73989
codebase=\"http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=5,0,0,0\"
WIDTH=790 HEIGHT=343>
Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
WIDTH=790 HEIGHT=343>
Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
-
#4276 Nem úgy, mint én a Far Cry-ban mások örömére, hogy tudjanak repülni!:)
De abban volt is munka, mivel megkellett gyártani a szervert!:D
Még van képed is róla asszem!:)) -
#4275 Én onnan mindent leszedtem anélkül, hogy néztemvolna mi is az...
Aztán láttam, hogy az egyik zip nem megy, és akkor vettem észre, hogy az csít.
Nem is értettem miért van azon az oldalon fönt!
Egyébként én még csak a %n-t próbáltam ki, mást nem, de nem is akarok...bár imádok beletúrni a játékokba, de nem akarom tönkrevágni a feelinget!:) -
#4274 Múlt héten játszottam vmi magyar szerveren, na ott azzal szórakoztak, hogy induláskor szépen lövöldözték a saját csapattársukat.
Qrva jó fejek voltak. -
#4273 hótt mindegy.
ott is járt egy kis kancsó.
le is fagyott az egész nemsokára
úgyhogy tuti.
nem baj. mire meglesz a valve anti cheat, addigra mi profik leszünk, ezek meg nem. -
#4272 jah, és majd kib*sznak tk miatt... -
Myron #4271 Tegnap este nem is játszottam. -
Myron #4270 nem -
#4269 tegnap te voltál este az SGC pályán ugye?
Te miattad hagytam abba.
egy agyatlan fasz köcsög surmó az ilyen! -
FLeK0 #4268 keszul a valve anti-cheat uj kiadasa. -
#4267 összefogni, lenyomni
pirosak+kékek az NBC ellen!!!!!!!! -
#4266 Nem készül a source-hoz vmi antichaet progi, mint pl.: a punkbuster? Ez az NBC felbaszta az agyamat azzal, hogy két servert is lefagyasztott csak úgy poénból amelett hogy csítelt!!!
Mindössze azt kívánom neki, hogy egyszer a való életben találkozunk sezmélyesen... -
Myron #4265 Úgy látszik decemberben koránt sem lesz kész. -
Borg #4264 militát és assaultot :) -
#4263 We're working on porting some more of the classic maps right now, currently de_prodigy is in the works. We'll be releasing this as quickly as they are completed.
We're also working on one original map, which will begin internal playtesting this week. This still means we have a fair amount of work to do on it.
We're also working on two updated player models.
Most of this is scheduled to be released in the December timeframe. -
Myron #4262 Szóval karógyökér vagyok? Egyébként már írtam régebben is. -
#4261 Valami olyan megoldás kéne a csíterek ellen, amitől egy életre elmegy a kedve attól, hogy elcsessze mások szórakozását.
Csak nem tudom mi lenne az....
-
Myron #4260 Úgy fogjátok fel mintha embert öltem volna. Ez azért lol. -
#4259 ekkora gyökeret,nyilvánosan bevalja hogy egy agyatlan csaló,utána meg még marhaságokat irogat....
ej de szar világ! -
#4258 Csítoskodtunk fíreg? Csítoskodtunk? -
Myron #4257 Te meg fasz vagy, igaz hogy csak 1 napig volt a neved de attól még az vagy :) -
Borg #4256 Nem kell mosni a kezeidet. Ha 3 napig, ha 3 éveig, akkor is csíter vagy, és kész.
Kurvára nem érdekel, hogy épp csak kipróbálod, vagy már napok, hetek óta csítelsz. Akkor és ott, 19 másik ember játékát, és élményét teszed tönkre.
Nem érdekel, hogy ki próbálta ki, és ki használja folyamatosan. Aki csak egyszer is csítel más online játékosok kárára, az egy kis pondró. Csíteljen botok ellen, az nem érdekel.
Normális embernek, aki az élményért, és a játékért megy fel egy szerverre játszani, nincs szüksége még csak a kipróbálás erejéig sem csítre. EZ ELV.
