73989
codebase=\"http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=5,0,0,0\"
WIDTH=790 HEIGHT=343>

Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
  • juhi01
    FAQ
    1. 500MB-os emporio CS:S kitömörít c:\css\ alkönyvtárba
    2. c:\css\crack\ könyvtár tartalmát kimásolni a c:\css\ könyvtárba
    3. onlinekrekk letölt és bemásol c:\css\ mappába (mindent felülír)
    4. steamapp.cfg átír ahogy azt kell (steam usernév és jelszó és a játék helye, c:\css\)
    5. HL2 shortcut létrehoz és properities: c:\css\hl2.exe -steam -console -game cstrike
    6. ennyi, semmit nem kell törölni és a Steam-et sem kell futtani, max annyi időre még csinálsz egy acc-ot.
    megj. ha nem megy, akkor töröld a könyvtárat és lépésről lépésre kövesd ezt az útmutatót.
  • rezsofiz
    Jó, megvan a hiba forrása, a SteamApp.cfg vagy miben a CSS mappám után raktam egy \ jelet.. és ezért nem indult..
  • rezsofiz
    Leszedtem újra, megcsináltam, semmi változás.
  • janos666 #3391
    Jól rekted te be az online cracket? Talán töltsd le újra (a cracket).
  • rezsofiz
  • WOW
    Hi!A következő a problémám.Letöltöttem 3332-es hozzászolásnál ajánlott linkről a játékot összefüztem és aptam egy 451,2MB-os out filet.Most hogyan tovább?Tudom,hogy elég amatör a kérdés de sorry nekem gözöm sincs.Valaki tudna segiteni?
    Köszönöm
  • rezsofiz
    Nah mindent úgy csináltam ahogy le van írva nfo-ban,felraktam online cracket is, mindent úgy csináltam, de ez a szar nem engedi hogy belépjek, valami szar Steam hibát kiír. Viszont utána megpróbáltam azt amit írt a sima nfo, hogy töröljem ki a steam.dll-t és ezt meg is csináltam, így működik. Viszont így csak tört szerverekre enged fel...
    Megoldás?
  • dikki*yysw
    Eszontam én is. De majd jönnek és megmagyarázzák úgyis hogy nem vagyunk tisztában pl. a final fogalmával :/
  • dikki*yysw
    Grat :)
  • dikki*yysw
    Ja lehet játszani a tört játékkal meg minden működik, de a szkrínsát nem műxik a törés miatt.
    Mekkora egy szemét banda ez a Valve.
    :DD
    F5 asszem alapból.
  • Vegas
    Faxom kevés a memóriám a játékhoz....:(
  • [NST]Cifu
    Options -> Keyboard -> "Take ScreenShot"

Ezt állísd be, nekem működik (bár nekem ugye legál verzióm van, lehet, hogy a törés kavar be).
  • janos666 #3382
    Még szép. De egy képszerkesztővel mentsd el.
  • Borg
    Screenshotot mivel raktároz el? Printscreenre csak vágólapra tette ki, nem a screenshots könyvtárba...
  • Myron
    KURVA ONLINE CRACKET IS LE KELL SZEDNI!!!! UGYAN OTT VAN AHOL A CSS!
  • neozed
    Botok konzol: bot_add
    vagy bot_add t
    vagy bot_add ct
    Ha a sima bot_add parancsot adod ki akkor automatikusan elossza őket.
  • Trade
    rakd fel vhova
  • Vegas
    a SteamApp.cfg fájl-al mit kell csinálni??mert azt irta hogy lekell tölteni...
  • snt
    MEGY! megcsináltam a lemezkezelőben h D legyen az a qrva vinyó..
    Magyar Server cím ??? PLZ nyomjon vki kiszeretném próbálni
  • takraj
    Vannak benne botok: konzol -> addbot
  • balcooo
    valaki tud mondani linket egy steamapp.cfg-hez mer az altalam letöltött CSS-ben rohadtul nincsen. sem a rootban sehol mashol a CS-Source könyvtarban...
  • FLeK0
    A CS-nek sosem lesz vegleges valtozata, ezt hivhatjuk 1.0-nak, es majd a botokkal kiegeszultet 1.1-nek akar, de itt nincs szamozas egyelore.
  • snt
    Steamapp.cfg a Source főkonyvtárban van és a Steam accot meg passt kell beleírni meg a játék elérési útját elvileg...
  • Trade
    segitsen mar vki please!
  • ranGer2
    nekem beveszi a Jpg ket is... :)
  • Trade
    Jatek mostmar indulna csak bejon a film es kilep hibauzenet:could not lad library client
    masik problema :keresem a SteamApp.cfg mert azt irja a text hogy ott kellene atirni vmit
  • dikki*yysw
    Tehát nincsenek.
    Senki.
  • snt
    Vannak botok... Luzifer Final Release ;)
    Csak nekem nem megy :(
    Senki nem tudja a megoldást?????
  • dikki*yysw
    A release fogalmakkal quite tisztában vagyok, de nem nevezném véglegesnek azt a játékot, amiben:
    -nincsenek még botok
    -nem került még bele, csak 1-1 játszható játékosmodell
    -új játékmódok várhatók

a CS:Source közel nincs a véglegeshez.
  • dikki*yysw
    pontosan
  • snt
    Esetleg van olyan progi amivel tudok csinálni egy virtuális D:\ -t ea jelenlegi E:\-ből adva neki egy részt? újraparticionálás nélkül...
  • Skiper
    nekem jpeg-ben van, faszán beveszi, mások is látják.
  • M@TriX
    STEAM
  • Trade
    ezt en most vettem eszre hogy a d-re rakta a gamet
  • Dacid
    vki tud mondani működő CS:S kódot? Vagy hogy tudok szerezni/venni CS:S CD-keyt????
  • snt
    Felraktam a CSS-t újra, Stamet nem, acc megvan... de ugyanaz... D:\ -re akar pakolni vmit és nem indul el, mert nincs D:\ meghajtóm (illetve az a DVD íróm)..

Át lehet írni h ne oda cuccoljon?? PLZ Vki segítsen!
    (Luzifer,crackfix,steam acc megvan)

üdv.
    snt
  • Trade
    legyszives segitsetek
  • Tumor
    végre egy értelmes ember aki nem hülye megfogalmazásokonkezd el kattogni ! köszi az info-t !
  • M@TriX
    hivatalos infó szerint még nem adták ki az editort, gondolom az majd a HL2-vel jön... vagy utána.
  • arty
    tudom, de mi totál egyetértünk :)