73989
codebase=\"http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=5,0,0,0\"
WIDTH=790 HEIGHT=343>

Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
  • Norbu
    neked tört verzió van meg?vmit állítottál a játékban?
  • janos666 #3473
    Nekem 5.1-ben is van hang, és szerintem elég jó mert faszául megy a fegyverhang a mélyből: használja, de nem viszi túlzásba, hogy belesüketül a szomszéd ha annyi hangot adok rá hogy a többi hangot is halljam ami messzebről jön és lövök shotgunnal, nameg ha forgok tudom merre vannak (hátammögött).
  • AMD Norbee
    Az onlájn crecket a css könyvtárba kell másolni vagy
    css\bin könyvtárba kell???

PLS HELP!
  • rezsofiz
    hátétépékettőspontperperwéwéwépontdunakanyarpontnetper~gabocaperkántörsztrájkszorszonlájnpléy-emporioper
  • Skiper
    ember, én is mindig megnézem, de nem csinál semmi preloadot, semmi workot nem jelez
  • edios
    De jó.. Eddig boldogan jáccottam CS-t, és most hirtelen felment a pingem 900 fölé, és le nem megy onnan.. Vasárnap a net is pihen, vagy csak nálam van ilyen gond?
  • TVelvet
    De én még midnig aztkérdezem honnantudomleszedni a onlány krekket?
  • CoolStuff
    Írtam, hogy láttam a linket, de ott nem müxik, ha megnézted volna...
    Köszi a linket!
    Ja és nem kell lefordítani, azért van az online fordító progi!
  • FLeK0
    nem csak akkor csinal ha kered, neha elindul a preload magatol, en raneznek.
  • radical
    Ja és most nehogy elkezdjetek rimánkodni hogy valaki fordítsa le magyarra.
  • radical
    Hát a #3226-ban ez is le van írva, de segítek neked, nehogy kettővel többet kelljen klikkelned: Átlátszó spray howto (angolul) bakker.
  • Skiper
    nem csinál semmit a steam, MONDTAM, hogy bezártam mindent bakker :P
  • Davidus
    Én egy kész képet nyomtam össze 256x256-ra azt csá. Szal a képcsinálásban nemtok segíteni:P
  • Norbu
    Valaki más is játszik 5.1-s hangrendeszeren?Mert nekem 5.1-en nincs hang, de ha 2 speakers-re rakom akkor van hang.Ez mitől van?Vagy ez is egy bug?
  • CoolStuff
    Szal ne legyen benne így fehér:
  • CoolStuff
    Jah, szal nem átláccó az a rész, ahova nem akartam semmit rajzolni, hanem fehér...
    Olyan, mint Borg spréje!:)
  • ronhaven
    Nem velunk bszol ki:)
  • Davidus
    fehér háttere?
  • Alblink
    Na mindegy nem toltom,ha lesz magyar tort szerver szoljatok,vagy ha valaki csinal.elore is koszi
  • [NST]Cifu
    DCC kikapcsol, és beállítod az adott frekire, tehát nem az asztallal megegyező legyen, hanem 85/100/120... Hz.
  • ronhaven
    Ne.
    Toltsd le a nemtort serveres krekket.
  • Alblink
    Chello 768-al csinaljak szervert?
  • ronhaven
    Nekem is szar a css, megyek 3 metert, visszadob fel metert,dobal ossze-vissza,puska neha akadozva lo, netgraph szerint 0 loss 0 choke, mas hl moddal semmi baj nincs, netemmel se.
    Es ne mondjatok hogy allitsak rateket.
  • CoolStuff
    Hali!
    Ha akarok csinálni egy spray-t a gémhez, akkor ugye kell az a konverter...
    De azt hogyan tom megcsinálni, hogy ne legyen olyan fehér háttere a spray-nek?
    Valami animátorral?
    Egy pár oldallal ezelőtt le van írva egy linkben, hogy mit hogyan, de az oldal megszűnt...
    Szal most milyen prog kell és hogyan is kell?:P

Köszi előre is!
  • janos666 #3450
    Milyen nettel, mert nekem most lagoltak az obisok.
  • Alblink
    Hi nem tudom van e mar magyar tort szerver ha van akkor mondjatok egyet letszi.csinalok szervert nem jon valaki gamelni?
  • Davidus
  • bazze
    Te!
    Jó lenne a géped ha olyan lenne mint az enyém!!!!
    AMD 1024bit 160000Ghz proci,24 terabyte XXDDFR 2000Ghz Samsung Ram,
    500 TeraByte 1000000000Rpm samsung vinyó (3év gari!!!!),Geforce 8900Gt 2048Mb!!
    Oda figgggyelj!!!!!
  • edios
    Egy kis segítség,akiknek nem megy az online crack:
    1.Először az EMPORIO crackjét kell felmásolni,majd utána az online-t, minden régi fájlt kicserélve
    2.Ellenőrizd,hogy a SteamApp.cfg-ben a néven és jelszón kívül az InstallPath-t is helyesen adtad-e meg! (A CS-d mappájának a nevét írd bele! Ezt nem szokták írni FAQ-kban, de szerintem fontos!)
    3.Lehet,hogy az is hibaforrás,ha a CS mappa írásvédett! A bizt. kedvéért meg kéne szüntetni az írásvédettséget! (Nekem az volt alapból!)
    4.Ha ezek után se muxik, próbáld újra az egészet, amíg nincs teljesen felcrackelve, nem szabad elindítani!

(A steam.dll kitörlésével el fog indulni a játék, de csak crackelt szervereken lehet majd játszani!)

Na remélem segítettem pár embernek!
  • ghost cb
    Bazdmeg.
  • bazze
    Bocs a csunya beszédér
  • bazze
    Kéne Cd-key Bazzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzmeg.
  • neozed
    Refreshlock
  • Kandurex
    ATisok, hogy állítottátok be a képfrissítést? Mer' az asztallal megegyezőre nem reagál.
  • TVelvet
    hellóbelló, Az online krekket holtalálom? öö amit leszedtem ott volt 1 krekk könyvtár bemásoltam a mappába de semmi még érdekes hibaüzenet
    leírom:) hátha tud valaki mondani valami: SteamStartup() failed: SteamStartup(0xf,0x12e648) failed with error 108: the local Steam service is not running
  • FLeK0
    Steam nem csinal vmit a hatterben? HL2 preload? nezd meg a monitorban.
  • rezsofiz
    Hmm hát ilyennel még nem találkoztam... Érdekes.
  • Skiper
  • KulacsKa
    Veggyé wazzeg egy jó netet
  • Skiper
    főleg akkor romlik el a ping, amikor játékra kerül a sor. ha specben vagoyk, annyira nem gáz, bár néha akkor is 600-800.