73989
codebase=\"http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=5,0,0,0\"
WIDTH=790 HEIGHT=343>
Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
WIDTH=790 HEIGHT=343>
Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
-
#4196 Valaki help plz!! Steam Validation Rejected hibára keresem a megoldást!! Köszi!! -
#4195 Készült már hozzá normális bot? -
Kevi #4194 -ja patch nélkül is simán tudok minden hivatalos serveren gamelni ki tudja ez miért van? -
Kevi #4193 -nah szal az van hogy ezt csak LAMAs serveren tapasztaltam, mármint, hogy kifagy a game, mert más serveren simán tudok játszani
-amúgy ki az az idióta aki lerohasztja a szervereket?
-valami nbc gyerekkel nyomtam nemrég és ő nevet váltott 100%noobra és fagyi lett
-előtte meg verte a mellét hogy mekkora fain srác hogy ilyet tud csinálni -
FECTS #4192 Ezt valami progival csinálja? -
#4191 gyertek 81.169.151.122:27017 -
#4190 Köszi FLeK0 -
FLeK0 #4189 a Steam oldalan megtalalod, hogy milyen portokon kell atengedni a jatekhoz. -
#4188 Tedd fel a patch-et! -
#4187 off topic bocsi de muszáj: Van egy d-link dl 604-es ruterem és amikor nincs bekötve csak a gép modemre akkor megy a cs talál szervereket amikor meg ruteren keresztül megy net nem talál szervereket not responding és nemtok belépni szerverre. Mit állítsak be? -
#4186 #4168 -
Kevi #4185 jah hozzátartozik, hogy egy update-t se tettem még fel...
-
#4184 Ujraraktam a gamet mostmeg nemtudok játszani mert következö hibaüzit kapom : Steam Validation Rejected . Tudom régebben is volt valami ilyen, csak már kifolyik a szemem nemtalálom megoldást! Valaki HELP plz! -
Kevi #4183 Hi!
Valakinek nincs 5lete, hogy miért fagy ki egy csomószor a game a mai nap folyamán?
LAMAs-on tapasztaltam egyenlőre. -
#4182 Noob, neki volt már 980 is a pingje... Ő Cucu barátja!:DDD -
#4181 :DDD
Akkor sry, csak kipróbáltam, hogy mire is jó ez a szar!
Ja és Borg: a pingek nem szöktek fel, éppen ellenkezőleg...
Csak befagytak az emberek!:) -
#4180 Innen melyik fájlokat kell letölteni? -
#4179 Ügyes! De most remélem mindenki kipróbálja majd egyszer! -
Myron #4178 és valamiért pár perc műlva teljesen kiürültek a szerverek :) -
#4177 Egyébként még annak mi értelme van mikor egy magyar ember arab számokat ír be névnek aztán csak négyzeteket látni belőle? -
Myron #4176 nincs fent egyik update sem -
#4175 Nabassz, most hogy mondod eszembejutott hogy már láttam is! -
Myron #4174 én ha 100%n00b néven játaszok akkor mindig lefagy valami memóriacím miatt amikor lőni akarok és kilép a játékból. -
#4173 LoL!!!!
Beugrottál egy elég régi poénnak. Az a tábla a te géped adatait mutatja meg, amit a böngésző mutat kifele. Tehát az IP, Op.rendszer, Böngésző tipusát, ezt amúgy tényleg gyűjtik bizonyos esetekben (pl. nézd meg a Hungarian Top1000-en a statisztikákat). Mindenki a saját adatait látja ebben a táblában!
Lásd:
-
#4172 JAAAAJ az a Smily? :))))
hihhiiiiii :)
az egy olyan smili amely úgy generálódik, hogy megnézi az IPdet vazz, ne féljél már ;)))
ÁÁÁÁÁÁ -
#4171 nem tudom miről van szó de ha az ipdet tudja, nem biztos, hogy bemenni is tud... -
Myron #4170 Mi a szar bajod van? Attól hogy tudja az IP-d attól még nincs semmi. Amúgy lazán lekérdezheti bármilyen oldal. Menj fel a www.showmyip.com ra és ott is leírja neked. Egyébként meg nekem is kiírta de mivel proxy-t használok azt írta ki avval meg nem sokat ér. Egyébként meg mindenki a sajátját látja úgyhogy tök mind1. -
#4169 :))))DDDD)))) -
#4168 Hali
A cs:cz-ben hogy lehet úgy jáccani mint ha neten jáccanék csak BOT-ok ellen???hova kell lépni??mert nekem mindig feladatot kell teljesíten hogy legyen új pálya...
help! -
#4167 Na most azután hogy elvileg az internetelőfizetésemhez jár egy fix, saját IP cím lehet hogy hülye vagyok és ez nem azt jelenti, de a tábládon szereplő IP cím az én IP címem is. Nem igazán értek hozzá, de ez elvileg így nem stimmel, vagyis amennyiben ez a te IP-d NE is olvasd tovább, ha meg az enyém akkor:
Hogyazarothadkurvaistenfaszaszeggyeszéjjelamályadattegci!
Feltöröd a gépek, vagy mi a fasz, pedig van vírusirtó, tűzfal...
Hogy a faszomba csináltad, elárulod?
Világosítson már fel valaki. -
Gibro #4166 Hali! Segítsetek légysz! Feltettem az update 2 repac-et és a sűrű halálaim után nem tudom fps-be nézni a többiek ügyködését (eddig tudtam). Mi lehet a baj? -
Anotino #4165 Lott az eszed tokja :D
mar reg nem volt ott noob es meg lazan timeoutolt szet mindenki, az ujak is... -
Borg #4164 Amikor a %n nevű ember belép a szerverre, a pingek felszöknek 1300 köré, és aki nem érti mi történt, az szépen ki is lépeget... kell kb 1 perc, mire a szerver magához tér... ha magához tér.
Az imént jókis 20 emberes játékból 16 kilagzott egyből. Utána a kis fasz még ott futkározott 100%noob néven... -
Borg #4163 Van patch ja. Csak ha valaki nem teszi fel, az ellen még nincs védelem.
Ugyanis a szerverek nem követelik meg valamiért az update 2 repack fentlétét... -
#4162 De lőtt valami!:D
Mondom nem én voltam...
%noob előttem lépett ki és akkor fagyott be... erre kipróbáltam én is a %n-t...
De sztem az nem számít semmit...már van patch! -
#4161 Olyanból en is nyomtam 1 párat a falra:) -
Anotino #4160 Lol! az en voltam, az pedig egy sima animalt spray. Max zavarasra jo, az embereket en lottem le. %n-t meg a sajat szemeddel lathattad, mit csinal, mikor bejottel hu%n.coolstuff neven.. -
#4159 Voltam egy szerveren, és volt a falon egy olyan spray-nek láccó dolog, ami lött magából és láccódott a lövés, sőtt le is lőtt pár embert...
Ezt hogyan csinálta?
Ja és a %n az mit csinál, úgy tom, hogy már javították.
-
Borg #4158 Látom fogalmad sincs miről beszélek. -
#4157 Először énis bevettem de hátulról nem tudtak lelőni