73989
codebase=\"http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=5,0,0,0\"
WIDTH=790 HEIGHT=343>
Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
WIDTH=790 HEIGHT=343>
Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
-
#3996 "az kizárt dolog, mer nem tudom.." :) -
#3995 A félreértések elkerülése végett: a 4.10-es catara épülő omega is AI-os lesz (talán már van is), nem ez az ismérve, mondjuk inkább úgy: arról az omega driverről van szó, amelyikben először jelent meg az AI (2.5.90 ha jól rémlik) -
ronhaven #3994 Jo. Es ha geforcom van? -
#3993 Tapasztalataim szerint a lagszerű akadás a catalyst hotfix(8.07)-es, ill az arra épűlő omega (AI-os) egyik bugja, CS:S alatt kikapcsol az AGP mód, PCI módban cserélgeti a texturaszettet. A diagnosztikai programok, ill a smartgart sem jelzi a változást, viszont a játékból kilépve belassulnak az ablakműveletek. 4.10-es catalyst használata javallott :) -
ronhaven #3992 Ha server problema lenne akkor masnak is lagozna, es eddig en mast nem hallottam nyafogni. A sok "pr0" biztos nem hagyna szo nelkul ha 1 metereket dobalna rajta a jatek menes kozbe. -
#3991 4.9 es driver -
#3990 1280*1024 minden maxon de élsimitás nincs bennt
és nyoma sincs megakadásnak! -
#3989 Jó reggelt
Szerintem egyszerűen azért akad hiába a 20 ping mert a szerver nem bírja még ne felejtsük el hogy ez hl2 engine vagy mi a szösz lehet hogy még komplett szerver problémák vannak itt :)
Amugy kösszi a válaszokat még egyenlöre akkor nem rakom fel az updateket ha nem dob semmin a bug annyira engem hm nem zavar mert nagy még az élmény :) -
Borg #3988 Nekem nem csinál kevesebb FPS-t az update2 repack, mint a sima.
Pedig a ragdoll collide tényleg be van kapcsolva, mondjuk a hatását nem figyeltem. De az FPS nem csökkent. -
#3987 -Nem kell hozzá előző rész
-Nem lehet, de botokat lehet berakni
-Nem tudom, Neked más verzio van mint nekem. -
veszelyes #3986 Bocsi skacok ,volna pár kérdésem a játékkal kapcsolatban.
Én nemismerem az elözö részeket.Csak most ezt a source verziót szedtem le.
Kérdéseim:
-Ez megy külön is és nem kell hozzá elöző játék rész?
-Ezt lehet single player módban is játszani ?
-A legfontosabb:hogy telepités után kér valami emilt + passwordot egy kis ablakban.ugyhogy el sem tudom inditani.
Válaszokat elöre is köszönöm.
-
#3985 én minimum graffal szinte :( -
Torry #3984 Aki 9800pro-val 2500+-al és 512rammal jáccik pls írja már le milyen graf beállításokkal nyomja, élsímítást és driver-t is írjatok!
THX! -
FECTS #3983 -Dob rajta??? Sebességben vagy mire gondoltál? (Mert abban pl nem.)
-Nálam nem szart be.
-stb nincs. 1-2 bugfix, lásd nfo-t. -
ronhaven #3982 Torry
Nekem is ez van. Ha rajossz mitol, mondd el nekem is. -
Torry #3981 Sziasztok!
Olyan problémám lenne, hogy:
Laggszerűen akadozik a játék, pedig lag aztán nincsen 20-as ping.
Más is tapasztal ilyet?
2500+@2100Mhz 2*256 380Mhz 9800pro 4.9-es omega 2AA 8AF -
#3980 Jah igen milyenek az uj statok ?? :)
Van valami ütös szerver ahol keménymagok játszanak ??? -
#3979 Ja amugy jó éjt all :)
-
#3978 Hi all tudom hogy már sokan tették fel a kérdést nemtom mind1 a lényeg hogy érdemes -e feltenni a két updatet .
-Dob rajta vagy nem
-Beszarik töle vagy nem
-stb stb ???
