73989
codebase=\"http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=5,0,0,0\"
WIDTH=790 HEIGHT=343>

Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
  • Skiper
    megolvt már mindenféle rate-állítás, NEM segít.
  • Skiper
    ha lekapcsolom a tűzfalat, nem segít.
    msn lekapcs. sem segít. akármit állítok le (még a task manager-ben is), NEM segít.
  • FLeK0
    rateket allits
  • Skiper
    s mielőtt beviccelnétek, hogy válcsak adsl-re, vagy vmi gyorsabbra az 56k-nál: 384/128-am van.
  • Skiper
    és ez áűllandó jelenség, tehát ha felcsatlakozok egy szerverre, beáll átlag 700ra és csókoltat.
  • Skiper
    kurvára nem az fps-ről beszélek. LAGról, baze, L A G R Ó L !!!
    ami nálam a '200 - végtelen' pinget jelenti
    és rohadt idegesítő.
    főleg, hogy nem töltök semmit.
    főleg, hogy csak a css-ben jelentkezik, más gémben nem.
    főleg, hogy ilyen szar időben.
  • janos666 #3428
    Nekem csak olyan van néha (véletlenszerűen pályaugrások között, tehát 3 töltésbő 1-en) hogy simán megy, elkezd 3-4FPS-el menni és szökik fel a ping (30/40-ről 3-400-ra) majd pár másodperc múlva visszaáll. [Persze hogy ilyenkor ugrik elém valaki.]
  • ReTeK
    na kezdik már itt is a csíterezést bakker...óóó
  • ReTeK
    szvsz a 600 as pingre
  • rezsofiz
    A lag, az a net lassusága, vagy a szerver lassúsága miatt van... Szerintem te a szaggatásra gondoltál.
  • Skiper
    TEgye föl a kezét, akinek rohadtul lagol a CSS!
  • janos666 #3423
    2: Én ilyenkor mindíg futkosok és lövök magam elé (ha csapattárs lessz hát leszarom, kellett a szembeflashelnie...) és csak röhögök a végén mert általában meg is ölök 1-2 ember vakon ami egyébként nem biztos hogy sikerülne így berohanásos módszerrel.
  • FLeK0
    HL:Source es DoD:Source nem jar a kuponhoz, mivel az "csak" bronz verzio, de $12.50-ert lehet ezustre frissiteni, abban mar minden jatek van.
  • ReTeK
    384-es ADSL-el 40-60 közt, mikor pont nem lagol
  • ghost cb
    384-es ADSL-el nemhinném, hogy lesz jobb a pinged...
  • ghost cb
    Akkor ezzel mit lehet majd kezdeni?
    Minek vegyem meg 10-ért?
    Honnan veszed amugy hogy nem?
  • snt
    Hali!
    Tudja vki h mit kéne configolni ahhoz h ne 50-70 legyen a pingem 384/64 ADSL-nél, magyar szerveren ? Meg vmi grafikai finomhangolás
    Vmit kéne configba írnom, de nem vágom nagyon a scripteket...

köszi
  • rezsofiz
  • Davidus
  • Davidus
    Nem... Inkább vedd meg tízért steamen.
  • ghost cb
    Ezzel le lehet majd tölteni az összes HL2 mod-ot a Steammel nem?
  • ghost cb
    Alap kérés fennál, sztetek megéri 5k-ért a HL2 kupon?
  • arty
    azon már tulvagyunk ;)
  • KulacsKa
    Eh végre sikerült egy jót meg hosszút játszanom ezzel a remek kis progival ugyhogy megveszem eredetibe loál
  • Skiper
    * egyelőrét írtad egyelőrének, tehát helyesen, na.
  • Skiper
    Hát az "emberek 50km/h-rel rohangálnak" kifejezésed legalább 30%-kal lerontja a véleményezésed, szvsz. De, hogy az "Egyelőré" "Egyelőrének" írtad (azaz helyesen, N nélkül), plusz 20%-ot dob az egészen, meg vagy dícsérve!
  • Skiper
    A CS hangulaának továbbültetésére ott a CS source. A CS2 már /remélhetőleg/ teljesen független lesz elődjétől. Minél több faszán megcsinált újítást dobnak bele, annál jobb lesz a játék. A CS2-ben már teljesen mértékben át lehet ugorni a cs-nemzet tagjai által keltett érzéseket: "jaaaaj én a régi cs-met akaróm mer az olyan jó volt, hááhh amikor a laci meg én egymás tetejére ugrálva kinyirtuk a sanyit". Új cs, új világ, új nésön.
  • Lacc
    Én 4k ért vettem olyan kupont.
  • ghost cb
    Na letöltöttem kiprobáltam...
    Megosztom tapasztalataimat, bár sztem már kitárgyaltátok. nam mind1
    Pro:
    A grafika nagyon szép
    A fegyverek nagyon szépek
    Vér
    Kontra:
    Az emberek legalább 50 km/h val rohannak
    A sebzés nagyonkurva tré (pisztollyal 2 golyo fejbe - no comment)

Egyelőre ennyi mert csak hostolni tudtam szervert, de holnap veszek egy CD-key-t.
    Amugy sztetek megéri egy Videokarihoz adott hl2 kupon 5E-ért?
  • WOW
    Tisztelt IQ!Helpet kértem nem kritikát!Ezek szerint te mindenhez értesz.Sorry de én nem vagyok lángelme vagy annyira tökéletes mint te.Igy ha valamit nem tudok akkor kénytelen vagyok megkérdezni.Szerintem ha valaki nem tud valamit azér nem kell azonnal lefikázni.Igaz nem vagyunk egyformák.
  • WOW
    THX!
  • M@TriX
    1. A supershoti még mindig az egyik kedvenc fegyverem ;)

2. ez nem fék kép, de mint a bal sarokban látható, így jár az aki csapattársal megy portyázni. :)

3. Így járnak az Aztec CT kamperek akik nem figyelnek feljáróra. ;)

4. gondoltam kikukkantok az ablakon, de közben levertem egy virágcserepet...

5. itt repül a kimadár! ;)
  • rezsofiz
    Ha WOW-ra és rám gondolsz akkor megjegyezném hogy WOW rendesen kért segítséget... Te meg azért elég durván "visszaszoltál"...
    FAQ-ba meg speciel nem volt leirva az én problémám,hanem 5 oldallal hátrébb, és az 5 oldalt végig is olvastam szal nc..
    Ha nem erre mondod akkor visszavonva.
  • Davidus
    :D
  • dikki*yysw
    Na kivettem a topicot a favouritesből... :-)
  • dikki*yysw
    Téééényleeeg? Húú.
  • radical
    Nemis. Frankón megy a screenshot. Most is csináltam egy csomót.
  • dikki*yysw
    Pontosan ://
    előbb játszom, lelövök kétszer egy embert, erre leanyáz. szánalmas. gondolom 12 év körül lehet.
    de már megszoktam..
  • radical
    Apám, ha belegondolok hogy ez a sok elmebajnok (aki nem tud angolul, de még a két oldallal előbbi magyar fordítást is lusta visszakeresni, meg nem tud még egy adag rart se kicsomagolni) rászabadul a CSS magyar portjaira mindjárt sírva fakadok.
  • rezsofiz
    Ne fűzd össze, hanem tömörítsd ki WinRar-ral!