73989
codebase=\"http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=5,0,0,0\"
WIDTH=790 HEIGHT=343>
Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
WIDTH=790 HEIGHT=343>
Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
-
#3956 Ezt most nem jogosan mondtad, a banner alatt lévő linknél nincs ott a repack 1... csak a repack 2. -
Norbu #3955 5.1-n nincs nálam hang.(A lényeg lemaradt :) ) -
Norbu #3954 Game .dll loaded for "Counter-Strike:Source Bots Enabled"
Error parsing 'BotProfile.db' - invalid template reference '/-----------------------------------------------------------------------------------------'
Heap: 64.00 Mb
DS:5.1 speaker configuration detected
3d surround sound initialization successful
Parsed 356 text messages
execing config.cfg
1 CPU, Frequency: 1.8 Ghz, Features: AuthenticAMD SSE MMX 3DNow RDTSC CMOV FCMOV
execing valve.rc
Nekem azt írja ki ha 5.1-re állítom.Valaki adjon már 1-2 tippet hogy mit is lehetne evvel csinálni. -
FLeK0 #3953 En nem tudom, hogy ki az az emprorio, meg hogy mit csinal, de ez egy erdekes uzenet mindenkepp. -
Myron #3952 És akkor most nem bízhatunk meg az EMPORiO ban vagy mi? -
Myron #3951 Te egy akkora fasz vagy hogy ilyet még nem hordott hátán a Föld! -
FLeK0 #3950 ugy, hogy bejon a kepbe a "ki tudja hogy mi van egy nem valvetol szarmazo exe fileban?" kerdes. -
#3949 Hello!
Tudtok adni egy linket vagy torrentet arra az update 1 repackra?
köszi -
Myron #3948 ez hogy?????????? -
FLeK0 #3947 rossz helyen van az a hl2.exe -
Borg #3946 LOL
ATTEMTED TO CONNECT TO LOCAL COMPUTER USING THE RAT TROJAN HORSE BLOCKED.
PROGRAM: C:.......\hl2.exe
Itt valami nem stimmel... -
#3945 gef4ti... -
Borg #3944 Milyen videokártya/driver? -
Borg #3943 Hát nekem az updatetel sem akar a desktopénál kisebb felbontáson futni.
Ráadásul a tűzfal megint nem akarja az istennek sem átengedni, fasza 800-as pingjeim vannak... -
Myron #3942 Akinek van animált CT vagy/és T spray-e az sürgősen jelentkezzen! -
Borg #3941 Hát baz.
Nekem meg elszáll hibával... na most majd kiderül, hátha az update segit rajta. -
#3940 nekem 1280x1024 a desktop a game-el meg 1024-be jatszok, nem volt meg problema -
#3939 elozo updateket se raktak ki sztem -
#3938 na király müxik!!!
hol találok magyar szervereket??? -
Myron #3937 Az az érdekes, hogy NFOrce-on még kint sincs az új update :) Amit mi már szedhetünk is. -
Borg #3936 Apropó, esetleg arra nincs még valami megoldás, hogy a desktopnál alacsonyabb felbontásban is fusson a game? -
Borg #3935 Szerintem ja.
Én most backupolok, aztán rárakom ezt az updatet. Próba cseresznye. Ha elbassza, max visszamásolgatok mindent. -
Borg #3934 hmm ebben a update repack 2ben már be van kapcsolva alapból a ragdoll collide ... tehát a testek nem esnek egymásba... lowfps garantált... -
Myron #3933 Hmm, most akkor az Onlineplay-t is le lehetne szedni? -
Myron #3932 Na igen, még mielőtt beírtál akkor jöttem rá én is :) Szal van értelme. Na akkor leszedem a fölöslegeseket! -
Borg #3931 Olvasd el a leirását. +1 frissités van benne, ezért csak repack, és nem update 3 a neve.
És benne van mindegyik előző update is, tehát azokat le is lehetne szedni a gabocarol. -
Myron #3930 Én az update 2 ben azt olvastam hogy tartalmazza az update 1 et is. Akkor mi értelme az update2 repacknak??
"And you don't need to get update 1 becuz it's included in this one." -
Myron #3929 Mi más? De eddig senkinek sem működött. -
radical #3928 Az a különbség hogy a 2repack tartalmazza az előző kettőt is. -
#3927 Most mi a külömbség az updates2 és az updates2 repack között hogy a 2. nagyobb mint a sima 2 és az 1 összesen? -
#3926 A banner alatti FTP-n mi az a "wall hack"? Valami cheatpogram? -
#3925 Nem, én régen úgy kezdtem a cssource beta-nál, hogy a HL2 alpha kell-e hozzá? -
radical #3924 Steam Fixes: -
- Fixed rcon packet exploit -
- Fixed %n exploit crash -
- Fixed smoke grenade stacking with repeating sounds -
- Fixed smoke grenades getting stuck in cracks and never detonating -
- Fixed various name changing exploit crashes -
Myron #3923 Ott a gabócán van egy fakesprays.zip de ott nem animált a karakter :( van CT és T spray is de nem animált sajna. Unknown cheats -ről szedtem, lehet hogy majd kitesznek egy animáltat is. CSS-hez még nincs csít :(:) -
Myron #3922 Sajna nem :) Arra jó hogy ha a gépen látsz kicsillagozott jelszó mezőt akkor az frankón megmutatja neked mi van oda írva :)
Vagy átmehetsz haverhoz és míg kimegy a WC-re gyorsan felmész gabócára és az összes jelszavát megnézed! :D Egy trójai jobb abból a szempontból hogy nem kell átmenni hozzá de azt könnyen megfogják a vírusirtók és a tűzfalak. Ha csak nem csinálsz magad egyet :) -
#3921 uj update szokasos helyen -
#3920 Nem lehet. -
Nocco #3919 Hi! Lenne egy olyan kérdésem hogy a dunakanyar.net/~gaboca oldalán található kódfejtő mire jó? Esetleg fel lehet törni vele a pre-load-olt Half-Life 2-őt?:)) -
#3918 Igen az elsőt, és működik rendesen -
Anotino #3917 ujbol valaszolnek ;) igen