-
Anotino #3977 Azt az uj omegat kiprobalhatod sztem, kifejezetten jol sikerult. En sem x800-al nyomulok, 8500 oskovuletem van es egesz jot dobott rajta. 3dmark-ban kicsit rosszabbul teljesit az atlagnal, viszont jatekok alatt (pl source, unreal2, doom3, farcry engine) gyorsult, kb 10-20% kozott. Szoval ez nem csak egy jatekot jelent, hanem kb mindent ami szamit. A csere pedig 2 perc, szoval kukaba a konzervativizmussal. :) -
Myron #3976 Azért nem kéne letörölni a gabócáról a régebbi cuccokat mert ha az újabbak tényleg kevesebb FPS-t csinálnak akkor én inkább a régebbieket rakom fel, úgyis megy azokkal is jól. -
Myron #3975 Próbáltam csinálni animált spray-t a CSS-hez melynek több óra szedvedés eredményeképen rakhatom újra a CSS-t mert elbaszódott. -
Borg #3974 Ezelőtt nekem se, de a 4.9 kifejeztten szarnak bizonyult. Szal most nem akarok nekiállni ezzel kisérletezni. -
ACE #3973 nekem eddig 9600XT-m, és 9800 Pro-m volt, és 4.9-el sem volt kékhalálozás, meg úgy Istenigazából egyik driverrel sem volt gondom... -
#3972 szaszi!
mi a gépigénye a CS:Snek?már alig várom hogy meghozzák -
Borg #3971 Azt kérlekszépen, mert én nem nyertem a lottón x800 pro-t, hogy az új catalystek is tökéletesen menjenek... atiék ugyanis kakilnak a régebbi kártyák teljes kompatibilitására az új catalystekben...
Nagyon elegáncsan felsorolják hogy 9600 series a leirásban, csak valójában ezért nem tesznek már semmit sem. Jutalom: pl 4.9-essel folyamatos kékhalálozás... -
ACE #3970 Mit is kell azon görcsölni? -
Borg #3969 4.2-es catalystem van, és csak emiatt az 1 játék miatt nem fogok másikat felgörcsölni... -
#3968 Vagy Total Coomanderben nyomsz rá egy F3-at vagy F4-et :)) -
#3967 Ugyanaz.
#3960:bazdmeg, nme vagyok hülye, társítottam hozzá a wordot és úgy nyitom meg. Elbirom olvasni csak 5 sorban ugye furán jön ki, mert tudom hogy valami ábrát adna ez a ÚÚÚÚÚÚ###### a mondatrészek közt de én nem így látom.
Ó, de megvan, pont hogy nem notepaddal kell nézni hnem worddel, és ott át kell állítani a kódolást amit fel is ajánl. Na, látom már. -
Anotino #3966 marmint nem az egesz doll-t csak a collidet? -
Anotino #3965 azt hogy lehet kikapcsolni? -
Anotino #3964 Megy az kisebb felbontason is. Talan drivercsere megoldana a gondod. 4.1 beta omega nagyon jo szerintem. Elozo driveremmel nehol belilultak a texturak. Ja es nem elhanyagolhato elony a kb +15% sebesseg. -
Fboy #3963 haverom feltette és neki megy vagy mi lenne a gond? -
FECTS #3962 Nálam mindenféle beállítás nélkül ment. Próbálj meg drivert frissíteni. -
Borg #3961 Te. Passzolom. A Norton tűzfal riaszt be rá amúgy.
Most áttettem manuálisam permit allesre, és így megy.
Amúgy luziferen siman megy az update 2 repack. Igaz, semmi különbséget nem vettem észre az előző állapothoz képest... -
ronhaven #3960 Ird at txt-re
It's magic! -
#3959 Notepad -
#3958 Amúgy már annyiszor kérdeztem annyi helyen hogy mijen programmal kell megnézni ezeket az NFO filekat, mert a wordben nem mindíg áll össze a kép, aztán bogarászhatom a betűket a ##@&@&@#-ok közül. -
#3957 De mi írta ki?