73989
codebase=\"http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=5,0,0,0\"
WIDTH=790 HEIGHT=343>
Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
WIDTH=790 HEIGHT=343>
Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
-
Pöty #3194 A kérdőjel lemaradt a végéről... :) -
nenad #3193 kiprobaltam online is, hat itt azert nehol megvolt a "motion blur"(szaggatas).
egyebkent eloszor nem ment a crack a felhasznalonevet is idezojelek koze kelett tenni (a mintaban nem igy van) es utana megy. Azonkivul ez steam (original) elindul silent modban erdemes kiszedni startupbol nehogy osszeakadjon a masikkal. -
Pöty #3192 Le kell tölteni a Steam-et külön -
Pöty #3191 Nincs nálam ilyen file. :(
Kitömörítem ezt a verziót: Counter-Strike_Source_FINAL_READ_NFO-EMPORiO
És nem találom sehol. Rá is kerestettem. Melyik könyvtárban kellene lennie? :( -
Pöty #3190 Ezer hála! :) -
#3189 nem semmi:) -
Myron #3188 mert rosszul raktad fel az online krekket. -
Gibro #3187 Csatlakozásnál miért irja ki, hogy: Steam validation rejected?? -
Myron #3186 Azt is megtudtad csinálni, hogy fel tudj csatlakozni minden szerverre?
BOT-ok at úgy lehet hogy beírod a knzolba hogy add_bot vagy valami ilyesmi de nem emléxem rá pontosan olvass vissza
Persze elég ha rámész hogy szerkesztés keresés bot, és akkor nem kell minden szót átolvasni -
Mat #3185 Vki segítene? Mindent megtudtam csinalni csak még arra nem jöttem rá hogy hogy lehet BOT ok ellen játszani. (vagy lehet egyáltalán?) (leba**ás mentes válaszadást! ) -
nenad #3184 ez a jatek fut tnt2n-is. hihetetlen, egyedul a aztec veszes, furak a texturak meg a viz. Nem mondom hogy 100fps de 20-25 kozott ingadozik.
Kivancsi voltam gondoltam megnezem, mert hireszteltek hogy a legotvarabb kartyan is futni fog. Sajnos nincsen riva128m hogy kirpobaljam :)
-
Myron #3183 a steamapp.cfg-ben kell átírni pl így legyen a sor:
SteamInstallPath="D:\Games\CSS"
fontos hogy ne legyen \ az utolsó mappa után különben nem megy -
#3182 a kemper:D -
Pöty #3181 Üdv!
Most nincs időm rá szórakozni vele hogy valahogy máshonnan fusson, ne a C:-ről. Ha próbálkozott már vele valaki hogy a fenti problémát megoldja légyszi irja le mit kellett áttírni és hol.
Sajnos a C: csak rendszernek van fentartva és nem fér rá egyszerűen. :(
Én csak késő este tudok ezzel foglalkozni. Ha addigra megoldaná valaki nagyon megköszönném. :) -
#3180 Frank99....
mint mindig :-) -
#3179 Ennél az esetnél az Aztecon ha jól emléxem volt FF és amikor a híd alatt beszorítottuk az arcot Johanito / Johan új brazil nickje :-))) / fentről lötte le CT ként -
#3178 Ez zseniális szöveg :D -
#3177 "De a legjobb az amikor egy droidgyerek belövi a mic-t és agonizáló hangon elküld mindenkit anyukája nunijába."
-
Rolee Papa #3176 Téged löttelek le?:D Milyen néven voltál? 12-14 embertől lagos.... -
#3175 Jó reggelt! -
#3174 miután engem leőttél, leoffolt :-))
de eléggé lagzott... -
Rolee Papa #3173 A Talicska szerverrel mi lett? Tegnap este leoffolt és azóta semmi. -
Anotino #3172 Bizony, jo az a lucifer (persze csak online crack feltevese utan, mert a luciferbe csomagolt .cfg hibas) Azt kell szedni amelyiket konnyebb beszerezni. -
Borg #3171 Na, szal a Lucifer sem szar, csak lopták a cracket, meg hülyeségeket irtak az nfo-ba. De ettől még működik az is. -
#3170 Emporio -
#3169 melyik változatod van ? -
#3168 A poén az, hogyha internet kapcsolat nélkül játszok botok ellen, akkor is felmegy a ping 300 fölé.
Nna ez mitől lehet? -
#3167 Nna én ezek alapján újraraktam az egészet, és faszául műxik.
Viszont ha felmegyek a netre játszani, szépen lassan megindul a pingem 80-tól 300 fölé.
Ez mitől lehet?
Más játéknál nem csinálja.
Sőt az 1.5-ös cs-vel is tudok rendesen játszani. -
#3166 kis segitség akiknek nem megy:
STEAM MUST BE CLOSED BEFORE DOING ANYTHING FROM NOW ON.
Alright, First I'd like to say thank you to a friend for his wonderful help in creating this guide.
Things You'll Neeed:
1) Counter-Strike_Source_FINAL_READ_NFO-EMPORiO
2) Counter-Strike_Source_ONLINEPLAY-EMPORiO.ZIP or emp_css-onl.rar (Same thing)
Extract Your game to C:\CSSource\
Making sure that your directory will be C:\CSSource\
and not C:\CSSource\emp-css\
Your bin and config folders etc should be located at C:\CSSource\
There should be no evidence of any emp-css folder anywhere :).
