73989
codebase=\"http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=5,0,0,0\"
WIDTH=790 HEIGHT=343>

Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
  • M@TriX
    "eg terveznek uj jatekmodot," mint írtam az amerikai fanokat ismerve nem kell sokat várni, talán jövő év elején már lesznek érdekességek sztem.
  • M@TriX
    tudom, naná, nem fogja a Valve ellőni az össze rakétáját, most jönnek a Source-ok, aztán majd jönnek az új módok. Én sem számítottam, hogy máris jönnének, örülök a meglévő gyerkőcöknek...

Mivel a CS2 csak szóbeszéd ezért biztos, hogy arrébb van a megjelenés...
  • FLeK0
    dod 2 ugy 2 even belul biztosan nem varhato, cs2 szinten nem lesz legalabb 1 evig, nagy nev csak a TF2 lesz a kozel vagy tavolabbi jovoben, az ele mar nem tesznek masik mutliplayer jatekot. a cs:s-be meg terveznek uj jatekmodot, ami kihasznalja az uj lehetosegeket, persze ehhez is ido kell.
  • KulacsKa
    no comment inkább segitenél
  • KulacsKa
    Ennyit tudsz barátom a szivonalad azért megvan látom a mások fikázására. GRATULA AZ ILYENEK MIATT TART ITT A KULTURÁNK
  • M@TriX
    no comment...
  • KulacsKa
    Válasz nincs barátom csak a fika ennyit tudsz inkább segítenél ?? teeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
  • M@TriX
    a "@"-ot rossz helyre raktam sorry
  • M@TriX
    azért az jó, fiúk nem, hogy azért minden napra jut egy b@lfasz, már bocsánat a kifejezésért
  • M@TriX
    azt tudom én nem is a DOD:S re gondoltam, hanem a DOD2-re...
    a portolásokba lényeges újítások nem kerülnek bele, ez nyilvánvaló...
  • KulacsKa
    STEAM VALIDATION REJECTED (M it lelent ez amikor be vagyok jelenkezve )
  • KulacsKa
    STEAM VALIDATION RJECTED ???
  • Borg
    Igazad van, de itt nem erről volt szó. Nem egy kis kezdő volt, aki beszólogatott. Mind1.

Btw, ezeket a rate beállításokat hol lehet megtalálni? És mitől függ, hogy mennyire kell rakni őket?
  • FLeK0
    de a dod:s is csak atportolt verzio lesz az elso korben, es az meg a HL2 megjeleneseig sem keszul el, mert egy jo ideig a tobbi fontosabb atportolnivalo jatekhoz iranyitottak at a dod teamet.
  • M@TriX
    ne is mond. :)
    DÚRVA lesz...
  • Promi #3259
    Akkor olvasgass szepen vissza, es tuti megtalalod a valaszt
  • [NST]Cifu
    BF.... Ahh.... Azért van egy minőségi eltérés a két játék fizikája között...

