egy igazi csíter, kérdezzük Flekot
  • FLeK0
    az a de_chateau
  • FLeK0
    meg nincs VAC a cs:s-ben.
  • janos666 #3146
    Amúgy valahogy nem értem, mert 2X megpróbáltam felcsapatni egy office pályás szerverre de mindkétszer egy zöldövezetes, boroshórdós, beszakadt háztetős pálya fogadott. Nem az amiről képeket linkeltetek hogy szétverhető számítógép... (biztos pont akkor váltott vagy nemtudom)
    Van amúgy magyar szerver lista valahol, tegyétek már be a linkjét a kép alá.
  • ppeti66
    Hali!
    Leszedtem a Luzifer féle proper verziót, mindent megcsináltam, de azt írja ki hogy: "SteamMountAppFilesystem()failed: SteamMountAppFilesystem(0x12e648) failed whit error 4: Bad launch configuration"
    tud valaki segíteni?
  • janos666 #3144
    Nincs valami konzolparancs hogy átállíthassam DX9-re 8.1-ről, mert ott van a legördíthető ablak csak szürke. Vagy nem tudja valaki melyik filet kéne átírni hogy DX9-ben menjen?
  • [NST]Cifu
    Gratulálok, felteszem roppantul szomorú lehetsz amiatt, hogy nem sikerült a többi játékosnak elb@sznod a játékát. Jajj, de iszonyatosan sajnállak....

Mondjuk ahogy vártam, a VAC2 sem hozott egyébként áttörést. Ugye ennek lényege az lenne, hogy ha észleli a csítet, akkor letiltja játékaktivációt, vagy az accountot. Nos, a tört CS:Source miatt ez ugye nagy nulla értékű, még ha működik is, és valóban lekapcsolja a csítereket - csinál egy új accountot, felrakja újra a CS:Source-t, és kész. Hát hurrá... lehet majd megint bohóckodni a CD-vel...

A csíterek ellen ha egyértelmű a dolog azt szoktuk csinálni az NST-sekkel, hogy átállunk hozzá, és mi is elrontjuk az ő játékát, ha már ő elrontotta a miénket (TK-zuk, vagy ha nincs FF, akkor eléállunk/körbeálljuk, ha alkalom adódik rá, beszorítjuk a sarokba, meg ilyenek). Álltalában néhány kör szivatás után sértődötten lelépnek a szerverről... (mi az, hogy nem hagyjuk érvényesülni a bunkó fajtáját :PPP)
  • syluccy
    Csősztök, felraktam a LuZiFeR-es verziót, odáig jutottam el, hogy próbáltam a Steammel regisztrálni magam. De akárhányszor indítottam el. Először "Updating steam"-et írt ki. Aztán jó hosszas várakozás után: "0 % complete...cannon connect steam" vagy valami ilyesmi. Lehet, hogy befolyásolja az, hogy koleszból netezek. Tűzfal mögűl? Szükséges ez a Steam a sima hálós játszáshoz? Neten úgysem tudok játszani. Mit lehetne tenni?
  • FLeK0
    igazan mindketto meg meg sok ram is.
  • magus
    az nem gaz, hogy vannak csitek, de hogy a szervernelvok kozul az elso 4 BIZTOS h hasznalja az mar igen.
  • janos666 #3139
    Na jó, de azért én hagy döntsem már el mit akarok: 33FPS-t szép képpel vagy 55-öt kevésbé széppel. És inkább áldozom fel a 4XAA-t (merthogy ezeket azzal adtam.)
  • NeOhu
    Mi kell igazán a source-nak proci vagy videókártya?
  • Faki
    1. Ha oda is lenne írva, nem látnák
    2. Ezen inkább folyamatosan akadok :) na nem is az a lényeg, hanem az, hogy itt az új játék, alig pár napos és egyből ez a csíter duma előjön.
    3. no comment :)
  • Borg
    Na a telepités az igaz, aláirom. Ez a szar vagy 40 percen át telepítgette magát... mondjuk itthagytam a gépet, szal nagyon nem zavart, azt hittem ennyit tömöritget, vagy mittomén.

Végülis csak erre a felbontásos problémára kellene megoldást találni, márpedig ha jól látom, ez nem csak a Luciferest érinti...
  • Frank99
    amúgy imádom az FPS-t, öregegnek munka után tök jó, tehát nem vagyok láma (teljesen...) csak más dolog gép ellen játszani.

