73989
codebase=\"http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=5,0,0,0\"
WIDTH=790 HEIGHT=343>

Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
  • rezsofiz
    Ezt most nem jogosan mondtad, a banner alatt lévő linknél nincs ott a repack 1... csak a repack 2.
  • Norbu
    5.1-n nincs nálam hang.(A lényeg lemaradt :) )
  • Norbu
    Game .dll loaded for "Counter-Strike:Source Bots Enabled"
    Error parsing 'BotProfile.db' - invalid template reference '/-----------------------------------------------------------------------------------------'
    Heap: 64.00 Mb
    DS:5.1 speaker configuration detected
    3d surround sound initialization successful
    Parsed 356 text messages
    execing config.cfg
    1 CPU, Frequency: 1.8 Ghz, Features: AuthenticAMD SSE MMX 3DNow RDTSC CMOV FCMOV
    execing valve.rc
    Nekem azt írja ki ha 5.1-re állítom.Valaki adjon már 1-2 tippet hogy mit is lehetne evvel csinálni.
  • FLeK0
    En nem tudom, hogy ki az az emprorio, meg hogy mit csinal, de ez egy erdekes uzenet mindenkepp.
  • Myron
    És akkor most nem bízhatunk meg az EMPORiO ban vagy mi?
  • Myron
    Te egy akkora fasz vagy hogy ilyet még nem hordott hátán a Föld!
  • FLeK0
    ugy, hogy bejon a kepbe a "ki tudja hogy mi van egy nem valvetol szarmazo exe fileban?" kerdes.
  • Tepet
    Hello!
    Tudtok adni egy linket vagy torrentet arra az update 1 repackra?
    köszi
  • Myron
    ez hogy??????????
  • FLeK0
    rossz helyen van az a hl2.exe
  • Borg
    LOL

ATTEMTED TO CONNECT TO LOCAL COMPUTER USING THE RAT TROJAN HORSE BLOCKED.

PROGRAM: C:.......\hl2.exe

Itt valami nem stimmel...
  • toMpEr
    gef4ti...
  • Borg
    Milyen videokártya/driver?
  • Borg
    Hát nekem az updatetel sem akar a desktopénál kisebb felbontáson futni.
    Ráadásul a tűzfal megint nem akarja az istennek sem átengedni, fasza 800-as pingjeim vannak...
  • Myron
    Akinek van animált CT vagy/és T spray-e az sürgősen jelentkezzen!
  • Borg
    Hát baz.
    Nekem meg elszáll hibával... na most majd kiderül, hátha az update segit rajta.
  • toMpEr
    nekem 1280x1024 a desktop a game-el meg 1024-be jatszok, nem volt meg problema
  • toMpEr
    elozo updateket se raktak ki sztem
  • oneal1
    na király müxik!!!
    hol találok magyar szervereket???
  • Myron
    Az az érdekes, hogy NFOrce-on még kint sincs az új update :) Amit mi már szedhetünk is.
  • Borg
    Apropó, esetleg arra nincs még valami megoldás, hogy a desktopnál alacsonyabb felbontásban is fusson a game?
  • Borg
    Szerintem ja.

Én most backupolok, aztán rárakom ezt az updatet. Próba cseresznye. Ha elbassza, max visszamásolgatok mindent.
  • Borg
    hmm ebben a update repack 2ben már be van kapcsolva alapból a ragdoll collide ... tehát a testek nem esnek egymásba... lowfps garantált...
  • Myron
    Hmm, most akkor az Onlineplay-t is le lehetne szedni?
  • Myron
    Na igen, még mielőtt beírtál akkor jöttem rá én is :) Szal van értelme. Na akkor leszedem a fölöslegeseket!
  • Borg
    Olvasd el a leirását. +1 frissités van benne, ezért csak repack, és nem update 3 a neve.
    És benne van mindegyik előző update is, tehát azokat le is lehetne szedni a gabocarol.
  • Myron
    Én az update 2 ben azt olvastam hogy tartalmazza az update 1 et is. Akkor mi értelme az update2 repacknak??

"And you don't need to get update 1 becuz it's included in this one."
  • Myron
    Mi más? De eddig senkinek sem működött.
  • radical
    Az a különbség hogy a 2repack tartalmazza az előző kettőt is.
  • janos666 #3927
    Most mi a külömbség az updates2 és az updates2 repack között hogy a 2. nagyobb mint a sima 2 és az 1 összesen?
  • janos666 #3926
    A banner alatti FTP-n mi az a "wall hack"? Valami cheatpogram?
  • janos666 #3925
    Nem, én régen úgy kezdtem a cssource beta-nál, hogy a HL2 alpha kell-e hozzá?
  • radical
    Steam Fixes: -
    - Fixed rcon packet exploit -
    - Fixed %n exploit crash -
    - Fixed smoke grenade stacking with repeating sounds -
    - Fixed smoke grenades getting stuck in cracks and never detonating -
    - Fixed various name changing exploit crashes
  • Myron
    Ott a gabócán van egy fakesprays.zip de ott nem animált a karakter :( van CT és T spray is de nem animált sajna. Unknown cheats -ről szedtem, lehet hogy majd kitesznek egy animáltat is. CSS-hez még nincs csít :(:)
  • Myron
    Sajna nem :) Arra jó hogy ha a gépen látsz kicsillagozott jelszó mezőt akkor az frankón megmutatja neked mi van oda írva :)
    Vagy átmehetsz haverhoz és míg kimegy a WC-re gyorsan felmész gabócára és az összes jelszavát megnézed! :D Egy trójai jobb abból a szempontból hogy nem kell átmenni hozzá de azt könnyen megfogják a vírusirtók és a tűzfalak. Ha csak nem csinálsz magad egyet :)
  • toMpEr
    uj update szokasos helyen
  • rezsofiz
    Nem lehet.
  • Nocco
    Hi! Lenne egy olyan kérdésem hogy a dunakanyar.net/~gaboca oldalán található kódfejtő mire jó? Esetleg fel lehet törni vele a pre-load-olt Half-Life 2-őt?:))
  • neozed
    Igen az elsőt, és működik rendesen
  • Anotino
    ujbol valaszolnek ;) igen