73989
codebase=\"http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=5,0,0,0\"
WIDTH=790 HEIGHT=343>

Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
  • Moby
    "az kizárt dolog, mer nem tudom.." :)
  • Moby
    A félreértések elkerülése végett: a 4.10-es catara épülő omega is AI-os lesz (talán már van is), nem ez az ismérve, mondjuk inkább úgy: arról az omega driverről van szó, amelyikben először jelent meg az AI (2.5.90 ha jól rémlik)
  • ronhaven
    Jo. Es ha geforcom van?
  • Moby
    Tapasztalataim szerint a lagszerű akadás a catalyst hotfix(8.07)-es, ill az arra épűlő omega (AI-os) egyik bugja, CS:S alatt kikapcsol az AGP mód, PCI módban cserélgeti a texturaszettet. A diagnosztikai programok, ill a smartgart sem jelzi a változást, viszont a játékból kilépve belassulnak az ablakműveletek. 4.10-es catalyst használata javallott :)
  • ronhaven
    Ha server problema lenne akkor masnak is lagozna, es eddig en mast nem hallottam nyafogni. A sok "pr0" biztos nem hagyna szo nelkul ha 1 metereket dobalna rajta a jatek menes kozbe.
  • oneal1
    4.9 es driver
  • oneal1
    1280*1024 minden maxon de élsimitás nincs bennt
    és nyoma sincs megakadásnak!
  • KulacsKa
    Jó reggelt

Szerintem egyszerűen azért akad hiába a 20 ping mert a szerver nem bírja még ne felejtsük el hogy ez hl2 engine vagy mi a szösz lehet hogy még komplett szerver problémák vannak itt :)

Amugy kösszi a válaszokat még egyenlöre akkor nem rakom fel az updateket ha nem dob semmin a bug annyira engem hm nem zavar mert nagy még az élmény :)
  • Borg
    Nekem nem csinál kevesebb FPS-t az update2 repack, mint a sima.
    Pedig a ragdoll collide tényleg be van kapcsolva, mondjuk a hatását nem figyeltem. De az FPS nem csökkent.
  • rezsofiz
    -Nem kell hozzá előző rész
    -Nem lehet, de botokat lehet berakni
    -Nem tudom, Neked más verzio van mint nekem.
  • veszelyes
    Bocsi skacok ,volna pár kérdésem a játékkal kapcsolatban.
    Én nemismerem az elözö részeket.Csak most ezt a source verziót szedtem le.
    Kérdéseim:
    -Ez megy külön is és nem kell hozzá elöző játék rész?
    -Ezt lehet single player módban is játszani ?
    -A legfontosabb:hogy telepités után kér valami emilt + passwordot egy kis ablakban.ugyhogy el sem tudom inditani.
    Válaszokat elöre is köszönöm.
  • bodesz
    én minimum graffal szinte :(
  • Torry
    Aki 9800pro-val 2500+-al és 512rammal jáccik pls írja már le milyen graf beállításokkal nyomja, élsímítást és driver-t is írjatok!
    THX!
  • FECTS
    -Dob rajta??? Sebességben vagy mire gondoltál? (Mert abban pl nem.)
    -Nálam nem szart be.
    -stb nincs. 1-2 bugfix, lásd nfo-t.
  • ronhaven
    Torry
    Nekem is ez van. Ha rajossz mitol, mondd el nekem is.
  • Torry
    Sziasztok!

Olyan problémám lenne, hogy:
    Laggszerűen akadozik a játék, pedig lag aztán nincsen 20-as ping.

Más is tapasztal ilyet?
    2500+@2100Mhz 2*256 380Mhz 9800pro 4.9-es omega 2AA 8AF
  • KulacsKa
    Jah igen milyenek az uj statok ?? :)

Van valami ütös szerver ahol keménymagok játszanak ???
  • KulacsKa
    Ja amugy jó éjt all :)
  • KulacsKa
    Hi all tudom hogy már sokan tették fel a kérdést nemtom mind1 a lényeg hogy érdemes -e feltenni a két updatet .

-Dob rajta vagy nem
    -Beszarik töle vagy nem
    -stb stb ???