• Frank99
    kabbeee...
  • Skiper
    Öreg a bácsi, ajánlom a stratégiai játékokat! !
  • Frank99
    hát igen a 38:0 érdekes...

tegnap a legnagyobb dumás mögé kerülve fejbe lőttem... volt is csodálkozás. véletlenül meg is dicsértek... :-)
  • Skiper
    Te kaptad meg előszőr!
    CSÍÍÍÍÍÍTTTTTTEEEEEEEEEEERRRRR!!!!!!!!
  • Frank99
    tegnap pont ez idegesített. Egy magyar serveren (talán SGC) tolták a mikrofonnal a dumát, és mindenkire beszóltak, ha bénázott, ha nem.
    2-3 napi játék után nem lehet olyan az ember (szegény lámák, mint én) mint akik évek óta tolják. Csak azt felejtik el néha, hogy ők is kezdték valamikor. Sajnos modemes lévén kimaradt az életemből az online játék, 35 évesen gyerekkel a hátam mögött játszanék, most már ADSL mögül. És idegesít a sok óberokos tinédzser... :-)
  • Davidus
    1. nincs a homlokodra írva hogy 4 éve nyomod
    2. ha 4 éve nyomod miért akadsz ki?
    3. 38-0-nál énis csítereznék:P
  • Frank99
    én nem ezt mondtam.

Csak néha nagyon érdekes a sebzés, de ezt lejjebb is leírták.

Ettől még egy jó játék, nem véletlenül vettem meg, nemigen szoktam játékot venni olyan 5-6 van, ami megérdemelte.
  • ricsi1
    bocsi srácok,h nem olvasok vissza csak 5 oldalat,de ezt írja hibának,plz help!

• Faki
    Te meg valami csendes megfigyelő vagy aki a valvenak kémked? :) Itt sasolsz és mindig valami okosságot benyögsz. Kösz az üdvözlést de ismerem a CS-t elég jól, 4év alatt elég sokat átéltem . 1.0-nál kezdett elk*rvulni, ott kezdődött a nagy reklámhadjárat és jöttek a 14-5 éves kis csírák osztani az észt. De a legjobb az amikor egy droidgyerek belövi a mic-t és agonizáló hangon elküld mindenkit anyukája nunijába. Ezt a játékot csak egyféle képpen tudom élvezni, ha kialakul egy törzsközösség egy szerveren és ott mindenki ismer mindenkit, aztán nincs csiterezés, jó a móka.
    Na uff
  • Hmuda
    Én pont az ilyen kisgyerekek miatt hagytam abba a cS-zést. Pedig elég sokáig nyomattam.
  • FLeK0
    welcome to counter-strike!
  • Faki
    Lehet, lehet, de nekem a tököm tele ezekkel a dumákkal. Felmentem tegnap valami szerverre és valahogy érdekesen jó formában voltam (pedig már qrva rég csztem) csináltam 38:0-t és már qrvaanyád csíter meg hasonló dumákkal árasztották a szart. Mikor jelent meg ez, a héten? És máris csíter felkiáltással nyugtázzák azt hogy éppenséggel lámerkodott. Na mind1...
  • Frank99
    én egy estét játszottam a Lucifer változattal, követtem a pontos leírást, és elsőre el is indult, nem ablakban hanem fullban, és egész este gond nélkül ment. úgyhogy sztem gépe válogatja, meg embere, aki nem tudja hogyan is kell crackelni, meg így játszani, + egy kicsit angolul olvasni és érteni...

majd másnap megvettem a Steam-en keresztül.
  • Skiper
  • Frank99
    ja, lehet hogy már használják is.
    tegnap este magyar serveren játszottam, és szemtől szembe soroztuk egymást, és annyi golyót bekapott a faszi, hogy csak néztem, mégis én dőltem ki.... mindkettőnkön volt mellény....
  • Gibro
    Miért írja ezt ki?
    Unable to get ifilesystem interface from filesystem factory
  • Tata exVermedve
    Nem vagyok benne biztos, hogy olyan qrvára reklámozni kellene itt bármiféle csítet.
  • Myron
    és nektem műxik a WH?
  • Davidus
    Nekem megvolt az eredeti is kb 10 percig meg megvan az emporio féle is. Mind2 verzió csak ablakban volt hajlandó elindulni.
  • [NST]Cifu
    20-30 perc, amig feltelepül, majd el sem indul, másoknál hibaüzenettel leáll, és hasonlók. Legalábbis a külföldi fórumokban ilyenekre panaszkodnak (Weyland kért meg, hogy nézzek már utána, mert neki is Luciferes változat van, és lentebb írta, hogy milyen problémái vannak vele). Az Emporió féle változatról nem igazán írnak rosszakat.