73989
codebase=\"http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=5,0,0,0\"
WIDTH=790 HEIGHT=343>
Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
WIDTH=790 HEIGHT=343>
Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
-
Norbu #3474 neked tört verzió van meg?vmit állítottál a játékban? -
#3473 Nekem 5.1-ben is van hang, és szerintem elég jó mert faszául megy a fegyverhang a mélyből: használja, de nem viszi túlzásba, hogy belesüketül a szomszéd ha annyi hangot adok rá hogy a többi hangot is halljam ami messzebről jön és lövök shotgunnal, nameg ha forgok tudom merre vannak (hátammögött). -
#3472 Az onlájn crecket a css könyvtárba kell másolni vagy
css\bin könyvtárba kell???
PLS HELP! -
#3471 hátétépékettőspontperperwéwéwépontdunakanyarpontnetper~gabocaperkántörsztrájkszorszonlájnpléy-emporioper -
#3470 ember, én is mindig megnézem, de nem csinál semmi preloadot, semmi workot nem jelez -
#3469 De jó.. Eddig boldogan jáccottam CS-t, és most hirtelen felment a pingem 900 fölé, és le nem megy onnan.. Vasárnap a net is pihen, vagy csak nálam van ilyen gond? -
#3468 De én még midnig aztkérdezem honnantudomleszedni a onlány krekket? -
#3467 Írtam, hogy láttam a linket, de ott nem müxik, ha megnézted volna...
Köszi a linket!
Ja és nem kell lefordítani, azért van az online fordító progi! -
FLeK0 #3466 nem csak akkor csinal ha kered, neha elindul a preload magatol, en raneznek. -
radical #3465 Ja és most nehogy elkezdjetek rimánkodni hogy valaki fordítsa le magyarra. -
radical #3464 Hát a #3226-ban ez is le van írva, de segítek neked, nehogy kettővel többet kelljen klikkelned: Átlátszó spray howto (angolul) bakker. -
#3463 nem csinál semmit a steam, MONDTAM, hogy bezártam mindent bakker :P -
#3462 Én egy kész képet nyomtam össze 256x256-ra azt csá. Szal a képcsinálásban nemtok segíteni:P -
Norbu #3461 Valaki más is játszik 5.1-s hangrendeszeren?Mert nekem 5.1-en nincs hang, de ha 2 speakers-re rakom akkor van hang.Ez mitől van?Vagy ez is egy bug? -
#3460 Szal ne legyen benne így fehér:
-
#3459 Jah, szal nem átláccó az a rész, ahova nem akartam semmit rajzolni, hanem fehér...
Olyan, mint Borg spréje!:) -
ronhaven #3458 Nem velunk bszol ki:) -
#3457 fehér háttere? -
Alblink #3456 Na mindegy nem toltom,ha lesz magyar tort szerver szoljatok,vagy ha valaki csinal.elore is koszi -
#3455 DCC kikapcsol, és beállítod az adott frekire, tehát nem az asztallal megegyező legyen, hanem 85/100/120... Hz. -
ronhaven #3454 Ne.
Toltsd le a nemtort serveres krekket. -
Alblink #3453 Chello 768-al csinaljak szervert? -
ronhaven #3452 Nekem is szar a css, megyek 3 metert, visszadob fel metert,dobal ossze-vissza,puska neha akadozva lo, netgraph szerint 0 loss 0 choke, mas hl moddal semmi baj nincs, netemmel se.
Es ne mondjatok hogy allitsak rateket. -
#3451 Hali!
Ha akarok csinálni egy spray-t a gémhez, akkor ugye kell az a konverter...
De azt hogyan tom megcsinálni, hogy ne legyen olyan fehér háttere a spray-nek?
Valami animátorral?
Egy pár oldallal ezelőtt le van írva egy linkben, hogy mit hogyan, de az oldal megszűnt...
Szal most milyen prog kell és hogyan is kell?:P
Köszi előre is! -
#3450 Milyen nettel, mert nekem most lagoltak az obisok. -
Alblink #3449 Hi nem tudom van e mar magyar tort szerver ha van akkor mondjatok egyet letszi.csinalok szervert nem jon valaki gamelni? -
#3448 -
bazze #3447 Te!
Jó lenne a géped ha olyan lenne mint az enyém!!!!
AMD 1024bit 160000Ghz proci,24 terabyte XXDDFR 2000Ghz Samsung Ram,
500 TeraByte 1000000000Rpm samsung vinyó (3év gari!!!!),Geforce 8900Gt 2048Mb!!
Oda figgggyelj!!!!! -
#3446 Egy kis segítség,akiknek nem megy az online crack:
1.Először az EMPORIO crackjét kell felmásolni,majd utána az online-t, minden régi fájlt kicserélve
2.Ellenőrizd,hogy a SteamApp.cfg-ben a néven és jelszón kívül az InstallPath-t is helyesen adtad-e meg! (A CS-d mappájának a nevét írd bele! Ezt nem szokták írni FAQ-kban, de szerintem fontos!)
3.Lehet,hogy az is hibaforrás,ha a CS mappa írásvédett! A bizt. kedvéért meg kéne szüntetni az írásvédettséget! (Nekem az volt alapból!)
4.Ha ezek után se muxik, próbáld újra az egészet, amíg nincs teljesen felcrackelve, nem szabad elindítani!
(A steam.dll kitörlésével el fog indulni a játék, de csak crackelt szervereken lehet majd játszani!)
Na remélem segítettem pár embernek! -
#3445 Bazdmeg. -
bazze #3444 Bocs a csunya beszédér -
bazze #3443 Kéne Cd-key Bazzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzmeg. -
#3442 Refreshlock -
#3441 ATisok, hogy állítottátok be a képfrissítést? Mer' az asztallal megegyezőre nem reagál. -
#3440 hellóbelló, Az online krekket holtalálom? öö amit leszedtem ott volt 1 krekk könyvtár bemásoltam a mappába de semmi még érdekes hibaüzenet
leírom:) hátha tud valaki mondani valami: SteamStartup() failed: SteamStartup(0xf,0x12e648) failed with error 108: the local Steam service is not running -
FLeK0 #3439 Steam nem csinal vmit a hatterben? HL2 preload? nezd meg a monitorban. -
#3438 Hmm hát ilyennel még nem találkoztam... Érdekes. -
#3437 -
#3436 Veggyé wazzeg egy jó netet -
#3435 főleg akkor romlik el a ping, amikor játékra kerül a sor. ha specben vagoyk, annyira nem gáz, bár néha akkor is 600-800.