73989
codebase=\"http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=5,0,0,0\"
WIDTH=790 HEIGHT=343>
Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
WIDTH=790 HEIGHT=343>
Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
-
FLeK0 #4236 van itt minden mar.-
-
#4235 Nos a magam részéről cseppett sem örülök, hogy hagyják szórakozni ezeket az agyatlan vadbarmokat... -
#4234 Sztem is direkt ilyen a gém! -
#4233 ez fake is lehet...
ha nem akkor tényleg szar, de mint lentebb írták , nem tudom itt-e, hogy a megjelenéskor nagy változások lesznek, addig hagyják had szórakozzanak a gyerekek.... -
#4232 újabb hack!:(
-
#4231 be, ha leTKzol valakit és a szerveren van "büntetés" akkor van olyan, hogy 30mp-re kiiktathatsz valakit akkor az ebbe a zárt szobába kerül. Minden mappon van ilyen... -
#4230 Nekem nem!:P -
#4229 A köd mentesítés! -
FECTS #4228 Ez alapból is ilyen. -
#4227 hmm. érdekes ( konzol log ):
Connecting to 195.56.147.44:27015...
Connected to 195.56.147.44:27015
Counter-Strike: Source
Map: cs_office
Players: 19 / 20
Build 2173
Server Number 21
Begin loading faces (loads materials)
End loading faces (loads materials)
Received fragment out of order: 1/1
-- - és így tovább.. - --
Received fragment out of order: 1/1 -
Borg #4226 Mármint mi? -
#4225 Nálam tökéletesen müxik! -
Borg #4224 Egyébként, a no fog beállítás, amellett, hogy baszik levenni a fogot, ilyen érdekes hatással van a dust pályára, ha egy kicsit feljebb mész a kamerával:
-
Borg #4223 A csúcson kell abbahagyni :)
-
#4222 ez az nbc srác engem is felbaszott ma,ajto mogott áll nem néz ki csak néha átlö az ajton,természetesen fejest lö.nem is értettem hogy a francba jatszhat az ilyen magyar servereken.itt nincs olyan hogy szavazas mint a raven shieldben? -
#4221 :D
most néztem, és wallhack mindenütt fönt van a neten... -
Borg #4220 Mostani szerverek esetében ha kapásból fejbelövöm, máris kicked. -
#4219 forrás:P -
#4218 Az gáz, legtöbb esetben 3 TK-t engedélyez a szerver, ha van 3-4 válalkozó egyed, akkor laza 6-8 körig ki van iktatva (ha esetleg akar, megpróbálhat visszalőni, de akkor meg ő lesz kickelve TK miatt, tehát megint jó :)). -
FECTS #4217 Ezt a screenshotot ugye tőle kaptad, és nem te játszottál így? -
FECTS #4216 Ez nem teljesen így van
1. Vannak ilyen pro gamerek.
2. Ha csítelsz, de nem tudsz célozni, akkor nincs sok pontod, mert hiába látod, utána még le is kell tudni lőni az ellent. -
Borg #4215 Btw, el lehet érni magas killt cheat nélkül is. Ügyesség, vagy egy vagon mák kell hozzá. Szal nem lehetetlen.
Nem mindenki cheater, akinek 20/0 pontja van mondjuk... -
Borg #4214 Egyből kicked lettem TK miatt :D -
#4213 Roppant egyszerű: ha van FF, akkor simán fejbe kell lőni a kör elején. -
#4212 na most ezt jó aztmontam -
#4211 nekem is gyanus volt sokszor, ha valaki még profi is, akkor sem lehet annyi pontja, ami néha szokott lenni -
#4210 szóval a rohadékoknak azért van 3x több pontjuk a mögöttük lévőnél -
#4209 Így látja a képet a kis geci!
-
#4208 Nem müxik a zip, nézd meg!:) -
Borg #4207 Így van, NBC cheater srác. És ezt nem csak én mondom...
Ma kb 4-5 mapon legalább 20 különböző ember konstatálta a dolgot. És valójában szomorú, hogy sosincs egy admin se a szerveren, amikor kellene.
A srácon látszik, hogy úgy mozog mintha átlátna a falakon. Aztán úgy is lő...
Azt hogy ő váltott a %n-es nickre nem tudtam, de ha igy van akkor még egy ok arra, hogy végleg bant kapjon...
De, leginkább azt az embert kéne jól seggberakni, aki gabocára feltette a wallhackot, és azóta sem szedte le. Akárki is volt az, a magyar CS:S scene köszönhet valamit neki Bármilyen kis pöcs le tudja már tölteni, és máris megy be pro gémerkedni a szerverekre. Egy marék pillangónak is több esze van egyeseknél... -
#4206 Nem tudsz oda bejutni. Hidd el már vagy 3 éve mindennap játszok ezen a mapon. Élve nem jutsz be ide. -
#4205 na majd egyszer körberobbantom az egészet hátha 1 deszka beszakad:)
bár nemhiszem mert azt már észrevették volna -
#4204 Sztem se lehet bemenni, bár kitudja!:)
Próbálkozz... -
#4203 Jaja, ezt régen én is megtaláltam. Örültem is a térképnek, de szerintem direk ilyen érdekesség, élve ide nem jutsz be. -
#4202 mit tudtok erről a rejtett szobáról?
belehet valahogy jutni?
-
#4201 Bár IP start és IP endre nem írtam semmit se Sourcemenüpont-nál se Destination-nél -
#4200 Beállítottam a portokat a ruteremben és igy sem műxik.. -
#4199 Csak tudnám ,hogy miért jó tönkretenni mások szórakozását?
Ettől vmi kib*szott kreatívnak, vagy a nép hősének érzik magukat?
rohadt csíterek... -
#4198 ja, de ügyes:D -
#4197 Az NBC gyerek egy csiter csicska: Natural Born Cheater! Ma énis vele nyomtam és falon keresztül lövi a fejeseket. Wh-s a csávó.