Amúgy amire nagyon kiváncsi lennék, az a DoD:Source járművekkel. Nem kell Pz.VI., csak pár féllánctalpas, meg persze kicsivel nagyobb pályák...
  • KulacsKa
    Köszike de letöltötem és sajna nemtom hogy mi a retket csináljak azon kivül ase nem látja amugy meg olvastam TATA help hozzászolását de az nekem héber (mit csináljak hogy tudjak vel jácccccani :) )
  • Promi #3256
    Innet
  • XeeN
    Na, az ütős lenne!
  • KulacsKa
    HÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖ honnan tudok ilyen onlájn cracket leszedni
  • M@TriX
    de azt már mondták, hogy a CS2-ben lesznek újítások...
    a CS:S azért nem a CS2, mert csak át van ültetve az új mocira. Biztoas lesz valami nagy dobásuk...
    meg ahogy ismerem az amcsi fanokat, sztem már a Sourcba is lesznek gépek és a mocinak hála lehet még használhatóak lesznek...
  • Davidus
    A dzsippel száguldozás és közben gránát dobálás szerintem kinyírja a CS hangulatát.
  • dikki*yysw
    Van járműtámogatás a motorban, és lesznek is a játékban.
  • Davidus
    Arra ott a BF.
  • Davidus
    Lenne greenpeace meg punk skin.
  • Davidus
    Az viszont mekkora újítás lenne már ha egyszerre 3 team lenne egy mapen?:D Terror vs Counter vs Tüntetők
  • M@TriX
    miértne lennének, nagy pályakezelés, sztem simán elvárható lesz.
  • Davidus
    Szerintem CS2-ben nem lesznek járművek;)
  • dikki*yysw
    Tényleg, a cs_siege -t nem rakják át Source alá? A régi, APC-s verziót?.. :)
  • M@TriX
    jah, képzeljétek ezzel a fizikával a CS2-t amiben már járművek is lesznek. Egy jól irányzott gránátdobás az éppen közeledő jármű alá... húúú
    vagy mondjuk a helikopter keltette turbulencia visszavágja a gránátot :)
  • M@TriX
    akkor ok, ha nálad is akad. :)
    Azaz nem ok, csak akkor nem vagyok egyedül vele, amúgy valszeg igazad lehet, mert némelyik szerveren többször, némelyiken ritkábban akad meg...
  • Promi #3242
    Nalam akkor lesz final, ha majd lagmentesen tudok jatszani
  • Davidus
    Olyan nincs hogy final CS. Majd ha már mindenki CS2-t nyom akkor lesz final a CS:S :P
  • takraj
    Miért ez még nem is a final?
  • Dud [OBI]
    Király! :))
  • Promi #3238
    Sajnos ez ugyben nemtudok megoldast, mert nekem is ijen jellegu gondom van, csak nalam folyamatosan akadozva megy neten a jatek.
    Botok ellen nem akad.
    Szerintem a szerverek korul van problema, kinek jo kinek nem eleg soknak akad, mint nekunk is sajna.:)
    1 megoldas van tutira megkell varni a tenyleges final kiadast, amiben majd sok sok mindent javitanak.:)
    Vagy tul optimista vagyok?:)
  • M@TriX
    Azért itt ne reklámozd már a csítet, a hátam borsózik bele úgy utálom aki ilyenekkel rontja el a játékot...
  • M@TriX
    ezért elsősorban én a LAMAs CSS-re járok :) ott újoncok ritkán fordulnak elő vagy ha mégis engem is ott ismernek :)
    én is csak saját nicken játszok: [MaTriX]TerminaTHOR

jah ratekról jut eszembe:
    Promi: a következő a gondom. Minden szép és gyors 70-100 FPS highban. Pingem 80-100 között, a netem ISDN. Amikor gémelek néha beakad egy fél mp-re. Nézem az FPS-t, fixre vettem a biztonság kedvéért, de meg se mozdul. A pingem sem nagyon ugrik fel. De olyan percenként egy kicsit beszaggat. Egy srác mondta, hogy lehet, hogy a rate-immel van a gond.
    Ő nem állította a sajátját, neki alap, de neki Chelloja van.

Szerinted is rate dolog lehet benne? Ha igen szerintem mennyire írjam át és miket?

előre köszi...
  • Promi #3235
    Par magyar szerver a gyengebbek kedveert

Warriors CS:S Server jelszo:cshu|38ms|80.64.65.21:27015
    n3w public | CS Source|212.40.96.155:27040
    CSHU FUN - Mirage Szorsz | by nihil|152.66.224.115:27017
    [LAMAs] CS : S server|195.56.77.2:27017
    csmovie.hu http://csmovie.hu|195.38.96.100:27015
    [NosztalgiaCS] CS:Source|217.113.53.34:27020
    Berelheto CS:Source | Powered by OBINet.hu|195.228.156.146:27018
    CS:Source for Rent| Powered by OBINet.hu|195.228.156.146:27017
    Counter-Strike:Source Bots Enabled|193.202.89.141:27015