73989
codebase=\"http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=5,0,0,0\"
WIDTH=790 HEIGHT=343>

Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
  • snt
    Hali: Winrar-t indítsd és az öccserakja neked a kis fileokat egy nagy fileba (cdképfájlba)
  • janos666 #3353
    Csak fojtattam a gondolatod, azért arra válasz.
  • Tumor
    leszarom, hogy az elkövetkező patch-ek majd belraknak pár pitiáner újjítást a program lényegi állapotából nézve végleges !!! De ha mégsem az akkor is leszarom ! Az érdekel, hogy van-e hozzá használható Hammer\Worldcraft ! Most tömörítettem ki a HL2 bétát és próbáltam az abban találhatóval, csak ahhoz kapásbóll nincs csg.exe, plusz a telepített cs-s könyvtárban kéne lennie egy *.fgd progi filenak ami kell a hammernek, de itt nincs...:(:(:( Valaki info-t plz !
  • arty
    Dikkinek mondd, ő nem igazán van tisztában a final/végleges release fogalmával ;)
  • Trade
    nem tudtok segiteni hogy mi a hiba?
  • janos666 #3349
    De akkor egyetlen program sem amíg létezik a kiadója, mert addig bármikor jöhet hozzá patch.
  • arty
    akkor mi mivel jatszunk ?

mit értesz véglegesen? ezexernt a CS sem végleges és soha nem is lesz az ;)
  • dikki*yysw
    Végleges cs source nincs...
  • Vegas
    Hali,
    Letöltöttem a Játékot és ilyen RAR filek vannak...na ezekkel mint kell csinálni???mindeggyiket ki kell csomagolni?
  • Tumor
    Emberek ! Source-os Worldcraft\Hammer ( map-editor ) van már ? A HL2bétával szórakoztam sokat nomeg még a cs1-nél...jólenne már végleges verzió hamár van végre végleges cs-source...
  • Trade
    108 error
  • Borg
    Ja, és nem kell megijedni. A spray beimportálása után ha szerverre akarsz csatlakozni, akkor THIS SERVER REQUIRES STEAM hibaüzenettel sehova sem lehet csatlakozni. Restart css és máris megy.
  • Trade
    a cracket is bemasoltam
  • Borg
    Na aki spray cuccot akar berakni, annak mondom, hogy CSAK TGA filet vesz be. Se vtf, se bmp, se jpg se semmi, ellentetben azzal amit korabban irogattak. Én 256x256x24b-eset raktam be, siman az optionsnál import image.
  • Trade
    jol van sajnalom eleg regota forumozok tudom hogy kell hasznalni.
    ebben a telepitoben a hl2 is benevan?de amugy nem akar indulni a game
    unable to get filesystem.....error
  • dikki*yysw
    18-at kellett volna visszaolvasni, azért ahhoz nem kell kereső
    tipp: a linkek színe általában kék, megfogod az oldalt, lehúzod és ha van kék elolvasod
    elég effektív
  • snt
    Sziasztok!
    Nem ment sehogy a Source-om, mindenképp a D:-re akar cuccolni ? Mindenkinél? Most unistallálom, steam acc megvan, steam nélkül rakom majd újra... csak az a furcsa h leszedtem a setamet, de a cstrike.exe akkor is steamet indít.. és ugyanaz a hibaüzenet... Mindenképp D-re pakol vagy át lehet állítani vhogy másik meghajtóra???

üdv.
    snt
  • M@TriX
    én egy 6800GT re gyűjtögetek még egy ideig
  • Trade
    jol van na sajnalom es koszonom szepen!
    Kar hogy megszunt a hozzaszolas kereso
  • dikki*yysw
    BTW, csak most olvastam videókártya-roundupot a CS:Source-ról, és soha nem gondoltam volna, hogy a GF 6800-ak egyáltalán meg tudják közelíteni a Radeonokat. De nemhogy megközelítik:
    -pure speed beállításokkal szinte mindig gyorsabbak az azonos kategóriájú ATi kártyánál
    -quality settingsnél egyenlő vagy kicsit kisebb.

Ezek után nem kérdéses, milyen lesz a köv. kártyám (mert feltételezem, hogy _annyira_ HL2 alatt sem TUD eltérni a két kártyacsalád teljesítménye..)
  • dikki*yysw
    De ilyenkor minek segítesz rajta. Szélmalomharc, de talán 20 év múlva megszokják az emberek, hogy visszaolvasással és googlezéssel pár perc alatt meg lehet találni infókat, és nem kell órákat várni, mire vki megszán az infóval. Meg veszekedni azon, hogy olvasson vissza.
    Na mindegy... *sigh*
  • Alblink
    Vagy innen torrentel:http://bithumen.tx.hu/
    Vgay fizetos sms.bin,cue filosat pl innen: http://apocalypse-site.warez.hu/
  • raziel.
    Soha ne olvass vissza...ne is azért se...!

innét
  • Trade
    Help.
    Honnan lehet letolteni?
  • Alblink
    Sebaj,mar rajottem.de arra azert valaszolhatna valaki hogy van magyar tort szerver e,es mi a server neve.koszi
  • M@TriX
  • Davidus
    bocs hogy nem válaszolunk
  • Alblink
    Hi bocs hogy nem olvasok vissza,de van mar magyar tort szerver ami mukodik,vgay nem magyar de ti is ott szoktatok lenni.elore is koszi.
    Amugy nem vagom teljesen ez a cs2?ez jar a hl2-hoz is,vagy majd lesz kulon cs2 is?
  • AndrewCB
    Mi van?
  • dikki*yysw
    mindent erre kell
  • trident
    OFF
    KandueEX:megjelenítő eszközök/kiválasztod a monitorod/frissítési frekvencia felülbírálása.
    ON
  • FECTS
    Minek indítasz steam-et
  • Kandurex
    Ati..
  • FECTS
    Na és 768/256-os chellonál?
    cl_rate
    rate
    cl_updaterate
    cl_cmdrate
    mennyi legyen?
  • Kevi
    megoldottam, csak újra kellett tenni....
  • FLeK0
    nVidia drivereben belehet, atinal is biztos vmerre, de azt nem ismerem. reforce jo program, fent se kell hogy maradjon a gepen, eleg 1x beallitani.
  • Myron
    vagy leszeded innen
    fontos hogy telepítsd fel az online cracket is és hogy hogy kell fölrakni ezeket azt az NFO fájlban olvashatod el vagy itt visszalapozol egy kicsit.
  • Kandurex
    Flek0 valahol be lehet állítani a képfrissítést?

Nem érdekel: Különböző refresh lock -ló programok.
  • tmk
    Hát igen a hitbox-al nem valami kóser. Én sem vagyok nagy CS-s, de játszottam más fps-el.Az egyik mapon a kezdőn álló ember fejére tettem a célkeresztett nyugodtan mivel sejtetem h nincs gép közelben a srác (már csak ö volt) löttem... semmi, megálltam úgy is löttem... még mindig él pedig nem tunkoltam pötyögtettem 1et azt 3-at, semmi végül oda rohnatam közel hozzá, akkorra már ideg voltam, bele tunkoltam 1 tárat, de közben csapattársam lekéselte...
  • jocco
    Nekem a LuZiFeR-es verzió nagyon nem szerette ha fenn volt a steam, miután felraktam CS:S-t. Nekem csak akkor megy, ha előbb a steamel regisztrálok, majd törlöm utána, és csak ezután megy fel a CS. Ha ez után megint feltelepítettem a steam-et, akkor már nekekm se ment.