Ez volt az én véleményem. -
Myron #4255 Nagyon poén egy ideig hogy össze vissza ugrál a célkereszted és egy lövédből falon át ugrás közben HS-ezel a többiek meg anyáznak de olyan mértékben mint még soha :D Aztán 3 nap után egy normális ember megunja, a beteg csíterek meg évekig csinálják. Amit én sem értek, hogy miért. A nudistákat sem értem miért jó az amit és ahogy csinálnak, de avval nem basznak ki a másokkal. Szóval leszarom ha az nekik jó csinálják. De a csíterek kibaszottul idegesítenek. -
FLeK0 #4254 igazabol o rohog mindenkin, ahogy nem tudnak mit kezdeni azzal hogy 'uralkodik' felettuk a jatekban es sirnak, anyaznak. -
#4253 Engem csak az idegesít hzogy mindenki ész nélkül csíterezik a szervereken. -
#4252 Megy ám a csítos rendesen, ahogy látom, csak azt nem értem mi abban a jó? A csítost mindig utolérik, mindig lebukik, mindig megszégyenül. Ez mindig így van.
És most egy kifejezetten csítosnak szánt megjegyzés:
Ez az egész olyan, mintha anyádat basznád seggbe, ugyan azaz érzés, mint a barátnődnél, de magadat csapod be és mindenki rajtad röhög. -
emberke #4251 Kár, hogy születnek ilyen emberek... -
ronhaven #4250 ja -
Myron #4249 www.myg0t.com csít expolit meg minden -
Myron #4248 LOL ebből látszik hogy te is ki a kartad próbálni! Mindenki itt papol hogy szedjük már le meg minden, de azért kipróbálják! Nem semmi... Nem kell már rögtön itt lázadni, hogy húú csít leszedni meg minden. Közbe meg szépen izgulva kipróbálta hátha megy. LOLerek vagytok. Nincs abba semmi rossz ha kipróbálod egy kicsit azt kész. Én is csiteltem 3 napig. Tök poén volt meg minden de aztán meguntam mert értelmét vesztette a játék. Aki meg olyan karógyökér hogy nem tudja kontrollálni önmagát úgy is banra lesz vágva. Mert kibaszottul feltűnő. Én direkt úgy állítottam be hogy a lehető legkevesebb feltűnést keltsem és 30 perc után már gyanakodtak. Egyébként meg 5 perc után csíterezni kezdtek. Ez mind 1.6 alatt volt, CSS alatt még nem tudtam (próbálni próbáltam :) ) de fogok. -
#4247 nekem meg most nem akar elindulni a cs, pár napja is volt ilyen biztos a steam-nél van valami -
#4246 could not load library hibauzenetem van tudna vki segiteni? -
#4245 jól nyomhatják akik már így beletudnak nyúlni a game-be
csak eléggé tönkrebasszák vele az egészet -
#4244 hm, akkor jobban körülnézek a többi pályán hogy milyenek ezek a rejtett helyek mert máshol nem találtam eddig -
#4243 Bazz, ez se semmi, főleg jobb oldalt a lista:
-
#4242 -
#4241 Ez szép, azért aki így átalakítja az már profi, mégha geci is!:) -
FLeK0 #4240 vannak akik igen, de a nevesebb cheaterek kifejezetten masok jatekanak tonkretetele miatt csinaljak.
pelda:
-
#4239 jesszusom. Egyébként ezért is utálom a cheatereket, mert így mi élvezet van a játékban hogy ilyen pacák rohangásznak? Csak a pontokért?
Sztem nagy hülyeség... -
CUCLI #4238 na ez mán tényleg durva. -
#4237 sztem nem foglalkoznak vele, vagy pedig figyelik, hogy most milyen csítek vannak és azokat hogyan készítik és ezt is építik a VAC-ba.
úgysem vehető még egészen komolyan a gém, még stat sincs.
Persze én is utálom az ilyen kis pöcsöket de nem lehet mit csináléni. Ilyen emberek is vannak...