• Anotino
    Azt az uj omegat kiprobalhatod sztem, kifejezetten jol sikerult. En sem x800-al nyomulok, 8500 oskovuletem van es egesz jot dobott rajta. 3dmark-ban kicsit rosszabbul teljesit az atlagnal, viszont jatekok alatt (pl source, unreal2, doom3, farcry engine) gyorsult, kb 10-20% kozott. Szoval ez nem csak egy jatekot jelent, hanem kb mindent ami szamit. A csere pedig 2 perc, szoval kukaba a konzervativizmussal. :)
  • Myron
    Azért nem kéne letörölni a gabócáról a régebbi cuccokat mert ha az újabbak tényleg kevesebb FPS-t csinálnak akkor én inkább a régebbieket rakom fel, úgyis megy azokkal is jól.
  • Myron
    Próbáltam csinálni animált spray-t a CSS-hez melynek több óra szedvedés eredményeképen rakhatom újra a CSS-t mert elbaszódott.
  • Borg
    Ezelőtt nekem se, de a 4.9 kifejeztten szarnak bizonyult. Szal most nem akarok nekiállni ezzel kisérletezni.
  • ACE
    nekem eddig 9600XT-m, és 9800 Pro-m volt, és 4.9-el sem volt kékhalálozás, meg úgy Istenigazából egyik driverrel sem volt gondom...
  • Milka
    szaszi!
    mi a gépigénye a CS:Snek?már alig várom hogy meghozzák
  • Borg
    Azt kérlekszépen, mert én nem nyertem a lottón x800 pro-t, hogy az új catalystek is tökéletesen menjenek... atiék ugyanis kakilnak a régebbi kártyák teljes kompatibilitására az új catalystekben...
    Nagyon elegáncsan felsorolják hogy 9600 series a leirásban, csak valójában ezért nem tesznek már semmit sem. Jutalom: pl 4.9-essel folyamatos kékhalálozás...
  • ACE
    Mit is kell azon görcsölni?
  • Borg
    4.2-es catalystem van, és csak emiatt az 1 játék miatt nem fogok másikat felgörcsölni...
  • DarkJedi
    Vagy Total Coomanderben nyomsz rá egy F3-at vagy F4-et :))
  • janos666 #3967
    Ugyanaz.
    #3960:bazdmeg, nme vagyok hülye, társítottam hozzá a wordot és úgy nyitom meg. Elbirom olvasni csak 5 sorban ugye furán jön ki, mert tudom hogy valami ábrát adna ez a ÚÚÚÚÚÚ###### a mondatrészek közt de én nem így látom.
    Ó, de megvan, pont hogy nem notepaddal kell nézni hnem worddel, és ott át kell állítani a kódolást amit fel is ajánl. Na, látom már.
  • Anotino
    marmint nem az egesz doll-t csak a collidet?
  • Anotino
    azt hogy lehet kikapcsolni?
  • Anotino
    Megy az kisebb felbontason is. Talan drivercsere megoldana a gondod. 4.1 beta omega nagyon jo szerintem. Elozo driveremmel nehol belilultak a texturak. Ja es nem elhanyagolhato elony a kb +15% sebesseg.
  • Fboy
    haverom feltette és neki megy vagy mi lenne a gond?
  • FECTS
    Nálam mindenféle beállítás nélkül ment. Próbálj meg drivert frissíteni.
  • Borg
    Te. Passzolom. A Norton tűzfal riaszt be rá amúgy.
    Most áttettem manuálisam permit allesre, és így megy.

Amúgy luziferen siman megy az update 2 repack. Igaz, semmi különbséget nem vettem észre az előző állapothoz képest...
  • ronhaven
    Ird at txt-re
    It's magic!
  • neozed
    Notepad
  • janos666 #3958
    Amúgy már annyiszor kérdeztem annyi helyen hogy mijen programmal kell megnézni ezeket az NFO filekat, mert a wordben nem mindíg áll össze a kép, aztán bogarászhatom a betűket a ##@&@&@#-ok közül.
  • janos666 #3957
    De mi írta ki?