Now copy all the files from the "Crack" directory into C:\CSSource\ Overwriting all and any necessary files.
Once this is done, copy the files from the Online Fix (Counter-Strike_Source_ONLINEPLAY-EMPORiO.ZIP or emp_css-onl.rar) into C:\CSSource\.
Once again overwriting any and all necessary files.
Right click on the hl2.exe (located in C:\CSSource\) and click send to > desktop (effectively making a shortcut on your desktop).
Navigate to your desktop
Right click on the shortcut you just made and click properties.
Now add the following text to the end of the path in the first edit box
"-steam -console -game cstrike" (no quotes).
So the line in the edit box should look like this.
C:\CSSource\hl2.exe -steam -console -game cstrike
Once this is done simply open up your steamapp.cfg (located in C:\CSSource\) in a text editor.
This part of your config should look the same as below, but with the proper information placed where the "yourpasshere" and "youraccountnamehere" text is.
SteamAppId=92
#SteamAppVersionId=0
SteamInstallPath="C:\CSSource\"
# [as is clearified later on, this should be your email address:]
SteamAppUser=youraccountnamehere
SteamUserPassphrase="yourpasshere"
After editing those 2 lines save your config and close the text editor.
MAKE SURE YOU HAVE STEAM CLOSED. Check Task Manager if you have to.
You may now run the game.
It may take a while for the game to startup so be patient.
Once it starts up you will be able to join any valid game. Congratulations :).
When u host ur own game you can add bots with the console command: bot_add GL :D
Thanks to Emporio for this wonderful release. Great job guys!
There might be a small error for some users.. when they played online and exitted and tried again they got this error:
SteamMountAppFilesystem() failed: SteamMountAppFilesystem ( 92,4294967295,0x129fd0c ) failed with error 116: Cache needs repair.
To fix this:
Remove the SteamApps folder in ur CS:S folder, remove Steam.log and remove ClientRegistery.blob
Then try to run and play again!
-------------------------------------------------------------------------------------------------
Counter-Strike.Source.PROPER-LuZiFeR --> stolen.crack / crap / homemade installer / bullshit nfo
LuZiFeR = 1 big fucking lamer stealing files and stuff.. his version aint proper
and the nfo is TOTAL BULLSHIT.. EMPORiO version works 100% fine.. LuZiFeR go eat shit!
(|Last Nuke|) (|Counter-Strike.Source.CRACKFIX-LuZiFeR + Counter-Strike.Source.PROPER-LuZiFeR|)
(|Was nuke |Reason: stolen.crack.bullshit.nfo| on (10-09-04) ~ (13:06:41) and Was pred on (10-09-04) ~ (12:43:07)|)
-------------------------------------------------------------------------------------------------
-
#3165 Csak most nekem is 300 felett van a pingem állandóan :(( -
#3164 Valahogy megoldottam, már megy. -
#3163 Sziasztok!
Ezt irja ki nekem a steam:
Unable to remove d:\css\platform\config\LocalSteamAccountData.vdf!
] connect
Usage: connect <server>
] connect 195.228.156.146:27015
Network: IP 169.254.117.211, mode MP, dedicated No, ports 27015 SV / 27005 CL
Unable to remove d:\css\cstrike\SAVE!
Connecting to 195.228.156.146:27015...
STEAM validation rejected
Mi lehet a gond?
Mindent az nfo szerint csináltam.
Köszi elöre is. -
#3162 Az miért lehet, hogy egyfolytában 300+ a pingem?
Az alap beállításokat használom, nincsen tűzfal és a netem is jó ill. más játéknál tökéletes a ping. -
#3161 asszemismerlek.... -
#3160 naná! ha megidősödök, én is fps-ezni fogok ;D
hl4 erőőőőő (vagy hl5? ) -
syluccy #3159 milyen crackfix-ről beszélsz? a patch? arról tudtam eddigis. Egyébként sikerűlt végre :) Csak át kellett nevezni a Steam.dll-t. Vagy a törlés is jó lett volna. Köszi mindenkinek a segítséget! -
ppeti66 #3158 Hát ez lol. Van hozzá crackfix... :) -
#3157 Mint írtam, olyan esetekben csináljuk, amikor biztosak vagyunk a csítben. Ez pl. legutóbb úgy nézett ki, hogy CS1.6-ban egy srác folyamatosan fejeseket lőtt, majd spectator módban feltünt, hogy a srác képe folyamatosan remeg, rázkódik, és így lő, mindenkire, és mindig fejest.
Az elején eléálltunk, beszorítottuk a falhoz, meg ilyenek (sajnos FF nem volt), de ekkor nekiállt speedhackelni (gyakorlatilag amire ráfordultam, már el is tünt az indulóhelyről), de ez már nem tetszhetett neki annyira (mondjuk úgy mozgott, mint a biliárdgolyó: faltól-falig), mert pár kör után lelépett.
Az valóban zűrös, amikor valaki csak nagyon jól játszik, de mondjuk általában azért látni lehet, hol csak pro-gamer az arc, és hol simán csíter...
Ha meg valaki álnevezik, akkor ne legyen meglepődve, ha meggyanusítják. Legyen már annyi önbecsülése, hogy a saját nickjével játszon... :P -
syluccy #3156 Akkor én nem tudok segíteni :( -
ppeti66 #3155 én regisztráltam is mafgam újonnan, meg patcheltem is! de így sem megy!!! ARGH!!!