73989
codebase=\"http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=5,0,0,0\"
WIDTH=790 HEIGHT=343>
Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
WIDTH=790 HEIGHT=343>
Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
-
juhi01 #3394 FAQ
1. 500MB-os emporio CS:S kitömörít c:\css\ alkönyvtárba
2. c:\css\crack\ könyvtár tartalmát kimásolni a c:\css\ könyvtárba
3. onlinekrekk letölt és bemásol c:\css\ mappába (mindent felülír)
4. steamapp.cfg átír ahogy azt kell (steam usernév és jelszó és a játék helye, c:\css\)
5. HL2 shortcut létrehoz és properities: c:\css\hl2.exe -steam -console -game cstrike
6. ennyi, semmit nem kell törölni és a Steam-et sem kell futtani, max annyi időre még csinálsz egy acc-ot.
megj. ha nem megy, akkor töröld a könyvtárat és lépésről lépésre kövesd ezt az útmutatót. -
#3393 Jó, megvan a hiba forrása, a SteamApp.cfg vagy miben a CSS mappám után raktam egy \ jelet.. és ezért nem indult.. -
#3392 Leszedtem újra, megcsináltam, semmi változás. -
#3391 Jól rekted te be az online cracket? Talán töltsd le újra (a cracket). -
#3390 -
#3389 Hi!A következő a problémám.Letöltöttem 3332-es hozzászolásnál ajánlott linkről a játékot összefüztem és aptam egy 451,2MB-os out filet.Most hogyan tovább?Tudom,hogy elég amatör a kérdés de sorry nekem gözöm sincs.Valaki tudna segiteni?
Köszönöm -
#3388 Nah mindent úgy csináltam ahogy le van írva nfo-ban,felraktam online cracket is, mindent úgy csináltam, de ez a szar nem engedi hogy belépjek, valami szar Steam hibát kiír. Viszont utána megpróbáltam azt amit írt a sima nfo, hogy töröljem ki a steam.dll-t és ezt meg is csináltam, így működik. Viszont így csak tört szerverekre enged fel...
Megoldás? -
#3387 Eszontam én is. De majd jönnek és megmagyarázzák úgyis hogy nem vagyunk tisztában pl. a final fogalmával :/ -
#3386 Grat :) -
#3385 Ja lehet játszani a tört játékkal meg minden működik, de a szkrínsát nem műxik a törés miatt.
Mekkora egy szemét banda ez a Valve.
:DD
F5 asszem alapból. -
Vegas #3384 Faxom kevés a memóriám a játékhoz....:( -
#3383 Options -> Keyboard -> "Take ScreenShot"
Ezt állísd be, nekem működik (bár nekem ugye legál verzióm van, lehet, hogy a törés kavar be). -
#3382 Még szép. De egy képszerkesztővel mentsd el. -
Borg #3381 Screenshotot mivel raktároz el? Printscreenre csak vágólapra tette ki, nem a screenshots könyvtárba... -
Myron #3380 KURVA ONLINE CRACKET IS LE KELL SZEDNI!!!! UGYAN OTT VAN AHOL A CSS! -
#3379 Botok konzol: bot_add
vagy bot_add t
vagy bot_add ct
Ha a sima bot_add parancsot adod ki akkor automatikusan elossza őket. -
#3378 rakd fel vhova -
Vegas #3377 a SteamApp.cfg fájl-al mit kell csinálni??mert azt irta hogy lekell tölteni... -
snt #3376 MEGY! megcsináltam a lemezkezelőben h D legyen az a qrva vinyó..
Magyar Server cím ??? PLZ nyomjon vki kiszeretném próbálni -
#3375 Vannak benne botok: konzol -> addbot -
#3374 valaki tud mondani linket egy steamapp.cfg-hez mer az altalam letöltött CSS-ben rohadtul nincsen. sem a rootban sehol mashol a CS-Source könyvtarban... -
FLeK0 #3373 A CS-nek sosem lesz vegleges valtozata, ezt hivhatjuk 1.0-nak, es majd a botokkal kiegeszultet 1.1-nek akar, de itt nincs szamozas egyelore. -
snt #3372 Steamapp.cfg a Source főkonyvtárban van és a Steam accot meg passt kell beleírni meg a játék elérési útját elvileg... -
#3371 segitsen mar vki please! -
#3370 nekem beveszi a Jpg ket is... :) -
#3369 Jatek mostmar indulna csak bejon a film es kilep hibauzenet:could not lad library client
masik problema :keresem a SteamApp.cfg mert azt irja a text hogy ott kellene atirni vmit -
#3368 Tehát nincsenek.
Senki. -
snt #3367 Vannak botok... Luzifer Final Release ;)
Csak nekem nem megy :(
Senki nem tudja a megoldást????? -
#3366 A release fogalmakkal quite tisztában vagyok, de nem nevezném véglegesnek azt a játékot, amiben:
-nincsenek még botok
-nem került még bele, csak 1-1 játszható játékosmodell
-új játékmódok várhatók
a CS:Source közel nincs a véglegeshez. -
#3365 pontosan -
snt #3364 Esetleg van olyan progi amivel tudok csinálni egy virtuális D:\ -t ea jelenlegi E:\-ből adva neki egy részt? újraparticionálás nélkül... -
#3363 nekem jpeg-ben van, faszán beveszi, mások is látják. -
#3362 STEAM -
#3361 ezt en most vettem eszre hogy a d-re rakta a gamet -
#3360 vki tud mondani működő CS:S kódot? Vagy hogy tudok szerezni/venni CS:S CD-keyt???? -
snt #3359 Felraktam a CSS-t újra, Stamet nem, acc megvan... de ugyanaz... D:\ -re akar pakolni vmit és nem indul el, mert nincs D:\ meghajtóm (illetve az a DVD íróm)..
Át lehet írni h ne oda cuccoljon?? PLZ Vki segítsen!
(Luzifer,crackfix,steam acc megvan)
üdv.
snt -
#3358 legyszives segitsetek -
#3357 végre egy értelmes ember aki nem hülye megfogalmazásokonkezd el kattogni ! köszi az info-t ! -
#3356 hivatalos infó szerint még nem adták ki az editort, gondolom az majd a HL2-vel jön... vagy utána. -
#3355 tudom, de mi totál egyetértünk :)